تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 59 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

چراشو پایین تر میگم .

اولیش اینکه تجربه نشون داده بازیهای انحصاری مایکروسافت به گرد پای بازیهای انحصاری سونی هم نمیرسند .
    از اونجایی که من هر دو کنسول رو دارم خوب میدونم که کنترلر کدم خوش دست تره . کنترلر Xbox مزخرف به معنی واقعیه ! یک جهت بالا رو نمیتونی روی دیجی پدش بدون دردسر فشار بدی
    سومیش اینکه این حرکتهای اخیر مایکروسافت باعث شده که من بهش توی این نسل اعتماد نکنم به خصوص که من اغلب برای بازی نو پول نمیدم مگر واقعا یک چیز خاصی باشه . در ضمن بازی دست دوم یک سال گارانتی داره چیزی که بازی نو نداره .
    از محیط لایو خوشم نمیاد ! به نظر من همش هارت و پورت و قمپز اضافیه . عملا فرقی با PSN نداره و تنها فیچری که من توی این شبکه ها استفاده میکنم بازی آنلاین با بقیه هستش که PSN هم بهتر جواب میده هم آدمهای توش کول تر و باحاتر هستند .مثلا من وقتی دارم ماهی 20 یورو هزینه اشتراک LoveFilm میدم و دسترسیه به Sky توی خونه دارم و مشترکش هستم دلیلی نداره برم فیلم از روی شبکه لایو مایکروسافت ببینم ! وقتی آهنگهام رو از آیتیونز (اگر بخرم) میخرم هیچ دلیلی نداره از لایو استفاده کنم . خلاصه اینکه لایو چیز خاصی نداره .
    من خر شدم سر کینکت رفتم یک باندل کینکت خریدم و اینچنین بود که دو ایکس باکسه شدم ! از وقتی خریدمش کلا نیم ساعت هم روشنش نکردم ! من همش یا PSP دستمه یا دارم با Wii ور میرم یا با Ps3 بازی میکنم یا پای کامپیوترم . از 360 استفاده چندانی نمیکنم چون باهاش حال نمیکنم به نظرم کنسول بیخودیه . تنها دلیلی که جلوی PS3 نابود نشد این بود که خیلی خیلی خیلی خیلی زود تر از PS3 هَک شد وگرنه اگر مثل Ps3 دیر هَک میشد فاتحه اش خیلی وقت پیش خونده شده بود . در ضمن این رو هم بگم که یک وقتی فکر نکنید این اروپایی ها و آمریکایی ها پسر پیغمبر هستند و همش بازی اوریج میخرند !!!
    داشته باشید این جناب اندی کالین رو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از اینها تا دلتون بخواد توی اروپا هست مثل این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خیلی های دیگه .
    کنترلر 360 باطری میخوره و باطری های شارژیش هم مفتشون گرونه ! تازه گارانتی هم نداره .
    روی 360 نمیتونید هارد رو به سادگی ارتقا بدید و حتما باید برید آت و آشغالهای خود مایکروسافت رو بخرید ببندید روش که قیمتشون وحشتناک فضایی هست .
    360 با جاروبرقی توی تولید سر و صدا فرق چندانی نداره ! باز جاروبرقی اگر صدا میده آشغالها رو جمع میکنه

خلاصه اینکه تجربه 360 اصلا تجربه خوبی برای من نبوده و به همین دلیل کنسول بعدی مایکروسافت برای من یک کنسول درجه دو محسوب میشه و اول Ps4 میخرم و شاید اصلا X1 نخرم . فعلا الویت های مهم تری از X1 مثل Wii u و ویتا توی فهرست هستند که به خاطر این ولخرجی های اخیر نتونستم بخرمشون .
    میلاد کاشکی نظرت بر خلاف من بود تا یخورده بحث میکردیم میخندیدیم با هم
    در کل منم نظر عین توئه،360 اگه هـک نمیشد مطمئنا" به این محبوبیت الان نمیرسید،چون ایده خفن و جدیدی توش نبود.....................

2. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چرا هیچی XBL نمیشه؟!
    مگه چیش بهتر از PSN هست؟!
    به خاطر اینکه پولیه؟!
    یعنی واقعا XBL و PSN از نظر شما با هم هیچ فرقی ندارند؟
    محیط PSN یک محیط کاملا آرام ،بی هیجان و خنثی هستش اما بر عکس محیط لایو ایکس باکس یک محیط مفرح،شاد و بسیار پر هیجان هستش.دیگه الان خیلی از سونی فن ها هم هستند که حداقل در زمینه آنلاین اعتراف کردند که مایکروسافت خیلی بهتر رو کنسولش کار کرده تا سونی.یکی از ده ها برتری XBL نسبت به PSN قابلیت گفتگوی چندین نفر در پارتی هستش که واقعا معتاد کننده است در مورد هزینش هم سونی هم در نسل بعد قراره پولیش کنه
    Last edited by konami-pes; 07-07-2013 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

و اما در جواب به میلاد عزیز

خب عزیزم شما با ایکس باکس حال نمی کنی که نمیشه دلیل؟تمام مواردی که در مورد Sky و Love film گفتی من بر عکس شما خیلی حال میکنم که روی کنسولم داشته باشمش البته فعلا موقتا چون ایران هستم نمیشه اما واقعا شبکه ایکس باکس لایو در مقابل آنلاین سونی چیزی در حد مقایسه بوگاتی و پراید هستش سونی تو آنلاینش هیچ حرفی برای گفتن در مقابل کنسول مایکرو نداره اما در زمینه بازیهای انحصاری کاملا باهات موافقم در نسل فعلی سونی واقعا در این زمینه گل کاشت و بر عکس مورد قبلی که گفتم در زمینه بازیهای انحصاری این بار مایکرو در مقابل سونی در نسل فعلی سر تعظیم فرو آورد و حرفی برای گفتن نداشت اما بازم این دلیل نمیشه که من در نسل بعدی X1 نخرم چون اولویت های اول من واسه یک کنسول بازی ابتدا شبکه آنلاین قوی هستش که تجربه واسه من در نسل فعلی ثابت کرد مایکرو در این زمینه بهتر عمل کرده و در نسل بعد هم همینگونه خواهد بود.و بعدش اولویت های بعدی که بازی های انحصاری یکی از اوناست که چون واسه شروع X1 کلی بازی انحصاری معرفی کرده بعید میدونم در نسل بعدی مایکرو بازم در ساخت بازیهای انحصاری در مقابل سونی کم بیاره.

در مورد دسته ها هم با کمال احترام باهاتون مخالفم من واقعا با دسته ایکس باکس بیشتر حال میکنم و خیلی خیلی دوستش دارم تا حدی که واسه کامپیوترم هم یک دسته ایکس باکس خریدم! دسته PS3 رو دوست ندارم و خیلی واسم جذاب و راحت نیست.

در نهایت کنسول نسل بعدی من صد در صد X1 خواهد بود و دقیقا روز 30 نوامبر میخرمش ( چون 27 ام که ریلیز بشه تا برم ترکیه بخرمش یه 3 روزی طول میکشه ) بعد حالا اگر خدا قسمت کنه شاید دو سال بعد PS4 هم بخرم فقط چون اینجانب معتاد گیم هستم و بازیهای انحصاری سونی رو هم میخوام خب میخوام دوستشون دارم چیکار کنم
    Last edited by konami-pes; 07-07-2013 at 12:48.

5. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

Watch Dogs بر روی Xbox one پویا تر از 360 ، PS3 و PS4.

Dominic Guay سازنده Watch Dogs بمبی رو رها کرد و گفت که شهری که بازی در اون اتفاق میوفته در نسخه Xbox one پویاتر از PS4 هست...
    Watch Dogs آخر امسال برای کنسول های نسل بعد در قفسه فروشگاهها قرار میگیره و ...
    "ما هنوز در مرحله تحقیق و توسعه هستیم چون سخت افزارهایی که روشون کار مکنیم جدید هستن"
    "فرض کنید شما یک هوش مصنوعی هستید و یک تصمیم گیری باعث حرکت شما در مسیری میشود [در این پروسه] همان مقدار تاخیری وجود دارد که شما (به عنوان یک انسان) در موردش فکر کنید و با تاخیری که موقع بازی در حالت مولتی پلیر و زمانیکه شما دکمه روی کنترلر رو فشار میدین فاصله ای نداره این مسئله ممکنه اجازه بده که کسی از یک ماشین اختصاصی فقط برای هوش مصنوعی استفاده کنه. چه نوعی از هوش مصنوعی رو میتنوید با اون انجام بدین؟ که جالبه "
    بعد از اون Dominic Guay به سرویس ابری مایکروسافت اشاره میکنه که به نظر میرسه یک جزء حیاتی برای Xbox one هست.
    "برخی محاسبات فیزیک وابسته به زمان دقیق برای اجرا نیستن ، مثلا درختی که سر راه قرار داره نسبت به آب و هوا واکنش نشون میده ، به این میگن فیزیک ، درسته؟ این انعطاف پذیری موارد هست . چی میشه اگه من اون رو روی کلود اجرا کنم؟ این (یک رویداده که) به همگام سازی کامل احتیاجی نداره ، موقعیتهایی در بازی به وجود خواهد اومد که این مسئله میتونه مزیت ایجاد کنه ، خیلی واضحه که اجرای این مسئله (مثلا فیزیک درخت در مقابل باد) در مدت زمان کوتاه میتونه قدرت زیادی از ماشین رو صرف کنه ، و این همون جایی که مهندسای ما دارن روش کار میکنن"
    "به طور مثال ما قادر به شبیه سازی آب به صورت کاملا سه بعدی هستیم اگر شما روی یک قایق سوار بشین موجی که قایق شما ایجاد میکنه میتونه روی قایقهای دیگه تاثیر داشته باشه ، ما همچنین در حال صرف زمان بیشتری برای کار بروی مغز افراد درون خیابون هستیم که باهوش تر به نظر برسن و تعداد بیشتری از اونها هم تو خیابون دیده بشن در واقع این چیزیه که من بهش میگم پویایی ... شهری که نسبت به شما واکنش نشون میده و ما قادر به ایجاد فشار بیشتری روی Xbox one هستیم"

منبع1:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع 2:

7. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خب عزیزم شما با ایکس باکس حال نمی کنی که نمیشه دلیل؟
    اگر یادم باشه سوال این بود که به نظر من کدوم کنسول بهتره و من کدوم کنسول رو میخرم حالا نظر من نشد دلیل ؟

تمام مواردی که در مورد Sky و Love film گفتی من بر عکس شما خیلی حال میکنم که روی کنسولم داشته باشمش البته فعلا موقتا چون ایران هستم نمیشه
    داشتن اینها روی کنسول درست مثل این میمونه که بخوای دوربین گوشیت رو با آخرین مدل میرور رفلکس کنان مقایسه کنی !

اینها همشون دستگاه های مخصوص به خودشون رو دارند که هزار برابر بهتر از هر کنسولی عمل میکنند وقتی من هر دوی این دستگاه ها رو توی خونه دارم (و مجانی هم بهم با خرید اشتراک داده شده) کوچکترین دلیلی وجود نداره که برم 500 دلار بدم یک کنسولی بخرم که اینها روش باشه !!! تازه چون اشتراک کنسولی میگیرم از داشتن رایگان دستگاه انحصاری هم محروم بشم !

اما واقعا شبکه ایکس باکس لایو در مقابل آنلاین سونی چیزی در حد مقایسه بوگاتی و پراید هستش سونی تو آنلاینش هیچ حرفی برای گفتن در مقابل کنسول مایکرو نداره
    من خیلی مشتاقم بدونم که که لایو چه چیز خاص و منحصر به فردی داره که PSN نداره !

اینکه بریم توی یک لابی جمع بشیم و با هم صحبت کنیم و یک سری اسباب و اساسیه مجازی رو بخریم به نظر من بیشتر شبیه خاله بازی میمونه !

اما در زمینه بازیهای انحصاری کاملا باهات موافقم در نسل فعلی سونی واقعا در این زمینه گل کاشت و بر عکس مورد قبلی که گفتم در زمینه بازیهای انحصاری این بار مایکرو در مقابل سونی در نسل فعلی سر تعظیم فرو آورد و حرفی برای گفتن نداشت اما بازم این دلیل نمیشه که من در نسل بعدی X1 نخرم چون اولویت های اول من واسه یک کنسول بازی ابتدا شبکه آنلاین قوی هستش که تجربه واسه من در نسل فعلی ثابت کرد مایکرو در این زمینه بهتر عمل کرده و در نسل بعد هم همینگونه خواهد بود.و بعدش اولویت های بعدی که بازی های انحصاری یکی از اوناست که چون واسه شروع X1 کلی بازی انحصاری معرفی کرده بعید میدونم در نسل بعدی مایکرو بازم در ساخت بازیهای انحصاری در مقابل سونی کم بیاره.
    سلیقه ها با هم فرق میکنه - شما از محیط لایو خوشت میاد من نه تنها خوشم نمیاد بلکه به نظرم یک بزرگنمایی و پروپاگاندای تبلیغاتی به روش معمول آمریکایی روش شده تا بتونه سرپا وای سه . درست مثل تبلیغات آنچنانی که در مورد بقیه محصولات آمریکایی میشه - مثل آیفون ! نسل جدید آیفون یک افتضاح به معنی واقعی کلمه بود ولی هنوز خیلی ها فکر میکنند واو چیز خفن و باکلاسیه ! در صورتی که گلکسی اس3 من از آیفون 5 داداشم خیلی بهتره ! و به همین دلیل اون میخواد آیفون رو بندازه دور بره یه اس4 بخره.

مساله بعدی اینه که کنسول بازی همون طور که از اسمش پیداست برای بازی کردن ساخته شده ! یعنی وظیفه اصلیش بازی کردنه و نه شبکه بازی و فیلم دیدن و ... وگرنه اسمش رو میذاشتند Home Entertainment System و نه Gaming Console . از اونجایی که افراد کنسول رو برای بازی کردن میخرند پس وجود بازیهای خوب شرط اول تهیه و خریدشه و مایکروسافت در تمام این سالها نشون داده که نه توی نسل قبلیش و نه توی این نسلش حرفی برای گفتن جلوی حتی نینتندو نداشته چه برسه به سونی !

یک گیمر هیچ وقت هدف اصلیش روی گرافیک بهتر نیست ! روی گیم پلی بهتره - روی گلیچ کمتره - روی استوری بهتره و همیشه گرافیک بالا میره آخر لیست . حالا مایکروسافت هر چه قدر هم توی گرافیک سر باشه (که البته تا به اینجای کار توی انحصاری ها نبوده) توی باقی موارد اصلا حرفی برای گفتن نداره .

من مطمئن هستم که توی نسل بعدی هم حرفی برای گفتن نخواهد داشت . 360 خیلی خیلی زودتر از Ps3 رلیز شد ولی میبینیم که تعداد کنسولی که فروخته برابر با Ps3 هستش !!! این خودش به خوبی نشون میده که فروش کدوم کنسول در بازه زمانی کمتر بیشتر بوده .

در مورد دسته ها هم با کمال احترام باهاتون مخالفم من واقعا با دسته ایکس باکس بیشتر حال میکنم و خیلی خیلی دوستش دارم تا حدی که واسه کامپیوترم هم یک دسته ایکس باکس خریدم! دسته PS3 رو دوست ندارم و خیلی واسم جذاب و راحت نیست.
    فرم دسته Ps3 همون دسته Ps2 و همون دسته Ps1 هستش . این حرف شما برای من این طوری ترجمه میشه که شما هیچ سابقه ای با کنسولهای نسل قبل سونی که اتفاقن تنها غولهای زمان خودشون بوده اند نداشتید ! (اگر اشتباه میکنم بهم بگید)

مایکروسافت سعی کرد در یک تلاش رو به عقب کنترلرش رو از همون نسل اولین کنسولش از روی کنترلرهای قدیمی تر که جلوی همین کنترلر شکست خورده بودند از جمله کنترلر دریم کست و نینتندو گیم کیوب بازسازی کنه و همین کار رو هم کرد .

نتیجه این شد که کنترلری به بازار اومد که امروزه داریم میبینیمش . کنترلری که بسیار سنگین تر از کنترلر Ps3 هست - بیشتر و یا برابر از ارزش خودش در مدتی که ازش استفاده میکنید باید خرج باطریش کنید ! دیپدش یک شکست واقعی هست و حتا عملکردش از عملکرد دی پد سگا جنسیس هم ضعیف تره و در کل کنترلری هست که خوش دست و راحت نیست .

همچنین کنترلر PS3 یک ژیروسکوپ داخلی داره که خیلی کار رو توی بسیاری از بازیها راحت تر میکنه چیزی که 360 ازش بی بهره هستش .

میتونید یک مقایسه رو در این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید و همون طور که میبینید نهایتا این PS3 هست که برنده شده . و اینجا دیگه سلیقه من و شما مهم نیست . این که کنترلر Ps3 برتره یک حقیقته چون طراحیش با ظهور کنترلر PS1 به صورت انقلابی در طراحی کنترلر ها به بازار اومد و اون فرم قدیمی و کلاسیک که کنترلر 360 هم از همون فرم استفاده میکنه رو زد کنار و به قدری این طراحی زیرکانه و هوشمندانه بوده که تا به امروز هنوز برتری خودش رو به تمامی کنترلرهای کلاسیک حفظ کرده .

در نهایت کنسول نسل بعدی من صد در صد X1 خواهد بود و دقیقا روز 30 نوامبر میخرمش ( چون 27 ام که ریلیز بشه تا برم ترکیه بخرمش یه 3 روزی طول میکشه ) بعد حالا اگر خدا قسمت کنه شاید دو سال بعد PS4 هم بخرم فقط چون اینجانب معتاد گیم هستم و بازیهای انحصاری سونی رو هم میخوام خب میخوام دوستشون دارم چیکار کنم
    امیدوارم که به هردوشون برسید
    Last edited by sonixax; 07-07-2013 at 19:07.

9. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

داشتن اینها روی کنسول درست مثل این میمونه که بخوای دوربین گوشیت رو با آخرین مدل میرور رفلکس کنان مقایسه کنی !

اینها همشون دستگاه های مخصوص به خودشون رو دارند که هزار برابر بهتر از هر کنسولی عمل میکنند وقتی من هر دوی این دستگاه ها رو توی خونه دارم (و مجانی هم بهم با خرید اشتراک داده شده) کوچکترین دلیلی وجود نداره که برم 500 دلار بدم یک کنسولی بخرم که اینها روش باشه !!! تازه چون اشتراک کنسولی میگیرم از داشتن رایگان دستگاه انحصاری هم محروم بشم !
    درسته ولی هدف مایکروسافت اینه که این نوع امکانات رو به TV و یه جورایی به خونه هر فردی منتقل کنه طوری که همه افراد خانواده یک Fun به تمام معنا رو داشته باشند.مثلا الان همین اسکایپ که روی شبکه لایو اضافه کرده خب میشه طبق حرف شما این ایراد رو گرفت خب تاوقتی لپ تاپ ها و کامپیوترهای شخصی و تبلت ها هستند چرا مایکروسافت باید چنین کاری کنه و اسکایپ رو بر روی کنسول بیاره؟اما کاملا مشخصه که چقدر fun تر خواهد بود که با TV های هوشمند 70 اینچ هم توی پذیرایی خونه از اسکایپ استفاده کرد! دیگر نیاز نیست محدود به مکان شوید بلکه هر جایی از پذیرایی خونتون باشید پس از شنیدن صدای زنگ اسکایپ کافی است بگویید " Skype answer call " و پاسخ تماس را خواهید داد و اینها همه واقعا یک نوآوری هستش.من با تمام وجودم وقتی این قسمت کنفرانس مایکروسافت رو دیدم اینو گفتم " I love it "

من خیلی مشتاقم بدونم که که لایو چه چیز خاص و منحصر به فردی داره که PSN نداره !

اینکه بریم توی یک لابی جمع بشیم و با هم صحبت کنیم و یک سری اسباب و اساسیه مجازی رو بخریم به نظر من بیشتر شبیه خاله بازی میمونه !
    خب قطعا منظور شما " chat in party " شبکه لایو هستش .جایی که من شخصا به خاطر همین قسمت یه جورایی بهترین زمان زندگیم رو پای گیم میشینم! نه میلاد جان این اصلا خاله بازی نیست بلکه یک محیط کاملا پر هیجان هست که باعث میشد من و دوستام ساعتها GTA آنلاین بزنیم و تو همین پارتی کلی با هم بخندیم و شب رو با هم صبح کنیم.این پارتی همون جایی هستش که من توش دوستانی پیدا کردم که هیچوقت جای دیگری پیدا نمی کردم.خلاصه پارتی چت ایکس باکس لایو به معنای تمام فوق العادست.به نظرم کمی روی این موضوع در حق مایکروسافت بی انصافی کردید.

و اما سایر امکانات شبکه لایو ایکس باکس که نسبت به PSN برتری محسوب میشه اینقدر زیاده که فکر کنم واضح باشه نمی دونم چرا پرسیدید؟ایکس باکس لایو کلی APP داره که هر کدومشون رو من دوست دارم از Xbox music گرفته تا I heart radio و Vevo و . . .

اینا همه روی هم یک Entertainment کاملی هستش که با اومدن X1 بیشتر هم خواهد شد.

مساله بعدی اینه که کنسول بازی همون طور که از اسمش پیداست برای بازی کردن ساخته شده ! یعنی وظیفه اصلیش بازی کردنه و نه شبکه بازی و فیلم دیدن و ... وگرنه اسمش رو میذاشتند Home Entertainment System و نه Gaming Console . از اونجایی که افراد کنسول رو برای بازی کردن میخرند پس وجود بازیهای خوب شرط اول تهیه و خریدشه و مایکروسافت در تمام این سالها نشون داده که نه توی نسل قبلیش و نه توی این نسلش حرفی برای گفتن جلوی حتی نینتندو نداشته چه برسه به سونی !
    خب این دیدگا شما دیدگاه شرکت سونی هستش اما مایکروسافت اینو به هیچ وجه قبول نداره و مایکرو معتقده کنسول بازی چیزی فراتر از بازی صرف هستش چون اصولا بازی و سرگرمی فقط Game نیست ( کمی پیچیده شد) مایکروسافت میخواد سرگرمی و دنیای گیم رو تا حدی فراگیر کنه که حتی پدر و مادری هم که یه روزی بچشون رو تنبیه میکردند واسه بازی کردن خودشون هم جذب بازی و صنعت گیم بشند! کما اینکه اینطور هم شد و مایکروسافت با آوردن تمامی این امکانات منحصر به فرد به کنسولش و همچنین جعبه جادویی کینکت کاری کرد کارستان! تا حدی که پدر و مادر و خواهرای من هم جذب گیم بشند و وقتی از الان بهشون بگم من میخوام چند ماه دیگه کنسول جدید مایکروسافت رو بخرم بهم نگن "فرشاد مگه بچه شدی بازی مال بچه هاست!" اینا حرفایی بود که قبلا زیاد میزدند اما الان والدین میان استقبال می کنند چون مایکروسافت سیاستش خوب جواب داد.اینجاست که من بازم به مایکروسافت در مورد کنسولش میگم " I love it "

فرم دسته Ps3 همون دسته Ps2 و همون دسته Ps1 هستش . این حرف شما برای من این طوری ترجمه میشه که شما هیچ سابقه ای با کنسولهای نسل قبل سونی که اتفاقن تنها غولهای زمان خودشون بوده اند نداشتید ! (اگر اشتباه میکنم بهم بگید)
    نه اتفاقا من از بچگی PS1 داشتم و خوره کلوپ های بازی بودم و به شدت اون زمان با دسته سونی حال میکردم اما وقتی دسته X360 رو دیدم نظرم عوض شد.حالا از این موضوع بگذریم این بیشتر سلیقه ای هستش.

امیدوارم که به هردوشون برسید
    مرسی .خدا از دهنت بشنوهواسه شما هم من همین آرزو رو دارم

11. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کدام یک برنده رقابت بین کنسولی هستند؟ Xbox One یا PS4 ؟

اگر ما به نظرسنجی اینترنتی باور داشته باشیم مشاهده می کنیم که PS4 طرفدار بیشتری دارد، حداقل با مراجعه به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این برتری را می توان مشاهده کرد.این سایت بر مبنای آرای افراد کار می کند و هدفش بررسی اولویت افراد رأی دهنده به دو کنسول نسل بعد یعنی Xbox One و PS4 است که به زودی به بازار عرضه می شوند ، هست.
    Last edited by konami-pes; 07-07-2013 at 20:47.

13. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

درسته ولی هدف مایکروسافت اینه که این نوع امکانات رو به TV و یه جورایی به خونه هر فردی منتقل کنه طوری که همه افراد خانواده یک Fun به تمام معنا رو داشته باشند.مثلا الان همین اسکایپ که روی شبکه لایو اضافه کرده خب میشه طبق حرف شما این ایراد رو گرفت خب تاوقتی لپ تاپ ها و کامپیوترهای شخصی و تبلت ها هستند چرا مایکروسافت باید چنین کاری کنه و اسکایپ رو بر روی کنسول بیاره؟اما کاملا مشخصه که چقدر fun تر خواهد بود که با TV های هوشمند 70 اینچ هم توی پذیرایی خونه از اسکایپ استفاده کرد! دیگر نیاز نیست محدود به مکان شوید بلکه هر جایی از پذیرایی خونتون باشید پس از شنیدن صدای زنگ اسکایپ کافی است بگویید " Skype answer call " و پاسخ تماس را خواهید داد و اینها همه واقعا یک نوآوری هستش.من با تمام وجودم وقتی این قسمت کنفرانس مایکروسافت رو دیدم اینو گفتم " I love it "
    خوب وقتی الان همه تلویزونها همچین امکانی رو دارند چرا باید روی یک کنسول Full HD همچین چیزی رو داشته باشیم !؟ مگر اینکه این کنسول رو وصل کنیم به تلویزون لامپی !!!!

خب قطعا منظور شما " chat in party " شبکه لایو هستش .جایی که من شخصا به خاطر همین قسمت یه جورایی بهترین زمان زندگیم رو پای گیم میشینم! نه میلاد جان این اصلا خاله بازی نیست بلکه یک محیط کاملا پر هیجان هست که باعث میشد من و دوستام ساعتها GTA آنلاین بزنیم و تو همین پارتی کلی با هم بخندیم و شب رو با هم صبح کنیم.این پارتی همون جایی هستش که من توش دوستانی پیدا کردم که هیچوقت جای دیگری پیدا نمی کردم.خلاصه پارتی چت ایکس باکس لایو به معنای تمام فوق العادست.به نظرم کمی روی این موضوع در حق مایکروسافت بی انصافی کردید.

و اما سایر امکانات شبکه لایو ایکس باکس که نسبت به PSN برتری محسوب میشه اینقدر زیاده که فکر کنم واضح باشه نمی دونم چرا پرسیدید؟ایکس باکس لایو کلی APP داره که هر کدومشون رو من دوست دارم از Xbox music گرفته تا I heart radio و Vevo و . . .

اینا همه روی هم یک Entertainment کاملی هستش که با اومدن X1 بیشتر هم خواهد شد.
    اینکه کلی App داره به نظر من حسن نیست !
    البته App های مربوط به ویندوز 8 و گوشیهای ویندوزی بحثشون جداست ولی روی یک کنسول عملا به هیچ دردی نمیخورند به خصوص که نظارت روشون به قدری زیاده که عملا خیلی از App اصلا توان ابراز وجود پیدا نمیکنند . اگر سیستم این App ها مثل Google Play یا App Store بود چیز خوب و قابل قبولی بود ولی این طور نیست .

خب این دیدگا شما دیدگاه شرکت سونی هستش اما مایکروسافت اینو به هیچ وجه قبول نداره و مایکرو معتقده کنسول بازی چیزی فراتر از بازی صرف هستش چون اصولا بازی و سرگرمی فقط Game نیست ( کمی پیچیده شد) مایکروسافت میخواد سرگرمی و دنیای گیم رو تا حدی فراگیر کنه که حتی پدر و مادری هم که یه روزی بچشون رو تنبیه میکردند واسه بازی کردن خودشون هم جذب بازی و صنعت گیم بشند! کما اینکه اینطور هم شد و مایکروسافت با آوردن تمامی این امکانات منحصر به فرد به کنسولش و همچنین جعبه جادویی کینکت کاری کرد کارستان! تا حدی که پدر و مادر و خواهرای من هم جذب گیم بشند و وقتی از الان بهشون بگم من میخوام چند ماه دیگه کنسول جدید مایکروسافت رو بخرم بهم نگن "فرشاد مگه بچه شدی بازی مال بچه هاست!" اینا حرفایی بود که قبلا زیاد میزدند اما الان والدین میان استقبال می کنند چون مایکروسافت سیاستش خوب جواب داد.اینجاست که من بازم به مایکروسافت در مورد کنسولش میگم " I love it "
    این کار اشتباهیه که شما فرهنگ غالب بر ایران و خانواده های ایرانی رو با فرهنگ بقیه مردم دنیا بسنجید و بعد نتیجه گیری کنید ! یعنی از جزء به کل رسیدن اشتباهه .
    در غرب همچین خبرهایی نیست که یکی بگه مگه بچه شدی که میخوای بازی کنی ! و همون طور که خودتون هم میدونید بیش از 50% بازی ها اصلا برای بالای 18 سال هست و این مساله به قدری جدیت داره اینجا که موقع خرید هر کدوم از بازیهای بالای 18 سال از شما کارت شناسایی میخواهند ! یعنی با موضوع مثل سیگار و مشروب برخورد میشه . یعنی اساسا وارد کردن بقیه خانواده به این مجموعه یک جورهایی فقط حرف و شعار تبلیغاتیه . عملا تمام نسل پدر و مادرهای فعلی با کنسول بازی و بازیهای ویدئویی بزرگ شدند و نیازی نیست که بخوایم با بزک کردن کنسول اونها رو به کنسول علاقمند کنیم . مادربزرگها و پدربزرگها هم اصلا دنبال این چیزها نیستند به دو دلیل :

1 - کهولت سن باعث میشه که نتونند از وسایلی مثل کینکت استفاده کنند . (فکرش رو بکنید یک نفر که پوکی استخوان داره و 80 سال هم سنشه بخواد Kinect Adventure بازی کنه ! سر اولین آبشار که میرسه با اولین پرش ستون فقراتش پودر میشه )
    2 - اغلبشون توانایی کارکردن با یک گوشی موبایل ساده یا تلویزیونهای نسل جدید رو هم ندارند و به قول خودشون با Old Fashin حال میکنند .

نه اتفاقا من از بچگی PS1 داشتم و خوره کلوپ های بازی بودم و به شدت اون زمان با دسته سونی حال میکردم اما وقتی دسته X360 رو دیدم نظرم عوض شد.حالا از این موضوع بگذریم این بیشتر سلیقه ای هستش.
    برای همین گفتم اگر اشتباه میکنم متذکر بشید .
    دسته 360 فرم تکامل یافته دسته های گیم کیوب و دریم کست هستش . هر دوی این کنترلرها در زمان خودشون شکست محسوب میشدند . دریم کست که کلا کنسول و دسته و بازی و همه با هم ورشکست شد و به تاریخ پیوست ! گیم کیوب هم در تمام دوران 22 میلیون کنسول فروخته بود که باز یک شکست محسوب میشه در مقابل هم نسلش یعنی Ps2 . البته این میزان فروش دلیل بر بد بودن این کنسولها نیست . من هنوز هم سگا دریم کست رو خیلی خیلی جلو تر از زمان خودش میدونم . زمانی که همه توی کف بازی های Ps1 بودند و فکر میکردند دیگه تهشه سگا اومد و کنسولی بیرون داد که همه چیز رو دگرگون کرد .
    ولی به قول شما این بحث سلیقه ای است البته کنترلر Ps3 طبق نظر سنجی ها بهتره

مرسی .خدا از دهنت بشنوهواسه شما هم من همین آرزو رو دارم
    ممنون

15. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب وقتی الان همه تلویزونها همچین امکانی رو دارند چرا باید روی یک کنسول Full HD همچین چیزی رو داشته باشیم !؟ مگر اینکه این کنسول رو وصل کنیم به تلویزون لامپی !!!!
    تا با فرامین صوتی بشه ازش استفاده کرد و خب خیلی ها هم هستد که تلویزیون هاشون بزرگ اما هوشمند نیست.این افراد هم در پوش خودش قرار می دهد.

اینکه کلی App داره به نظر من حسن نیست !
    البته App های مربوط به ویندوز 8 و گوشیهای ویندوزی بحثشون جداست ولی روی یک کنسول عملا به هیچ دردی نمیخورند به خصوص که نظارت روشون به قدری زیاده که عملا خیلی از App اصلا توان ابراز وجود پیدا نمیکنند . اگر سیستم این App ها مثل Google Play یا App Store بود چیز خوب و قابل قبولی بود ولی این طور نیست .
    خب نمی دونم چی بگم! نظرات من و شما در این مورد با هم فرق داره کاریش هم نمیشه کرد ولی یه چیزی بگم باید منتظر بمونیم تا XBL کنسول جدید مایکرو رو ببینیم و بعد می تونیم بهتر نظر بدیم.

این کار اشتباهیه که شما فرهنگ غالب بر ایران و خانواده های ایرانی رو با فرهنگ بقیه مردم دنیا بسنجید و بعد نتیجه گیری کنید ! یعنی از جزء به کل رسیدن اشتباهه .
    در غرب همچین خبرهایی نیست که یکی بگه مگه بچه شدی که میخوای بازی کنی ! و همون طور که خودتون هم میدونید بیش از 50% بازی ها اصلا برای بالای 18 سال هست و این مساله به قدری جدیت داره اینجا که موقع خرید هر کدوم از بازیهای بالای 18 سال از شما کارت شناسایی میخواهند !
    خب فرهنگ غالب بر ایران فقط غالب بر ایران نسیت تقریبا اکثر کشورهای آسیایی ( به جز شرق آسیا ) و کشورهای آفریقایی و یه کشور بزرگی مثل روسیه خیلی شبیه ایران هستند! به نظرم مایکروسافت با جان دادن به شبکه لایوش یه جورایی کنسولش رو باکلاس هم کردهمثلا چند تا از فامیل های من که اصلا گیمر نبودند وقتی لایو ایکس باکس رو دیدند از تنوع بالاش خوششون اومد و دیدشون به ایکس باکس مثبت تر شد!وقتی کینکت رو دیدند اصلا دیوونش شدند تا حدی که میخوان یه کنسول گیم بخرن! (درسته شما با کینکت زیاد حال نکردی اما خیلی ها هستند که خوششون میاد .من دوستی دارم که کینکت و کنسولش رو گذاشته وسط پذیرایی خونه و هر کی میره خونشون باهاشون بازی میکنه و همش دور هم شاد هستند و می خندند)خب میلاد جان درسته شاید تو کشورهایی مثل ایران و جهان سوم بیشتر اینطوری باشه اما به هر حال این یه جورایی میشه کلی هم ازش نتیجه گیری کرد.

ولی به قول شما این بحث سلیقه ای است البته کنترلر Ps3 طبق نظر سنجی ها بهتره
    من اصلا به این نظرسنجی ها کاری ندارم چون بهشون اعتقاد ندارم الان یکیشون رو هم اگر ببنید PS4 با اختلاف خیلی زیادی جلوتر از X1 هست اما یادم نرفته که قبل از اومدن PS3 هم این حرفا بود که نهایتا به جایی نرسید و مایکروسافت کار خودشو کرد و خودشو تو دل خیلی ها جا داد.

در آخر بازم میگم اینها همش سلیقه ای هم هست چون شما جقت کنسول دو شرکت رو داشتید و تجربه کردید.اما میلاد جان پیشنهاد من بهت اینه X1 بخر بیا لایو تا شرطی با هم بزنیم ارادتمند

17. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه برای بازی با ایکس باکس وان باید مدام به اینترنت وصل بود حداقل تو ایران ینی خداحافظ ایکس باکس !! ( بخاطر تحریما و همینطور ف. ی لترینگ گسترده عملا اینترنت ینی پشم ) مطمئن باشید اصلا تو ایران بازاری نخواهد داشت !! در ضمن ناشناخته بودن سخت افزار و نرم افزار و نامعلوم بودن طریقه هکش کلا بازار ایکس باکس وان رو تو ایران تعطیل میکنه . چون اگه بیاد هم مطمئنا قیمتش زیر 2 میلیون نیست !! ( در بدو ورود ) ولی الان ایکس باکس 360 و بازیاش تو شهرای خیلی کوچیک هم تو ایران ( همه جا ) پیدا میشه که همچین تصوری برای نسل بعدی ایکس باکس حداقل تا 4 سال دیگه امکان نداره . بهتره خودمونو گول نزنیم واقعیتای کشورمون رو همه داریم میبینیم
    Last edited by panther99; 08-07-2013 at 11:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •