چراشو پایین تر میگم .
اولیش اینکه تجربه نشون داده بازیهای انحصاری مایکروسافت به گرد پای بازیهای انحصاری سونی هم نمیرسند .
از اونجایی که من هر دو کنسول رو دارم خوب میدونم که کنترلر کدم خوش دست تره . کنترلر Xbox مزخرف به معنی واقعیه ! یک جهت بالا رو نمیتونی روی دیجی پدش بدون دردسر فشار بدی

سومیش اینکه این حرکتهای اخیر مایکروسافت باعث شده که من بهش توی این نسل اعتماد نکنم به خصوص که من اغلب برای بازی نو پول نمیدم مگر واقعا یک چیز خاصی باشه . در ضمن بازی دست دوم یک سال گارانتی داره
.gif)
چیزی که بازی نو نداره .
از محیط لایو خوشم نمیاد ! به نظر من همش هارت و پورت و قمپز اضافیه . عملا فرقی با PSN نداره و تنها فیچری که من توی این شبکه ها استفاده میکنم بازی آنلاین با بقیه هستش که PSN هم بهتر جواب میده هم آدمهای توش کول تر و باحاتر هستند .مثلا من وقتی دارم ماهی 20 یورو هزینه اشتراک LoveFilm میدم و دسترسیه به Sky توی خونه دارم و مشترکش هستم دلیلی نداره برم فیلم از روی شبکه لایو مایکروسافت ببینم ! وقتی آهنگهام رو از آیتیونز (اگر بخرم) میخرم هیچ دلیلی نداره از لایو استفاده کنم . خلاصه اینکه لایو چیز خاصی نداره .
من خر شدم سر کینکت رفتم یک باندل کینکت خریدم و اینچنین بود که دو ایکس باکسه شدم ! از وقتی خریدمش کلا نیم ساعت هم روشنش نکردم ! من همش یا PSP دستمه یا دارم با Wii ور میرم یا با Ps3 بازی میکنم یا پای کامپیوترم . از 360 استفاده چندانی نمیکنم چون باهاش حال نمیکنم به نظرم کنسول بیخودیه . تنها دلیلی که جلوی PS3 نابود نشد این بود که خیلی خیلی خیلی خیلی زود تر از PS3 هَک شد وگرنه اگر مثل Ps3 دیر هَک میشد فاتحه اش خیلی وقت پیش خونده شده بود . در ضمن این رو هم بگم که یک وقتی فکر نکنید این اروپایی ها و آمریکایی ها پسر پیغمبر هستند و همش بازی اوریج میخرند !!!
داشته باشید این جناب اندی کالین رو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینها تا دلتون بخواد توی اروپا هست مثل این :
یا این :
یا این :
یا این :
و خیلی های دیگه .
کنترلر 360 باطری میخوره و باطری های شارژیش هم مفتشون گرونه ! تازه گارانتی هم نداره .
روی 360 نمیتونید هارد رو به سادگی ارتقا بدید و حتما باید برید آت و آشغالهای خود مایکروسافت رو بخرید ببندید روش که قیمتشون وحشتناک فضایی هست .
360 با جاروبرقی توی تولید سر و صدا فرق چندانی نداره ! باز جاروبرقی اگر صدا میده آشغالها رو جمع میکنه
خلاصه اینکه تجربه 360 اصلا تجربه خوبی برای من نبوده و به همین دلیل کنسول بعدی مایکروسافت برای من یک کنسول درجه دو محسوب میشه و اول Ps4 میخرم و شاید اصلا X1 نخرم . فعلا الویت های مهم تری از X1 مثل Wii u و ویتا توی فهرست هستند که به خاطر این ولخرجی های اخیر نتونستم بخرمشون .