سلام علیکم
stm ها لنز هایی هست که برای فیلمبرداری بهینه شده
و کیفیت بهتر مکانیکی دارند
این لنز به نسبت لنز قدیمی دارای کیفیت اپتیک بهتری نیز می باشد.
نمی دانم شاید من بودم 650 با 18-135 stm را انتخاب می کردم. چون بعضا تصویر برداری نیز برایم مهم می باشد.
سلام

واقعا نمی دانم! می گن آدم یه چیزی اشتباه یاد بگیره و...
همان زمان ها که تازه 7d آمده بود یادم است که خوانده بودم 8 فریم بر ثانیه raw میگیره و 10 فریم بر ثانیه jpeg واقعا گیج شدم! آخه الان سرچ زدم چیزی ندیدم در این مورد.
جذابیت قضیه این است که یکی از دوربین هایی که اکثر اوقات عکاسی خبری می کنم همین 7d هست ، خلاصه سوتی ای شده در حد تیم ملی
خودم 60d رو نداشتم اما یکی از دوستانم دارند یه سری تست کردم؛ لذتی که از عکاسی 7d دارم را نداشتم!
با اینکه 600d هم دارم و.... به نظرم تفاوت 600 دی و 60 دی خیلی نیست. به خصوص برای کاربر معمولی. (در عکاسی خبری مقداری تفاوت می کند.)
بنده باشم احتمالا 650دی را با 18-135 stm انتخاب می کردم. دلیلش لنز بهتر و نیز بهینه شدن دوربین و لنز برای تصویربرداری می باشد.
من بودم انتخاب برای خودم هم سخت بود!
بین 7دی
یا صبر برای 7 دی مارک 2 ---- البته مد نظر قرار بدهید که تا معرفی بشود و بعد وارد ایران بشود و.... زمان زیادی می گذرد و همچنین چند ماه اول قیمت بالایی خواهد داشت و...!
یا الان 70 دی جدیدا وارد بازار شده است. قیمت بالایی دارد و به صرفه نیست ، اما چون باهاش کار نکردم و ریوو ها را دربارش زیاد نخوانده ام و... نمی دانم اگر افت قیمت پیدا بکند شاید به صرفه باشد!
چون احتمال می دهم 70 دی فیلبرداریش نیز از 7 دی فعلی بهتر باشد.
اما ممکن هست به زودی 7 دی مارک 2 با مشخصات خیلی جذاب معرفی بشود و آن زمان پشیمان بشود از خرید فعلی!
برای همین عرض می کنم انتخاب سخت است!
این تعصب برندی که بعضا بنده پیدا می کنم

الزاما به نشانه بهتر بودن شاید نباشد.
بهترین کار این است که تستی هم داشته باشید و نگاهی به نیکون نیز داشته باشید. (اما شیراز بیشتر کانن کار هستند و تجهیزات جانبی نیز بیشتر برای کانن گیر می آید ، البته الان این قضیه کمرنگ تر شده است و زمانی که می خواستم سراغ dslr بروم حقیقتا خیلی از لنز ها و تجهیزات جانبی نیکون به راحتی گیر نمی آمد و...)
بله بنده تجهیزاتم را از شیراز خریداری می کنم.
اگر آدرس مغازه ها را خواستید پیام خصوصی بدهید تا با توضیحات عرض بکنم خدمتتتون.
موفق باشید.