تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 138 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

وای خدا چرا این؟
    کورتریس(نمیدونم دست نوشتم یا نه) که خیلی بهتر از اینه
    کاش والدس نیاد

2. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظرم از دست دادنه چک اشتباه محضه
    و اگه بره والدز میتونه جاشو پر کنه

4. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واقعا چه تیمی شدیم که هرچی کهنه کار و با تجربه تو تیممون هست رو داریم شوت میکنیم بیرون، اصلا فکرشو نمیکردم مورینیو یه همچین کاری رو بکنه

6. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

شما چه ساده این !!

آخه اسپورت کاتالونیا هم شد منبع ؟! صدرحمت به ورزش 3 خودمون

اگه منبع قابل استنادی بود که الان لوئیز داشت واسه بارسا بازی میکرد

در مورد کورتوآ هم بارسا بهتره خودشو خسته نکنه چون چلسی ثابت کرده باشگاه فروشنده ای نیست و کورتوآ قراره بعد از چک دروازه بان اصلی چلسی بشه

8. 9 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

یعنی هر دروازبان دیگه ای میگفت قابل باورتر بود .. حتی رحمتی خودمون هم میگفتن امکانش بیشتر بود .. آخه این والدز که سابقه انواع درگیری با مورینیو داره ... از اون بازی معروف اینتر بارسا و بازی های رئال بارسا ... یه موی گندیده پیتر میرزه به والدز ...

چک تا 2 3 سال دیگه گلر چلسی هست بعدش هم کورتوا دروازبانه ...

10. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورینیو:من هم سرمربی چلسی هستم و هم هوادار تیم؛ بازیکن میانی ای نمی شناسم که اندازه لمپارد گل زده باشد

در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات وابهاماتمان وجود ندارد. پس بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق راحفظ کنیم
    سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.
    او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش اول این گفتگو است:
    مورینیو گفت:« این پایه ای و اساسی است. در سطحی که ما هستیم، تنها راهی که برای یادگیری وجود دارد، از طریق تجربه کردن است.ما باید تجربیاتی که در جریان یک بازی به عنوان یک سرمربی داشته ایم را مطالعه کنیم. تجربیات هرروز در جلسات تمرینی و تجربیاتی که در جریان مسابقه روی نیمکت مربیگری داریم را بررسی نمائیم. در این رده، نمی توانیم دوره های مربیگری را سپری کنیم. ما استادی نداریم و حتی جلساتی برای بررسی مشکلات و ابهاماتمان وجود ندارد. پس واقعا بستگی به خودمان دارد تا بتوانیم این عشق و هیجانمان را حفظ کنیم؛ انگیزه نه، بلکه باید برای ادامه مطالعه و یادگیری عشق و هیجان داشت.»
    سرمربی پرتغالی ازبازیکنان تیمش توقع دارد که این آنها باشند که انرژی لازم را برای بازگشت چلسی به اوج قله های فوتبال اروپا تامین کنند و نه شخص او. مورینیو از اعضای جوان تر تیمش توقعات بیشتری دارد:« بحث مهارت های جوانان است. ما باید تیممان را با استفاده از بازیکنانی از نسل های مختلف به تعادل برسانیم. ما بازیکنان فوق العاده ای داریم که از نسل قبل هستند ولی در حال حاضر تیم واقعا جوانی داریم. کیفیت اصلی تیم ما اینجا نهفته است که بازیکنان تیم ما همه پسربچه هایی هستند که مهارت های زیادی دارند و فضای زیادی هم برای رشد و پیشرفت پیش رویشان می بینند.»
    مورینیو استاد انگیزه دادن به تیمش است و از نظر احساسی و روانی سرمایه گذاری های تمام وکمالی برروی بازیکنانش انجام می دهد. البته این بار اوضاع او روی نیمکت مربیگری چلسی کمی متفاوت است:« چلسی باشگاه من است. من سرمربی تیم هستم ولی درعین حال یک هوادار هم هستم.»
    این طور به نظر می رسد که فرانک لمپارد با وجود بالا رفتن سنش هنوز یکی از مهره های کلیدی دربرنامه های آقای خاص است:« لمپارد بازیکن فوق العاده ای است.من بازیکن میانی دیگری را نمی شناسم که به اندازه لمپارد گل زده باشد. این تفاوت زیادی میان او و سایرین ایجاد می کند. فرانک با وجودی که یک بازیکن میانی است، این هدیه الهی گلزنی را دارد. این فوق العاده است.»
    او مطمئن است که کسب تجربه درکشورهای مختلف باعث هرچه وسیع تر شدن دیدگاه های فوتبالی او شده و دراین باره ادامه داد:« افزایش آنالیز آماری در دنیای فوتبال اصلا روی شیوه کاری من تاثیری نمی گذارد. دراختیار داشتن مالکیت توپ وقتی مهم است که بازیکن مناسب برای حفظ توپ را داشته باشی. مشکل این است که گاهی وقتها افراد می خواهند مالکیت توپ را مبدل به اصل اساسی و اصلی نمایند و بازیکنان آماده این کار نیستند و یا حتی چنین قابلیت هایی را ندارند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

مورینیو:لیگ قهرمانان اروپا، "ال دورادو"ی دنیای فوتبال است؛ فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسیده

تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک
    سایت گل- کسب قهرمانی های متعدد در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا از عطشی که ژوزه مورینیو برای رسیدن به موفقیت دارد نکاسته.
    او همچنان درحال یادگیری است و می خواهد به روند موفقیت هایش ادامه دهد. ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی باشگاه چلسی در گفت و گو با یوفا از مسائل مختلفی صحبت کرده. متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش دوم و پایانی این گفتگو است:
    مورینیو بعید می داند که دانش در دنیای فوتبال تغییری کرده باشد و دراین باره گفت:« فوتبال از نظر تاکتیک ها به ثبات رسیده.من در شرایط کنونی تاکتیک جدیدی را در دنیای فوتبال نمی بینم و تغییر حالت و ساختاری را شاهد نیستم. تغییرات در ده های 1960 و 1970 بیشتر بود. سرمربیان تیم ها اصول بازی تیمهایشان را تغییر می دهند. تو می توانی تیمت را 2-4-4 به میدان بفرستی و تیم دیگری هم شاید 2-4-4 بازی کند ولی شیوه عملکرد دو تیم از نظر اصول و فلسفه کاملا با هم متفاوت باشد. بیشتر بحث این است تا تاکتیک.»
    با وجودی که روبرتو دی متئو ، چلسی را به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 رساند، اما او درنهایت از سمت خود اخراج شد. دی متئو برای رساندن چلسی به فینال با موانع متعددی روبرو بود. آنها در نیمه نهایی بارسلونا را از پیش رو برداشته ودربازی فینال هم بایرن مونیخ را شکست دادند تا جام را بالای سرببرند. مورینیو به دید یک تماشاچی آن بازی را تحلیل می کند:« وقتی من مشغول تماشای آن بازی بودم، طرفدار چلسی بودم. آن تیم مملو از بازیکنانی بود که در زمان من هم در چلسی بودند و می دانستم که آنها سختی زیادی می کشند. چلسی شایسته قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود.»
    مورینیو درمورد لیگ قهرمانان اروپا ادامه داد:« جو خاصی بر رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حکمفرماست.همه می خواهند به «ال دورادو»ی فوتبال برسند. این رقابت باشگاهی باشکوهی است که جادوی خاصی دارد.»
    او در مورد بازگشتش به استفمورد بریج هم گفت:« من در باشگاهی هستم که دوست دارم باشم. من حضور در چلسی را دوست دارم و خوشحالم که اینجا دراین شرایط فوق العاده کار می کنم. اینجا فقط بحث کار کردن نیست، بلکه بحث عشق و علاقه هم هست.»

12. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اتوئو: یک بار گفته بودم هرگز با مورینیو کار نمی کنم

این مهاجم باتجربه که به تازگی از آنژی ماخاچ قلعه به چلسی پیوست، پیش از این در اینتر زیر نظر این مربی پرتغالی کار کرده است.
    سایت گل- ساموئل اتوئو، مهاجم جدید چلسی، تایید کرد که زمانی اعلام کرده هرگز زیر نظر ژوزه مورینیو کار نمی کند.
    این مهاجم باتجربه که به تازگی از آنژی ماخاچ قلعه به چلسی پیوست، پیش از این در اینتر زیر نظر این مربی پرتغالی کار کرده است.
    رابطه اتوئو و مورینیو زمانی بسیار تیره بود؛ به طوری که مهاجم کامرونی یک بار اعلام کرد هرگر زیر نظر او کار نخواهد کرد اما اکنون شرایط تغییر زیادی کرده است.
    او به نشریه سان گفت:" قبل از اینکه به اینتر بروم، من و ژوزه از نزدیک یکدیگر را نمی شناختیم؛ به همین خاطر رابطه مان اندکی بد بود.
    فکر می کنم حتی یک بار گفتم هیچ وقت به باشگاهی که ژوزه مربی آن است، نمی روم.
    اما خدا بهتر از اتفاقات خبر دارد. او می خواست به من نشان بدهد که اشتباه می کنم و حالا من و ژوزه با هم دوست هستیم. او بار دیگر مربی من شده است."
    چلسی این هفته در لیگ برتر مقابل اورتون قرار خواهد گرفت و اتوئو از اینکه بار دیگر زیر نظر مورینیو کار می کند، ابراز خشنودی کرد.
    " اینکه بار دیگر با مورینیو در یک تیم هستم، واقعا لذت بخش است. او در تمرینات به اندازه زندگی عادی آدم خوبی است. این یک ویژگی نادر برای یک مربی است."

Last edited by Abdolreza2012; 14-09-2013 at 02:27.

14. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اتوئو: یک بار گفته بودم هرگز با مورینیو کار نمی کنم

سایت گل- ساموئل اتوئو، مهاجم جدید چلسی، تایید کرد که زمانی اعلام کرده هرگز زیر نظر ژوزه مورینیو کار نمی کند.
    رابطه اتوئو و مورینیو زمانی بسیار تیره بود؛ به طوری که مهاجم کامرونی یک بار اعلام کرد هرگر زیر نظر او کار نخواهد کرد اما اکنون شرایط تغییر زیادی کرده است.
    او به نشریه سان گفت:" قبل از اینکه به اینتر بروم، من و ژوزه از نزدیک یکدیگر را نمی شناختیم؛ به همین خاطر رابطه مان اندکی بد بود.
    فکر می کنم حتی یک بار گفتم هیچ وقت به باشگاهی که ژوزه مربی آن است، نمی روم.
    اما خدا بهتر از اتفاقات خبر دارد. او می خواست به من نشان بدهد که اشتباه می کنم و حالا من و ژوزه با هم دوست هستیم. او بار دیگر مربی من شده است."
    چلسی این هفته در لالیگا مقابل اورتون قرار خواهد گرفت و اتوئو از اینکه بار دیگر زیر نظر مورینیو کار می کند، ابراز خشنودی کرد.
    " اینکه بار دیگر با مورینیو در یک تیم هستم، واقعا لذت بخش است. او در تمرینات به اندازه زندگی عادی آدم خوبی است. این یک ویژگی نادر برای یک مربی است."

لالیگا؟!!!

16. 5 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نویسندش علاقه ی زیادی به لالیگا داشته مثل اینکه

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________

مورینیو: اتوئو مقابل اورتون بازی می کند/ امیدوارم اوزیل در آرسنال موفق باشد اما نه خیلی!

این مهاجم کامرونی که در اینتر نیز زیر نظر آقای خاص کار کرده بود، در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات به چلسی پیوست
    سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تایید کرد که ساموئل اتوئو، مهاجم جدید تیمش، در دیدار این هفته مقابل اورتون به میدان خواهد رفت.
    این مهاجم کامرونی که در اینتر نیز زیر نظر آقای خاص کار کرده بود، در آخرین روزهای بازار نقل و انتقالات به چلسی پیوست و مورینیو تایید کرد که او در دیدار با اورتون، اولین بازی لیگ برتری اش را تجربه خواهد کرد.
    او به خبرنگاران گفت:" او اولین بازی اش برای چلسی در لیگ برتر را فردا انجام خواهد داد. فکر می کنم او بازیکنی است که با سبک بازی ما به خوبی سازگار شده است. او از نظر تکنیکی خیلی خوب است.
    او اشتهای زیادی برای گلزنی دارد و می تواند تجربه اش را به خط حمله جوان ما انتقال بدهد."
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما مورینیو وجود هرگونه اختلاف نظر با این مهاجم باتجربه را رد کرد.
    " بله، می دانستم که او چنین چیزی گفته بود. باید خوشیار بود. گاهی اوقات چیزهایی می گوئید که چند سال بعد شما را در موقعیت دشواری قرار می دهد. اما مشکلی نیست.
    من در اوایل دوران حرفه ای ام شرایط مشابهی با دکو داشتم. وقتی در یک تیم قرار گرفتیم، همه چیز تغییر کرد."
    مورینیو بار دیگر اعلام کرد که خوان ماتا همچنان در برنامه هایش جای دارد؛ این در حالی است که به تازگی شایعاتی در مورد جدایی این ملی پوش اسپانیایی از آبی های لندن منتشر شد.
    " ماتا بازیکنی است که من علاقه زیادی به بازی اش دارم. من اعتماد زیادی به او دارم اما او باید برای جایگاهش بجنگد. او گاهی اوقات در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت و گاهی اوقات روی نیمکت خواهد بود. با توجه به بازی های زیادی که داریم، این نباید تصمیم عجیبی باشد."
    سرمربی پرتغالی همچنین از تصمیم باشگاه رئال برای فروش مسوت اوزیل ابراز تعجب کرد و گفت:" تعجب کردم که رئالی ها اجازه دادند اوزیل برود. اما فوتبال همین است.
    مسوت باشگاه بزرگی را ترک کرد اما به بزرگترین لیگ دنیا آمد و به باشگاهی پیوست که جاه طلبی های بزرگی دارد. او از این انتقال راضی بود. من خاطرات خوبی از کار با او دارم. برای او آرزوی موفقیت می کنم اما نه خیلی زیرا او اکنون بازیکن تیم رقیب است."

Last edited by Abdolreza2012; 14-09-2013 at 02:42.

18. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب امروز چلسی مقابل اورتون جالبه:
    چک - لوئیز - تری - ایوانوویچ - کول - میکل - رمیرز - شورله - ماتا - هازارد - اتوئو

امیدوارم ماتا توی این بازی خودشو نشون بده و دوباره به ترکیب اصلی برگرده
    باید دید اتوئو هم در چه حدیه و از تورس بهتر کار می کنه یا نه
    ویلیان هم که فعلا روی نیمکت هم نیست و به بازی های بعدی شاید برسه
    خوبی داشتن بازیکن توی بعضی پستا اینه که میشه توی هر بازی ترکیب های مختلف رو امتحان کرد و یا اینکه به بعضی از بازیکنا استراحت داد مثلا توی این بازی لمپارد و اسکار روی نیمکتن

پ.ن: شبکه ورزش هم بازیو پخش می کنه...

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •