عکس به دلیل ترکیب بندی مناسب ، زیبایی بصری خوبی دارد اما تونا رنگی عکس مناسب نیست ضمن اینکه کمی ته رنگ زرد به عکس آسیب زده است به زودی
در مورد تونال رنگی و تنظیمات اون آموزش هایی قرار خواهم داد موفق باشید
عکس به دلیل ترکیب بندی مناسب ، زیبایی بصری خوبی دارد اما تونا رنگی عکس مناسب نیست ضمن اینکه کمی ته رنگ زرد به عکس آسیب زده است به زودی
در مورد تونال رنگی و تنظیمات اون آموزش هایی قرار خواهم داد موفق باشید
Last edited by dada_zebel; 11-07-2013 at 23:28.
مرسی اما قبلا هم گفتم توی فروم عکاسی( خیلی ها گفتن البته )
به نظرم مانیتور شما کالیبره نیس
دلیل بنفش بودن گوشه بالا سمت چپ رو نمیفهمم ...
همینطور بنفش مایل به صورتی شدن یه سری از ساقه ها رو !
عکس با هدف فاین آرت ادیت شده
این رو اگه حرفه ای باشین بلافاصله باید از نوع ادیت متوجه بشین
عکس با هدف فاین آرت ادیت شده
این رو اگه حرفه ای باشین بلافاصله باید از نوع ادیت متوجه بشین
ضمنا نمیدونم چه فرایندی تو ادیت و سپس ریسایز بکار میبرین که اثر تخریبی روی عکس میزاره
بایستی در این زمینه ها بیشتر مطالعه کنین
مثلا عکس زیر فاین آرت محسوب میشه و ادیت کننده به جهت افزایش تاثیر گذاری به اون سمت حرکت می کنه
این نیاز رو به صورت تجربی بید خودتون تشخیص بدید که آیا این عکس واسه فاین آرت مناسبه یا برای سیاه و سفید و یا .....
عکس بالا تمام تونال های رنگیش دستکاری شدن تا به یک فاین آرت عالی ختم بشه
البته لزوما همیشه این طور نیست
نویز هم همین داستان رو داره
ما دوست دارم عکس عها رو زوم 100 درصد بکنیم و تمام نویزشو بگیریم در حالیکه این درست نیست
این رو هم اشاره کنم اوناییکه از عکاسی دارن پول های خوبی به دست میارن به ناچار مجبور شدن وارد بخش فاین آرت بشن
یک نمونه عکس دیگر
در نگاه اول رسیدن به چنین تونال هایی در فرایند ادیت راحت به نظر میرسه اما
اگر شما یک آموزش درست و حسابی تونستید پیدا کنید من اونو از شما میخرم
ضمنا مانیتور من از سری دل مخصوص گرافیست هاست به قیمت 1300000 که رنگ مشکی رو عالی نشون میده مثل اکثر ال سی دی ها سرمه ای نیست
یک کالیبراتور سخت افزاری هم دارم که قیمتشو برخی دوسات اطلاع دارن
Last edited by dada_zebel; 12-07-2013 at 00:16.
عکس از دریاچه ارمیه آخرین روزهای جان کندن را تماا می کنیم
تونال بنفش عمدیست و مفهوم خاصی دارد
![]()
عزيزان دعوا نكنيد
اما دوست عزيز اقاي وحيد جان رنگ رو به زردي ميزنه اما زياد نيست. جا داره 2 ثبت آخرتون رو كه واقعا چشم نوازه تبريك بگم.
جناب معاني بزرگوار اديتتون زيباست اما رنگ بنفش كاملا واضحه و از نظر فني خراب كرده كارو.
آقا داوود ثبت شماره ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با چه لنزي گرفتيد؟
Last edited by Amateِur; 12-07-2013 at 00:58.
توکینا 11-16
با اجازه
ابرها رو چرابنفش کردید ؟همینطور کوه های سمت راست ؟ و همینطور بالای درختها ؟ شاید منظور این بوده که عکس رو به قول خودتون Fine Art کنید ؟ یا عکس رو شبیه به جاهای رویایی ! ولی همین کارتون باعث لطمه شدید به عکس شده ! شما موقع تیره تر کردن آسمون قسمتی از کوه ها و درختان رو هم تیره کردید که باز نمیدونم از عمد بوده یا حوصله زیادی به خرج ندادید که نصفی از کوه های تیره تر شدن و همچنین شاخه درختانی که تو آسموان هستند ! اگر هم توجه کنید متوجه حاله رنگی بالای درختان میشید که رنگش نه به دختها میخوره نه به آسمون !
شارپ بیش از حد هم احساس سردی توی عکس ایجاد کرده فکر نکنم تا این حد احتیاج به شارپ کردن باشه !
کادر بندی هم نمیدونم چرا چشمم نمیدونه مرکز اصلی کجاست ! بیشتر به اون سنگهای پایین سمت راست منحرف میشه !
به هر حال این نظر من بود، امید وارم این دفعه انتقاد پذیر باشید ..!
از الان هم بگم قصد بحث و دعوا کردن هم ندارم
دقیقا با حرفات موافقم محمد جان ، ضمن اینکه جناب دکتر روشن و چند نفر دیگه از بچه های حرفه ای فروم عکاسی هم حرف های من و شما رو ذکر کردن ....
اما به هر حال هر کس در ویرایش سبک خودش رو داره
بهتره بحث نکنیم و فقط به دیدن عکسها بسنده کنیم چون با موضوع تاپیک مغایرت داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)