lol
PC > * z
lol
PC > * z
می تونید تاپیک را حالا منتقل کنید صبح امد:
[XBOX360] Battlefield.4.XBOX360-iMARS (4h 22m 12s) (2013-10-24) (169F/16032.3MB)
[PS3] Battlefield.4.PS3-iMARS (3h 50m 36s) (2013-10-25) (53F/9945.7MB)
PC رو هم اطلاع می دهم
امیدوارم کسی این کارها رو بیرون نفروشه
اکثر سایتا لینک دانلودش را واسه کنسول گذاشتن.کسی بازی کرده؟
تاپیک چرا مهم نشده ؟؟! عنوان AAA هست باید مهم بشه ...
حداقل بذار دو دقیقه از منتقل شدن تاپیک بازی بگذره!تاپیک چرا مهم نشده ؟؟! عنوان AAA هست باید مهم بشه ...
+
در مورد امتیاز بازی به نظرم حداقل تا 90 پیش میره
بازی بدشانسی اورد که توی سالی که بایوشاک هست منتشر میشه وگرنه می تونست بهترین شوتر سال هم بشه
حداقل نسبت به رقیبش که فکر کنم بهتر باشه و فقط از لحاظ سیستم مورد نیاز نسبت به اون پایینتر قرار می گیره![]()
حساب کردم 3 ساعته
از نظر بخش چند نفره که شکی ندارم بهترین میشه ...بخش Campaign هم مطمئنم از BF3 بهتر میشه ...
چقد اینجا خلوته!!!یادم میاد دو سال پیش موقعه انتشار بتل 3 تاپیکش غوغا بود.اما امسال هیچ خبری نیست!کسی دلیلش را میدونه؟
Last edited by dvd2010; 25-10-2013 at 20:55.
برای این که حمله به مملکت بودهمه منتظر بودن برن کوچه خیابونای تهران و بترکونن ! اما بثی حال داد یادش بخیر
![]()
پس برای pc نیومد؟ما که باید با ترس و لرز نصبش کنیم و امیدوار باشیم سیستم بکشه.کاش حداقل روی low بیاد.باید ویندوز 64 نصب کنیم ای باااااااااابااااااااااا.چندتا dvd میشه حالا؟
بچه ها میتونید سایت Origin Store ببینید که من در ساعت 2:30 امروز نگاه کردم بعد از 5 روز و 2 ساعت دیگه منتشر میشه حالشو ببرین............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)