تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 293 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا در سایت رسمی اش تایید کرد جراردو مارتینو برای دو سال سرمربی تیم شده

Barcelona appoint Martino as new head coach

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پی نوشت: تبریک میگم

منچستر یونایتد پیشنهاد نهایی 41 میلیون یورویی برای فابرگاس آماده می کند

بلوگرانا پیش از این پیشنهاد دوم یونایتد به ارزش 35 میلیون یورو + ... رو رده کرده و اعلام کرده سسک فروشی نیست

Manchester United prepare final €41m bid for Fabregas

2. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آشنایی بیشتر با سبک مربیگری تاتا مارتینو، سرمربی جدید بارسلونا
    سبک مربیگری تاتا بسیار شبیه به بارسای فعلی است و به مالکیت توپ و بازی هجومی اهمیت بالایی می دهد.
    این مربی پرستیژ بالایی دارد و یک رهبر ذاتی است.

سیستم بازی تیم های تاتا 4-3-3 است ولی با توجه به شرایط و تیم حریف به شکل مناسبی تغییراتی را در این سیستم ایجاد میکند. در تیم های وی همیشه مالکیت توپ اهمیت ویژه ای دارد و در کنار آن، به ریتم و سرعت بخشی به توپ نیز اهمیت می دهد. ولی مهم تر از همه اینها در تیم تاتا حمله است. او در یافتن نقاط ضعف دفاع حریف هوش بالایی دارد و بهترین راه هجوم را به سرعت تشخیص میدهد. تیم های تاتا همیشه به بازی هجومی مشهور بودند.

آماده سازی فیزیکی برای وی ضرورت ندارد. او به تلاش و انگیزه بازیکنان در تمرین اهمیت ویژه ای میدهد. او همیشه به بازیکنان احترام میگذارد و همیشه رابطه خوبی با بازیکنان خود داشته است.
    او یکی از علاقه مندان بیلسا، مربی سابق اتلتیک میباشد و به مانند وی به عملکرد خط هافبک تیم بسیار اهمیت میدهد.

در حرکات هجومی تیم های تاتا، همیشه وینگرها نقش ویژه ای داشته اند و او سعی میکند بهترین استفاده را از وینگرها ببرد. این مسئله در مورد نفوذ مدافعان کناری نیز صدق میکند و همیشه به مدافعان کناری هجومی اهمیت بالایی میدهد.
    تاتا به فشار همه جانبه با تعداد بازیکن زیاد اعتقاد دارد. این یکی از تفاوتهای عمده وی با تیم تیتو ویلانوا است. او از همه بازیکنان خود میخواهد که با همه توان خود به دنبال توپ از دست رفته بدوند. امری که یکی از مهمترین مزیت های تیم رویایی پپ بوده است و در تیم تیتو کمتر شاهد آن بودیم. پپ در فصل اول با هانری، اتوئو و مسی فشار روی بازیکنان حریف را از خط دفاع آنها آغاز میکرد ولی به مرور و در طی سالهای بعد این خصیصه کمتر به چشم خورد تا حدی که دیگر در زمان تیتو چنین موردی را به هیچ وجه شاهد نبودیم.

او هیچگاه برای حمله کردن نظم دفاعی تیم را فراموش نمیکند و گاهی در مقابل تیمهایی که در ضدحملات خطرناک هستند از دو هافبک دفاعی استفاده میکند.
    تاتا نیز به مانند پپ و تیتو به استفاده از شماره 9 کاذب اعتقاد دارد و به نظر میرسد که تغییری در پست مسی در زمین رخ نخواهد داد.

شاید تاتا مربی شناخته شده ای برای بسیاری از هواداران بارسلونا نباشد، ولی در امریکای جنوبی از او به عنوان یک مربی بزرگ یاد میکنند و امسال پس از رد پیشنهادهای تیم هایی مانند سانتوس، رئال مادرید، سوسیداد و مالاگا، اکنون پیشنهاد مربیگری در بارسلونا را پذیرفته.
    فراموش نکنید که کارنامه تاتا، در آغاز مربیگری در بارسلونا نسبت به کارنامه مربیانی مانند رایکارد، پپ و تیتو بسیار درخشان تر است. ما در این سالها به چنین ریسک هایی در کادر فنی عادت کرده ایم و تا وقتی عملکرد این مربی را ندیده ایم بهتر است از قضاوت و پیش داوری در این مورد خودداری کنیم

4. 12 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

41 میلیون واسه فابرگاس پیشنهاد دادن ؟! خو دیگه حماقته فابرگاسی که نوسان زیاد داره رو نفروشن با این قیمت. جاش میشه یه هافبک جنگنده که بارسا کم داره پیدا کرد واسه تیم.

6. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

41 میلیون واسه فابرگاس پیشنهاد دادن ؟!
    خو دیگه حماقته فابرگاسی که نوسان زیاد داره رو نفروشن با این قیمت. جاش میشه یه هافبک جنگنده که بارسا کم داره پیدا کرد واسه تیم.
    مثلا کی؟ یه بازیکن باکلاس و باهوش مثل فابرگاس رو که با سبک بارسا آشناست و وقتی تو هافبک بازی کنه خیلی خیلی کم توپ لو میده رو (بگذریم از پاسهای استثنایی که تو پست هافبک ارسال میکنه) رو با این رقم بفروشن و کی رو بخرن؟
    الان بازیکنی که تازه تو لیگ پرتغال داره معروف میشه رو نمیشه کمتر از 40-50 میلیون یورو خرید، بعد شما میگی با این پول ( که کلی از اون میره به حساب دولت و اسپانسرها و خود بازیکن) برن یه هافبک جنگنده بخرن که بتونه جای سسک رو پر کنه؟
    من اینو به جرات میگم که سسک فابرگاس در حال حاضر همراه ژاوی، اینیستا، شواینی و پیرلو جزء 5 هافبک برتر جهانه. فروحتن همچین بازیکنی و بعد دنبال یه جانشین براش گشتن خیلی کار ساده و البته عاقلانه ای نیست

در ضمن دوستان من شخصا این فصل امیدارم در صورت اعتماد مربیان چیزهای زیادی از الکس سانگ ببینیم. فراموش نکنید که سانگ تو آرسنال بیشتر شبیه یه هافبک وسط بازی میکرد و بیشترین پاس گل رو تو تیمش فصل آخری که اونجا بود داد. رفتن تیاگو میتونه این فرصت رو بهش بده تا حداقل نقشی رو که سیدو کیتا​ تو تیم داشت با یکم ظرافت بیشتر ایفا کنه

8. 12 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیکه: یونایتد با تلاش برای خرید فابرگاس در حال اتلاف وقت است؛ او می خواهد بماند

مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا و دوست صمیمی سسک در صحبت هایی اعلام کرده که یونایتد با تلاش برای جذب سسک در حال وقت تلف کردن است

سایت گل- جرارد پیکه مدافع اسبق منچستر یونایتد مدتهاست که برای بارسلونا بازی می کند و یکی از صمیمی ترین دوستان سسک فابرگاس است.

او حالا در گفت و گو با روزنامه سان از تلاش سران یونایتد برای جذب سسک صحبت کرده و به این نکته اشاره کرده که فابرگاس تمایلی برای جدایی از بارسلونا ندارد. پیکه در این باره گفته:« سسک در بارسا خوشبخت است و می خواهد در نوکمپ بماند. یونایتد با تلاش برای خریداری سسک، در حال وقت تلف کردن است. »

این در حالی است که شنیده می شود که سران یونایتد سومین پیشنهاد خود برای جذب سسک فابرگاس را با ارزش 35 میلیون پوند به مسئولان تیم کاتالان ارائه داده اند.

پیکه در ادامه صحبت هایش که در روزنامه آ.اس نیز بازتاب یافته گفته:« سسک برای آنکه رویایش مبنی بر بازگشت به خانه محقق شود، مدتها صبر کرد و حالا به سادگی از این رویا دست نمی کشد. بارسلونا خانه اوست. خانواده او در اینجا هستند و او در کنار نزدیک ترین و صمیمی ترین دوستانش فوتبال را دنبال می کند.»

Pique: Manchester United wasting time on Fabregas

10. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تاتا ok

با قرارداد دو ساله

هیثت مدیره امروز تصویب خواهد کرد که تاتا جانشین تیتو شود

تاتا امشب برای دیدار با مسئولین به همراه ۲دستیارش به بارسلونا خواهد آمد

امضای قرارداد و معارفه احتمالا روز پنجشنبه خواهد بود

منوتی:" او افتخار حرفه ی ماست"

و برای بازی چهارشنبه با بایرن به مونیخ سفر نخواهد کرد

قرارداد رسمی‌ پنجشنبه امضا خواهد شد

مارتینو: این یک افتخار برای من در دوره مربیگریم خواهد بود

زوبی زارتا، انریکه رو به مارتینو ترجیح می داد:
    مدیر ورزشی بارسا، مربی اسپانیایی رو در صدر فهرستش قرار داده بود چون که شناخت بهتری نسبت به باشگاه داره و سبک تاکتیکی بارسا رو میذونه و با سیستم جوانان باشگاه کار کرده

12. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این کنفرانس مطبوعاتی در روساریو انجام می شود و خبرنگار سایت گل در آرژانتین صحبت های سرمربی جدید بارسا را به طور لحظه به لحظه پوشش خواهد داد.

به خاطر تعداد بالای خبرنگارانی که قصد شرکت در کنفرانس خبری مارتینو را دارند، کنفرانس خبری او در سالن کنفرانس خبری برگزار نشده و در استادیوم کوچک باشگاه نیولز اولدبویز برگزار می شود.

خبرنگاران آرژانتینی متعددی دراین کنفرانس خبری شرکت داشتند. مارتینو یک شانس خوب دارد؛ او اولین سرمربی دنیاست که می تواند مسی و نیمار را در کنار هم هدایت کند. چالش هماهنگی این دو ستاره در کنار هم یکی از چالش های پیش روی این مربی بزرگ است.

مارتینو صحبت هایش را شروع کرد:

« کاملا روشن است که این شانس کاری خیلی مهمی است. از یک سو متاسفم که این فرصت کاری فراهم آمده. من از سران بارسلونا واقعا متشکرم که به من توجه داشته اند و به من و اعضای کادر فنی و کار من توجه کرده اند.»

مارتینو:
    این یک گام بزرگ در کارنامه مربی گری من است ؛ اهمیت رختکن بارسلونا، با حضور لیو، شرایطی را فراهم می کند که هر سرمربی ای آرزوی حضور در آن را دارد. آنچه یک سرمربی آرزومند است این است که در این شرایط هدایت تیم را در دست بگیرد.

مارتینو ادامه داد:
    مهمترین چالش پیش روی من این است که خودم را در باشگاهی در این حد و اندازه جا بیندازم. اینکه بتوانم این کار را با افرادم به بهترین نحو ممکن و هرچه سریعتر انجام بدهم، خیلی خوب می شود. بعد از آن همان اتفاقی می افتد که در تمام تیم های با پرستیژ رخ می دهد: مدعی بودن درتمامی رقابت هایی که در آنها شرکت می کنیم

تا ساعات آتی همه چیز را هماهنگ می کنیم و تعیین می کنیم که چه زمانی به اسپانیا سفر خواهم کرد.

من نمی توانم از گفتن اینکه واقعا از تماس سران بارسا احساس غرور می کنم دست بکشم.

واقعا افتخار می کنم که فرصت همکاری با بارسلونا برایم فراهم شده. بعید می دانم که حرف بیشتری برای گفتن مانده باشد. من اصلا توقعش را نداشتم. چون در دنیا تیم هایی هستند که تمریناتشان را آغاز کرده اند.

در برخی از کشورها که حتی لیگ هم شروع شده است.من خودم را برای استراحت کردن آماده کرده بودم و درانتظار پیشنهاد کاری نبودم.قطعا نمی توانم بگویم که در انتظار چنین پیشنهادی بودم؛ چون این پیشنهاد، پیشنهادی غیر منتظره بود.من واقعا سورپرایز شدم

شرایطی برایم فراهم شد (پیشنهادات کاری مالاگا و رئال سوسیداد) که قابل توضیح نیستند و در برخی موارد شرایط در نیولز اولد بویز ، به نحوی پیش می آمد که نمی توانستم به چیز دیگری فکر کنم. زمانی که حضورم در نیولز اولدبویز به پایان رسید، یک هفته سعی کردم که استراحت کنم و خب..بعد از آن این فرصت فراهم شد.

باید با هر شرایطی کنار آمد. باید با تمام شرایطی که در لحظه پیش می آید، بلافاصله تطبیق پیدا کرد و بلافاصله آنها را شناخت و روز به روز تلاش کرد تا اوضاع را بهبود بخشید. تمام آنچه در بارسلونا رخ داده، فراتر از تمام اینهاست.

چون درغیراین صورت این تعریف و تمجید می شود و این احترام و ویژگی ها متعلق به موسسه و تیم است. تنها چیزی که امیدواریم رخ دهد، این است که هرچه سریعتی با شرایط تطبیق بیابیم. باید از داخل مجموعه درک کنیم که اوضاع به چه ترتیبی است و در شرایط مناسب قرار بگیریم.

من باید از تمام کسانی که دراین میان همکاری کرده اند که این فرصت در اختیار ما قرار بگیرد، تشکر کنم. من با احترام به دوران حضورم در نیولز اولدبویز، یادآوری می کنم که سبک بازی تیممان ، با توجه به قابلیت های فوتبالی بازیکنانمان تعریف می شد. این سبکی بود که بازیکنان تیم هم با بازی کردن با این سبک احساس راحتی می کردند. آنها نفوذ می کردند و توانستیم یک سال و نیم به این ترتیب کار کنیم. خیلی از بازیکنانی که من در تیم های دیگر و در پاراگوئه هدایتشان را برعهده داشتند، با ما تماس گرفته اند تا از ما حمایت کنند.

تمام آنچه مرتبط با نیولز اولدبویز است، مدیران، بازیکنان و تماشاچیان تیم،.. ما در خانه مان هستیم و تلاش می کنیم که به بهترین نحو ممکن کارمان را انجام دهیم. مطمئنا این فرصت به ما دست نمی دهد تا از بازیکنان تیم تشکر کنیم کسانی که نقش پررنگی در تمام این مسیر داشتند.

به نظرم مهم و اساسی این است که روز به روز پیش برویم تا اینکه کم کم احساس راحتی کرده و حس مشاارکت در تیم به ما دست بدهد و بتوانیم رابطه خوبی را با بازیکنان تیم ایجاد کنیم.

جزئیات شرایط ایجاد شده را به صورت دقیق نمی دانم ولی شکی ندارم که خورخه و لیونل (مسی) قطها با سران باشگاه بارسلونا صحبت کرده اند و نظرشان را ابراز کرده اند و این در آمدن ما نقش داشته. درصدتاثیرگذاری هریک از افراد را واقعا نمی دانم ولی باید از تمام فوتبال آرژآنتین تشکر کرد . چون حس می کنم که شرایطی است که خیلی از افراد برای ما خوشحالند؛ چرا که قطعا کادر فنی تیم ما نیز آرژانتینی خواهد بود.

یکی از مسائل پیش رو این است که باید با مسئولان بارسلونا در مورد اعضای کادر فنی تیم مدنظرم با هم مذاکره کنیم.

کاملا مشخص است که بارسلونا موسسه ای است که مدتهاست که فرم تعریف شده ای دارد. این بخشی از زندگی و رشد فوتبالی است. این ما هستیم که باید خودمان را با این دنیای فوتبال هماهنگ کنیم.

گاهی وقتها یکی در بخشی از کارنامه ورزشی اش ، بدون ارزیابی خاصی صحبت هایی را برزبان می آورد که در آینده ممکن است رخ دهد. چون با وجودی که همه ما خوش بین هستیم (نسبت به آنچه در آینده ممکن است برایت رخ دهد)، شرایطی هست که از حد تصور هم فراتر است.برای من از این اتفاقات زیاد افتاده: از هدایت تیم ملی پاراگوئه گرفته تا حضور در یک جام جهانی و قهرمانی با نیولز اولدبویز تا این شرایط (هدایت بارسلونا) . اینها شرایط فوق العاده ای هستند که هنوز من نتوانسته ام همه چیز رادر جایگاه واقعی اش قرار دهم.

در یک سال و نیم اخیر، از زمانی که کارمان را شروع کردیم تا به پایان بردیم، شرایط متعددی را پشت سرگذاشتیم. ما فصل را برای جنگیدن برای عدم سقوط به دسته پائین تر آغاز کردیم ولی در نهایت شرایط را به نحوی به پایان بردیم که نام نیولز اولدبویز بر سر زبان های همه بود. آن هم در شرایطی بود که بازیکنی مثل ناچو (اسکوکو) به اینتر پورتو الگره رفت و ترزگه به تیم ما آمده بود.

هنوز نمی دانم که چه زمانی کارم را با بارسلونا شروع می کنم. باید به بارسلونا بروم و برای پاسخ دادن به این سوالات شرایط را ارزیابی کنم.باید در ابتدا در مورد مسائل قراردادمان با هم صحبت کنیم.

من هیچ وقت شرط و شروط و بندهای خاصی برای قراردادم تعیین نمی کنم (شنیده می شد که مارتینو ممکن است بندی برای جدایی از بارسلونا در صورت فراهم شدن شرایط هدایت تیم ملی آرژآنتین در قراردادش قرار دهد.)

ما شرایط باشگاه و تاریخچه باشگاه را درک می کنیم. باید به سبک بازی باشگاه احترام بگذاریم و این ما هستیم که باید خودمان را با این سبک تطبیق دهیم. و ببینیم که به چه سبکی تیم بازی می کند. ما باید سیستم خود را در تیم اعمال کنیم . در تیمی که غنی است و در طول این سالها کارهای بزرگی انجام داده است.

این چالش بزرگی است. همه اینها در کارنامه ورزشی من خیلی مهم بوده اند. باید این بازتاب بزرگی داشته باشد.

درک می کنم که گاهی وقتها قرعه به نام تو می افتد . گاهی وقتها تمایلاتی وجود دارد و گاهی شرایطی هست که گاهی وقتها تو را به یک جا نزدیک می کنند و در برخی شرایط دیگر به آنجا نزدیک نمی شوی.
    ما این اجبار را حس می کنیم تا به عنوان یکی از گروه های سرمربیان آمریکای جنوبی و آرژانتینی در اروپا کارمان را شروع کرده و تلاش کنیم تا اوضاع خوب پیش بروند و به بهترین نحو ممکن نماینده روساریو و آرژانتین باشیم.

این شرایط برای من خیلی ویژه است ونه برای بارسلونا (بازی سوپرکاپ اسپانیا مقابل اتلتیکومادرید).بارسلونا به این سبک بازیها عادت دارد. این یک مقدمه برای شروع فصلی است که مملو از سفرها و بازیهای بین المللی است و در پایان ماه آگوست لیگ شروع می شود

باتوجه به دیدگاه منتقدانه ای که من دارم و درمورد فوتبال آرژانتین آن را بروز دادم، تنها چیزی که می توانم بگویم این است که دوست دارم در داخل گود باشم تا بتوانم به صحبت هایی که برزبان می آورم ادامه دهم.از این جایگاهی که الان در آن قرار دارم، به نظرم چندان دلنشین نیست که بخواهم در مورد مسائل مختلف صحبت کنم. من ترجیح می دهم که این صحبت ها را در بارسلونا برزبان بیاورم.
    من از افکارم در مورد فوتبال آرژآنتین خوشم می آید ولی در آینده وقتی وارد گود باشگاه بارسلونا شدم دراین باره صحبت بیشتری خواهم کرد.

هدایت بارسلونا این فرصت را در اختیار تو قرار می دهد که بهترین بازیکن دنیا را هدایت کنی . در تمرینات روزمره و با توجه به شناخت دو طرفه ای که وجود دارد، تلاش می کنیم که بتوانیم از مسی حمایت کرده و او همچنان به عنوان یک بازیکن بی نظیر به کارش ادامه دهد.

در این ساعات از روز، آنچه مرا بیشتر از همه نگران می کند، ماجرای قرارداد و موضوع شناخت هر چه سریعتر بازیکنان تیم است.

همه اعضای خانواده نیولز اولدبویز و شما روزنامه نگاران را به خاطر تمام رفتارهای محبت آمیز تان در طول این دوران در آغوش می گیرم و از همه تان متشکرم
    Last edited by M E S S I; 23-07-2013 at 22:34.

14. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خیلی ناراحت شدم بابت تیتو :( یه وقتایی هست که هر چقدر هم انسان چیزی رو بخواد جسمش مانع اون میشه...یه جورایی عمل فرگوسن هم مانع مربیگریش شد و حالا هم تیتو...... الان به نظرم کار اصلا نباید واسه تیتو مهم باشه چون سلامتی انسان بالاتر از هر چیز دیگه ای هست ، با اراده ای که داره امیدوارم این مشکل رو پشت سر بگذاره.
    اما جدا از این اتفاقات، از بعد فوتبالی ، راستش به نظرم همون موقع که پپ رفت ، تیتو گزینه کافی واسه ادامه راه بود اما مناسب واسه ترقی نبود. مسئولین بارسا کسی رو میخواستند که ادامه دهنده راه پپ باشه اما هیچوقت به یه پله بالاتر فکر نکردند، یعنی هیچ وقت نقطه بالاتر و پیشرفت رو در نظر نگرفتن در واقع همون سطح رو نگه داشتن هم ارضاشون میکرد.. بارسای تیتو در قمست هایی از بارسای پپ بهتر و هوشمندانه تر بود اما اون نقاط قوت بارسای پپ رو به تضعیف بود!
    در مورد سرمربی جدید از دنبال کردن لیگ ارژانتین یکمی اطلاعات دارم اونم شخصیت خوبش هست که یکم شبیه بیه لسا ست و ادم فروتنی هست و به رقبا احترام میذاره یادمه سرمربی بوکا جونیورز در مورد نیو الد بویز حرفای تندی زد که مارتینو جوابشو نداد ...
    از نظر سبکی هم همونجور که خودش گفت از اون مربی هایی هست که با داشته هاش هست که سبک تیمش تعیین میشه و نه اینکه سبک خودش رو به تیم تحمیل کنه.

به هر حال نمیدونم در قامت کار در بارسا هست یا نه و اینو زمان هست که مشخص میکنه ، اما بهتر بود که اول از تیم های کوچک تر اروپا شروع به کار میکرد... فوتبال احساسی و با شور لیگ های امریکای جنوبی کجا و فوتبال اروپا اون قله اروپا، بارسا، کجا....کار سختی در پیش داره.
    __________________________________________________ ______

مهم ترین تیم های اروپا تغییر مربی و تغییر بازیکنای شدیدی داشتن ،
    بارسا-رئال-بایرن-من یونایتد-من سیتی- چلسی-psg!

تنها دو تیم مدعی CL تغییر مربی نداشتن دورتموند و یووه.

این فصل اغار حرکت جدیدی در فوتبال جهان خواهد بود ، مطمئن باشید! و چه جام جهانی خواهد شد...

16. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تاتا، ادامه دهنده ی تیکی تاکا

خراردو «تاتا» مارتینو، در نخستین کنفرانس مطبوعاتی پس از انتخابش به عنوان سرمربی جدید بارسلونا تصریح کرد که فلسفه ی بارسا را ادامه خواهد داد.

تاتا در این مصاحبه که در آرژانتین برگزار شد عنوان کرد که بارسلونا سبک مشخصی دارد و این ماییم که باید خود را با شیوه ی بارسا هماهنگ کنیم. وی گفت:
    «چالش بزرگ،هماهنگ شدن با باشگاهی تا این اندازه با پرستیژ با مانند بارساست و سپس تلاش برای حضور موفق در همه ی رقابت هایی که در آنها شرکت می کنیم.»

تاتا فرصت مربیگری ِ بازیکنی چون لیونل مسی را بسیار مغتنم بر شمرد و گفت علاوه بر سرمربیگری تیمی به بزرگی بارسلونا، چیز دیگری که از اهمیتی ویژه برخوردار است امکان هدایت بهترین بازیکن جهان است. به تدریج بهترین شیوه را برای کمک کردن به او پیدا خواهیم کرد تا او بتواند همچنان به روند خود ادامه دهد.

همچنین ابراز اطمینان کرد که نظر مسی و پدرش در انتخاب او تاثیر داشته است ولی در مورد اینکه این تاثیر تا چه اندازه بوده است، ابراز بی اطلاعی کرد.

=====================

تاتا مارتینو و مارادونا در نیوولزاولدبویز. فصل 1993-94

==========

آندرس اینیستا بعد از آخرین پیشنهاد منچستر برای فابرگاس به ارزش 41 میلیون یورو اعلام کرد که بعید میدانم فابرگاس بارسا رو ترک کنه. او همینطور گفت طبیعیه که بازیکنای بزرگ بقیه تیمها رو به خودشون جذب کنن و ما خوش شانس هستیم که سسک رو در کنار خودمون داریم.

او همینطور در مورد انتخاب تاتا به عنوان سرمربی جدید بارسلونا گفت: من به باشگاه اعتماد دارم و اگر باشگاه اون رو انتخاب کرده مطمئنم که او سرمربی ایده آل برای ما هست. و همینطور گفت: ما بازیکنا همه با همه وجود در خدمت اون هستیم برای اجرای حرفهایی که به ما میگه و برای داشتن یه فصل موفقیت آمیز دیگه.

اینیستا همینطور نظرش رو در مورد بازی کردن مسی و نیمار در کنار هم داد و گفت: فکر نمیکنم هیچ تضاد و مشکلی برای بازی کردن مسی و نیمار کنار هم باشه و بازیکنای خوب همیشه میتونن در کنار هم خوب بازی کنند و به هم کمک کنند تا بهتر نتیجه بگیرند.

==================

حالا که جراردو مارتینو (تاتا) به عنوان مربی جدیدمون انتخاب شده گفتم شاید بد نباشه لیست سرمربیهای بارسا و افتخاراتشون رو تو 25 سال گذشته مرور کنیم.
    امیدوارم آخر این فصل جلوی اسم تاتا هم پر بشه از جامهایی که این فصل با این مربی به دست میاریم.
    موفق باشی تاتا!!

هواداران باشگاه فوتبال بارسلونا در ایران
    ==========
    پاس گل های ژاوی

تو این هفته دو سه تا وبلاگ بارسایی پیدا کردم که کلیپ های قشنگ و با کیفیتی از بارسلونا و بازیکنای بارسا گذاشته بودن حدود 3 گیگ فقط تو این هفته از این کلیپ ها دانلود کردم
    یکی از این کلیپ ها ویدیویی مربوط به پاس گل های دیدنی ژاوی هست که به شدت توصیه میشه از دست ندید :

720p - 7Min - 152 MB
    Last edited by Greedy; 24-07-2013 at 15:59.

18. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من دو انتظار مهم در نقل و انتقالات از کادر فنی جدید دارم:

* با آشنایی خیلی خوبی که تاتا از فوتبال آمریکای جنوبی داره، امیدوارم بتونه دو سه بازیکن ارزون قیمت و جوون رو به باشگاه معرفی کنه که طی یکی دو سال آینده تبدیل به بازیکن های درجه یک در سطح اروپا بشن.

* این علاقه شدید باشگاه به نداشتن مدافع رو تموم کنه و در همین نقل و انتقالات دو مدافع مرکزی به تیم اضافه بشه.

20. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •