سلام
ميشه بگين چه جوري مي شه يه فلاپي بوت كرد تو لينوكس زوزه
من هر چي مي خوام بوت كنم مي گه سي دي 1 لينوكس رو بذار تو درايو
بايد چي كار كنم؟
سلام
ميشه بگين چه جوري مي شه يه فلاپي بوت كرد تو لينوكس زوزه
من هر چي مي خوام بوت كنم مي گه سي دي 1 لينوكس رو بذار تو درايو
بايد چي كار كنم؟
برای مانت کردن کافیه این خط زیر به فایل /etc/fstab اضافه باشه
/dev/fd0 /media/floppy auto auto,user,sync 0 0
بعدش کافیه سیستم رو ریبوت کنید
در مورد درخواست سي دي 1 احتمالا بعضی بستهها رو نصب نکردید
شما درخواست اونو اجرا کنید
ضرر نداره
سلام
ببخشید در مورد دانلود سوزه سوال دارم
2 تا تورنت برای دانلود سوزه 10.1 پیدا کردم که
یکی اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یکی هم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا اولی DVD iso هست با حجم GB 3.45 و دومی تورنت 5 سی دی هست با حجم GB 3.20
من اول خواستم اولی رو بگیرم اما موقع دانلود عنوان فایل رو میزنه non-oss-dvd-iso ولی برای دومی عنوان فایل iso هست
اون non-oss رو که دیدم ترسیدم گفتم اول با شما مشورت کنم
حالا به نظر شما کدوم یکی از اینا رو بگیرم ؟ non-oss جریانش چیه ؟
درضمن میخوام بعد از دانلود میخوام روی dvd رایت کنم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام . من یک لپ تاب سونی دارم که روی اون windoes xp نصبه . می خوام suse 10.1 رو نصب کنم . از کجا باید مطمئن بشم که بعد از نصب لینوکس تمام قطعات لپ تاپ نصب میشه یا نه ؟ چون من هیچ آشنایی با لینوکس ندارم , می خوام از الان بدونم که آیا مشکلی در شناختن مودم , کارت گرافیک و ... با suse 10.1 وجود داره یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید .
سلامنوشته شده توسط papiyoon
در مورد oss و non-oss قبلا بحث شده
oss=open source software یعنی کلا در این توزیع از بسته نرم افزار آزاد استفاده شده
non-oss=non open source software یعنی در این توزیع از بستههای غیر آزاد مانند جاوا و فلش و . . .استفاده میشه
در کل شما اگر DVD رو بگیری بهتره چون بعدا اگر نیاز به جاوا پیدا کردی باز دوباره دنبال جاوا برای دانلود نمیگردی در واقع non-oss منع فروش داره یعنی شما نمیتونی از راه فروش اون کسب درآمد کنی چون بعضی از برنامهها لایسنس دارن حالا تصمیم با خود شما و به نوع کاربرد شما برمیگرده
در مورد رایت DVD مشکلی نیست
کافیه md5 ایزو دانلود شده مشکل نداشته باشه بعدش با K3B فایل ایزو رو بر روی DVD رو burn کن
سلامنوشته شده توسط Hosein-mec
درسته open suse 10.1 یک توزیع مناسب برای شروعه ولی بهتره شروع شما با دیسک زنده باشه
در مورد دیسک زنده قبلا توی انجمن صحبت شده فقط کافیه یه جستجوی ناقابل بکنی
در مورد شناسایی سخت افزار هم میتونی با دیسک زنده تست کنی
برای شروع میتونی از ناپیکس (knoppix 5.0) و یا پارسیکس (parsix0.8) استفاده کنی
امیدوارم در این امر موفق باشی
منظورتون از md5 و k3b چيه ؟نوشته شده توسط m a j r i x
درباره md5 باید گفت که وقتی شما یک ایزو رو دانلود میکنید از کجا مطمئنی که این ایزو درست و ناقص نیست در واقع شما با تعدادی hash میتونید صحت ایزو رو با دستور cheksum با نسخه اصلی مطابقت بدی
درباره K3B هم یک برنامه مخصوص رایت کردن هست
میشه دقیق تر توضیح بدیندرباره md5 باید گفت که وقتی شما یک ایزو رو دانلود میکنید از کجا مطمئنی که این ایزو درست و ناقص نیست در واقع شما با تعدادی hash میتونید صحت ایزو رو با دستور cheksum با نسخه اصلی مطابقت بدی
من در این مورد هیچ تجربه ای ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)