محتوای مخفی: ادامه
هواداران دو تیم
هواداران دو تیم
چقدر بده هی این کانال اون کانال باید می کردیم امشب
بازی ها زیاد جذاب نبودن انصافا. یووه که زورش به بایرن نمی رسید و بارسا هم تا قبل از اومدن مسی خیلی سردرگم بازی می کرد. بعد از زدن گل هم که کاملا بازی رو اداره کرد( من میگم بصورت مدرن کشت بازی رو)
در مجموع تیمهای خوبی اومدن نیمه نهایی.
من ترجیح میدم بایرن و بارسا به هم بخورن باید بازی جالبی بشه.
Last edited by Stream; 11-04-2013 at 10:50. دليل: بحث بی مورد
با احترام به psg و طرفداراش
بر خلاف حرف فردوسی پور اصلا موافق این نیستم که سن ژرمن بازنده سربلندی بود
این تیم به زور یک گل دقیقه 94 روی اشتباه فردی و یک گل آفساید اینقدر توی زمین مقاوت کرد اونم در مقابل بارسایی که در چهار نیمه رفت و برگشت دو نیمه بدون بهترین بازیکن جهان بازی کرد و تقریبا دو نیمه دیگش هم یک مسی نا آماده رو در ترکیب داشت
خط دفاعی بارسا هم که نیازی به توضیح نداره
بدون تعصب psg یک دهم میلان هم شخصیت تیمی و تاکتیک مناسب نداشت
روی هر حمله ای که بارسا به شکل جدی و با نفرات بالا انجام میداد به شکل عجیبی تمرکزشون رو از دست میدادن به ویژه بعد از اینکه یک گل زدن
تا زمانی که مسی در زمین نبود شاید همه نگاه ها به افت خط حمله بارسا بود اما چیزی که کمتر دیده شد این بود که psg با نبود مسی خیلی راحت تر و با ترس کمتر بازی کرد
وای که اگر مسی آماده در نیمه دوم بازی رفت و این بازی حضور داشت
......................
باورم نمیشه بایرن اینقدر راحت یووه رو برده باشه
من بازی رو ندیدم اما آمار بازی بیشتر به سود بایرن هست
مقتدارانه ترین صعود رو بایرن داشت هر چند به نظر من اگر بارسا دچار این اتفاقات(مصدومیتها و اشتباهات داوری) نمیشد خیلی راحت تر psg رو میبرد
بایرن صعود سخت خودش در مرحله قبل رو به شکل کامل جبران کرد
حالا دو تیم از لالیگا و دو تیم از بوندسلیگا در نیمه نهایی با هم بازی میکنن
برای کسایی که میخوان نبرد دو لیگ رو ببینن مسخره ترین قرعه اینه که بازی ها رو نامردانهمیکنه
بایرن و دورتموند
بارسا و رئال
ولی برای بارساییها واقعا بازی با هر سه تیم تفاوتی نداره
کلا به نظر من دیگه نباید برای هیچ کدوم از این تیمها فرقی کنه که با کدوم تیم بازی میکنن چون هر چهار تیم تقریبا در یک سطح هستن
اما من بشخصه دوست دارم(فکر کنم قبلا هم گفتم) بازی با دورتموند رو تجربه کنم
خیلی دوست دارم این دو تیم یا در این مرحله یا در فینال با هم بازی کنن
برای من که دوست دارم از فوتبال شناور و زیبا لذت ببرم سوالهای زیادی وجود داره که برخورد این دو تیم میتونه بهشون جواب بده
Last edited by Stream; 11-04-2013 at 10:52. دليل: حذف پست قبلی
خب اینم از چهار تیم صعود کننده به نیمه نهایی
بعد قرعه کشی تقریبآ همه روی صعود رئال , بارسا و دورتموند اتفاق نظر داشتند و تنها بازی ای که نتیجش از قبل معلوم نبود یووه-بایرن بود که بایرن با دو برد رفت و برگشت حرفی واسه گفتن باقی نگذاشت
تا اینجای کار بایرن رو بهترین تیم دیدم تو این رقابت ها . به نظر میرسه عزمشونو جزم کردن امسال دیگه قهرمان بشن
حالا انتظار دو بازی دیدنی در نیمه نهایی میره .. به شخصه دوست دارم بایرن با بارسا بازی کنه و رئال با دورتموند
مصاف ال کلاسیکو در یه طرف و بایرن-دورتموند در طرف دیگه اصلآ واسم جالب نیست . امیدوارم اینطور نشه
بارسلونا ۱-۱ پاریس سنت ژرمن (کیفیت معمولی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 مگ
بارسلونا ۱-۱ پاریس سنت ژرمن (کیفیت بالا)
40 مگ
یوونتوس ۰-۲ بایرن مونیخ (کیفیت معمولی)
14 مگ
یوونتوس ۰-۲ بایرن مونیخ (کیفیت بالا)
39 مگ
video.varzesh3.com
بشخصه جمعه قرعه دورتموند - مادريد و بارسا - بايرن رو دوست دارم ببينم و در اخر هم كه يك فيناله تمام اسپانيايي در ومبلي ميتونه ايده آل باشه
+
4 بازي دو شب گذشته واقعا عجيب بودن . بازيي كه بعد از قرعه كشي اكثريت قريب به اتفاق معتقد بودن تنها بازيه نزديك و غيرقابل پيش بيني اين دور هستش در كمال تعجب به قاطع ترين برد اين مرحله تبديل شد ! ( بردن تيم يوونتوس با اختلاف 4 گل شايد از عجيب ترين اتفاقات اين فصل ليگ قهرمانان بود ، تيمي كه تا اين دور اگه اشتباه نكنم حتي يك باخت هم نداشت ! )از طرفي در سه بازيه ديگه كه بازي هاي راحتي به حساب ميومدن تيم هاي مدعي خيلي ميلي متري تونستن صعود كنن .دورتموند به لطف 2 گل در 4 دقيقه وقت اضافي و بارسا هم گل بيشتر در خانه حريف ، در بازيه مادريد هم كه در جهنم ايستانبول كم مونده بود يكي ديگه از ComeBack هاي عجيب CL رو شاهد باشيم !
Last edited by amin 2010; 11-04-2013 at 11:35.
نمیدونم بایرن خیلی قوی به نظر میرسه یا یووه ضعیف کار کرده ، ولی بیشتر نظرم رو عملکرد بد یووه هست ، چون آرسنال نشون داد میشه بایرن رو حتی تو خونه خودش شکست داد
اون بازیه بایرن _ آرسنال رو فراموش کنید ! اون نتیجه ناشی از غرور کاذب و نبود بازیکنان کلیدی تیم بود
رفت و برگشت یووه رو 4 تایی کرد این کافی نیست ؟
فقط نکته ناراحت کننده نبود ماریو مانزوکیچ هست که کاملا نا حق کارت گرفت.
به نظر من دورتموند رو میندازن با بارسا !! بایرن هم با رئال
یه چیزی برام جالب بود و اون هم این چرخش نظر180درجه ای برخی دوستان در مورد تیم دوم آلمان بود!!
تا قبل از شروع لیگ برخی اعتقاد داشتن که دورتموند هیچ شانسی حتی برای راهیابی به جام یوفا نداره!
زمان قرعه کشی مرحله گروهی فلسفه بافتن که ستاره ندارین و چه میدونم گروه مرگه و تا اینجا هم عالیه که اومدین و....
الان چی شده که دورتموند تبدیل شده به تیم دوم آلمان و پرازستاره است و یا دست های پشت پرده خواهان حضورش هستن و کلی مزخرفات دیگه!! ومالاگای نگون بخت قربانی شده و حق ناحق شده و....
پیگرینی هم با کله شیرجه زد تو استخر توهم توطئه!!
یه چیز جالت تر اینه که همین جا هم برخی دوستان عزیزم اعتقاد دارن که تیم های کوچکتر قربانی تیم های بزرگتر شدن؟
توجه نکردین چی شد! الان دورتموند شده تیم بزرگ و باجذبه با ستارگان زیاد و......
چرا برای ندیدن واقعیات همیشه یه دلیل من در آوردی میتراشین؟
حرف من اینه که دوستان"دایی جان ناپلئون" خیلی وقتی فوت کرده.
شما بی خیال شین.![]()
من هر چقدر صحنه آهسته رو نگاه کردم نفهمیدم برای چی کارت زرد رو مانژو گرفت در حالی که خطا رو کیلینی کرده بود اونم خطایی که اگه یکی مثل چاکر داور بود رو هوا اخراجش میکرد کیلینی رو
انگار داور ناراحت شده بود که چرا ساق پای مانژو اونقدر قوی بوده که نشکسته بابت ضربه رو پای کیلینی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)