تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 98 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام علیکم
    stm ها لنز هایی هست که برای فیلمبرداری بهینه شده
    و کیفیت بهتر مکانیکی دارند
    این لنز به نسبت لنز قدیمی دارای کیفیت اپتیک بهتری نیز می باشد.

نمی دانم شاید من بودم 650 با 18-135 stm را انتخاب می کردم. چون بعضا تصویر برداری نیز برایم مهم می باشد.

سلام

واقعا نمی دانم! می گن آدم یه چیزی اشتباه یاد بگیره و...
    همان زمان ها که تازه 7d آمده بود یادم است که خوانده بودم 8 فریم بر ثانیه raw میگیره و 10 فریم بر ثانیه jpeg واقعا گیج شدم! آخه الان سرچ زدم چیزی ندیدم در این مورد.
    جذابیت قضیه این است که یکی از دوربین هایی که اکثر اوقات عکاسی خبری می کنم همین 7d هست ، خلاصه سوتی ای شده در حد تیم ملی

خودم 60d رو نداشتم اما یکی از دوستانم دارند یه سری تست کردم؛ لذتی که از عکاسی 7d دارم را نداشتم!
    با اینکه 600d هم دارم و.... به نظرم تفاوت 600 دی و 60 دی خیلی نیست. به خصوص برای کاربر معمولی. (در عکاسی خبری مقداری تفاوت می کند.)

بنده باشم احتمالا 650دی را با 18-135 stm انتخاب می کردم. دلیلش لنز بهتر و نیز بهینه شدن دوربین و لنز برای تصویربرداری می باشد.

من بودم انتخاب برای خودم هم سخت بود!
    بین 7دی
    یا صبر برای 7 دی مارک 2 ---- البته مد نظر قرار بدهید که تا معرفی بشود و بعد وارد ایران بشود و.... زمان زیادی می گذرد و همچنین چند ماه اول قیمت بالایی خواهد داشت و...!
    یا الان 70 دی جدیدا وارد بازار شده است. قیمت بالایی دارد و به صرفه نیست ، اما چون باهاش کار نکردم و ریوو ها را دربارش زیاد نخوانده ام و... نمی دانم اگر افت قیمت پیدا بکند شاید به صرفه باشد!
    چون احتمال می دهم 70 دی فیلبرداریش نیز از 7 دی فعلی بهتر باشد.

اما ممکن هست به زودی 7 دی مارک 2 با مشخصات خیلی جذاب معرفی بشود و آن زمان پشیمان بشود از خرید فعلی!

برای همین عرض می کنم انتخاب سخت است!

این تعصب برندی که بعضا بنده پیدا می کنم الزاما به نشانه بهتر بودن شاید نباشد.
    بهترین کار این است که تستی هم داشته باشید و نگاهی به نیکون نیز داشته باشید. (اما شیراز بیشتر کانن کار هستند و تجهیزات جانبی نیز بیشتر برای کانن گیر می آید ، البته الان این قضیه کمرنگ تر شده است و زمانی که می خواستم سراغ dslr بروم حقیقتا خیلی از لنز ها و تجهیزات جانبی نیکون به راحتی گیر نمی آمد و...)

بله بنده تجهیزاتم را از شیراز خریداری می کنم.
    اگر آدرس مغازه ها را خواستید پیام خصوصی بدهید تا با توضیحات عرض بکنم خدمتتتون.
    موفق باشید.
    پس اگر مارک 2 به نظر همه میخواد پیشرفت قابل توجهی کنه و من هم که خیلی واسه دوربین خریدن عجله ندارم و حداقل تا نوروز93 وقت دارم چرا صبر نکنم؟!
    حقیقتش من هیچ برندی رو به اندازه کنون قبول ندارم آخه مورد تایید اکثریته اون سونی هم اگر دیدید انتخاب کردم چون اطلاعات کافی نداشتم حالا که فهمیدم 7d کنون میتونه بیشتر به دردم بخوره فهمیدم به برند درستی علاقه داشتم
    از شما دوست عزیزم فراوووووووووووووووووووووو وووووووووون تشکر میکنم که کمکم کردین ایشالا به امید معرفیه هرچه زودتر 7d markII
    من بلد نیستم پیغام خصوصی بدم میترسم کار خرابی بشه میزارم پسرداییم خودش بفرسته

2. این کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

گفتم که لنز 85-15 رو در موردش خوندم و ازش خوشم اومد پس لنزم انتخاب شدستالان مونده بدنه که نمیدونم 7d رو بردارم یا صبر کنم مارک2 بیاد یا شما که در برابر من استاد هستید گزینه ی بهتری رو با این لنز میشناسید که معرفی کنید؟! در ضمن ژانری که بیشتر استفاده میکنم پرتره و منظرست و فیلمبداری هم بیشتر از مراسمات شخصی...
    یه سوال دیگه هم از خودتون داشتم این آیدی مال پسرداییمه{پسرداییم} و من خودم شیرازیم میخواستم بدونم شما از شیراز خریدین یا نه اگر از شیراز خریدین کدوم مغازه؟!
    با تشکر
    دوست عزیز 7D Mark II با قیمت بیش از 2 هزار دلار به بازار خواهد آمد. اگر میتوانید حدود 6 میلیون هزینه کنید خب صبر کنید وگرنه انتظار قیمت 7D رو برای Mark II نداشته باشید

در مورد لنز STM هم خدمتتون بگم STM مخفف steper motor هست یعنی موتور فوکِس استپر.در لنز های کنون 3 نوع موتور فوکوس وجود داره. اولی میکرو موتور هست که کمترین سرعت،دقت و پرسرو صدا هست یک مرحله بهتر میشه موتور استپر که دقت و سرعت فوکِس بهتری دارن و بهترین موتور فوکوس هم که بالاترین دقت و سرعت رو داره و در عین حال بی صدا فوکِس میکنه موتور آلترا سونیک هست (USM)
    سیستم موتور فوکِس ربطی به کیفیت ساخت نداره.
    همون 7D با لنز 15-85 بهترین گزینه هست برای شما.

4. 3 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

دوست عزیز 7D Mark II با قیمت بیش از 2 هزار دلار به بازار خواهد آمد. اگر میتوانید حدود 6 میلیون هزینه کنید خب صبر کنید وگرنه انتظار قیمت 7D رو برای Mark II نداشته باشید

در مورد لنز STM هم خدمتتون بگم STM مخفف steper motor هست یعنی موتور فوکِس استپر.در لنز های کنون 3 نوع موتور فوکوس وجود داره. اولی میکرو موتور هست که کمترین سرعت،دقت و پرسرو صدا هست یک مرحله بهتر میشه موتور استپر که دقت و سرعت فوکِس بهتری دارن و بهترین موتور فوکوس هم که بالاترین دقت و سرعت رو داره و در عین حال بی صدا فوکِس میکنه موتور آلترا سونیک هست (USM)
    همون 7D با لنز 15-85 بهترین گزینه هست برای شما.
    راستیتش من امیدم به آقای روحانیه(حرف سیاسی)که بتونه واسمون یه کاری کنه واسه همینه خیلی صیر کردم وگرنه که همین الان میگرفتم خودمو راحت میکردم!!!
    این همه از 7d تعریف کردین واسم که بخدا الان 5d mark III هم بهم بدن میگم نمیخوام
    جوری که توی سایتای رسمیه کنون نوشته بود مارک 2 یه چیز عالیه ایشالا همونجور باشه!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

راستیتش من امیدم به آقای روحانیه(حرف سیاسی)که بتونه واسمون یه کاری کنه واسه همینه خیلی صیر کردم وگرنه که همین الان میگرفتم خودمو راحت میکردم!!!
    جوری که توی سایتای رسمیه کنون نوشته بود مارک 2 یه چیز عالیه ایشالا همونجور باشه!!!
    مشخصات احتمالی (90%) 7D Mark II

سیستم فوکوس 5D مارک 3 (61 نقطه ای)
    سنسور 24 مگاپیکسلی
    گستره ایزو 2 استاپ بیشتر (استاندارد تا 25600)
    سرعت عکاسی پیاپی 10 فریم بر ثانیه
    نمایشگر 3.2 اینچ
    وای فای و جی پی اس

ولی قطعا قیمتی بیش از 2 هزار دلار خواهد داشت
    دلار هم که یه روزه نمیشه 1000 تومن! تا 6 ماه آینده خیلی بیاد پایین بیشه مثلا 2 تومن

7. 3 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عرض بنده در مقایسه 18-135 STM با نوع قدیم آن که موتور فوکوس میکرو موتور هست ، بود.
    وگرنه صد البته که USM ها خیلی بهتر و سریع تر هستند.
    و یقینا لنز 15-85 از هر دو این لنز ها بهتر می باشد.

در مورد کیفیت ساخت نیز از لحاظ مکانیکی که مشخص هست بهتر می شود و...
    از لحاظ اپتیک نیز 2 لنز STM 18-55 و 18-135 از لنز های قدیمیشان طبق ریوو هایی که انجام گرفته است بهتر بوده اند. و از آن جهت عرض کرده بودم کیفیت بهتری نسبت به قدیمی خودشان دارند.

9. 2 کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

دوست من همیشه وقتی نیازی داری خرید کن!
    احتمال همه چیز هست

در مورد قیمت ها هم نظر من اینه که برگشت به قبل زمان خیلی زیادی نیاز داره و حالا حالاها جای کار داره
    دلار 1500 تومنی چیزیه که در این دولت نمیتونه اتفاق بیافته. نهایت فعلا میشه گفت 2500 اونم دراز مدت

صبر کردن برای شما فعلا بهترین کاره

11. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Bullish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

امكان تشكر از پنجمين پست به بعد براي شما فعال ميشود.
    دوربين 650دي اصلا قابل مقايسه نيست با 60دي. 650 يه دوربين سبك هست و 60 نيمه حرفه اي عزيز.
    من 60دي رو پيشنهاد ميدم
    سلام علیکم
    stm ها لنز هایی هست که برای فیلمبرداری بهینه شده
    و کیفیت بهتر مکانیکی دارند
    این لنز به نسبت لنز قدیمی دارای کیفیت اپتیک بهتری نیز می باشد.
    نمی دانم شاید من بودم 650 با 18-135 stm را انتخاب می کردم. چون بعضا تصویر برداری نیز برایم مهم می باشد.
    سلام
    واقعا نمی دانم! می گن آدم یه چیزی اشتباه یاد بگیره و...
    همان زمان ها که تازه 7d آمده بود یادم است که خوانده بودم 8 فریم بر ثانیه raw میگیره و 10 فریم بر ثانیه jpeg واقعا گیج شدم! آخه الان سرچ زدم چیزی ندیدم در این مورد.
    جذابیت قضیه این است که یکی از دوربین هایی که اکثر اوقات عکاسی خبری می کنم همین 7d هست ، خلاصه سوتی ای شده در حد تیم ملی
    خودم 60d رو نداشتم اما یکی از دوستانم دارند یه سری تست کردم؛ لذتی که از عکاسی 7d دارم را نداشتم!
    با اینکه 600d هم دارم و.... به نظرم تفاوت 600 دی و 60 دی خیلی نیست. به خصوص برای کاربر معمولی. (در عکاسی خبری مقداری تفاوت می کند.)
    بنده باشم احتمالا 650دی را با 18-135 stm انتخاب می کردم. دلیلش لنز بهتر و نیز بهینه شدن دوربین و لنز برای تصویربرداری می باشد.
    عرض بنده در مقایسه 18-135 STM با نوع قدیم آن که موتور فوکوس میکرو موتور هست ، بود.
    وگرنه صد البته که USM ها خیلی بهتر و سریع تر هستند.
    و یقینا لنز 15-85 از هر دو این لنز ها بهتر می باشد.
    در مورد کیفیت ساخت نیز از لحاظ مکانیکی که مشخص هست بهتر می شود و...
    از لحاظ اپتیک نیز 2 لنز STM 18-55 و 18-135 از لنز های قدیمیشان طبق ریوو هایی که انجام گرفته است بهتر بوده اند. و از آن جهت عرض کرده بودم کیفیت بهتری نسبت به قدیمی خودشان دارند.
    سلام وتشکر مجدد
    از اونجایی که بحث دوربین عکاسی هست اگر قضیه فلیم رو کنار بگذاریم چی !!

* در مورد لنز تفاوت usm ها اگر چشمگیره آیا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونه رقیبی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه؟
    چون یه دست دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو سایتی گذاشتن واسه فروش 800 ؟

*در مورد body اگر 60D تفاوتی با 650D نداره ، پس میتونیم بگیم 60D تفاوتی هم با 600D نداره؟ چون قراره مبحث فیلم و بهینه سازی 650D رو نسبت به 600D کنار بگذاریم! و از طرفی قرار نیست کاربر معمولی همیشه معمولی بمونه !!! و با توجه به اینکه ادمی نیستم که یه بادی دیگه هم در اینده بخام چاشنیه کارم کنم و در عوض هزینه رو بسمت خرید لنز ببرم واقعا 60D هیچ امکانی اضافه تر که در آینده نه الان به درد
    من بخوره نداره اگه داره میشه مثال بزنید

*نظر کلی در خصوص لنز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بفرمائید ممنون میشم.
    Last edited by Bullish; 25-07-2013 at 02:34.

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام وتشکر مجدد

* در مورد لنز تفاوت usm ها اگر چشمگیره آیا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونه رقیبی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه؟
    چون یه دست دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو سایتی گذاشتن واسه فروش 800 ؟

*در مورد body اگر 60D تفاوتی با 650D نداره ، پس میتونیم بگیم 60D تفاوتی هم با 600D نداره؟ چون قراره مبحث فیلم و بهینه سازی 650D رو نسبت به 600D کنار بگذاریم! و از طرفی قرار نیست کاربر معمولی همیشه معمولی بمونه !!! و با توجه به اینکه ادمی نیستم که یه بادی دیگه هم در اینده بخام چاشنیه کارم کنم و در عوض هزینه رو بسمت خرید لنز ببرم واقعا 60D هیچ امکانی اضافه تر که در آینده نه الان به درد

*نظر کلی در خصوص لنز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بفرمائید ممنون میشم.
    سلام
    نظر شخصیم:

به ترتیب اولویت های لنز

15-85
    17-85
    18-135 stm
    18-55 stm
    2 مورد آخر ترجیحا با دوربین هایی مثل 650 - 700 و 70 دی کانن استفاده بشود. (اگر فیلم برداری نیز اهمیت دارد!)

اما در خرید لنز دست دوم نیز دقت لازم را داشته باشید.

بدنه:
    نظر شخصیم این است که من بیشتر از بدنه به لنز اعتقاد دارم!
    مثلا ترجیح می دهم یه بدنه 500 دی با یه لنز 70-200 اف 2.8 یا 4 کار بکنم
    و مثلا کارایی ترکیب 700 دی با 70-300 یا 55-250 را پایین تر از قبلی می دانم!

در گام دوم چون به شخصه فیلم هم هر از گاهی می گیرم و ... ترجیح می دهم برای فیلمبرداری نیز بهینه شده باشد.

بنده تفاوت 600 دی با 60 دی برایم خیلی قابل توجه نیست! (مشخصا سرعت عکاسی شوتینگ بیشتر دارد و همچنین صفحه نمایش بالایی. که بیشتر مناسب عکاسی خبری است و اگر قرار باشد حرفه ای عکاسی خبری بکنم بلی این 2 مورد قابل توجه می شود!)

و ترجیح می دهم پولم را تا می توانم خرج لنز بکنم.
    این لنز است که برای آدم می ماند! بدنه مدام در حال تغییر هست!

650 یا 700 به نظرم بهتر از 600 دی است. چون پارامتر فیلم برداری برایم مهم است.
    اما اگر قرار باشد سراغ 60 دی و یا 70 دی بروم ، باز ترجیح می دهم بیشتر خرج بکنم و 7 دی بگیرم. (البته 7 دی مارک 2 هم مثل خیال بارون هست که نمی گذارد آدم چاه بکند! )

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام وتشکر مجدد

دوست عزیز 18-55 کجا 17-85 کجا برادر. این دو لنز نه از لحاظ اپتیک بلکه از نظر فوکال قابل مقایسه نیستن.
    در مورد موتور USM هم باید بگم تفاوت بسیار چشم گیره شک نکنید.

لنز 28-135 هم یه لنز خیلی خوبیه، از نظر شارپنس از 18-135 و 17-85 کاملا بهتره ولی در نظر داشته باشید که واید زیادی نداره. اللخصوص روی کراپ سنسور ها.
    بدنه هم خدمتتون بگم 60دی عمر بیشتری داره،سیستم فوکِسش 9 نقطه ایه که همه ی نقاط فوکوسش صلیبی هستند.نمایشگر دوم هم داره برای تنظیم راحت تر و سریع تر مود های عکاسی.

15. این کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Bullish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز 18-55 کجا 17-85 کجا برادر. این دو لنز نه از لحاظ اپتیک بلکه از نظر فوکال قابل مقایسه نیستن.
    در مورد موتور USM هم باید بگم تفاوت بسیار چشم گیره شک نکنید.

لنز 28-135 هم یه لنز خیلی خوبیه، از نظر شارپنس از 18-135 و 17-85 کاملا بهتره ولی در نظر داشته باشید که واید زیادی نداره. اللخصوص روی کراپ سنسور ها.
    بدنه هم خدمتتون بگم 60دی عمر بیشتری داره،سیستم فوکِسش 9 نقطه ایه که همه ی نقاط فوکوسش صلیبی هستند.نمایشگر دوم هم داره برای تنظیم راحت تر و سریع تر مود های عکاسی.
    مجددا سلام
    عذرخواهی میکنم منظورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود چون تقریبا حدود یه قیمت میشن...
    تله زیاد نمیخام یا ترجیح میدم در آینده یه لنز تله خرید کنم نظر شما روی کدومه ؟
    تا قبل اینکه تفاوت بین usm و لنز معمولی رو نمیدونستم انتخابم فقط محدود شده بود به 135-18 الان شک دارم ....
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •