تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 33 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اینچیزا اگه برای دروازه بان خطا حساب بشن که در 63% بازی ها باید دروازه بان اخراج بشه
    این 63 درصد چطوری حساب شده؟
    حالا شصتش هیچی اون 3 درصد چی؟ : دی
    +
    رونالدو هم بعد یه جواب آروم گویا تازه گرفته بود حرفای فرگی رو شدید الحن پاسخ داده:

"Real Madrid shut his mouth for me"
    "the team managed by Ferguson always loses."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا این بحثا از خود فوتبال جذاب تره
    +

ماندزوکیچ هم گفته نباید آرسنال رو دست کم گرفت، فوتبال هست و هر لحظه ممکن اتفاقات زیادی بیوفته و اگه بایرن یه گل زود هنگام بخوره این متونه خطرناک باشه براشون.
    در مورد گلش به آرسنال هم گفته که براش خیلی لذت بخش بوده با اینکه رسانه ها از عدم گل زنیش تو لیگ قهرمانان میگفتن ولی براش مهم نبوده و همیشه به فکر پیروزی هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 10 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اظهارنظر کولينا درباره اخراج ناني

داور بازنشسته ايتاليايي نه تنها کارت قرمز ناني در ديدار برابر رئال مادريد را درست مي داند بلکه معتقد است داور ترکيه اي بايد ريو فرديناند را هم از بازي اخراج مي کرد.

رئال مادريد در دور برگشت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه دو بر يک منچستر يونايتد را در ديداري جنجالي شکست داد و به مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد.

به گزارش ايسنا،در اين ديدار شاکر، داور ترک در دقيقه 56 ناني را با کارت قرمز از بازي اخراج کرد که واکنش تند سرآلکس فرگوسن و تماشاگران حاضر در ورزشگاه را به دنبال داشت، حتي ژوزه مورينيو سرمربي رئال هم پس از پايان بازي اعتراف کرد که خطاي ناني کارت قرمز نداشت.

هر چند بسياري از فوتبال دوستان و کارشناسان، شکست منچستر يونايتد را به عملکرد بد دوار ترک نسبت مي دهند اما پير لويجي کولينا داور بازنشسته ايتاليايي در اظهار نظر جالبي گفت که دوار ترک در اخراج ناني کاملا درست عمل کرد.

کولينا که شش بار به عنوان بهترين داور جهان انتخاب شد، به نقل از روزنامه "حريت" گفت: شاکر در اخراج ناني درست عمل کرد. او عملکرد خوبي داشت و من از 10 نمره 8.2 به او مي دهم. نه تنها اخراج ناني درست بود بلکه داور بايد ريو فرديناند را هم به خاطر تشويق تمسخر آميز بعد از کارت قرمز ناني اخراج مي کرد.

از کولینا گنده تر که نداریم؟!

4. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کولينا که شش بار به عنوان بهترين داور جهان انتخاب شد، به نقل از روزنامه "حريت" گفت: شاکر در اخراج ناني درست عمل کرد. او عملکرد خوبي داشت و من از 10 نمره 8.2 به او مي دهم. نه تنها اخراج ناني درست بود بلکه داور بايد ريو فرديناند را هم به خاطر تشويق تمسخر آميز بعد از کارت قرمز ناني اخراج مي کرد.

یه داور با این همه اشتباه و این نمره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آدم یاد دپارتمان داوری خودمون میندازه که

فقط من موندم داور با این همه سخت گیری و دست به اخراج خوب چرا تکل وحشتناک اربلوا تو نیمه اول کارت زرد داد !!!!!!!!!!!!!!!!!

6. 3 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

یه داور با این همه اشتباه و این نمره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آدم یاد دپارتمان داوری خودمون میندازه که

فقط من موندم داور با این همه سخت گیری و دست به اخراج خوب چرا تکل وحشتناک اربلوا تو نیمه اول کارت زرد داد !!!!!!!!!!!!!!!!!
    شاید دلیل نمره ای که آقای کولینا داده شغل فعلی ایشون باشه : دی

8. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیگه وقتی کولینا تایید کنه کی صلاحیت داره که بتونه حکمش رو نقص کنه؟
    توی بازی رئال-من یو زور رئال خواهی نخواهی بیشتر بود. کافیه به نفرات دو تیم و نیمکت شون و ازهمه مهمتر تاکتیک شون نگاه کنید تا متوجه بشید حتی اگر هم نانی اخراج نمی شد یونایتد بازم چه از نظر فردی و چه از فنی توان مقابله با رئال رو نداشت.همچنین ارنج و استراتژی اشتباه فرگوسن هم هم مزید بر علت شد. واقعا چه لزومی داشت گیگز 40 ساله به صورت فیکس جلوی بازیکنهای قبراق رئال وایسته؟
    بهتر نبود یونایتد با کمک تماشاچی هاش و فشار اولیه بازی به دروازه رئال حمله میکرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

توی بازی رئال-من یو زور رئال خواهی نخواهی بیشتر بود. کافیه به نفرات دو تیم و نیمکت شون و ازهمه مهمتر تاکتیک شون نگاه کنید تا متوجه بشید حتی اگر هم نانی اخراج نمی شد یونایتد بازم چه از نظر فردی و چه از فنی توان مقابله با رئال رو نداشت.همچنین ارنج و استراتژی اشتباه فرگوسن هم هم مزید بر علت شد. واقعا چه لزومی داشت گیگز 40 ساله به صورت فیکس جلوی بازیکنهای قبراق رئال وایسته؟
    بهتر نبود یونایتد با کمک تماشاچی هاش و فشار اولیه بازی به دروازه رئال حمله میکرد؟
    حضور گیگز تو بازی و کمکش به رافائل باعث شد ما فقط یه سایه از رونالدو ببینیم تو بازی
    گیگز به عقیده اکثر دوستان و کارشناسان فوق العاده بازی کرد

وقتی شما میگی رئال از نظر نفری و فنی قویتره ... و وقتی روند بازی از قبل از اخراج ( کاری به درست و غلط بودنش ندارم ) میبینیم فک نمیکنم ترکیب اولیه خیلی هم بد بوده باشه و فرگوسن اشتباه کرده باشه ... بزرگترین اشتباه فرگوسن بی تفاوتیش در قبال 10 نفره شدن تیم و تعویض مودریچ بود

یه چیز دیگه منچستری که با 0-0 هم صعود میکرد چه نیازی داشت تا جلو رئالی که استاد ضدحمله هست بخواد حمله کنه !!!!!!!!!

11. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

واااااااااااای خدا دیگه این نظر رو من کجای دلم بذارم !!!!؟
    آقا شما مطمئنی که بازی رو دیدی ؟
    بهت پیشنهاد می کنم که بری تاپیک رئال پست هایی که بین دو نیمه دادن رو بخونی، دیگه حتی اونا هم می گفتن که خوب نبودن نیمه ی اول ...
    گل می خواستن، یونایتد حمله می کرد، یه توپم خورد به تیرشون، بعد شما میگی یونایتد حمله نکرد !!!!!!!؟
    از ترکیب فرگوسن ایراد میگیری !!!!!!!!!!!؟ شما اصلا دیدی گیگز چه بازی ای می کرد !؟
    زور رئال بیشتر بود !!!!؟ نیمه اول که یه توپ درست و حسابی نتونستن بیارن روی دروازه منچستر !
    انصافا این عجیب ترین نظری بود که این چند روزه در مورد بازی شنیدم ...

13. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بهت پیشنهاد می کنم که بری تاپیک رئال پست هایی که بین دو نیمه دادن رو بخونی، دیگه حتی اونا هم می گفتن که خوب نبودن نیمه ی اول ...
    گل می خواستن، یونایتد حمله می کرد، یه توپم خورد به تیرشون، بعد شما میگی یونایتد حمله نکرد !!!!!!!؟
    از ترکیب فرگوسن ایراد میگیری !!!!!!!!!!!؟ شما اصلا دیدی گیگز چه بازی ای می کرد !؟
    زور رئال بیشتر بود !!!!؟ نیمه اول که یه توپ درست و حسابی نتونستن بیارن روی دروازه منچستر !
    پ ن پ از رادیو دیدم
    تیم هایی که توی لیگ قهرمانان میان توی مرحله حذفی-- توی خونه شون گل نزنن کجا میخوان گل بزنن؟
    یونایتد توی اون بازی اگر همون نیمه اول گل میزد فکر نمی کنید کار رئال خیلی سخت تر و پیچپده میشد؟ اون تیرک هم فکر کنم تنها موقعیت خطرناک نیمه اول دو تیم بود!!
    حالا یونایتد نخواست یا نتونست حمله کنه؟
    چند بازی شده یاد دارم که فرگوسن جایی که باید محطاتانه بازی کنه روی آورده به بازی تهاجمی و همین طور بر عکس
    منظور از اشتباه تاکتیکی فقط گیگز نبود. تاکتیک محتاطانه ای که فرگی اتخاذ کرده بود شکست خورد.مثل ucl 2000-01 که جلوی همین رئال اجازه دادن رئالی ها بیان جلو و 3 گل بزنن
    یا همین سال 2009-10 که توی مونیخ در حالی که 1-0 جلو بود به جای کنترل بازی روی آورد به بازی تهاجمی بیشتر که ۲ بر یک تیمش باخت
    و همین طور که manchester fan گفتم عدم تعویض جهت کنترل رئال اونم زمانی که 1 بر صفر جلو بود و عملا صعود کرده بود
    البته اینم بگم ما اینجا از پشت مانیتور میگم لنگش کن! و کار همینجوری کشکی هم نیست ولی بالاخره نظرمون رو هم میتونیم بگیم!
    برو حالش رو ببر.یه لایک هم اشتباهی زدم به حسابت
    Last edited by H A M A S; 09-03-2013 at 12:36.

15. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حالا خوبه که همون یه گل منچسترم گل به خودی راموس بود!
    نانی هم اخراج نمیشد باز رئال صعود می کرد
    رئال در مجموع رفت و برگشت کاملا برتر بود و حقش بود صعود کنه
    تبریک به دوستان رئالی از جمله خودم

17. 3 کاربر از Mana5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اظهارنظر کولينا درباره اخراج ناني

داور بازنشسته ايتاليايي نه تنها کارت قرمز ناني در ديدار برابر رئال مادريد را درست مي داند بلکه معتقد است داور ترکيه اي بايد ريو فرديناند را هم از بازي اخراج مي کرد.

رئال مادريد در دور برگشت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه دو بر يک منچستر يونايتد را در ديداري جنجالي شکست داد و به مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد.

به گزارش ايسنا،در اين ديدار شاکر، داور ترک در دقيقه 56 ناني را با کارت قرمز از بازي اخراج کرد که واکنش تند سرآلکس فرگوسن و تماشاگران حاضر در ورزشگاه را به دنبال داشت، حتي ژوزه مورينيو سرمربي رئال هم پس از پايان بازي اعتراف کرد که خطاي ناني کارت قرمز نداشت.

هر چند بسياري از فوتبال دوستان و کارشناسان، شکست منچستر يونايتد را به عملکرد بد دوار ترک نسبت مي دهند اما پير لويجي کولينا داور بازنشسته ايتاليايي در اظهار نظر جالبي گفت که دوار ترک در اخراج ناني کاملا درست عمل کرد.

ستاد جستجوی صحت اخبار

کولینا با خود اینسا مصاحبه کرده یا یه رسانه خارجی؟
    آرمان جان میشه لینک مصاحبه اصلی رو بدی به هر حال کولینا کم کسی نیست

19. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •