تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 28 اولاول ... 152122232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 277

نام تاپيک: کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقای متین پور تلویزیون c8000ال ای دی 46 اینچ با وجود تعویض کامل کابل فلت و مین برد و tft برد ته رنگ سبز و گرم بر تصویر حاکم است با اینکه تمام قطعات بجز پاور و پنل عوض شده . مشکل چی میتونه باشه که تصاویر سفید ته رنگ آجری و سبز داره؟
    با تشکر استاد
    دوست عزیز
    از پست اول و مطلبی که با رنگ قرمز نوشته شده استفاده کنید. این روش سیستم شما را به اول برمی گرداند. اگر مشگل بر طرف نشد حتما به تعمیرگاه مراجعه کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

باعرض سلام
    من یه تلوزیون 40 اینچ اسمارت سامسوننگدارم امروز وقتی تلوزیون روشن کردم قسمت بالای تصویر یعنی حدود 20 درصد از کل صفحه از بالا سایه رو تصویر افتاده و نورش کم شده و تو تمام سورس ها همین جوری هستش خواهشا برای حل این مشگل راهنمایی بفرمایید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باعرض سلام
    من یه تلوزیون 40 اینچ اسمارت سامسوننگدارم امروز وقتی تلوزیون روشن کردم قسمت بالای تصویر یعنی حدود 20 درصد از کل صفحه از بالا سایه رو تصویر افتاده و نورش کم شده و تو تمام سورس ها همین جوری هستش خواهشا برای حل این مشگل راهنمایی بفرمایید
    دوست عزیز
    این مشگل مربوط به ال ای دی بار تلویزیونتان است و تا کاملاً بطور کامل از کار نیفتاده باید سریعآً به تعمیرگاه مراجعه و آن را تعمیر کنید.
    این مشگل بر اثر شوکی که سیستمهای برقی به تلویزیون اعمال می کنند بوجود می آید یعنی ممکن است که سیم کشی منزلتان و یا پریزها و یا دوشاخه وسایل برقی شل و یا لق باشد .که باعث اتصال کوتاه میشود . بررسی کنید.
    اگر در تهران ساکن هستید به خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه چهارم واحد 451 بروید تا با قیمت مناسب و با یک سال گارانتی برایتان درست کنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام تلوزيون من سامسونگ 48j5000 هستش و در منوي سرويس و در بخش كاليبره hdmi با هيچ يك از تصاوير ثابت كه تو اين پست گزاشتين Success نميشه و فقط هنگام پخش تصاوير از ورودي اچ دي ام اي رسيور و در حال پخش تصاوير متحرك Success ميشه اين كاليراسيون درسته يا نه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام تلوزيون من سامسونگ 48j5000 هستش و در منوي سرويس و در بخش كاليبره hdmi با هيچ يك از تصاوير ثابت كه تو اين پست گزاشتين Success نميشه و فقط هنگام پخش تصاوير از ورودي اچ دي ام اي رسيور و در حال پخش تصاوير متحرك Success ميشه اين كاليراسيون درسته يا نه ؟
    دوست عزیز
    اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد به آن قسمتها دست نزنید و در ضمن (و فقط هنگام پخش تصاوير از ورودي اچ دي ام اي رسيور و در حال پخش تصاوير متحرك Success ميشه) درست است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    من یک تلویزیون پروجکشن قدیمی سامسونگ مدل SP-43950HEX دارم. این مدل CRT هستش. من کنار تصویر اصلی سایه آبی دارم. وارد تنظیمات مخفی شدم. ولی نمیدونم کدوم گزینه را باید تغییر بدم. میشه در مورد منوی تنظیمات مخفی و زیر شاخه هاش توضیح بدید که هرکدوم دقیقا چه کاری انجام میدن و مشکل سایه آبی را من چطور میتونم از بین ببرم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من یک تلویزیون پروجکشن قدیمی سامسونگ مدل SP-43950HEX دارم. این مدل CRT هستش. من کنار تصویر اصلی سایه آبی دارم. وارد تنظیمات مخفی شدم. ولی نمیدونم کدوم گزینه را باید تغییر بدم. میشه در مورد منوی تنظیمات مخفی و زیر شاخه هاش توضیح بدید که هرکدوم دقیقا چه کاری انجام میدن و مشکل سایه آبی را من چطور میتونم از بین ببرم؟
    دوست عزیز
    این مشگل را چه موقع دارید؟ هنگام دیدن کانالهای تلویزیون یا دیگر موارد هم همین مشگل را دارید اگر فقط در رابطه با کانالهای تلویزیونی است این به این منظور است که ممکن است آنتن تان تنظیم نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب آقاي متين پور با عرض سلام و ادب

مدل تلوزيون من كه فبلا هم راجع بهش صحبت كرديم 48J5850 هستش و در منوي سرويس فقط و فقط وقتي HDMI كاليبرابره اش تو اين منو Success ميشه كه ورودي
    HDMI روشن باشه و درحال پخش تصاوير وگرنه به كارگيري هر كدام از روشهاي ذكر شده در بالا و يا تصوير و پترنهايي ثابت failure ميده رسيور من فول اچ دي - نكست 18500 هستش الان هم تصويرش خيلي عاليه
    Last edited by orhanabin; 27-02-2016 at 15:03.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب آقاي متين پور با عرض سلام و ادب

مدل تلوزيون من كه فبلا هم راجع بهش صحبت كرديم 48J5850 هستش و در منوي سرويس فقط و فقط وقتي HDMI كاليبرابره اش تو اين منو Success ميشه كه ورودي
    HDMI روشن باشه و درحال پخش تصاوير وگرنه به كارگيري هر كدام از روشهاي ذكر شده در بالا و يا تصوير و پترنهايي ثابت failure ميده رسيور من فول اچ دي - نكست 18500 هستش الان هم تصويرش خيلي عاليه
    دوست عزیز
    مطالبی که در پست اول است فقط برای سیستمهای است که دچار مشگل باشد تلویزیونهای شما در کارخانه با دستگاههای خاصی کالیبره شده به آن دست نزنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    مطالبی که در پست اول است فقط برای سیستمهای است که دچار مشگل باشد تلویزیونهای شما در کارخانه با دستگاههای خاصی کالیبره شده به آن دست نزنید.
    استاد عزيز جناب اقاي متين پور حالا كه من hdmi تلوزيون رو با رسيور خودم رو تو منوي سرويس كاليبره كردم و موفق بوده يعني كيفيتش نسبت به كاليراسيون كارخانه بهتر شده يا بدتر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •