دوست عزیز
از پست اول و مطلبی که با رنگ قرمز نوشته شده استفاده کنید. این روش سیستم شما را به اول برمی گرداند. اگر مشگل بر طرف نشد حتما به تعمیرگاه مراجعه کنید.
دوست عزیز
از پست اول و مطلبی که با رنگ قرمز نوشته شده استفاده کنید. این روش سیستم شما را به اول برمی گرداند. اگر مشگل بر طرف نشد حتما به تعمیرگاه مراجعه کنید.
باعرض سلام
من یه تلوزیون 40 اینچ اسمارت سامسوننگدارم امروز وقتی تلوزیون روشن کردم قسمت بالای تصویر یعنی حدود 20 درصد از کل صفحه از بالا سایه رو تصویر افتاده و نورش کم شده و تو تمام سورس ها همین جوری هستش خواهشا برای حل این مشگل راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز
این مشگل مربوط به ال ای دی بار تلویزیونتان است و تا کاملاً بطور کامل از کار نیفتاده باید سریعآً به تعمیرگاه مراجعه و آن را تعمیر کنید.
این مشگل بر اثر شوکی که سیستمهای برقی به تلویزیون اعمال می کنند بوجود می آید یعنی ممکن است که سیم کشی منزلتان و یا پریزها و یا دوشاخه وسایل برقی شل و یا لق باشد .که باعث اتصال کوتاه میشود . بررسی کنید.
اگر در تهران ساکن هستید به خیابان جمهوری ساختمان آلومینیم طبقه چهارم واحد 451 بروید تا با قیمت مناسب و با یک سال گارانتی برایتان درست کنند.
با سلام تلوزيون من سامسونگ 48j5000 هستش و در منوي سرويس و در بخش كاليبره hdmi با هيچ يك از تصاوير ثابت كه تو اين پست گزاشتين Success نميشه و فقط هنگام پخش تصاوير از ورودي اچ دي ام اي رسيور و در حال پخش تصاوير متحرك Success ميشه اين كاليراسيون درسته يا نه ؟
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد به آن قسمتها دست نزنید و در ضمن (و فقط هنگام پخش تصاوير از ورودي اچ دي ام اي رسيور و در حال پخش تصاوير متحرك Success ميشه) درست است
با سلام
من یک تلویزیون پروجکشن قدیمی سامسونگ مدل SP-43950HEX دارم. این مدل CRT هستش. من کنار تصویر اصلی سایه آبی دارم. وارد تنظیمات مخفی شدم. ولی نمیدونم کدوم گزینه را باید تغییر بدم. میشه در مورد منوی تنظیمات مخفی و زیر شاخه هاش توضیح بدید که هرکدوم دقیقا چه کاری انجام میدن و مشکل سایه آبی را من چطور میتونم از بین ببرم؟
دوست عزیز
این مشگل را چه موقع دارید؟ هنگام دیدن کانالهای تلویزیون یا دیگر موارد هم همین مشگل را دارید اگر فقط در رابطه با کانالهای تلویزیونی است این به این منظور است که ممکن است آنتن تان تنظیم نیست.
جناب آقاي متين پور با عرض سلام و ادب
مدل تلوزيون من كه فبلا هم راجع بهش صحبت كرديم 48J5850 هستش و در منوي سرويس فقط و فقط وقتي HDMI كاليبرابره اش تو اين منو Success ميشه كه ورودي HDMI روشن باشه و درحال پخش تصاوير وگرنه به كارگيري هر كدام از روشهاي ذكر شده در بالا و يا تصوير و پترنهايي ثابت failure ميده رسيور من فول اچ دي - نكست 18500 هستش الان هم تصويرش خيلي عاليه
Last edited by orhanabin; 27-02-2016 at 15:03.
دوست عزیز
مطالبی که در پست اول است فقط برای سیستمهای است که دچار مشگل باشد تلویزیونهای شما در کارخانه با دستگاههای خاصی کالیبره شده به آن دست نزنید.
استاد عزيز جناب اقاي متين پور حالا كه من hdmi تلوزيون رو با رسيور خودم رو تو منوي سرويس كاليبره كردم و موفق بوده يعني كيفيتش نسبت به كاليراسيون كارخانه بهتر شده يا بدتر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)