پس تاثیری تو دان استریم نداره
مطمئن هستی مشکل از isp نیست؟!
پس تاثیری تو دان استریم نداره
مطمئن هستی مشکل از isp نیست؟!
از isp نیست
در ضمن Attenuation تو پست اول گفته شد که باید کمتر باشه اما من وقتی اسپیلیتر رو برمیدارم کمتر میشه
دوستان اوضاع خوب شد مثه اینکه...
فقط اینکه رو 4096 بستن مگه نباید حداقل 250-300-400 سرعت بده..؟؟
من الان فیکس روی 188 هست سرعتم..
Last edited by lastwall; 12-07-2013 at 10:40.
سلام
این modulation چی هست ؟ تو نویز نقش داره
به طور پیش فرض برای من adsl2+ هست snr 13 هست وقتی میذارم تو g.dmt تغییر میکنه snr میشه 17
آره Gdmt کمتر نویز میده ولی adsl+2 تکنولوژی جدیدتره و بهتره برای مسافت های دور خصوصا![]()
Last edited by lastwall; 12-07-2013 at 11:13.
سلام دوستان .
من اینترنت 512 مخابرات دارم و کلا ازش راضی نیستم ، 1 صفحه میخوام باز کنم میمیره تا باز شه ، فقط شبها برای دانلود اونم با Internet Download Manager چون Accelerator داره میتونه مثلا با KBps 60 دانلود کنه .
میخواستم از یکجای دیگه اینترنت بگیرم که گفتم شاید ایراد از خطم باشه و اومدم مطالب این فروم رو خوندم . قبل از اینکه تست بگیرم میخواستم برم مودم رو بزنم سر سیمهای ورودی ساختمون که از مخابرات اومده یا حداقل برم از تو اولین پریز تلفنی که اومده تو واحدمون تست بگیرم ولی از تو اتاقم که آخرین پریز تلفنه استفاده کردم . حالا از روی صفحه مودمم عکس گرفتم . لطف کنید بهم بگید اوضاعش چطوریه .
یک شرکتم هستش که اینترنت 8Mbps میده میخوام از اون بگیرم ، آیا خطم میکشه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدید .
![]()
سلام
آقا من مال خودمو دیدم ترسیدم!!!
اگه واقعا واحدش درست باشه که ینی من الان هیچی نباید نت داشته باشم کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نت مخابرات 512 دارم. قطعی هیچی ندارم. ولی کیفیت افتضاحه، فقط سایتای ایرانی میره، عالی هم میره!!!
خارجیا رو به زور میره، مخصوصا https ها رو!
ظاهرا مشکل نداره
ولی برای اطمینان از isp مورد نظر مشورت بگیرید که فردا مشکلی درست نشه
فکر نمی کنم مشکل سایتهای خارج و داخل به نویز ربطی داشته باشه!
خوشحالم مشکل شما حل شد
کمتر بودن درسته
ولی مشکل شما خیلی عجیبه!
فقط با توجه به اینکه پورت رو ی 4096 بسته شده این سرعت Kps188 درسته؟!!
نباید بیشتر از این حرفا باشه سرعت؟
یکی از دوستان اهل فن این رو تفسیر کنه بی زحمت
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)