تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 47 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 463

نام تاپيک: Don't Starve

در آغاز فعالیت reza-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا من الان 7 روزه که زنده هستم و باتوجه به تجربیات قبلی خیلی خیلی تو این 7 روز پیشرفت کردم و الان دنبال جایی برای اقامت میگردم تا یه کمپ بزنم اگه میشه و اگه میتونین مپ کامل بازی رو بزارین ورلد اولش

---------------------------------
    اگه میشه رام کردن بوفالو و سوار شدنش هم بگین چجوری و اینکه چجوری باید گیاه کاشتنی رو ازاد کنم؟دستگاه رو میسازم میرم پیشش میرم روی قسمت گیاه خوردنی زمینم امادست تمام مواد ساخت مثلا خربزه رو دارم مقلا گفتم بعد ولی قفله نمیشه ساختتش میتونین یه توضیحی بدین؟
    Last edited by reza-assassin; 28-01-2014 at 23:56.

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا من الان 7 روزه که زنده هستم و باتوجه به تجربیات قبلی خیلی خیلی تو این 7 روز پیشرفت کردم و الان دنبال جایی برای اقامت میگردم تا یه کمپ بزنم اگه میشه و اگه میتونین مپ کامل بازی رو بزارین ورلد اولش

---------------------------------
    اگه میشه رام کردن بوفالو و سوار شدنش هم بگین چجوری و اینکه چجوری باید گیاه کاشتنی رو ازاد کنم؟دستگاه رو میسازم میرم پیشش میرم روی قسمت گیاه خوردنی زمینم امادست تمام مواد ساخت مثلا خربزه رو دارم مقلا گفتم بعد ولی قفله نمیشه ساختتش میتونین یه توضیحی بدین؟
    در مورد مپ كل بازي و Wrold 1 بايد بگم كه به نظر من اين مپ از همون اول كه بازي رو شروع مي كنيد به صورت Random ( تصادفي ) ساخته مي شه، مگر اينكه خودتون در اون تغييراتي ايجاد كنيد. در هر حال من فكر مي كنم كه اينطور باشه !

فكر كنم يه جا خوندم كه بهترين جا واسه زدن كمپ نزديك بوفالو ها يا نزديك خوك هاست . دليلش هم اينه كه به راحتي مي تونيد به كود دسترسي داشته باشيد. ( كود يكي از موادي هست كه واسه ساختن مزرعه بهش نياز داريد )

در مورد رام كردن بوفالو هم من چيزي نشنيدم . شايد تو آپديت هاي بالاتر باشه. سوال آخرت رو هم دقيق متوجه نشدم چي گفتي. اگر مي توني دقيق تر توضيح بده.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض .

در مورد سئوال 2 اینجوری بگم که وقتی اون دستگاه اولی رو میسازی (همونی که میری پیشش روشن میشه که باش یه سری چیزا رو میتونی بسازی ) میری پیشش اون گوشه ایتم هویج هم ظاهر میشه که میری توش و میتونی یه ایتمو باز کنی و مثلا کدو بکاری که من تمتم وسایل مورد نیاز مثلا کدو رو دارم ولی قفله بعضی از وسایل های دیگه هم همینطور .

------------------------
    اینم یه عکسی در رابطه رام کردن بوفالو
    Last edited by reza-assassin; 29-01-2014 at 12:10.

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

در مورد سئوال 2 اینجوری بگم که وقتی اون دستگاه اولی رو میسازی (همونی که میری پیشش روشن میشه که باش یه سری چیزا رو میتونی بسازی ) میری پیشش اون گوشه ایتم هویج هم ظاهر میشه که میری توش و میتونی یه ایتمو باز کنی و مثلا کدو بکاری که من تمتم وسایل مورد نیاز مثلا کدو رو دارم ولی قفله بعضی از وسایل های دیگه هم همینطور .

------------------------
    اینم یه عکسی در رابطه رام کردن بوفالو
    جالبه تا حالا اين عكس رو نديده بودم . اما در مورد سوالتون بايد بگم كه شما براي كاشتن سبزيجات نياز به زمين كشاورزي داريد. براي ساخت زمين كشاورزي هم بايد اول sience machine (فكر كنم اسمش همين بود ) رو بسازيد. بعد از اين بايد مواد لازم رو جمع آوري كنيد و بعد كنار همين دستگاه روي زمين كشاورزي كليك كنيد تا بعد از اين هر جا كه بوديد بتونيد زمين كشاورزي رو بسازيد. بعد بايد دونه ها رو از رو زمين پيدا كنيد و جمع كنيد و روي زمين كشاورزي كه درست كرديد بكاريد تا بعد از گذشت زماني ( دقيق يادم نيست كه چقدر طول مي كشيد ) اون دونه به صورت اتفاقي تبديل به يك سبزي بشه . كه اين سبزي مي تونه هر نوعي باشه.
    و شايد هم مشكل شما جاي ديگه اي باشه. شايد براي ساخت زمين كشاورزي ديگه اين صحبت مي كنيد كه در اون صورت احتمالا بايد دستگاه دانش پيشرفته تري بسازيد .
    يك نكته ديگه اين كه الان شما كدوم آپديت بازي رو بازي مي كنيد. شايد با بازي من فرق داشته باشه.
    سوال بپرسيد در خدمتم . اما خب اگر تو صفحات قبل هم بگرديد جواب خيلي از سوالاتتون رو پيدا مي كنيد.
    موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

تشکر فراوان
    قسمت های قبلی رو خوندم یه سری مشکلاتم حل شده و اینکه من بازیم نسخه FLT هستش از ساید دانلود.ir گرفتم اپدیتشم نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    پس از گشت و گذار های فراوان بالاخره تونستم یک سایت پیدا کنم که تورنت اپدیت بازی Don't Starve رو پیدا کنم!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا میتونین سایتی معرفی کنین که اپدیت بشه ازش دان کرد؟

------------------------------------
    و یه سئوال دیگه چجوری باید از فاسد شدن غذا جلوگیری کرد؟چون ذخیره هام تا زمستون فاسد میشن راهی هم پیدا نردم یخچال هم که وجود نداره این تو ! اگه راهی بلدین بگین
    Last edited by reza-assassin; 30-01-2014 at 22:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا میتونین سایتی معرفی کنین که اپدیت بشه ازش دان کرد؟

------------------------------------
    و یه سئوال دیگه چجوری باید از فاسد شدن غذا جلوگیری کرد؟چون ذخیره هام تا زمستون فاسد میشن راهی هم پیدا نردم یخچال هم که وجود نداره این تو ! اگه راهی بلدین بگین
    از اون سایتی که بالا گفتم میتونی فایل تورنت اپدیت ها رو بگیری و بعد دان کنی.
    در مورد فاسد شدن غذا هم میتونی اون ها رو روی اتیش بپزی یا باهاشون غذا درست کنی که دیرتر فاسد بشن!! یخچال هم داره بازی ولی ساختش سخته!(یه چیزی مثل چرخ دنده میخواد)

داره خودمونی میشه ramin martinez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی رو تا همین جا کجاشتیم کنار
    این وکیپدیای خودش خیلی کامله هرجا مشکل داشتین توش سرچ کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چه پیشرفتی تعجب بسیاری کردم! ما دوام نمیاریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •