تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 148 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اولین جام فصل رو به هواداری عزیز تبریک میگم
    خلاصه جامه دیگه، از هیچی بهتره
    بازی رو کامل ندیدم، آخراش رو دیدم، که تو همون دقایق ویگان حریف چقری نبود!!
    فقط امیدوارم مسئولان تو باد این جام نمومنن و نگن که میتونیم جام بگیریم و دست از بازیکن گرفتن بردارن ! :|
    ان شاء الله که تو این فصل از این صحنه ها 2-3 تایی ببینیم

پ.ن : امیدوارم شماره 7 رو همین فصل، تن کریس یا بیل ببینیم

2. 10 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولین جام مویس ... و احتمالا آخرینش!

عجیبترین نکته شماره والنسیاست که برگشته به شماره قبلیش 25 ؟ چرا آخه؟
    شاید به این خاطر ...

در پایان جا داره اشاره کنم haters gonna hate

Last edited by Yi Yi; 12-08-2013 at 00:59.

4. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تبریک مجدد
    با چرخی در فیس بوک ، یه سری موارد جالب رو سلکت کردم، گفتم دور همی بخونیم:
    رابین بعد بازی یه مصاحبه کرده و با حرفاش ترکونده، اول مصاحبه رو بگیرید (چون از یوتیوب مستقیم کردم چند روز دیگه لینکش پاک میشه):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو بخشی از مصاحبه خبرنگاره گفته بر مبنای Bookies (فکر کنم یه سایت پیشبینی و شرط بندیه)، ام یو شانس سوم برای قهرمانی در لیگ برتر و خلاصه نظر رابین رو خواسته:
    رابین هم برداشته گفته: "ما دوباره لیگ رو میبریم، شوخی نمیکنم، ما قهرمانیم،برام مهم نیست که Bookies چی فکر میکنه، من به این تیم ایمان دارم" (اینو به سبک شاغلام گفتش)
    در ادامه هم گفته: ما شانس گرفتن 5 جام رو داریم و ما همشون رو میخوایم.
    .
    We will compete again. I'm not being funny, we're the champions. I don't care what the bookies thinks. I believe in this team and the manager."

"We have a chance to Win five Trophies this Year and we want them all.”
    .
    ماشالا رئیس:
    مویز در کنفرانس مطبوعاتی گفت :

" من این جام را یکی دیگر از افتخارات سر الکس میدانم .
    او بود که قهرمان لیگ شد و امروز هم تیم او بود که برنده شد
    من فقط هدایت آن ها را امروز بر عهده داشتم
    +
    اینم جالبه [خرافاتی نیستم ولی چه میشه کرد که آخر فصل ثابت میشه ]

Last season RvP's first goal was from Evra's cross
    Result- RvP was the top scorer of EPL and we won the league.

This season RvP's first goal was again from Evra's cross!
    Result- Hmmm
    .
    یه سری تصاویر از بازی و مراسم (منبع سایت رسمی باشگاه):
    .
      محتوای مخفی: تصاویر 

.
    اینم ویدئوی خیلی کوتاه از بالا بردن جام، ایشالا فول مچ رو پیئا کردم، لینک میزارم:
    .
    .
    در پایان جا داره اشاره کنم haters gonna hate، الان که مویز جام برده، میگن ویگان رو برده، هنر نکرده... حالا اگه نمیبرد، میگفتن از پس ویگان هم بر نیومد؟! داشتم تاپیک های فروم manutd.com رو میخوندم، یکی از کاربرا حرف جالبی زده بود... گفته بود: حداقل دیگه کسی نمیتونه بگه مویز جامی نبرده و اینو چماق کنن تو سرش...
    و متاسفانه خیلی از کسانی که این حرفا رو میزنن طرفدار یونایتد هستن (به اصطلاح)... خداییش بد نیست از طرفدارای تیمای دیگه هم یاد بگیریم... اعتماد هوادارای بارسا به گوآردیولا و ویلانوا، اعتماد میلان به آلگری، اعتماد دورتموند به کلوپ ... مربیانی که همه جوونتر و در شروع کار به نسبت الان مویز کم تجربه تر بودند... اما هوادارای تیماشون با صبوری و اعتماد به خواسته هاشون و اهدافشون رسیدن...
    درسته دیگه سرالکس بازنشسته شده، اما اگه راه به راه بیایم بگیم اگه فرگی بود فلان میشد ال میشد و... داریم دستی دستی علاقه خودمون رو نسبت به یونایتد به فنا میدیم... مطمئن باشید که کسانی که مدام این صحبت ها رو میکنن فقط تظاهر میکنن طرفدار من یونایتد هستن، مشابه خودزنی های آقایی که میگن مویز جام اول و آخرشه...
    .
    btw
    .
    شرمنده... پست بلند و حجیمی شد...
    یاعلی

6. 16 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

با توجه به نتایج پیش فصل بعید می دونستم این بازی رو ببریم ولی بردیم.
    خوبه حالا یه زهره چشم از رقبا گرفته شد همونایی که کار یونایتد رو این فصل تموم شده می دونستند.

قسمتی از صحبت های مویس بعد از بازی:
    طرفداری: ما نمی خواهیم رونی را بفروشیم. من با وین در نافتاده ام. و دلیل تمرین این چند روز او با تیم ب یونایتد این بود که خود اینطور می‌خواست، زیرا دوست نداشت با بیرون در تماس باشد."با وجود اینکه یونایتد که در جذب فابرگاس شکست خورده است، مویس معتقد است تا چند روز آینده بازیکنانی جدید به ترکیب این تیم اضافه خواهند شد.وی در امورد خرید احتمال خرید بازیکن جدید نیز گفت:" امیدوارم این اتفاق رخ دهد. ما هر روز در تلاش هستیم و پنجره نقل و انتقالات به پایان خود دارد نزدیک می‌شود، اما اگر ما فصل را با گرفتن آنچه میخواهیم به دست آوریم آغاز کنیم، خوشحال خواهیم بود.

8. 7 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

قهرماني منچستريونايتد با گل‌هاي فان پرسي

منچستريونايتد در سوپر جام باشگاه‌هاي انگليس با درخشش مهاجم هلندي خود ويگان اتلتيک را شکست داد و قهرمان شد.

ديدار سوپر جام باشگاه‌هاي انگليس بين تيم‌هاي منچستريونايتد و ويگان اتلتيک انجام شد که در پايان به برتري دو بر صفر يونايتدها انجاميد.

به گزارش فارس، در اين ديدار و در دقيقه هفت رابين فان پرسي دروازه حريف را باز کرد. مهاجم هلندي يونايتدها توپ را به پاتريس اورا پاس داد و به داخل محوطه جريمه حريف رفت. سانتر اورا و ضربه سر محکم فان پرسي به زاويه مخالف موجب شد تا يونايتدها يک بر صفر پيش بيفتند.

در دقيقه 14، رافائل که در دفاع راست براي يونايتدها به ميدان رفته بود دچار آسيب ديدگي شد تا در دقيقه 16 کريس اسمالينگ جاي او را در ترکيب بگيرد.

در ادامه ديدار حمله‌هايي از سوي دو تيم روي دروازه‌ها انجام شد ولي نتيجه‌اي در بر نداشت تا نيمه نخست با همان يک گل به سود يونايتدها به پايان برسد.

در حالي که پنج دقيقه از آغاز نيمه دوم گذشته بود، جيمز مک آرتور با خطا روي دني ولبک نخستين کارت زرد اين ديدار را از مارک کلاتنبرگ، داور مسابقه دريافت کرد.

در دقيقه 59 دني ولبک پاسي را براي فان پرسي ارسال کرد تا مهاجم هلندي با کنترل خوب خود فضا را براي شوت‌زني خود فراهم آورد. وي با ضربه دقيق پاي چپ خود براي بار دوم دروازه ويگان را باز کرد.

در دقيقه 79 نتيجه بايد براي يونايتدها سه بر صفر مي‌شد و فان پرسي هت تريک مي‌کرد. پاس‌هاي تک ضرب زيادي بين بازيکنان اين تيم رد و بدل شد. تام کلورلي، هافبک يونايتدها با يک پاس،‌ تيمش را از حالت دفاعي به حمله درآورد. پاس او به فان پرسي رسيد ولي لئون بارنت، مدافع انگليسي ويگان توپ را دفع کرد.

در دقيقه 88 راجر اسپينوزا به دليل خطا روي تام کلورلي دومين بازيکن ويگان و زمين بود که کارت زرد دريافت کرد. کلورلي هم 2 دقيقه بعد کارت گرفت تا يک بازيکن از منچستريونايتد هم کارت بگيرد.

چهار دقيقه وقت‌ اضافه اين ديدار هم سپري شد ولي تغييري در نتيجه اين ديدار پيش نيامد تا يونايتدها با حساب دو بر صفر ويگان را شکست داده و قهرمان سوپر جام باشگاه‌هاي انگليس را به دست آورند.

10. 4 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مویس: رونی را نمی فروشیم؛ این جام از آن فرگوسن است

سرمربی باتجربه یونایتد در صحبت هایی اعلام کرد که خود وین رونی درخواست کرده بوده تا با بازیکنان ذخیره تمرین کند

سایت گل- دیوید مویس سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد در صحبت هایی اعلام کرده که وین رونی در بازار نقل و انتقالات تابستانی فروخته نمی شود و درعین حال یادآوری کرده که مشکلی با رونی ندارد.
    سران باشگاه چلسی در بازار نقل و انتقالات تابستانی دو درخواست برای خرید رونی به اولدترافورد ارائه کرده بودند که این دو درخواست از سوی سران یونایتد رد شد.این روزها رونی با بازیکنان ذخیره یونایتد تمرین می کند تا بتواند به بازیابی آمادگی اش بعد از مصدومیت از ناحیه شانه بپردازد و خود او بی صبرانه منتظر است تا انتقالش به استمفورد بریج انجام شود.
    البته مویس در صحبت هایی اعلام کرده که مهاجم انگلیسی تیمش فروشی نیست. بعد از قهرمانی یونایتد در جام کامیونیتی شیلد مقابل ویگان در ورزشگاه ومبلی مویس به خبرنگاران گفت:« رونی فروشی نیست. من نظرم عوض نشده، پس حرف دیگری برای گفتن دراین باره باقی نمی ماند. شاید خیلی از شما دوست ندارید این را بشنوید، چون اخباری غیرواقعی را نوشته اید ولی من مشکلی با وین ندارم. رونی به درخواست خودش با بازیکنان ذخیره به تمرین می پردازد.»
    مویس در ادامه به این نکته اشاره کرد که رونی ممکن است آمادگی کامل برای حضور در بازی انگلیس مقابل اسکاتلند را داشته باشد ولی برای بازی شنبه شب یونایتد مقابل سوانسی در هفته اول فصل جدید رقابت های لیگ برتر آماده نیست.
    این سرمربی اسکاتلندی ادامه داد:« من از رونی خواستم تا به اردوی تیم ملی انگلیس بپیوندد. او آماده نیست ولی شاید او را در این بازی در زمین ببینید. ولی توقع نداشته باشید که شرایط بازی کردن برای یک زمان طولانی را داشته باشد. من چندین بار با روی هاجسون صحبت کرده ام و مکالمات ما حدود 2 ساعت به طول انجامید. اگر او بتواند دقایقی بازی کند، برای منچستریونایتد هم خوب خواهد بود.»
    مویس در مورد برد 0-2 تیمش مقابل ویگان در اولین بازی رسمی این فصل در جام کامیونیتی شیلد صحبت کرد و البته اعلام کرد که این برد را مرهون تلاشهای سرالکس فرگوسن است:« این قهرمانی یکی دیگر از افتخارات سرالکس است. این تیم فرگوسن بود که پارسال قهرمان لیگ برتر شد. ما از او متشکریم و قهرمانی یکشنبه مال اوست. جامهای بعدی ای که تیم کسب خواهد کرد، به من برمی گردد.»
    یونایتد عصر شنبه درهفته اول رقابت های لیگ برتر در ورزشگاه لیبرتی مقابل سوانسی فصل را آغاز خواهد کرد.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________

ویدیچ:جدایی رونی؟ اینها شایعه است؛ درمورد من هم می گفتند ولی من هنوز اینجا هستم

ستاره صربستانی یونایتد در صحبت هایی احتمال جدایی وین رونی از رختکن تیمش را رد کرده است
    سایت گل-نمانیا ویدیچ، ستاره صربستانی منچستریونایتد شانس حضور در بازی دیروز تیمش در جام کامیونیتی شیلد مقابل ویگان را به دلیل مصدومیت از ناحیه شانه از دست داد.
    او در صحبت هایی اعلام کرده که دلیلی برای جدایی وین رونی از منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات تابستانی نمی بیند.
    این صحبت ها در حالی انجام شده که رونی تلاش زیادی برای جدایی از رختکن منچستریونایتد انجام می دهد و به شدت زیر ذره بین سران چلسی است.
    البته ویدیچ معتقد است که هیچ تیمی بزرگتر از منچستریونایتد نیست و بدین ترتیب تیم ژورزه مورینیو و رقیب تیمش در مسیر کسب جام قهرمانی را دست کم گرفته.
    ویدیچ در صحبت هایی به خبرنگاران گفته:« هر تیمی در دنیا دوست دارد که روبین فان پرسی و وین را داشته باشد ولی همان طور که قبلا هم گفتم منچستریونایتد بزرگترین باشگاه دنیاست و ما می خواهیم که بازیکنان بزرگی را در اختیار داشته باشیم.فکر می کنم که بازیکنان بزرگ هم دوست دارند تا برای منچستربازی کنند و هیچ بحثی دراین نیست.»
    ویدیچ در ادامه صحبت هایش، گمانه زنی ها در مورد وین رونی را در حد گمانه زنی دانشت و اعلام کرد که در تابستان های گذشته هم چنین شایعاتی درمورد خود او مطرح می شد:« فکر می کنم که یونایتد بهترین تیم دنیاست و شایعات و گمانه زنی های زیادی در پیرامون باشگاه ماست. حالا هم صحبت های زیادی در مورد ماندن یا رفتن رونی مطرح می شود. باید بگویم که در 4 سال اخیر، من همیشه در چنین شرایطی قرار داشتم و خیلی ها در مورد جدایی احتمالی من از یونایتد حرف می زدند ؛ ولی من هنوز اینجا هستم و از فوتبالم در یونایتد لذت می برم. پس دیگر حرفی برای گفتن نمی ماند.»

12. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی بد شد... مثه اینکه رافائل 4-5 هفته مصدومه از ناحیه همسترینگش... بازی ها مهمی رو از دست میده./

14. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

حالا کی میاد جای رافائل؟!
    هیچکس نیست

16. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حالا کی میاد جای رافائل؟!
    احتمال زیاد اسمالینگ، شاید هم فیل جونز...

18. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

احتمال زیاد اسمالینگ، شاید هم فیل جونز...
    دلم برای فرگی تنگ شده ،اگر فرگی بود والنسیا رو میزاشت!!!!!
    امروز هم دوباره شایعه اومدن بیل از سر گرفته شده!

20. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •