تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 26 اولاول ... 15212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 260

نام تاپيک: سریال زمانه

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اتفاقا من هم حالش رو بردم که یک کم تلویزیون تونست وجود گروه های موسیقی رو در خودش تحمل کنه!

یه نکته ای که فیلمنامه داشت و برای من تحسین برانگیز بود این بود که سریال آدم های بد و آدم های خوب نداشت(به جز یکی دو مورد). این اشتباه ها و گناه های افراد بود که اتفاقات رو ایجاد می کرد. وگرنه اکثر شخصیت ها افراد خوبی بودند.
    منم خوشحال شدم از اینکه بالاخره یه گروه موسیقی بالاخره موفق شد تو تلویزیون یه خودی نشون بده
    تا اواخرش خیلی خوب پیش بردن این این جواب کناه ها و اشتباهات رو ولی آخرش خیلی چیزا جا موند. البته بهتره بگیم خیلی چیزا فدای Happy End تموم شدن سریال شد

من متوجه نشدم تکلیف وامی که از بانک گرفتن چی شد؟ اون کلاهبرداره و ...

وام رو که فرض کن یه مایه دار مثل ارغوان حلش کرده
    والا منوچهر که گفت از اون 2 نفر ( کلاه برداره و نیکخواه) شکایت کرده ولی حداقل اثری از دستگیری نیکخواه که نبود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

طبق معمول همه فیلمای ایرانی توی این فیلم هم همه با خوبی و خوشی سالهای سال کنار هم زندگی کردن

3. این کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از این نظر که نه معلوم نشد نیکخواه و اون یارو و معلوم نشد آخر بهزاد با زنش دوست شدن یا نه خیلی بد تموم شد

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

از این نظر که نه معلوم نشد نیکخواه و اون یارو و معلوم نشد آخر بهزاد با زنش دوست شدن یا نه خیلی بد تموم شد
    کجاش معلوم نشد؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

تا جایی که من سریالهای تلویزیون رو دنبال کردم، این اواخر ته بعضی داستانها رو یه جورهایی مبهم میزارن، یعنی تکلیف تمام مسائل رو مشخص نمیکنن. // در کل بعد از دزد و پلیس بهترین سریال تلویزیون بود

7. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما هر سریالی از تلویزیون رو دیدید مطمئن باشید که تهش همه چیز به خیر و خوشی تموم میشه یا آخرش اونایی که با هم قهر کردن با هم دوست جون میشن یا یه بچه به دنیا میاد یا یکی اون آخرا از دست عزرائیل در میره یا یکی از زندان در میاد و ...به جان خودم اینو تنهایی فکر کردم فهمیدم

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

شما هر سریالی از تلویزیون رو دیدید مطمئن باشید که تهش همه چیز به خیر و خوشی تموم میشه یا آخرش اونایی که با هم قهر کردن با هم دوست جون میشن یا یه بچه به دنیا میاد یا یکی اون آخرا از دست عزرائیل در میره یا یکی از زندان در میاد و ...به جان خودم اینو تنهایی فکر کردم فهمیدم
    منظور من این نبود که داستان واقع بینانه تموم نمیشه و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه ، منظور این بود که تکلیف بعضی مسائل دقیق مشخص نمیشه. مثلا تو سریال دزد و پلیس آخر سریال توقع داشتیم که اون پلیس مخفیه با دختره ازدواج کنه ولی نه تنها اینطور نشد بلکه برخلاف فیلم ها و سریالهای رایج پلیسه رفت دنبال کارش و معلوم نشد تکلیف این دختره نگون بخت که با احساساتش بازی شده چه شد

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منظور من این نبود که داستان واقع بینانه تموم نمیشه و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه ، منظور این بود که تکلیف بعضی مسائل دقیق مشخص نمیشه. مثلا تو سریال دزد و پلیس آخر سریال توقع داشتیم که اون پلیس مخفیه با دختره ازدواج کنه ولی نه تنها اینطور نشد بلکه برخلاف فیلم ها و سریالهای رایج پلیسه رفت دنبال کارش و معلوم نشد تکلیف این دختره نگون بخت که با احساساتش بازی شده چه شد
    ببین داداش من شما دقت نکردی
    کارگردانها کاری ندارن که ابهامات بینندگان برطرف میشه یا نه همین که آبکی سریال به خیر و خوشی(هدف اصلی سریال ها)تموم بشه بسته دیگه حالا کلی هم ابهام و سوال در ته فیلم باقی بمونه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

اتفاقا نکته مثبت دزد و پلیس این بود که به هم نرسند چون به هم نمی خوردند! و این خودش یه زیبائی ای داره که آدم منطقی فکر کنه و تینیج بازی در نیاره. پلیس و خواهره هم فقط یه کم تو کف هم بودند و کسی با احساسات کسی بازی نکرد!
    ببین داداش من شما دقت نکردی
    کارگردانها کاری ندارن که ابهامات بینندگان برطرف میشه یا نه همین که آبکی سریال به خیر و خوشی(هدف اصلی سریال ها)تموم بشه بسته دیگه حالا کلی هم ابهام و سوال در ته فیلم باقی بمونه
    من فکر می کنم اگه یک کم به همدیگه خوش بین باشیم بد نیست. اون هم به حسن فتحی و یا سعید آقاخانی و پیمان قاسم خانی....
    نمی دونم (البته می دونم) چرا فضای ذهنی خیلی از ماها فضایی اعتراضی و سلبی شده؟

12. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما فهمیدی بهزاد قضیش چی شد؟؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •