موفق باشی
ساخته شد خبرش رو برسون
راستی مجانی میدی یا پولکی؟![]()
موفق باشی
ساخته شد خبرش رو برسون
راستی مجانی میدی یا پولکی؟![]()
ممنون.حتما.اولش مجانی بعد پولیسعی میکنم مجانی باشه یا اگر قرار بر حق عضویت باشه مبلغی ناچیز که هزینه سرور در بیاد
سلام
دوستان من الان Grave of the Fireflies رو تماشا کردم یک سوال تو ذهنم مونده این که پس چرا پسره با این که این همه پول داشتن نمی رفت خوراکی بخره و بیاد بده به خواهرش
موندم یا نمی تونست بره یا نمی دونست یا اصلا چی ..و چرا...؟
اقا فیلم بدجوری رو من تاثیر گذاشته کلا حال و هوام عوض شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Layken; 27-08-2012 at 00:07.
دوستان انیمه باز کسی سایت خوب برای دانلود بی دردسر انیمه سراغ داشت دریغ نکنه پلیز
اگه کسی انیمه میچر با خون و کشتار جمعیسراغ داشت بگه
یا اگه نبود حداقل یه انیمه ای که یه جورایی adventure باشه و هر قسمت یه داستانی معرفی کنه
من يادمه وقتي چيهيرو با noface و اون چراغه ميرن كلبه زنيبا، زنيبا بهش ميگه كه براي پدر و مادرش متاسفه ولي كاري براشون نيمتونه بكنه و اين خود چيهيرو هستش كه بايد به حس دروني خودش اعتماد كنه و اونا رو نجات بده يا همچين چيزي! ولي خودم هم هميشه ميگفتم اينجاي داستان يعني چه :دي
من كه ازش خوشم نيومد اصلا هم تحت تاثيرش قرار نگرفتم بشدت موضوعش نخ نما بود بدون اينكه يه ذره تلاش كرده باشن براي متفاوت كردنش فقط با miserable كردن شرايط ميخواستن اشك آدم رو دربيارن!
تو كه زنده اي هنوز
GunGrave كه قديميه ولي اگه نديدي ببينش
دختر تو کی همکار شدی که بازنشسته شدی؟
دسته شما درد نکنه دیگه قرار بود افقی باشیم پس؟
همم gungrave
بزار آمارش رو بگیرم خبر بدم
سلام. دارم night head genesis می بینم زیرنویسش رو از فروم دنیای انیمه گرفتم خیلی ایراد داره . همین زیرنویس فقط هست؟
کلا برای زیرنویس این سایته خوبه یا این که نه جاهای دیگه بگردیم
زیرنویسای دنیای انیمه معمولاً خوب هستن بجز یه سریا ک یا کاربرای تازه کار زیرنویس کردن و یا جزو اولین زیرنویسا بودن. معمولاً هم زیرنویسای مشکل دار بعد از یه مدت ویرایش میشن، مثل زیرنویس انیمه ی کد گیاس فصل دومش.
ممیتونی یه سرچی تو فروه های انیمه ای معروف مثل بهشت انیمه، انیم سنترال، انیم دراگون و ... بکنی و ببینی نسخه ی دیگه ای هست یا خیر.
البته در 99% مواقع زیرنویس انگلیسی بیشتر حال میده و پینشهاد میشه اگه میتونی با همون انگلیسی ببینی (هرچند که این انیمه ای که الان داری میبنی یکم زیرنویسش سخته چون خود انیمه ـش مفهومیه)
طبق اخبار رسیده، ماساشی کیشیموتو (خالق سری ناروتو) قراره پاییز امسال بمدت 2-3 روز از طرف انجمن دوستی ایران و ژاپن بیاد به ایران. یه احتمال کوچیکی هم هست که یه جلسه ی آموزش طراحی مانگا هم بذاره !
اگه تاریخ دقیقش رو فهمیدمٰهمینجا بهتون اطلاع میدم...
خوب خبر خوب دارمو خبر بد
یکی از گروه ها داره Kaiketsu Zorro شروع کرده به ساب زدن و داره عرضه می کنه.( تا الان 5 قسمت ازش منتشر کرده)
امیدوارم چشم نخوره و ادامه بده (زدم به تخته )
و
گروه فن ساب Captain Tsubasa که نسخه اینگلیسی می زد بیرون چشم خوردن و دیگر نسخه جدید منتشر نمی کنن .....ضد حال اساسی به من شد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)