باسلام
من کارم را با نجوم تازه آغاز کردم و دنبال یک دوربین دوچشمی مناسب هستم
به نظر شما دوربین 70*15 celestron بهتر است یا sky night 15*70
راستی هر کدام از این مدل ها محصول چه کشوری هستند؟
باسلام
من کارم را با نجوم تازه آغاز کردم و دنبال یک دوربین دوچشمی مناسب هستم
به نظر شما دوربین 70*15 celestron بهتر است یا sky night 15*70
راستی هر کدام از این مدل ها محصول چه کشوری هستند؟
Last edited by Arasheft; 10-01-2008 at 16:46.
با سلام ...
من اطلاعاتم در مورد دوچشمی کمه اما تا اونجایی که من شنیدم sky night محصولات با دوامتری داره ... کشورهاشون رو نمی دونم ... معمولا ساخت روسیه و اروپاست .
موفق باشید .
سلام دوستان،من ميخوام يک دوربين دوچشمی بخرم(تازه کارم) و تا حدود صد هزارتومان
هم ميتونم پول بدم:به نظر شما چی بگيرم و از کجا؟اين دوربين های صا ايران خوب هست
يا نه؟آخه بعضی ها ميگن خيلی خوبه ولی عده ايی هم ميگن خيلی افتضاحه و تصوير رو دو تايی
نشون ميده و از اين جور ايرادها داره...اصلاً با اين پول ميتونم يک دوربين خوب بگيرم يا نه؟
خوب ... گرچه که من برای کمتر کی توصیه به خرید دوچشمی می کنم .. اما اگه دلتون می خواد داشته باشید و حاضر ه افزایش بودجه هم نیستید من این دو دوچشمی رو بهتون پیشنهاد می کنم ...
دوربین دوچشمی 70*15
دوربین دوچشمی روسی 15 در 50 بای گیش
که من روسی رو بهت پیشنهاد می کنم که 70 تا 75 هزار تومان هست .
اونیکی هم دور و ور 120 هزار تومن باید باشه ...
فایده ی اولی نسبت به دومی هم در شفاف تر بودن تصویر (البته نه زیاد ) هست .
اطلاعات بیشتری خواستی بگو ...
موفق باشید
ممنون،برای چی شما دوربين دوچشمی رو پيشنهاد نميکنين؟(آخه اکثراً ميگن برای شروع
بهتر با دوربين دوچشمی کار کرد).مشخصات دقيقتر اين دوتا و قيمتشون رو از کجا ميتونم
پيدا کنم و اصلاً من از کجا ميتونم اين ها رو بخرم؟نظرتون در مورد اناوع صا ايرانی که
در لينکهای زير هست چيه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by miscreant__ghost; 15-01-2008 at 18:58.
چون نسبت به پولی که می دی چیز عالی بدست نمی آد ... البته نه همیشه ... برای تازه کارها این گزینه ی چندان بدی نیست ... اما من نظر اینه که در اولین تجربه بهتر خودتون دو تا عدسی بخرید و یه تلسکوپ دست ساز درست کنید ( هم لذتش بییشتره و هم یه چیزی رو یاد می گیری ) ، و وقتی به حد آماتور رسیدید یه تلسکوپ نیتونی خوب یا یه شکستی خوب بخرید .
حالا این مورد تقریبا نظر شخصی هست ... بگذریم ...
من عکس رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون گذاشتم .. شما هم می تونید با رفتن به این سایت مشخصات دوچشمی های بالا رو به همرا قیمت دقیق ببینید .
من دقیقا در مورد برند صاایران دوچشمی ها اطلاعات کافی ندارم ... اما با اختلاف قیمتش با مدل Night Sky می شه تفاوت زیاد از نظر کیفیت رو در اونها فهمید ... احتمالا عدسی های بی کیفیت و پلاستیکی !! و بدنه ی نامرغوب و ... داره . من خودم حاضرم پول بیشتر بدم ، اما در قبالش جنسی که می خرم موندگار و با کیفیت باشه ... من چندین مدل Night Sky رو دیدم که بعد از چندسال انگار نه انگار ... هنوز عین روز اولشه .
اما نظر کلی من : همون NightSky 15*70 که من گذاشتم رو بخرید بهتره .
باز هم بستگی به خودتون داره .
موفق باشید .
کدام تلسکوپ برای عکسبرداری و مشاهده اجرام اعماق آسمان مناسب تر است؟
بهترین تلسکوپ برای رصد اعماق آسمان کدام است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
مارک سلستورن از مارک نایت اسکای معتبر تره . اما ظاهرا ( مطمئن نیستم ) در حال حاضر هر دو در یک کارخانه چین تولید میشن ( پس چینی هستن ) . امکانات و دقتشون مثل همه . با این وجود من نایت اسکای رو پیشنهاد میکنم . چون تعداد بیشتری در ایران وجود داره و طبعا قطعاتش بهتر گیر میاد . من خیلی باهاش کار کردم دوربین خیلی خوبیه .
دوربین های مشابه مکه صا ایران وارد کرده رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . نقص اپتیک شدید دارن . میدان دید کمتر + و تصمیر محدب . بدنه ضعیفتری هم دارن .
دوست عزیز ارژنگ
سوال شما خیلی کلیه . بهترین تلسکوپ برای کار شما ( فکر میکنم برای هر کاری البته ) تلسکوپیه که شیئی ( عدسی جلو یا یینه انتها ) بزرگ تری داشته باشه ( قطر بیشتر ) یک تلسکوپ خوب میتونم 16 اینچ دابسونی رو پیشنهاد بدم 3.5 میلیون تومن
این صفحه بعضی از بهترین هاست برای رصد اعماق آسمان ( و چیزای دیگه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاپیک دیگه دیدم موضوع مناسب بودن برای عکاسی رو مطرح کردید
برای عکاسی حتما باید از تلسکوپ های با استقرار استوایی استفاده کنید ( اسمش همینه : استوایی )
این ارزون ترین تلسکوپیه که باهاش میشه عکاسی کرد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه محدوده از توانایی مالیت رو مشخص کن بهت پیشنهاد میکنیم .
با اجازه بابک جان
دوست خوبم ارژنگ جان
بهترین گزینه برای رصد عمق اسمان تلسکوپهایی با دهانه های بزرگه .... مخصوصا بازتابی ها .....
چون تلسکوپهای بازتابی در مقابل شکستی ها با دهانه یکسان ارزانتره ....
اما اینکه چه قطر دهانه ای مورد نیازه ..... کمی به هزینه شما و کمی هم به اشنایی تون با اسمون برمی گرده ...
هر چی تو خرید تلسکوپ هزینه کنی به همون اندازه هم چیز خوب به دستت میاد .... یعنی نباید به دنبال یه چیز ارزان باشی ..... چون ممکنه همون هم مشکلاتی داشته باشه که اصلا به قیمتش نیارزه ....
مهارت رصدی هم زمانی مشخص می شه که از تلسکوپ چه استفاده هایی بخوای بکنی ....
مثلا با یه تلسکوپ خیلی بزرگ می تونی عکس ها ینجومی عالی و رصد های دقیقی انجام بدی .... در حالی که اگه مهارت کافی رو نداشته باشی بعد از مدتی ممکنه همون تلسکوپ خیلی بزرگ به نظرت خیلی پیچیده و غیر قابل استفاده بیاد...
همونطور که بابک جان گفت شما بیشتر منظورت رو تشریح کن تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)