تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 624 اولاول ... 152122232425262728293575125525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه provision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    مناسب دیدم کمی درباره ----t صحبت کنم و شما رو با این سیستم آشنا کنم :

----t مخفف ----Terrestial است و برای ارسال اطلاعات رسانه ای دیجیتال از طریق آنتن های زمینی برای تلویزیونهای دیجیتال، کاربرد دارد. در این شیوه، از مراکز فرستنده تلویزیونی ، برنامه ها از طریق کابل به آنتن های مختلفی در شهر و یا منطقه مورد نظر، انتقال می یابند.
    این آنتن های عظیم مرکزی، امواج را در چندین جهت همزمان پخش می کنند تا منطقه مورد نظر را پوشش دهند. با توجه به محدود بودن قدرت پخش امواج برای جلوگیری از خطرات احتمالی تاثیر سوء امواج بر انسانها (Electro Smo)، این آنتن ها را باید در فواصل مشخصی، تکرار کرد. ضمن اینکه معمولا پخش از طریق چندین آنتن بطور همزمان، باعث سایه افتادن روی تصاویر تلویزیونی و یا کلا خراب شدن تصاویر می شود که برای جلوگیری از این مشکل، از تکنیک های بسیار قوی و پیچیده کامپیوتری میسر شده است.
    در حقیقت با بکارگیری این روش، و با داشتن یک آنتن رومیزی و اتصال آن به( STB-Set Top Box)، می توان به راحتی برنامه های تلویزیونی را که به صورت دیجیتالی پخش شده اند، دریافت کرد. البته لازم به ذکر است، تفاوت اصلی این سه نوع پخش، در روش مدوله کردن (Modulation) سیگنال های ارسالی می باشد.
    برای انتقال برنامه های تلویزیونی به روش ----T، می بایست یک آنتن مرکزی، امواج را در تمامی جهات پخش کند و تلویزیون های دیجیتالی با آنتن سرخود یا آنتن پشت بام، می توانند برنامه ها را در فاصله حدود 150کیلومتری دورتادور آنتن مرکزی دریافت کنند.

در آینده باز هم در مورد این سیتم صحبت خواهیم کرد.

2. این کاربر از provision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    کریمی هستم از شرکت پروویژن- ارائه کننده دستگاه ستاپ باکس در ایران
    برای راحتی کار خریداران بزودی نرم افزار درخواستی این شرکت برای تبدیل راحت فایلهای رکورد شده داخل سایت قرار خواهد گرفت. آدرس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
    در سری آینده که کالا در بازار پخش شود 1- قابلیتی در سیستم طراحی شده که شما بتونید فورمت ذخیره سازی فایل رو خودتون تغییر بدید
    2- کل منو ها به صورت ترنس پرنت می باشد و اندازه آن به درخواست کاربر متغییر خواهد بود.
    3- مدت زمان نمایش INFO هنگام تغییر دادن کانال توسط کاربر قابل تغییر خواهد بود.
    در صورتی که نسبت به ----T ما سوالی داشتید در خدومت دوستان هستم
    در ضمن از Mohsen1 که منو به این تالار دعوت کرد ممنون هستم
    ارادتمند
    کریمی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ----------------------------
    آقاي كريمي پور واقعا خوشحال شدم كه دعوت من رو براي اومدن به انجمن قبول كرديد .دوستان هر سوالي دارند بپرسند كه آقاي كريمي پور سرشار از اطلاعات مفيد در رابطه با تلويزيون ديجيتال هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

در سری آینده که کالا در بازار پخش شود 1- قابلیتی در سیستم طراحی شده که شما بتونید فورمت ذخیره سازی فایل رو خودتون تغییر بدید
    2- کل منو ها به صورت ترنس پرنت می باشد و اندازه آن به درخواست کاربر متغییر خواهد بود.
    3- مدت زمان نمایش INFO هنگام تغییر دادن کانال توسط کاربر قابل تغییر خواهد بود.

يه بار ديگه سلام آقاي كريمي پور " يعني ما كه provision-t7 رو گرفتيم قايليت تغيير فرمت رو نمي تونيم حتي با اپديت داشته باشيم چون گفتيد كه """در سری آینده که کالا در بازار پخش شود 1- قابلیتی در سیستم طراحی شده که شما بتونید فورمت ذخیره سازی فایل رو خودتون تغییر بدید """ اگر اين جوريه يه فكري هم به حال ما كنيد كه دستگاهامون رو زود گرفتيم .باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010

6 قابلیت ارتقاء

يه بار ديگه سلام آقاي كريمي پور " يعني ما كه provision-t7 رو گرفتيم قايليت تغيير فرمت رو نمي تونيم حتي با اپديت داشته باشيم چون گفتيد كه """در سری آینده که کالا در بازار پخش شود 1- قابلیتی در سیستم طراحی شده که شما بتونید فورمت ذخیره سازی فایل رو خودتون تغییر بدید """ اگر اين جوريه يه فكري هم به حال ما كنيد كه دستگاهامون رو زود گرفتيم .باز هم ممنون

سلام
    هیچ تفاوتی بین شما و دیگر دوستان که در آینده خرید میکنند نیست.
    من در کل روش کار رو اعلام کردم
    به همین خاطر عرض کردم که سری های بعد این قابلیت ها در اختیار همه خریداران خواهد بود.

6. این کاربر از provision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_fazlollahii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    کریمی هستم از شرکت پروویژن- ارائه کننده دستگاه ستاپ باکس در ایران
    سلام آقای کریمی
    بنده این ست تاپ باکس را خریداری کرده ام و از آن بخصوص در مورد کیفیت صدا و تصویر دریافتی خیلی راضی هستم و تا به حال به چند نفر از دوستان و اشنایان هم توصیه کرده ام و این دستگاه را خریده اند.
    اما آقای کریمی یک سوال و پیشنهاد :
    هنگام تغییر یک کانال با کنترلر، چند ثانیه تعویض کانال طول می کشد، که بیشتر از زمان تعویض کانال آنالوگ است. این موضوع طبیعی است؟
    موقعی که یک فلش داخل پورت USB باشد،اگر دستگاه روشن شود، شناسایی آن فلش انجام نمی شود. و اگر آن را بیرون بیاوریم و دومرتبه در پورت قرار دهیم باز هم فلش را نمی تواند شناسایی کند مگر اینکه دستگاه خاموش شود و مجددا بدون فلش روشن گردد و بعد قرار دان فلش در پورت USB آن را شناسایی می کند. این مشکل را در فریمورهای بعدی دستگاه برطرف فرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 03-09-2010 at 09:09.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    در حال حاضر داریم روی فارسی سازی اون به همراه برخی تغییرات خاص که بعدا اعلام خواهد شد کار میکنیم
    انشاالله تا هفته آینده این کار به صورت یک فایل اجرایی در سایت قرار خواهد گرفت تا کاربران با کول دیسک دیتا رو روی سیستم ست کنند که این کار هم بسیار ساده طراحی شده
    سلام وخسته نباشد؟ آيا اين دستگاه گارانتي هم داره؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام وخسته نباشد؟ آيا اين دستگاه گارانتي هم داره؟؟؟؟؟
    یک سال گارانتی دارد

تاريخ عضويت
    Jan 2010

6 کابل HDMI

با تشکر از آقای کریمی برای پاسخگویی به سوالات...
    در ارتباط با usb دستگاه Provision
    در دفترچه راهنما آمده که فرمت های تصویری زیر را ساپورت می کند
    TS, DAT, MPG, MPEG, AVI, MKV, MOV, MP4, VOB, 3GP

• آیا واقعا این فرمت ها را بخصوص mkv, mov, vob, mpeg4 را، با کیفیت خوب، 1080i ، پخش می کند!؟ا

• آیا از subtitle های فارسی با فرمت های srt, smi, ssa, txt بخصوص sub, idx پشتیبانی می کند!؟ا

با اضافه کردن قابلیت های فوق و همچنین فرمت wmv به این دستگاه، پرویژن تبدیل به یک دستگاه کاملا حرفه ای خواهد شد و
    کاستی LCD ها و سینما خانگی های usb دار و یا حتی بدون usb را، در پخش فیلم ها و subtitle فارسی، جبران خواهد کرد
    و از فروش خوبی نیز برخوردار خواهد شد و ای کاش این دستگاه یک عدد کابل رایگان HDMI نیز داشت

همانطور که دوستان مطلع هستند، تبدیل فرمت های تصویری در کامپیوتر امریست وقت گیر و کیفیت فیلم را کاهش می دهد
    و استفاده از subtitle فارسی و پخش آن نیز در LCD و HomeTheatre هرچقدر هم که جدید باشند در بعضی مواقع با مشکل همراه است

با تشکر
    سلام
    ممنون از راهنمایی شما
    کابل HDMI در حال حاضر 35000 تومان قیمت داره و با بازار سنجی های بعمل امده کسی این قیمت رو نپسندیده مگر کسانی که روی ال سی دی اونها موجود باشه.
    بحث sub title رو شخصا امتحان نکردم
    امید واریم در سری های بعدی بتونیم با توجه به کیفیت خوب فعلی سرویس های بهتری رو تقدیم دوستان کنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جهت آشنایی بیشتر کاربران با دستگاه پروویژن دفترچه راهنمادر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت محصولات قرار دادم تا قابل دانلود برای دوستان باشه.
    موفق باشید
    راستی منتظر دریافت سفارش دوستان هستم.
    چنانچه کسی بیش از سه دستگاه برای خود و دوستان خریداری کنه من شخصا مجوز تخفیف 10000 تومانی به ازای هر دستگاه رو به واحد فروش خواهم داد. تا همه دوستان از این فرصت استفاده کنند.
    البته فقط دوستان تالار گفتگو p30wolrd

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •