دقیقا منظورم گزینه ای هس که در زیر نشون دادم
و میخواستم بدونم که VRAM چی هست و باید چند باشه.
دقیقا منظورم گزینه ای هس که در زیر نشون دادم
و میخواستم بدونم که VRAM چی هست و باید چند باشه.
این گرافیک دوم نوت بوک هست عزیز!
از سایت nvdia اخرین نسخه برنامه رو دانلود کن نصب کن قبلی رو هم اگه نصب کردی پاک کن حجمش حدود 250 مگابیت است.
مثل اینکه سایتش برا ایران بسته شده.نسخه آپلودش و جایی ندیدی؟
نگفتی vram میشه چی؟![]()
Last edited by JAFARPOURMEHDI; 27-04-2013 at 12:07.
نوت بوک رو بردم گارانتی
برخورد خوبی داشتن ولی متاسفانه مثل روز اولش نشد
چون یکی از پینهاش شکسته و دقیقا سر جاش نیست (کمتر از یه میلیمتر اومده بالا)
البته از نظر خودم که خوب جا انداخته و اگه مراقب باشم مشکلی پیش نمیاد
چون مدل جدید هست پینهاش موجود نبود که یکی دیگه جا بندازه
منتها برای دوستان دیگه ای که خرید میکنن:
فکر میکنم وقت مونتاژ به هر دلیلی این دکمه خوب سر جاش جا نخورده بود و بعد از چند بار استفاده یه طرفش از جاش در اومد ولی من محل ندادم و روز بعد چندبار دیگه که روش زدم کلا در اومد!
بعدش یکم باهاش بازی کردم که فکر میکنم همون موقع بوده که یه پینش شکسته چون فوق العاده ظریف هست
برای همین به سایر دوستان توصیه میکنم اگه شرایط مشابه پیش اومد و بعد از چند بار استفاده دیدین یه دکمه یکم از جاش تکون خورده سریع ببرید گارانتی تا درست جاش بندارن مثل نگین حالا یکم اومد بیرون دیگه گارانتی بردن نداره!
این طوری مشکلی پیش نمیاد
خوب پس به سلامتی حل شد. هزینه که نداشت. همون شرکتی که خریده بودی بردیش ؟؟؟
سلام دوست عزیز ذکمه num lock شما این مشکل براش پیش اومده؟ چون منم این دکمم احساس می کنم چند میلیمتر بالا تره و داره در میاد :(
دوستان راهی هست که قبل از خرید اطمینان حاصل کنیم که این صفحه کلید سالم هست یا نه؟![]()
سلام دوستان برای روشن خاموش کردن وایرلس و بلوتوث توی ویندوز 7 راهی هست.
سلام . دوستان من میخواستم اول k55vd asus بگیرم core i7 . تا این که یکی از دوستان z500 رو بهم معرفی کرد . حالا که میخوام z500 بگیرم لطفا راهنمایی کنید که k55 بهتره یا z500 ?
چطوره که z500 با کانفیگ بالاتری که داره (ram cpu hard graphic ) ولی تقریبا با k55 هم قیمته حتی من دیدم که 100 تومن ارزون تر هم هست میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
با تشکر فراوان از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)