تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 39 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به
    MohammadT15 (محمد عزیز)

علیرضا جان باز هم سلام
    الان داری بهم فحش میدی آره؟

سلام
    آره
    نه عزیز من دارم لذت میبرم از انرژیت

نه ایندفعه دیگه با کسی در حال چت نیستم . بله دقیقا 11 تا رو یادمه . چون واقعا سر توپها حرص خوردم . توی همون بازی با آلومینیوم بود . گل آرش سالم بود نگرفتم . خود آرش 2 تا تک به تک خراب کرد . حاتمی دقیقققق شماردم از 6 تا تک به تک فقط یکیش رو زد ! 6 تا تک به تک 100% اینو بارها بری تو تاپیک استقلال گفتم و سرش حرص خوردم . موسوی هم 2 تا تک به تک نزد . اون گل دومی هم که استقلال زد روی پاس اشتباه خط دفاعی بود وگرنه همون با اختلاف یه گل میبردیم ! این موقعیت ها باید تبدیل به گل بشه . تیمی که اینهمه موقعیت ایجاد میکنه حتما تیم خوبیه . اینیم که نیمه ی اول بد بازی میکنیم به دلیل اینه که امیر خان نیمه ی اول ترکیب امتحانی توی زمین میفرسته تا بهترین ترکیبو برای استقلال جا بندازه و نیمه ی دوم یه تغییراتی توی اون میده که همیشه موثره . ما وقتی اراده میکنیم نیمه ی دوم حمله میکنیم و کلا اراده هم نکنیم توی دفاع همیشه عالی بودیم از اول فصل . توی این چند تا بازی فقط بازی با ذوب آهن بد بودیم . حالا بازیهای دیگه رو واقعا نمیدونم چرا اینجوری فکر کردی خلاصه بازیها رو توی 90 ببینی موقعیت گل ها رو بشماری اینجوری که میگی نیست . به نظرت یکم غیر منصفانه نیست؟من حاضرم تمام خلاصه های این چند بازی آخرمونو جز بازی با ذوب آهن برات بذارم تا خودت بیشتر نگاه کنی ما نیمه ی دوم کلا توی محوطه جریمه حریفیم ! ایشاالله فرهاد بیاد خط حمله هم سر و سامون میگیره نظر شما عوض میشه

شایدم غیر منصفانه نگاه کردم
    در کل امیدوارم استقلال هم فوتبال رو خوب بازی کنه سال رفتن به جام جهانی و فوتبال ما مجبوره بیشترین انرژیشو بزاره

درباره ی منتظری هم بازم شاکیم . الان شما خط دفاع رو کاملا پرسپولیسی چیدی که خط دفاع متوسط رو به پایین داره . اون وقت یه بازیکن از استقلال توش نیست که بهترین خط دفاع لیگ رو داره ! منتظری روی هوا ضعیف باشه به دلیل زمینی بودن فوق العادش اون ضعف هواش رو میپوشونه . میتونه با یه بازیکن فیکس شه مثل صادقی یا همون عمران زاده . که الان میبینی تو استقلال چه وضعیه؟چه از هوا چه زمین نمیتونن حتی یه تک به تک ایجاد کنن ! خوب خط حمله تیم ملی هم میشد جای حسینی یا عقیلی منتظری باشه چون اینا روی هوا خوبن روی زمین به هیچ وجه در سطح منتظری نیستن به هر حال ما باید یه دفاع بازیساز داشته باشیم دیگه . اینا همه بزن زیرش تشریف دارن ! 2 متر توپو نمیتونن حمل کنن ...

همین خط دفاعی رو اگر عقیلی آماده بود کی روش هم میفرستاد توی زمین
    منتظری واقعا دفاع خوبیه اصلا یک درصد در این شک ندارم اگر توی این سالا کمی روی بازی هواییش کار میکرد الان یکی از بهترینهای آسیا بود
    اما به نظر من فعلا مشکل داره
    بازی با کره رو ببین خیلی روی هوا آسیب پذیر بودیم
    در ثانی تو گفتی بر اساس سلیقه خودت ترکیب رو بچین ولی الان هی داری سلیقه خودت رو تحمیل میکنی

درباره ی بحث پرسپولیس و استقلال هم باور کن من اینجوری بودم . یعنی بردی که توی جام حذفی به دست آوردیم اندازه اون بردی که با گل فرهاد سال 89 بود خوشحالم نکرد . و بالعکس میگم . اونقدری که سر گل کریم باقری توی آخرین بردتون ناراحت شدم اصلا سر این برد آخری ناراحت نشدم . چون از نظر من از 5 تا بازیه آخر دربی یکیش رو ببازیم اصلا آمار بدی نیست و جای ناراحتی نداره . یعنی با گل سوم زاید گفتم ما که 2 ساله میبریم این یه بار هم برای شما . حتی بابام هم گفت مگه نباخت استقلال گفتم چرا گفت پس چرا عین خیالت نیست؟گفتم تا ابد که نمیشه ما ببریم 4 تا بازیه پشت سر هم داریم میبریم یکیشم خوب اینا میبرن دیگه ...

باشه هر چی تو بگی

حالا این مسائل بیخیال چون رفع نمیشه علیرضا جان اینا هم الان نظرهای من بود فکرکنم جای من و خودت رو عوض کردم یه لحظه
    بذار سوال های دیگه رو بپرسم توی این سوالها با اینها مشکل داشتم و بازگو کردی و بازم مشکل دارم مطمئن بازم بگی بازم مشکل خواهم داشت . اینم از دانش ضعیف ما نسبت به شما میتونه باشه

خیلی جاها هم با هم هم نظر بودیم ولی خب بخش زیادی از لذت دربی به همین چیزاست دیگه
    دانش تو خیل هم بالاست به ویژه در مورد جدال قرمز و آبی

1 : به نظرت این منطقیه که اینقدر طرفدارای پرسپولیس رو زیاد کنیم؟ من خودم قبول دارم ما کمتر هوادار داریم اما نه به این شدتی که عوامل تیمتون میگن ! اول 20 میلیون شد رسید به 30 میلیون کم کم داره میرسه به 40 میلیون ! تفاوت استقلال و پرسپولیس در همین هزاران نفرهاست شاید برسه به یکی 2 میلیون اما نه اینقدری که شماها گندش میکنید . اگرم ملاکت AFC هست که خوب اون بر اساس ورزشگاه میگه دیگه . ورزشگاه هم واحد شمارشش هزاره دیگه غیر از اینه مگه؟واسه شما 30 هزار میاد واسه ما 15 هزار . واسه شما 94 هزار میاد واسه ما 65 هزار . در همین حد . اس ام اس استقلال پرسپولیس توی پیامکا قبل دربی باشه شما 51 درصدید ماها 49 درصد مگه نه؟داریم میبینیم هر ساله دیگه . جمعی هم که نمیشه حساب کرد . توی یه جمع میبینی اکثرا استقلالین توی یه جمع پرسپولیسی . پس تنها ملاک سنجش همین نظر سنجی ها توی اینترنت و شبکه های صدا و سیما و ورزشگاه آزادیه . اینا هم همه با واحد شمارشه هزار سر کار دارن . توی بعضی جاها استقلال بیشتر بعضی جاها مساوی اکثر جاها هم پرسپولیس بیشتر . اما نه در حدی که شماها گندش میکنید . 40 میلیون و 30 میلیونو اون وقت ما حتما 20 میلیون و 10 میلیون آره؟یه چیز غیر منطقیه دیگه قبول داری؟

منم زیاد از این عدد بازیا خوشم نمیاد ولی امثال فتح الله زاده هم کم از این آمارای عجیب غریب ندادن
    با این حال معتقدم بر اساس نظرسنجیهای از طرفدارای دو پایتخت نزدیک به دو سومشون طرفدار پرسپولیس هستن

2 : توی ورزش ما خیلی اسطوره داشتیم . از کارهای اسطوره کسی خبر دار نیست و نخواهد بود . کی میدونه ناصر حجازی چیکار کرد ؟ کی میدونی تختی چه کمکهایی کرد؟کی میدونه کی چه کمکی به کجا کرده؟اما در بین تمام اینها یکی هست که تمام کارهاش جلوی دوربین انجام میشه و من از اینکار خیلی بدم میاد . کارایی که اصلا لزوم نداره کسی بدونه . آقای علی کریمی حتی یه پیرهن هم به یه کسی میده سریع بعدش عکس میندازه ! سریع رسانه ای میشه و پرسپولیسیا بهش افتخار میکنن . این کار که افتخار نداره . کار کسی ستایش داره که کسی چیزی ازش نفهمه . ایشون یه تراول 50 تومنی میده به یه گدا تمام رسانه ها و سایت ها خبردار میشن و همه جا بحثش میپیچه این اخلاق پهلوونی و اینجور حرفهاست؟یعنی بازیکنای دیگه ی ما از قدیم تا حالا از اینکارا نکردن؟پول به کسی ندادن؟پیراهن به معلول یا کسی هدیه ندادن؟پس کار خیلی شاخی نیست خوب چرا کار این آقا توی بوق میشه؟مگه کسی جای دیگه کمک میکنه فرداش همه خبردار میشن؟لطفا این یه قسمت رو با شوخی جواب نده که خوب چون بازیکن بزرگیه دوربین همیشه باهاشه و ...
    سوال شوخی مانند کردم شوخیی جواب بده
    این یکی الان جدیه . نظر خودت راجع به این مسئله چیه؟

یعنی میگی مثلا دست اون معلول رو بگیره ببرتش توی رختکن بهش لباسش رو بده
    یا بره در گوش توپ جمع کنه بگه دو ساعت دیگه که ورزشگاه خلوت بود بیا یه لباس بهت بدم
    تختی هم خیلی جاها جلوی دوربین کارای خیرش رو انجام داد
    اصولا مگه جلوی دوربین چه اشکالی داره؟
    چرا به جنبه مثبتش فکر نمیکنیم
    اتفاقا من فکر میکنم یه ستاره یا یه آدم مشهور اگه سه تار کار خیر انجام میده یکیشو باید جوری انجام بده که جامعه هم ببینه

3 : به فکر بچه ی دوم هستی؟

باید زنده باشیم و شرایط سالهای آیندم رو ببینم

4444444 : خوشتیپ ترین بازیکن ایرانی؟به اون عدد 4 دقت کن جوابش واضحه واضحه

مجیدی خوشتیپه
    حجازی خوش تیپ بود برهانی هم خوبه استیلی
    ولی از همه خوش تیپ تر بدون هیچ تعصبی پروین بود زمانی که هنوز فوتبالیست بود
    یه عکس قدیمی ازش دارم کلا تو مایه های هالیووده

5 : به نظرت یحیی گل محمدی در حد سرمربیگری تیم بزرگی مثل پرسپولیس هست؟

اگر از فرصت بدست اومده به خوبی استفاده کنه چرا نباشه
    مگه قلعه نویی از کجا شروع کرد

6 : دلت برای کریم باقری تنگ شده؟

آره واقعا یه ستاره به یاد ماندنی بود
    در تاریخ ما چنین بازیکن انرژیکی نظیر نداره شاید بشه از قلیچ خانی هم در کنار کریم اسم برد

7 : فیس بوک میری؟

خیلی کم
    اما یه صفحه به اسم دخترم باز کردم

8 : فکر کن دخترت بزرگ شه . سر پوششش اینکه چادر باشه یا مانتو دخالت میکنی؟اگه دخالت میکنی کدومو ترجیح میدی؟چجوری توی این مسئله راهنماییش میکنی و نظر خودت اصلا چیه؟

من کاریش ندارم اصلا مخالف این بحثم
    خودش میدونه و قانون اون موقع کشورش

9 : آخرین باری که رفتی استخر کی بود؟علاقه داری اصلا؟
    یک بار هم تا حالا استخر نرفتم
    توی خوزستان با وجود رودخانه های بزرگی مثل کرخه و کارون و دز نیازی به استخر نیست

10 : به نظرت مسی در آینده با پا به سن گذاشتن افت میکنه یا پخته تر میشه و بهتر بازی میکنه؟

در مورد آینده خود آینده هم نمیتونه پیشبینی کنه و حرف بزنه
    ولی امیدوارم خداحافظیش مثل مارادونا نشه

11 : جام جهانی 2014 به نظرت کدوم تیم قهرمان میشه؟

اسپانیا با این پشتوانه مدعی اول خواهد بود
    برزیل و آلمان مدعیان بعدی

12 : نظرت راجع به این ترکیبایی که کروش میچینه چیه؟

باهاش مشکل دارم درسته بازیکنای ما توی اجرای شرح وظایفشون مشکل دارن
    اما بازی دفاعی گرفتن از این ترکیب هم کمی غیر منطقیه اگر منجر به گرفتن نتیجه میشد مشکلی نبود اما....

13 : به نظرت دربی 6 بهمن بازی جذابی از آب در میاد یا مثل بازی رفت یه بازیه بی کیفیت کسل کننده میشه؟

نه به نظر من چون هر دو مربی ایرانی هستن ممکنه بازی خراب بشه

1444444 : چطور شد با این انجمن آشنا شدی؟

بازم توی سوالات قبلی به شکل کامل توضیح دادم

15 : روی هم رفته ماهی چقدر حقوق میگیری از اینور اونور؟( مبلغ خالص بده)

خدا رو شکر من همیشه سعی میکنم از زندگیم راضی باشم

16 : اگه جایی منو ببینی اولین چیزی که بهم میگی چیه؟

میگم سلام بمب حاج فتل

17: امروز بازی با صبا خوب بازی نکردید . یکی از دلایلش بد بودن زمین نبود؟

زمین که واقعا بد بود اما به نظر من اگر یه گل جلو می افتادیم و صبا بازتر میشد به راحتی صبا رو میبردیم
    ولی خب وقتی دروازه خالی رو بزنیم بیرون اون روز روز بردن نیست
    کلا پرسپولیس بیرون از آزادی چند سالیه خوب نیست

18 : تعداد برد توی دربیهاتون 18 تاس ما 24 تا . به نظرت به ما میرسید؟

اگه فدراسیون یه چنتا سه صفر هم به ما بده امیدواریم برسیم

19 : فکر کن زندگیت مثل بازی 3 درجه داره . Easy . Medium . Hard ... الان توی کدوم درجه هستی؟

با وجود یه وروجک شیطون قطعا در مرحله هارد

20 : خانواده ی اولت ( پدر مادر خواهر برادر ) یا خانواده ی دومت ( همسر فرزند ) ؟از لحاظ دوست داشت میگم کدوم خانواده رو بیشتر دوست داری؟شاید سوال فرزند یا همسر رو نشه درست جواب داد اما باور کن این یکی رو میشه

قطعا نزدیکترین موجودات به هر انسانی فرزند و همسرش هستن اما مگه میشه پدرو مادر رو فراموش کرد
    کلا زندگی رو نباید اینجوری تقسیم بندی کرد هر کس دقیقا سر جای خودش تعریف میشه و به زندگی معنی میده

21 : ماشین داری؟اگه داری چیه؟اگه نداری دلیلش چیه؟

حدودا دو سال پیش با گرفتن مشاوره در انجمن خودروی همینجا یه اس دی v9 خریدم
    خوشبختانه قبل از گرونی هم یه مگان گرفتم

22 : کلا شرمنده اینقدر سوال میکنم اینا آخریش بود . فحشم که ندادی؟

دشمنت شرمنده عزیز من
    فحش دادن به انرژی سبزی مثل تو بی انصافیه

دوستان اگه سوال های عامیانه هم میپرسم به دلیل اینه که هر چی گشتم همه سوالاتون فوتبالیه ! یعنی یکم سوالای شخصی نمیکنید سوالای عمومی و ... همش راجع به سیستم و فوتباله . حالا من نمیدونم این نوع سوال کردن توی قوانین این تاپیک نیست؟اگه نیست که منم دیگه نپرسم . اما اگه هست خوب شما هم یکم سوالاتتون رو از بحث فوتبال بکشونید به مسائل خصوصی اینجوری امثال علیرضا جان که متاهله بیشتر توی چالش میفته

من هر جوری که دوستان به چالشم بکشونن استقبال میکنم
    البته مجبورم
    Last edited by گرافيكار; 15-01-2013 at 04:41.

2. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به alisv گرامی

خوبه که خودت میگی تاریخیتاریخی به چه درد میخوره؟ تاریخ چیزیه که فراموش میشه الان مهمه مثلا مهم اینه که استقلال صدره ولی شما

تاریخ هیچ وقت فراموش نمیشه
    حتی به زور هم نمیشه فراموشش کرد
    به همی خاطره که انسان همیشه در جستجوی تاریخه و گرانقیمت ترین اشیا تاریخی هستن

اینجوریه دیگه؟ نخیر استقلالی جماعت هرچی باشه زیر حقیقت نمیزنه و باختاشو به داوری و این چیزام ربط نمیده

بی خیال بابا

توی این فرومای استقلالی اینقدر داستان در مورد شیشتاییا سر هم کردن

داداش خودم هنوز میگه داستانه

خب میخواستم بگم فوتبالی ولی از اونجایی که از سوالات فوتبالی خوشت میاد نمیگم فوتبالی
    اصلا اجتماعی سیاسی فرهنگی اقتصادی علمی ( تک تک موارد باید به طور دقیق بررسی قرار بگیره بعد پاسخ بدی) ( هرمورد 11 خط)

اوضاع و سرانجام ایران به همون اندازه که پیچیده و مبهمه در دستهای خودشه
    نمونش فوتبال ما که هر وقت اراده کردیم یک دل شدیم و همگی پشت هم بودیم کارهای غیر ممکن رو ممکن کردیم
    ما اگه به معنای واقعی یه ملت باشیم به همه جا میرسیم

خب نمیدونم سوال چندمم پس شماره نمیزارم

کلا کار با اعداد شما آبیا خوب نیست

به قول دوست عزیزمون مینویسیم :

اونم که کار با عددش افتضاح بود

4444444: امروز فرهاد مجیدی و برهانیو دیدی؟ بهتر نیست کلا پرسپولیسیا از دربی پیش رو حرف نزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برهانی گل خیلی قشنگی زد
    کلا از هر ده شوتش یکی میگیره و انصافا گل قشنگی میشه
    استپ سینشم عالی بود
    دربی داستانش جداست

5: ببخشیدا شاید تکراری باشه اما من نمیدونم محل سکونت شما کجاست؟ زیر اواتار هم دیدم ولی شهری به اسم دیار اهورا ندیدم

خوزستان
    همه جا دیار اهوراست

6: این سوالو جدی جواب بده لطفا: اگه دربی بعدی استقلال 6 تا بزنه ( حالا کاری به امکانش نداریم) تا چند وقت پی سی نمیای؟

مطمئن باش بلافاصله میام و تبریک میگم

خب از جوابات به سوالای ارمان عزیز متوجه شدم از سوالای غیر فوتبالی خوشت نمیاد؟ نه؟ از چه سوالایی بدت میاد بگو بپرسیم

من از هیچ سوالی بدن نمیاد

7:واقعا نسل انسان ها از دو نفر به اسم آدم وحوا تشکیل شده؟

قطعا ما جدای از داستان آدم و حوا پدر و مادرهای مشترکی داشتیم
    حالا اگر از دید داروین بهش نگاه کنیم شاید چندین پدر و مادر در چند نقطه دنیا

( این مقدمه بود)
    سری بعد میخوام برم سراغ ارواح

خیلی خوبه
    من عاشق روحم سروشم همینطور

4. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من اول یه پیشنهاد دارم و اون هم اینکه دوستان سوالاتشون رو در پکیج های دو یا سه یا چهار پنج تایی بپرسن تا در طول زمان ، صندلی داغ تداوم داشته باشه و " خدای ناکرده اینطور نشود که آنطور شود"

" صندلی داغ باید صندلی داغ باشد ، صندلی داغی که صندلی داغ نباشد ، صندلی داغ نیست ! "

اما :

اگه رنگ بودی ( چه رنگی دوست داشتی باشی ) :

اگه پرنده بودی ( چه پرنده ای دوست داشتی باشی ) :

اگه ماشین بودی :

اگه شهر بودی :

اگه عدد بودی :

اگه کشور بودی :

اگه سیاستمدار بودی :

اگه مربی فوتبال بودی :

اگه میوه بودی :

اگه یه روز هفته بودی :

اگه یه ماه سال بودی :

اگه یه خیابون بودی :

اگه یه تاریخ بودی :

اگه نوشیدنی بودی :

و اگه جهت بودی :

- وقتی حافظ داره از می و مستی صحبت میکنه واقعا منظورش باده ی الهی هست ؟ یا اینکه وقتی میگه شراب ناب میخواهم که مرد افکن بود زورش خب مشخصا داره مشخصات شراب ناب رو میده ... البته برای باده ی الهی هم مثالهای خیلی زیادی میشه آورد از حافظ /

به نظرت میشه با قطعیت گفت که حتما منظور حافظ باده ی الهی یا شراب واقعی بوده ؟ اگه با قطعیت نمیشه گفت چرا این حالت وجود داره ؟ اینم از رندی لسان الغیبه ؟

و سوال مورد علاقه ی من : اگه یه در روبروت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ؛ دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟

6. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به mohammad.asghari (محمد عزیز) و پوزش بابت جا انداختن سوالاتش

سلامی دوباره خدمت بردار عزیز
    سلام بر داداش عزیزم

1-به نظرت ایران بازی با قطر در مقدماتی جام جهانی میبره؟؟

با این نوع از بازی و البته ترس واقعا مسخره ای که ما از تیمهای عربی پیدا کردیم زیاد امیدوار نیستم
    کلا تکلیف ایران توی همین بازی مشخص میشه گرفتن حتی مساوی هم یعنی خداحافظی با جام جهانی

2- اصلا به جام جهانی میریم؟

اگر بازی با ازبکستان رو میبردیم یا حتی مساوی تموم میشد واقعا اوضاع خوبی توی جدول داشتیم و همه چیز دست خودمون بود ولی به سادگی و جلوی چشم مربی ازبکستان بازی رو اداره کرد و در نهایت برد

3-چرا تو ایران ورزشگاه های خوب نمیسازن که شاهد رقابت های بزرگ در ایران باشیم؟؟

بودجه کم ، عدم وجدان کاری و نبود مدیران مسئولیت پذیر

چون ساختن ورزشگاه های مخصوص فوتبال به صرفه نیست
    مجبورن اکثر ورزشگاه ها رو به شکل المپیکی بسازن تا حقوق ورزشهای دیگه هم رعایت بشه
    همین باعث شده شکل اکثر ورزشگاه ها شبیه به هم بشه و البته اکثرشون فاقد سقف
    از طرفی دولت هدفش در این سالها با ساختن ورزشگاه های 10 یا نهایتا 20 هزارنفری در استانهای محروم یا غیر فوتبالی بیشتر گسترش ورزش بوده
    اما خود این نکته به نظر من یه اشتباه بزرگ بود
    دولت باید توی هر استان یا شهری بر اساس استعدادهای اون شهر ورزش رو گسترش میداد
    یه جا فوتبال رو دوست دارن استادیوم میساخت
    یه جا کشتی سالنش رو احداث میکرد و....

اما جدای از این مسائل گاهی اوقات ورزشگاه های خوبی هم ساخته شده نمونش همین اهواز
    خیلی قشنگ ساخته شد و بستر مناسبی برای هر جور امکاناتی داره
    ولی کو اون مدیری یا حتی انگیزه ای که به این ورزشگاه برسه و برای سرپا نگه داشتنش دغدغه و نگرانی داشته باشه

4-پرسپولیسی هستی؟؟

بله

5-اگه پرسپولیسی هستی اینو جواب بده چرا سوبله چوبله شدید در زمان مظلومی؟؟؟

در پاسخ به سوالای اون محمد خیلی در این مورد بحث کردیم
    اما خب در کل لابد استقلال قویتر بوده
    البته منظورم چه داخل زمین و چه بیرون از زمینه

6-نظرت در مورد بازگشت مجیدی چی هست؟؟؟

امیدوارم آماده بازی کردن باشه
    و بتونه از این محبوبیتی که به دست آورده دفاع کنه
    اگر خوب بازی کنه بازگشتش برای جذاب شدن فوتبال ما قطعا مفیده

فعلا

فعلا
    Last edited by گرافيكار; 15-01-2013 at 17:00.

8. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به Stream ( آرمان) عزیز

خب یکی دو تا فوتبالی دیگه هم بپرسیم

یکی دو تات ده تا بیستا هم شد اصلا مشکلی نیست
    من در خدمتم

اشنایدر؟

نامرد زدی تو خال اصلا بهش فکر نکرده بودم
    باشه من بر خلاف فیفای جنایتکار رای خودم رو تغییر میدم و اشنایدر رو به عنوان برنده نهایی توپ چوبی معرفی میکنم

1. به نظرت فوتسال و فوتبال چقدر می تونن به همدیگه صادرات و واردات فوتبالیست کنن؟ چرا علی کریمی تونست از فوتسال به فوتبال بیاد ولی وحید شمسایی با اینکه تلاش هم کرد نتونست؟

فوتبال ما قبلا تخصصی نبود و به همین خاطر فوتبالیای ما رفتن جام جهانی فوتسال و چهارم شدن
    ابطحی ستاره سالنی شده بود
    یا علی کریمی از سالن اومد روی چمن و ناگهان درخشید
    البته همین علی کریمی همزمان در فتح، هم فوتسال بازی میکرد هم فوتبال
    خود این نکته نشوندهنده غیر تخصصی بودن تمرینات تیمهای ما در اون زمانه
    کلا فوتبال سالنی ما صرفا توی تعطیلات ماه رمضان بود و یک جام تفریحی دوستانه

اما کم کم تمرینات فوتسال و فوتبال تخصصی تر شد و خیلی متفاوت
    تاکتیکهای جدید در فوتسال و مدت زمانی که باید اونها رو تمرین میکردن زمان زیادی لازم داشت و همین باعث جداسازی اتوماتیک بازیکنای فوتسالی و فوتبالی شد
    دیگه کسی مثل علی کریمی فرصت نمیکرد هم تمرین فوتبالی بکنه هم ماه رمضان که شد یه ماه تعطیلاتش رو بره برای تفریح هم شده فوتبال سالنی بازی کنه

جدای از این مسائل برای رفتن از فوتسال به فوتبال باید ششهای قوی و قدرت عظلانی بالایی داشت
    که شمسایی بر عکس کریمی اینها رو نداشت

2. چرا قانون هند اصلا دقیق نیست؟

چون دست در فوتبال چیز مبهمیه

به نظر من مشکل از اونجایی پیش میاد که برای فوتبالیها تعمد در خطا کردن خیلی مهمه
    و همین باعث میشه برخورد غیر عمدی توپ به دست رو خطا گرفتن نوعی ظلم به بازیکنی که خطا رو مرتکب شده بدونن

از طرفی تشخیص عمدی و غیر عمدی بودن یک هند هم کار سختیه و چون اینجا تشخیص فردی جانشین قانون میشه سلیقه ها هم وسط میان و بیشتر دخالت میکنن
    یه داور یه برخورد رو هند میگیره یه داور همون رو سوت نمیزنه

کاش ما هم مثل والیبال که مشکل پا رو به طور کل در این رشته ورزشی ریشه کن کردن عمل میکردیم

به نظر من هر کاری کنیم فقط میتونیم مقداری از ابهام در این قانون رو کم کنیم

شاید بهتر باشه با این مسئله کنار بیایم و بپذیریم که همیشه هم نباید همه چیز کاملا روشن و صریح باشه

دست در فوتبال به عنوان یک مزاحم تعریف شده و انسان از دست دقیقا در جهت مخالف این تعریف برای تعادل بهتر و عملکرد بهترش در زمین استفاده میکنه
    این تضاد به نظر من حل نمیشه مگر اینکه والیبالی عمل کنیم که غیر ممکنه
    Last edited by گرافيكار; 15-01-2013 at 16:56.

10. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به hojjatinho (حجت) گرامی

سلام مجدد

درود مجدد

می خواستم سوالات آبی -قرمزی هم بپرسم ، دیدم دوستان دیگه حسابی بهت لطف داشتند
    ، و البته شوما هم ظاهرا کم کم احساسی جواب می دیدو ... دیگه بیخیال شدم

پس بریم که رفتیم

پس خدا بهم رحم کرده
    من نمیدونم این دوستان پرسپولیسی کجان
    البته منکر احساسی بودن بعضی جوابام نمیشم اما فکر میکنم در جواب یک سوال احساسی که البته اصلا هم بد نیست باید با گرایش به احساسات جواب داد

1- اولین مسابقه فوتبالی که دیدی یادت هست ؟ من یک بار برای خودم نشستم حافظه فوتبالیم رو مرور کردم و روی کاغذ نوشتم و با کمک ویکی پدیا حساب کردم
    برای من اولین بازی ظاهرا باید بازی ایران و چین توی چین مقدماتی جام جهانی بوده باشه !

من همیشه بهش فکر کردم
    اولین صحنه هایی که از تماشای یه فوتبال توی ذهنم هست و بسیار هم کمرنگ هستن
    مربوط میشه به یک دربی که دقیقا یادم نمیاد کدوم بود ولی یادمه که چنتا از عموهام هم اومده بودن خونمون
    این تیکش دقیقا یادمه که آخر اتاق یه کمد خوابیده داشتیم که تُشکای خواب رو روش میزاشتیم
    من رفته بودم روی اونا و از اونجا نگاه میکردم
    فکر کنم حدودا 6 یا 7 ساله بودم
    منم باید برم ببینم کدوم دربی در اون سالها انجام شده
    توی سری بعدی حتما جواب میدم

2- با این شرایطی که لیورپول و آرسنال پیش می رن فکر نمی کنی باید کم کم تغییری در معنی بیگ فور داشته باشیم یا به نظرت بیگ فور همیشه بیگ فوره و سیتی و تاتی و .. نمی تونن داخل این مجموعه باشند ؟

خب واقعا نمیشه لیورپول و آرسنال رو با اون تاریخ نادیده گرفت
    در بزرگی مثلا لیورپول همین کافیه که منچستر که حدود 30 ساله داره قهرمانی میاره اگر امثال هم قهرمان بشه به عدد 20 میرسه در حال که لیورپولی که اینهمه ساله حتی یک قهرمانی هم نیاورده اگر مثلا فصل آینده قهرمان بشه هم به عدد 20 میرسه
    آرسنال هم همینطور

اما این رو هم نمیشه در نظر نگرفت که در عصر ما تیمهای دیگه ای هر سال بین تیمهای برتر قرار میگیرن
    و اگر این مسئله برای مثلا 5 سال دیگه ادامه داشته باشه باید بپذیریم که لیورپول و آرسنال تبدیل به تیمهایی معمولی شدن

در واقع تاریخ زمانی ارزشمنده که در زمان حال هم موفق باشید و مثلا هر دو سه سال یک بار قهرمان بشید
    لیورپول اگر تا 5 سال دیگه نتونه قهرمان لیگ برتر بشه باید بپذیریم که انگلیس بخشی از تاریخ خودش رو از دست داده که صرفا تبدیل به یک خاطره شده
    من این مسئله رو جدای از علاقم به لیورپول یک شکست سهمگین و سنگین برای فوتبال انگلیس و به نوعی یک خودکشی میدونم

3- رئال می تونه زمانی اکادمی مثل بارسلونا داشته باشه ؟ میشه روزی جای رئال و بارسا در پرورش بازیکن و البته کش رفتن بازیکن از تیمها، عوض بشه ؟

شاید 20 سال دیگه
    رئال و تماشاگراش پذیرفتن که هر ستاره ای رو بخوان میتونن بخرن و هر سال هم بر همین اساس عمل کردن و این در تضاد با داشتن مدرسه ای مثل لاماسیاست
    مثلا برای من واقعا عجیب بود که چرا این تیم برای داشتن نیمکتی قوی به ستاره های بومی خودش اعتماد نمیکنه و به جای اینکه سراغ ستاره ای مثل نوری شاهین که در یک تیم دیگه جا افتاده مثلا به یکی از جوونای خودش بها بده
    چنین دید تجارت گونه ای به فوتبال در 70 درصد مواقع سودهای کوتاه مدت و ضررهای درازمدت داره
    نمونش همین نوری شاهین که بدون اینکه به تفاوت فضای دورتموند و رئال فکر بشه خریده میشه و عملا فوتبالش نابود میشه
    شاید بگی مصدوم شد اما این مسئله ثابت شده که حتی خیلی از مصدئمیتها ریشه های ذهنی دارن و ناشی از کم شدن اعتماد بنفس هستن
    یعنی هم خود رئال ضرر کرده هم جوانی که قرار بوده با جای نوری شاهین بازی کنه هم نوری شاهین و هم فوتبال یک ستاره رو از دست داده

4- سبک بازی بارسا و کلا قدرتشون رو چه قدر برخواسته از شرایط سیاسی اجتماعی مردم کاتالونیا می دونی ؟

چه سوال خوبی
    من در این مورد چندین مقاله نوشتم و در حال تحقیقم
    به نظر من نوع حفظ توپی که بارساییها دارن انتقام ناخودآگاهیه که دارن از فضای ناعادلانه حوکمتهای پیشین اسپانیا میگیرن
    علاقه به داشتن بیش از حد چیزی(اینجا توپ) در برابر حقوقی که سالها ازشون گرفته شده
    فرمول خیلی سادس
    یک کودک کاتالانی وقتی در چنین فضایی رشد کنه و اغراقهای بزرگان در پرورش این کینه ها کمک بیشتری هم بکنه برای بدست آوردن خواستش میجنگه و نسبت به مالکیت اون چیز هم اغراق میکنه
    نوعی هراس از دست دادن چیزی که بدست آورده در درازمدت تبدیل به یک منطق و اصل میشه

5- اگه مربی بودی سعی می کردی از سیستم ثابتی استفاده کنی یا نه این شرایط بازی بود که سیستم تیمت رو تعیین می کرد ؟

اگر یک سیستم اینقدر توانایی داشته باشه که در اغلب مواقع بتونه خودش رو دیکته کنه به سیستم و تیم برندم دست نمیزدم
    اما اگر ابزار و سیستم شرایط برابری رو با حریفانم فراهم کنه مجبور میشم به راه حلهای مختلفی فکر کنم

6- چقدر ادم فانتزیی هستی ؟ شده توی رویا برای خودت سیستم جدید فوتبالی مثلا بچینی و تغییری در بازی فوتبال بدی که تا الان در واقعیت نمی بینیم ؟

خیلی
    ولی بدون تعصب بارسا خیل از این رویاها رو عینیت بخشیده و من خیلی اوقات به جای رویا سعی میکنم از فوتبال بارسا لذت ببرم

7- خانمت هم فوتبالی هستند ؟ اگه هستند فوتبال با هم می بینید ؟و اگه فوتبالی نیستند مشکلی با دیدن فوتبال تو و خرید نرفتن و ظرف نشستن ندارند ؟

نه زیاد
    اما از فوتبال بدش هم نمیاد
    دوست نداره جلوی تی وی بشینه و یه فوتبال رو ببینه بیشتر دوست داره وقتی مشغول کار دیگه ای هست زیر چشمی فوتبال رو هم نگاه کنه
    بارها شده فکر میکردم فقط خودمم که دارم فوتبال رو میبینم بعد یه هو گفته این چه خطایی بود یا چرا نزد توی گل
    در مورد ظرف شستن هم واقعا نه که نخوام ولی اصلا فرصت نمیکنم

8- نوستالژیک ترین مسابقه فوتبالی که دیدی در زمان اینها بگو :

جام جهانی 98 :
    ایران آمریکا
    یک برخورد فوق العاده بود

یورو 2000:
    قطعا فینال فرانسه ایتالیا به یادماندنی ترین بازی اون دوره بود

جام جهانی 2002 :
    شکست ناعادلانه اسپانیا
    واقعا با اینکه کره ایها رو همیشه تحسین کردم اما همیشه شاهد این بودم که در مواقع لازم به راحتی دست به ناداوری میزنن مثلا در تکواندو از عربا خیلی بدتر عمل میکنن
    و البته حذف فرانسه

یورو 2004 :
    جام ملتهای خوبی نبود واقعا دلم میخواست پرتغال ببره اما اون فینال به خاطر شکست این تیم خاطره انگیز شد
    در کل احساس میکنم 2004 در مسیر فوتبال اروپا نبود

جام جهانی 2006:
    ایتالیا آلمان
    و انگیزه عجیب و غریب کاناوارو
    نیروی ایتالیاییها شگفت انگیز بود
    اون آلمان رو فقط با حادثه یا فراتر از انتظار بودن میشد برد و ایتالیا همین کار رو کرد

یورو 2008:
    باز هم فینال خاطره انگیزش و شروع عصر اسپانیا به رهبری آراگونس و البته معجزه ای به نام ژاوی
    هر دو بی نظیر بودن در اون جام

جام جهانی 2010 :
    بازی آلمان آرژانتین
    و اون شکست ناامید کننده مارادونا برای همیشه باید به صفحات تاریخ می پیوست و مسی در برابر انبوهی از سوالات و کنایه ها در حال پوست انداختن بود

ای کاش از جام 94 هم میگفتی
    آرژانتین رومانی
    دیدن آرژانتین بدون مارادونا برای من و برادر بزرگم یک کابوس بود
    من که کوچیکتر بودم تحت تاثیر حرفای برادرم مبنی بر پاپوش مافیای ایتالیایی ها برای مارادونا، با عصبانیت و زیر سایه درخشش هاجی گریه میکردم
    بی عدالتی رو با تمام وجودم میچشیدم و برادرمم هی پیاز داغشو زیاد میکرد کم کم انگار از اینکه منو تحت تاثیر قرار میداد لذت میبرد
    اگر مارادونا اتفاقی براش نمیفتاد اون آرژانتین خیلی مقتدرانه قهرمان جام جهانی بود

9 - همه یک تیم منتخب پرسیدند . برای تنوع یک تیم منتخب از بازیکنان امریکای جنوبی ، اونهایی که بازیشون رو دیدی بزار : (بگم اسیا و بدون ایران تا سختش کنم؟!)

سزار

کارلوس....آیالا(برانکو).....زا نتی

دونگا(ماسکرانو)

ریوالدو.........مارادونا........ر نا لدینیو

رونالدو.....باتیستوتا....مسی

10- فقط چون اهل ادبیاتی !دی :
    نظرو تحلیلت درباره این شعر فکر کنم خیام :

اي آن كه نتيجه چهار و هفتي / وز هفت و چهار دايم اندر تفتي
    مي خور كه هزار بار بيشت گفتم / باز آمدنت نيست ؛چو رفتي ، رفتي

داره با استقلالیا حرف میزنه
    میگه ای کسایی که دنبال چها رو هفتین آخرش وقتی شکست میخوری میری که میری

جدای از شوخی
    داره به عمرش اشاره میکنه و اینکه به جای شمردن سالها و حسرت خوردن بهتره از زمان حالی که در اونیم لذت ببریم
    خیام
    فقط میتونم بگم یه معجزه در ادبیات ایرانه

یعنی خیام هم استقلالی بوده و پیش گو !؟

بعید نیست شاید آداموسمون بوده

در پایان مرسی ...

در پایان ممنون بابت سوالاتت
    Last edited by گرافيكار; 15-01-2013 at 18:50.

12. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام مجدد . سروش جان خیلی تاکید روی سلام داره گفتم عرض بکنم اول علیرضا جان , الان میگیره مارو شتک میکنه

خوب دور آخر سوالات منه پس با دقت بشین پاش که تا آخرشو بخوای جواب بدی شهید شدی برادر

تمام سوالها عمومی غیر فوتبالی و شخصی

بله راجع به اون سوال قبلیا هم گفتم اکثرش رو به تفاهم رسیدیم اون 3 مورد فقط موند دیگه ... به هر حال اختلاف سلیقس دیگه

آماده ای؟ کمربندو ببند که تخته گاز میخوام برم

1 : غذای مورد علاقت؟

2 : بهترین خاطره ی دوران تحصیلیت ؟ ( منظور تا قبل از دانشگاه )

3 : اولین روزی که رفتی مدرسه یادته ؟ چه حسی داشتی؟

44444444 : اینی که من جواب تک تک تیکه هایی که توی تاپیک پرسپولیس میندازن رو اینور میدم به نظرت کار درستیه یا باید رها کنم؟

5 : روی تخت راحتتر میخوابی یا رو زمین؟

6 : خونتون چند متره؟ ( جواب ندی یه عکس از سردار میذارم به ریش مدیر عاملتون بخندنا )

7 : نظرت راجع به تهران چیه؟شهر خوبیه؟

8 : توی انتخابات ریاست جمهوری چند سال پیش به کی رای دادی؟

9 : مهران مدیری یا مسعود کیمیایی؟ ( میدونم اصلا سبکاشون مثل هم نیست میخوام سلیقتو بدونم )

10 : با این طرز حرف زدن میونه ی خوبی داری؟سلامممم خوفیییی؟قلفونت بلم عسیسمممممدخترا الان این مدلی شدن

11 : روزی چند ساعت پای اینترنتی؟

12 : غیر از اینجا کدوم سایتها هستن که اکثرا هر روز بهشون سر میزنی؟

13 : به این اعتقاد داری که میگن 13 عدد نحسیه؟

1444444 : اهل مسافرت رفتن هستی؟بهترین مسافرت زندگیت کدوم بوده؟

15 : تا حالا کتک معلم یا ناظم رو خوردی؟اگه خوردی علتش چی بوده؟

16 : تا حالا واسه ی گرفتن نمره ی کم گریه کردی؟

17 : فکر کن دخترت ایشاالله بزرگ بشه و خدایی نکرده توی یه درسی در دوران راهنمایی تجدید بیاره . اولین برخوردت چیه؟

18 : یا ؟چرا؟

19 : پفک یا چیپس؟

20 : سامسونگ یا سونی؟توی محصولات صوتی تصویری میگم

21 : بین این 2 تا رنگ یکیو انتخاب کن . سفید یا مشکی؟

22 : اعتقادی به روانشناس و روانپزشک و اینا داری؟

23 : بیشترین مشورت ها رو توی زندگیت از کی گرفتی؟

244444444 : برای رقص شب عروسی تمرین کردی؟

25 :میگن تو این دوره زمونه بچتو بفرست کلاس کامپیوتر و زبان آیندش تضمینه ... قبول داری این جمله رو؟

26 : پاورچین یا نقطه چین؟

27 : از اینکه هر پستت توی این تاپیک 6 7 تا تشکر داره چه حسی داری؟

28 : خرید گوشت مرغ میوه و اینجور چیزها توی خونه توسط کی انجام میشه؟

29 : از این مردهایی هستی که ظرف میشورن گاهی اوقات و غذا میپزن و میگن مرد و زن یکین یا از اونا که میگی مرد برای کار بیرونه زن برای کار خونه؟

30 : قلبا دوست داشتی بچه ی پسر داشته باشی یا دختر؟

31 : تا حالا شده توی یه مهمونی از مزه ی غذا چهرت اینجوری بشه = و مجبور باشی تا ته غذا رو هم بخوری؟شرح میدی یکم؟

32 : آخرین باری که اینجوری خندیدی کی و سر چه موضوعی بود؟ =

33 : تا حالا شده بشینی یه 10 خط برای یه موضوعی توی انجمن تایپ کنی آخرش منصرف شی بگی بیخیال و همرو پاک کنی؟

34444 : بهترین خاطرت از سال 84 چیه یادته؟

35 : به نظرت من 35 تا سوال دیگه بپرسم چه حس و حالی بهت دست میده؟

36 : چرا اینقدر دیر به دیر آواتار و امضات رو عوض میکنی؟

37 : دستپختت خوبه؟اصلا آشپزی بلدی یا نه؟

38 : اگه بخوای بری مسافرت جای زیارتی مثل مشهد رو ترجیح میدی یا جای با صفا مثل رامسر؟

39 : تا حالا به دخترت اینجوری کردی = ؟

40 : اسکول یه فحشه خیلی زشت بود نزد ما ایرانیا تا 10 سال پیش . بعد یهو کشف کردن که نام یک پرندس . شما از همون ابتدا میدونستی نام یک پرندس؟

41 : تو مدرست زیاد دعوا میکردی یا کم؟آخرین باری که دعوا کردی کی بود و برای چی . توی مدرسه . اگه یادته

42 : میدونی چرا سینا اسمشو گذاشته Nw _ Nk ؟

43 : نظرت راجع به کارتونه فوتبالیستها چیه؟

444444 : یه جمله درباره ی گلشیفته فرهانی بگو .

45 : شنا بلدی یا نه؟

46 :شخصا هوای سرد رو بیشتر دوست داری یا گرم؟خورشید یا ابر؟آفتاب یا بارون و برف؟چرا؟

47 : دستبند گردنبند از اینجور چیزا دست و گردنت میندازی؟یا تو دوران نوجوونی مینداختی؟

48 : با عینک دودی میونت چطوره؟

49 : توی تاپیک استقلال با کدوم کاربر رفاقت بیشتری داری؟

50 : تا اینجا که جواب سوالا رو دادی بدونی 50 تا دیگه در انتظارته چیکار میکنی؟

51 : شده تو کلاس معلم رو مسخره کنی بعد بفهمه؟

52 : به نظرت مجوز ندادن به امثال یاس کار درستیه؟

53 : آخرین باری که از اینا برای همسرت گرفتی کی بود = ؟

54444 : آدمی هستی که احساساتت رو بیان میکنی یا نه با کارات ثابت میکنی؟

55 : اسباب بازیه مورد علاقه ی دوران کودکیت چی بود؟

56 : همچنین کارتون مورد علاقه ی دوران کودکیت ؟

57 : نظرت راجع به دانشگاه پیام نور چیه؟

58 : فکر کن الان 1 میلیارد پول داشتی . اولین کاری که میکردی چی بود؟

59 : به نظرت بهترین بانک ایران کدومه؟

60 : سر کلاس از این دانش آموزایی بودی که سرش تو درس و کتاب بود یا از این تیکه پرونا مثل خودم؟

61 : تا حالا سر کلاس با دوست دخترت صحبت کردی؟

62 : آخرین باری که یکیو نصیحت کردی کی بود؟

63 : رک و رو راست بگو دست پخت همسرت چطوره؟

644444 : هندوانه یا طابی؟

65 : اسم معلم اول ابتداییت رو یادته؟

66 : چرا اینقدر دندونای این شکلکه بد فرمه = ؟

67 : اگه خدا جواب سوالتو میداد بزرگترین سوالی که توی ذهنته و میخواستی ازش بپرسی چی بود؟

68 : به نظر خودت بهشتی هستی یا جهنمی؟ ( فقط نظر خودت )

69 : موی فشن و اتو کشیده دوست داری یا معمولی و شونه شده؟واسه پسرای همسن خودم میگم

70 : تا حالا شده توی انجمن ورزش پستی ازت پاک کنن بنویسن حاشیه ساز؟

71 : به نظرت تحصیل راه قطعی و 100 % رسیدن به پول و خوشبختی هست؟

72 : سالاد یا ماست؟

73 : آخرین باری که چشات اینجوری شد برای چه موضوعی بود = ؟

744444 : راستشو بگو پوشک بچه عوض کردی یا نه؟

75 : به ظاهرت جلوی آینه موقع بیرون رفتن زیاد میرسی یا نه همینجوری میری یهو ؟

76 : نحوه ی آشنایی با همسرت رو شرررررح بده

77 : به جادوگری اعتقاد داری؟

78 : کارایی که امثال دیوید کاپرفیلد میکنن از نظر تو کلکه یا واقعیت داره؟

79 : به اینکه هر انسان یه قدرت ماورایی در وجودش داره که اگه کشفش کنه میتونه ازش استفاده کنه اعتقاد داری؟مثل حرکت دادن اجسام به وسیله ی چشم !

80 : آخرین باری که به شدت ترسیدی کی بود و برای چی؟

81 : 2 تا حیوون دارن میمیرن . یکی طوطی یکی بچه گربه کدومو کمک میکنی؟

82 : دریا یا جنگل؟چرا؟

83 : از جسد میترسی یا نه؟

844444 : ساعت 3 صبح بهت بگن برو قبرستون . میری؟

85 : نظرت راجع به تفکیک جنسیتیه دانشگاه ها چیه؟

86 : تو دوران بچگی دوست داشتی دختر و پسر توی مدارس قاطی بودن؟

87 : لواشک یا کاکائو؟

88 : از چند سالگی روی پای خودت وایسادی و پول تو جیبی نگرفتی؟

89 : آدم ولخرجی هستی یا پول جمع کن؟

90 : رتبه ی کنکورت چند شد یادته؟

91 : نظرت راجع به اینکه میگفتم 2012 دنیا به پایان میرسه چی بود؟

92 : آخرین باری که به شدت عصبانی شدی کی بود و برای چی؟

93 : آخرین باری که از کسی عذر خواهی کردی کی بود و برای چی؟

944444 : تا حالا دستت به محرک خورده؟

95 : موزیک مورد علاقت چیه؟

96 : کفش یا کتونی؟

97 : بهترین کادویی که روز تولدت گرفتی از کی بود و چی بود؟

98 : صبح ها که از خواب پا میشی خنده رو هستی یا کسلی؟

99 : مخالف کار کردن خانمها بیرون منزل هستی یا موافق؟

100 : از دستم الان میخوای فرار کنی بری؟

خوب علیرضا جان شرمنده اگه اذیتت کردیم دیگه ایشاالله که تو مراحل زندگیت موفق باشی و همیشه منطقی بحث کنی . بنده هم اگه معطلت کردم شرمندهاگه این کشیدن 44444444 اذیتت کرد شرمنده . فرهاده دیگه چه میشه کرد . یه 4 نشون داد و شد مایه ی عذاب

14. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به Soroush (سروش) سیاستمدار

من اول یه پیشنهاد دارم و اون هم اینکه دوستان سوالاتشون رو در پکیج های دو یا سه یا چهار پنج تایی بپرسن تا در طول زمان ، صندلی داغ تداوم داشته باشه و " خدای ناکرده اینطور نشود که آنطور شود"

انشاالله که آنطور نمیشود

" صندلی داغ باید صندلی داغ باشد ، صندلی داغی که صندلی داغ نباشد ، صندلی داغ نیست ! "

همانا صندلی ما خیلی داغ است
    سوالات دارد به مرز 200 عدد نزدیک میشود

اما :
    اما چی؟

اگه رنگ بودی ( چه رنگی دوست داشتی باشی ) :

سیاه چون آخرین مرحله هر سلوکی تاریکی و تاریکیه
    چون بالاتر از سیاهی رنگی تو بخون مرحله ای نیست

اگه پرنده بودی ( چه پرنده ای دوست داشتی باشی ) :

پرستو
    فرصت بازگشت به خونه و البته مسیر برگشت رو فراموش نکردن رویایی ترین مجال زندگیه

اگه ماشین بودی :

فولوکس قروباقه ایاینجوری هوس نمیکنی سوارم بشی
    ولی پیکان جوانان سفید رنگ با موتور انگلیسی خیلی خاطره انگیزه

اگه شهر بودی :

شیراز نیشابور

اگه عدد بودی :
    40 میشدم هر چقدر هم 41 وسوسم میکرد نمیرفتم سمتش

اگه کشور بودی :

فروغ میگفت من همین تهران خودمان را دوست دارم
    من میگم
    من همین ایران خودمان را دوست دارم با تمام بدیهایش

اگه سیاستمدار بودی :
    سروش میشدم
    باور کن خود عالیجناب خاکستری با ردایی سرخ
    ولی پایان غم انگیز مصدق رو همیشه دوست داشتم

اگه مربی فوتبال بودی :

لیپی
    دوستداشتنی با چهره ای که تمام فلسفه فوتبال ایتالیا رو میشد توش دید

اگه میوه بودی:

چیزی میشدم که تو خیلی ازش بدت میاد
    شاید یه موز نرسیده
    ولی سیب واقعا و همیشه وسوسه کنندس

اگه یه روز هفته بودی :

سه شنبه
    نمیدونم چرا اما من به جای پنچشنبه همیشه از روز سه شنبه بوی جمعه رو احساس میکردم

اگه یه ماه سال بودی :

اسفند
    بسیار زیباست انتظاری که برای بهار میکشی همیشه از خود بهار زیباتره

اگه یه خیابون بودی :

انقلابی که به آزادی نرسه بره به سمت یه مقصد(آرمان) جدید

اگه یه تاریخ بودی :

1390/8/8
    روزی که نمیدونم ساینا به دنیا اومد یا من

اگه نوشیدنی بودی:

دوغ آبعلی
    لذت بخشترین و بیریاترین نوشیدنی دنیا با کمی آویشن

و اگه جهت بودی :
    بالا
    همیشه وسوسه کنندس و سرشار از ابهامی شیرین
    همون سیاهی دلچسب

- وقتی حافظ داره از می و مستی صحبت میکنه واقعا منظورش باده ی الهی هست ؟ یا اینکه وقتی میگه شراب ناب میخواهم که مرد افکن بود زورش خب مشخصا داره مشخصات شراب ناب رو میده... البته برای باده ی الهی هم مثالهای خیلی زیادی میشه آورد از حافظ /

به نظرت میشه با قطعیت گفت که حتما منظور حافظ باده ی الهی یا شراب واقعی بوده ؟ اگه با قطعیت نمیشه گفت چرا این حالت وجود داره ؟ اینم از رندی لسان الغیبه ؟

حافظ بنا به تحقیقات عمیقی که شده اواخر عمرش میشینه و غزلهاشو که بالغ بر 2500 غزل بودن جراحی میکنه
    بیرحمانه قیچی منطقش رو لابلای ابیات تراوش کرده از احساسش حرکت میده و اونها رو یا حذف میکنه یا مثلا چند غزل رو تبدیل به یک غزل میکنه
    و نتیجش میشه حدود 500 غزلی که ما میبینیم که البته به عقیده بهروز ثروتیان از این تعداد هم تنها حدود 300 غزل ازان حافظه
    تازه یه نسخه هندی هم از دیوان حافظ هست که اهل ادبیات در ایران علی رغم اصرار هندیها سعی کردن جدی نگیرنش و خودشون رو به اون راه بزنن چون با پذیرشش معادلات پیچیده تر هم میشه
    این مقدمه رو برای این گفتم که بدونیم حافظ با این کارش در واقع علاوه بر هنر و دنیایی شاعرانه، نوعی منطق آگاهانه هم به غزلهاش تزریق کرد
    خیلی جاها تعمدا غزلهاش رو از نظر معنا چند وجهی میکنه
    خیلی جاها عشقش رو که مشخصا زمینیه در ادامه یک غزل آگاهانه تبدیل به عشقی خدایی میکنه
    پرانتز باز
    مثلا من در مقاله ای تونستم ثابت بکنم که حافظ عاشق یک دختر هندی یا دختری که بسان هندیها آرایش کرده شده
    در زمان ساسانیان برای اینکه موسیقی رو در تمام کشور گسترش بدن کمبود نیروی انسانیشون رو با آوردن آوازه خوانها و موزیسینهایی از هند جبران میکردن
    به زنان آوازه خوان میگفتن لولی
    در گنجنامه نظامی هم این داستان و آوردن این افراد از هند اومده حالا دقیقا خاطرم نیست کدوم صفحه بود
    بعدها این لولی تغییر شکل داد و شد کولی
    بعدها این مهاجرت آوازه خانهای هندی به ایران ادامه داشت تا جایی که اون نوع آرایش برای آوازه خوانها و رقاصه های ایرانی هم یک سنت شد
    حافظ دقیقا در چند غزلش به همین لولیها اشاره میکنه
    در یکی از مشهور ترین و قویترین غزلهاش که با بیت زیر شروع میشه
    اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را
    به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را

در ادامه میگه
    فعان کین لولیان شوخِ شیرین کارِ شهر آشوب
    چنان بردند صبر از دل که ترکان خان یغما را

یا یه جای دیگه میگه

دلم رمیده لولی وشیست شور انگیز
    دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز

اما در همین عزلها عشق زمینیش رو در انتهای غزل تبدیل به عشقی آسمانی کرده
    پرانتز بسته

حافظ سودای جاودانگی در سر داشته و احساس کرده هر چقدر معنا رو با کمک گرفتن از استعاره ها و استعدادهای زبان رازآلود فارسی پیچیده تر بکنه ماندگارتر میشه

در مورد شراب هم دقیقا همین اتفاق افتاده
    خیلی جاها دقیقا منظورش شراب مست کننده زمینیه
    اما با رندی خاص خودش اون رو به سمت شراب بدون ضرر بهشتی میکشونه
    حافظ بعضی جاها داره برای خوردن همین شراب که به عقیده خیلیها گناه بود دلیل میاره

هاتفی از گوشه میخانه دوش
    گفت ببخشند گنه می بنوش
    لطف خدا بیشتر از جرم ماست
    نکته سربسته چه دانی خموش

اگر بحث شراب آسمانی بود که واژه گناه در این غزل مفهوم خودش رو از دست میداد

شاعرای ما همگی با شراب همین برخورد رو داشتن
    خیام هم در یک رباعی دلیلی تاریخی میاره

ایزد به بهشت وعده ما را می کرد
    اندر دو جهان حرام می را کی کرد؟
    مردی بعرب اشتر حمزه پی کرد
    پیغمبر ما حرام می بر وی کرد.

رودکی در قصیده خمریه اصلا روش درست کردن شراب رو آموزش میده

و سوال مورد علاقه ی من : اگه یه در روبروت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ؛ دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟

فردوسی
    این پیرمرد خردمند اونقدر به گردن ما حق داره و برای ما رنج کشیده که بارها و بارها در رویام دلم میخواست یک لحظه میدیدمش و صمیمانه ازش تشکر میکردم
    مردم ایران باستان همیشه به دنبال منجی و سوشیانت بودن غافل از اینکه منجیشون در لباس فردوسی ظهور کرد و کسی درکش نکرد
    Last edited by گرافيكار; 16-01-2013 at 23:07.

16. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به MohammadT15 (محمد عزیز)

سلام مجدد . سروش جان خیلی تاکید روی سلام داره گفتم عرض بکنم اول علیرضا جان , الان میگیره مارو شتک میکنه

سلام عزیزم

خوب دور آخر سوالات منه پس با دقت بشین پاش که تا آخرشو بخوای جواب بدی شهید شدی برادر

امیدوارم شهید بشم

تمام سوالها عمومی غیر فوتبالی و شخصی

هستم در خدمتت

بله راجع به اون سوال قبلیا هم گفتم اکثرش رو به تفاهم رسیدیم اون 3 مورد فقط موند دیگه ... به هر حال اختلاف سلیقس دیگه

خوبه که به این اختلاف سلیقه معتقدی

آماده ای؟ کمربندو ببند که تخته گاز میخوام برم

برو فقط من زیاد اهل تک چرخ و این جور چیزا نیستم

1 : غذای مورد علاقت؟

ماهی پلو

2 : بهترین خاطره ی دوران تحصیلیت ؟ ( منظور تا قبل از دانشگاه )

دوم دبستان سر صف صدام کردن و بهم یه جایزه دادن که یه جفت کفش بود
    بعدا فهمیدم پدر و مادرم این کارو بدون خبر من انجام دادن

3 : اولین روزی که رفتی مدرسه یادته ؟ چه حسی داشتی؟

دقیقا یادمه ناراحت بودم
    حس خوبی نداشتم با مادرم رفته بودم مدرسه یعنی اکثر بچه ها با مادراشون اومده بودن
    کلا یه روز خیلی بد بود برام

44444444 : اینی که من جواب تک تک تیکه هایی که توی تاپیک پرسپولیس میندازن رو اینور میدم به نظرت کار درستیه یا باید رها کنم؟

توی یه انجمن باید رفتارهای انجمنی هم داشته باشیم در مورد رفتار تو، فقط خودتی که باید قضاوت کنی

5 : روی تخت راحتتر میخوابی یا رو زمین؟

روی زمین بهترم من تا 27 سالگی و قبل از ازدواج روی پتو میخوابیدم
    چون واقعا راحت تر بودم

6 : خونتون چند متره؟ ( جواب ندی یه عکس از سردار میذارم به ریش مدیر عاملتون بخندنا )

تازه جا به جا شدم حدود یک ماهه
    امیر در جریان هست (بهم گفت تاپیک جام حذفی رو بزن بهش گفتم الان به نت دسترسی ندارم به این دلیل)
    خونه قبلیمون حدود 370 متر بود یه خونه ویلایی بود
    خونه فعلی هم موقتیه و حدودا 200 متره

7 : نظرت راجع به تهران چیه؟شهر خوبیه؟

آره تهران شهر خوبیه
    من هر موقع اومدم ازش بدی ندیدم و فکر میکنم در نهایت تا دو سال دیگه مجبورم برای داشتن فضای بهتر ساکن تهران بشم

8 : توی انتخابات ریاست جمهوری چند سال پیش به کی رای دادی؟

به هیچ کس

9 : مهران مدیری یا مسعود کیمیایی؟ ( میدونم اصلا سبکاشون مثل هم نیست میخوام سلیقتو بدونم )

با کیمیایی اصلا حال نمیکنم
    تزریق کردن زوری گذشته در زمان حال فقط از شکنجه گرها بر میاد(با احترام به طرفداراش)
    مهران مدیری رو در سریال برره واقعا دوست داشتم
    یه طنز واقعی بود اما اونم به سرعت افت کرد

10 : با این طرز حرف زدن میونه ی خوبی داری؟سلامممم خوفیییی؟قلفونت بلم عسیسمممممدخترا الان این مدلی شدن

نه اصلا
    خیلی بدم میاد و اصلا هم نمیتونم باهاش کنار بیام ولی خب باید به درد خودم بسوزم و بسازم

11 : روزی چند ساعت پای اینترنتی؟

حدود یک ساعت و در وقتهای آزاد تا دو ساعت

12 : غیر از اینجا کدوم سایتها هستن که اکثرا هر روز بهشون سر میزنی؟

فقط انجمن هوادارای بارسا و چنتا سایت خبری رو هم همیشه چک میکنم

13 : به این اعتقاد داری که میگن 13 عدد نحسیه؟

نه
    کلا تنها نحسی زنده روی این کره زمین انسانها هستن و بس

1444444 : اهل مسافرت رفتن هستی؟بهترین مسافرت زندگیت کدوم بوده؟

سالی یه بار
    هر موقع به شیراز میرم حال و هوای خاصی دارم
    چند بار هم از طرف دانشگاه سفرای خارجی رفتم اما علی رغم داشتن فضای دوستانه و انسانهای مهربان
    به دلم ننشستن کلا خیلی زود دلم برای خونه تنگ میشه

15 : تا حالا کتک معلم یا ناظم رو خوردی؟اگه خوردی علتش چی بوده؟

زیاد
    دیر رسیدن به مدرسه که با شیلنگ میزدن کف دستمون توی سرمای زمستون واقعا دردآور بود
    سر کلاس فضولی کردن

16 : تا حالا واسه ی گرفتن نمره ی کم گریه کردی؟

نه
    ولی یه بار دوم رهنمایی وقتی دبیر علوم برگه های امتحان رو صحیح کرده بود و سر کلاس به بچه ها میداد
    به من که رسید گفت 8 گرفتی ولی چرا به سوالای پشت برگه جواب ندادی؟ ندیدیشون؟
    من اصلا حواسم رو به پشت برگه نداده بودم
    چون زنگ اخر بود و هر کی تموم میکرد میرفت خونه خیلی زود جوب دادم و رفتم اتفاقا برای اون درس خیلی هم خوب خوندم طوری که تمام سوالات جلوی صفحه رو درست جواب داده بودم
    اون لحظه واقعا شوکه شده بودم ناخودآگاه گریم گرفت
    البته خود معلمم فهمیده بود که خوب خونده بودم

17 : فکر کن دخترت ایشاالله بزرگ بشه و خدایی نکرده توی یه درسی در دوران راهنمایی تجدید بیاره . اولین برخوردت چیه؟

باهاش حرف میزنم و دلیلش رو جویا میشم

18 : یا ؟چرا؟

اگه منظورت شکلکهاست که به خاطر ابراز احساسات بی ریای دوستانه

19 : پفک یا چیپس؟

چیپس

20 : سامسونگ یا سونی؟توی محصولات صوتی تصویری میگم

تعصبی روی برند خاصی ندارم
    ولی فعلا ال ای دیم سامسونگه

21 : بین این 2 تا رنگ یکیو انتخاب کن . سفید یا مشکی؟

مشکی

22 : اعتقادی به روانشناس و روانپزشک و اینا داری؟

بله چرا نداشته باشم
    ذهن انسان بیماریها و مشکلات خودش رو داره و طبیعتا به متخصصین خودش هم نیاز داره

23 : بیشترین مشورت ها رو توی زندگیت از کی گرفتی؟

خیلی کم متاسفانه مشورت کردم بیشتر فردی عمل کردم
    البته الان با خانمم سر هر چیزی مشورت میکنم

244444444 : برای رقص شب عروسی تمرین کردی؟

نه
    من برای عروسی خودمم نرقصیدم
    بیشتر برام رقصیدن و من هم سعی کردم از تماشای اون حرکات موزون کاملا لذت ببرم

25 :میگن تو این دوره زمونه بچتو بفرست کلاس کامپیوتر و زبان آیندش تضمینه ... قبول داری این جمله رو؟

خب باید بپذیریم که دنیای جدید ابزار مورد نیاز خودش رو داره که کودکان باید کار کردن صحی با اونها رو یاد بگیرن

26 : پاورچین یا نقطه چین؟

هیچ کدوم
    کسی که عبید زاکانی خونده باشه به این چیزا نمیخنده

27 : از اینکه هر پستت توی این تاپیک 6 7 تا تشکر داره چه حسی داری؟

از همه کسایی که تشکر میکنن و همه کسایی که توی دلشون تشکر میکن و از همه کسایی که نه توی دلشون و نه در زیر پستم تشکر نمیکنن صمیمانه کمال تشکر رو دارم

28 : خرید گوشت مرغ میوه و اینجور چیزها توی خونه توسط کی انجام میشه؟

گاهی من گاهی همسرم گاهی هم مسئول خرید

29 : از این مردهایی هستی که ظرف میشورن گاهی اوقات و غذا میپزن و میگن مرد و زن یکین یا از اونا که میگی مرد برای کار بیرونه زن برای کار خونه؟

هیچ کدومشون نه وقت ظرف شستن رو دارم نه وقت گرفتن چنین ژستهایی

30 : قلبا دوست داشتی بچه ی پسر داشته باشی یا دختر؟

ما تصمیم گرفتیم یا بچه دار نشیم یا اگر شدیم برای تربیت و آینده بهترشون دو تا بچه داشته باشیم
    طبیعتا دوست دارم هم پسشو داشته باشم هم دخترشو
    تا خدا چی بخواد

31 : تا حالا شده توی یه مهمونی از مزه ی غذا چهرت اینجوری بشه = و مجبور باشی تا ته غذا رو هم بخوری؟شرح میدی یکم؟

نه زیاد شده که غذا خوشمزه نبوده ولی اینقدر بد نبوده که نشه خوردش

32 : آخرین باری که اینجوری خندیدی کی و سر چه موضوعی بود؟ =

همین چند روز پیش یه عکس دیدم توی نت که خیلی خندم گرفت
    هر بار نگاش میکردم نمیتونستم جلوی خنده خودمو بگیرم

33 : تا حالا شده بشینی یه 10 خط برای یه موضوعی توی انجمن تایپ کنی آخرش منصرف شی بگی بیخیال و همرو پاک کنی؟

نه
    موقعی که تصمیم بگیرم تایپ کنم تمام فکرامو کردم

34444 : بهترین خاطرت از سال 84 چیه یادته؟

هیچی یادم نمیاد

35 : به نظرت من 35 تا سوال دیگه بپرسم چه حس و حالی بهت دست میده؟

سعی میکنم کوتاه تر جواب بدم

36 : چرا اینقدر دیر به دیر آواتار و امضات رو عوض میکنی؟

دوسش دارم
    هر موقع آواتار بهتری پیدا کنم که احساس بهتری بهم بده عوضش میکنم

37 : دستپختت خوبه؟اصلا آشپزی بلدی یا نه؟

نه خداییش فقط تخم مرغ

38 : اگه بخوای بری مسافرت جای زیارتی مثل مشهد رو ترجیح میدی یا جای با صفا مثل رامسر؟

جایی میرم که دلم با اونجا باشه
    بارها شده که برای داشتن احساس بهتر و تمرکز بیشتر رفتم نشستم توی مسجد بدون اینکه نمازی چیزی بخونم چون واقعا فضای آرامش بخشی داره

39 : تا حالا به دخترت اینجوری کردی = ؟

یکی دوبار ولی تازگیا یاد گرفته بیشتر اون به من اینجوری میکنه

40 : اسکول یه فحشه خیلی زشت بود نزد ما ایرانیا تا 10 سال پیش . بعد یهو کشف کردن که نام یک پرندس . شما از همون ابتدا میدونستی نام یک پرندس؟

نه والا من حتی نمیدونستم فحشه

41 : تو مدرست زیاد دعوا میکردی یا کم؟آخرین باری که دعوا کردی کی بود و برای چی . توی مدرسه . اگه یادته

اصلا اهل دعوا نبودم یادمم نمیاد دعوا کرده باشم

42 : میدونی چرا سینا اسمشو گذاشته Nw _ Nk ؟

یکی از سوالاییه که قطعا اگر سینا جان روی این صندلی بود ازش میپرسیدم

43 : نظرت راجع به کارتونه فوتبالیستها چیه؟

کارتون قشنگی بود منم نگاش میکردم

444444 : یه جمله درباره ی گلشیفته فرهانی بگو .

بازیگر خیلی خوبیه

45 : شنا بلدی یا نه؟

آره

46 :شخصا هوای سرد رو بیشتر دوست داری یا گرم؟خورشید یا ابر؟آفتاب یا بارون و برف؟چرا؟

با هوای بهاری بیشتر حال میکنم
    خورشید و ابر در کنار هم خیلی قشنگترن

47 : دستبند گردنبند از اینجور چیزا دست و گردنت میندازی؟یا تو دوران نوجوونی مینداختی؟

نه هیچ وقت نشده

48 : با عینک دودی میونت چطوره؟

خوبه باهاش خیلی خوب رفتار میکنم

49 : توی تاپیک استقلال با کدوم کاربر رفاقت بیشتری داری؟

با وحید

50 : تا اینجا که جواب سوالا رو دادی بدونی 50 تا دیگه در انتظارته چیکار میکنی؟

بازم کوتاه تر جواب میدم

51 : شده تو کلاس معلم رو مسخره کنی بعد بفهمه؟

نه

52 : به نظرت مجوز ندادن به امثال یاس کار درستیه؟

کار صد در صد اشتباهیه

53 : آخرین باری که از اینا برای همسرت گرفتی کی بود = ؟

حدودا دو ماه پیش

54444 : آدمی هستی که احساساتت رو بیان میکنی یا نه با کارات ثابت میکنی؟

هر دوش رو میشه همزمان هم انجام داد
    باور کن

55 : اسباب بازیه مورد علاقه ی دوران کودکیت چی بود؟

دوران کودکی من مساوی بود با فقر شدید خانواده و البته هجرت اجباری به خاطر جنگ به نیشابور
    من اسباب بازیم در حد رینگ دوچرخه و گل بازی و اینجور چیزا بود

56 : همچنین کارتون مورد علاقه ی دوران کودکیت ؟

خانواده دکتر ارنست

57 : نظرت راجع به دانشگاه پیام نور چیه؟

یکی از دانشگاه های خوب ماست اگر سعی کنه کیفیت سالهای پیشش رو حفظ کنه

58 : فکر کن الان 1 میلیارد پول داشتی . اولین کاری که میکردی چی بود؟

خونه میخردیم ماشین میخریدم وسایل راحتی خانوادم رو فراهم میکردم
    در کنارش به مادر و خواهر و بردارامم کمک میکردم

59 : به نظرت بهترین بانک ایران کدومه؟

ملت خوبه

60 : سر کلاس از این دانش آموزایی بودی که سرش تو درس و کتاب بود یا از این تیکه پرونا مثل خودم؟

فضول بودم ولی نه سر کلاس

61 : تا حالا سر کلاس با دوست دخترت صحبت کردی؟

دوست دختر نداشتم باور کن
    اولین و آخرین رابطم با خانمم بود

62 : آخرین باری که یکیو نصیحت کردی کی بود؟

همین چند شب پیش

63 : رک و رو راست بگو دست پخت همسرت چطوره؟

آره من که راضیم

644444 : هندوانه یا طابی؟

هندوانه

65 : اسم معلم اول ابتداییت رو یادته؟

آقای میرجولا البته مطمئن نیستم

66 : چرا اینقدر دندونای این شکلکه بد فرمه = ؟

برای دادن احساس بهتر به کاربرا

67 : اگه خدا جواب سوالتو میداد بزرگترین سوالی که توی ذهنته و میخواستی ازش بپرسی چی بود؟

چرا زمین؟

68 : به نظر خودت بهشتی هستی یا جهنمی؟ ( فقط نظر خودت )

بهشتیم قطعا کار خاصی نکردم که بخوام برم جهنم

69 : موی فشن و اتو کشیده دوست داری یا معمولی و شونه شده؟واسه پسرای همسن خودم میگم

تعادل خیلی بهتره

70 : تا حالا شده توی انجمن ورزش پستی ازت پاک کنن بنویسن حاشیه ساز؟

بله

71 : به نظرت تحصیل راه قطعی و 100 % رسیدن به پول و خوشبختی هست؟

نه اصلا به ویژه در این دنیا
    ولی خب تقریبا سالم ترین راهه

72 : سالاد یا ماست؟

ماست

73 : آخرین باری که چشات اینجوری شد برای چه موضوعی بود = ؟

آخرین پست یوسف توی تاپیک استقلال رو که دیدم اینجوری شدم
    خیلی راحت و بدون تعارف همه پرسپولیسیها رو نامرد و ناجوانمرد و غیره و ذلک کرده بود

744444 : راستشو بگو پوشک بچه عوض کردی یا نه؟

نه

75 : به ظاهرت جلوی آینه موقع بیرون رفتن زیاد میرسی یا نه همینجوری میری یهو ؟

اوایل کمی زیاد میرفتم پای اینه اما حالا شاید گاهی اوقات کمتر از 10 ثانیه طول بکشه
    خوشبختانه مدتهاست موهام نامردی نمیکنن و صبح که خواب بیدار میشم نیازی به شونه ندارن

76 : نحوه ی آشنایی با همسرت رو شرررررح بده

دانشگاه و صحبت و تعیین یک روز برای خواستگاری

77 : به جادوگری اعتقاد داری؟

نه ولی سوالای زیادی دارم

78 : کارایی که امثال دیوید کاپرفیلد میکنن از نظر تو کلکه یا واقعیت داره؟

به نظر من کلکه

79 : به اینکه هر انسان یه قدرت ماورایی در وجودش داره که اگه کشفش کنه میتونه ازش استفاده کنه اعتقاد داری؟مثل حرکت دادن اجسام به وسیله ی چشم !

بله انسان این نیروها رو داره و حتی فراتر از اینها

80 : آخرین باری که به شدت ترسیدی کی بود و برای چی؟

دوسال پیش دزد اومد خونمون و در اتقا خوابمون رو در دل تاریکی باز کرد

81 : 2 تا حیوون دارن میمیرن . یکی طوطی یکی بچه گربه کدومو کمک میکنی؟

واقعا نمیشه به هر دوشون کمک کرد؟ چرا آخه؟

82 : دریا یا جنگل؟چرا؟

جنگل

83 : از جسد میترسی یا نه؟

نه زیاد ولی نمیتونم بگم ترسی هم ندارم

844444 : ساعت 3 صبح بهت بگن برو قبرستون . میری؟

نه نمیرم مگه مریضم که به خواسته یه آدم مریض عمل کنم
    اونی که چنین خواسته ای داره از مرده ها ترسناکتره

85 : نظرت راجع به تفکیک جنسیتیه دانشگاه ها چیه؟

بازم یه ایده اشتباه

86 : تو دوران بچگی دوست داشتی دختر و پسر توی مدارس قاطی بودن؟

نه بهش فکر نکردم

87 : لواشک یا کاکائو؟

هر دوتاش رو دوست دارم

88 : از چند سالگی روی پای خودت وایسادی و پول تو جیبی نگرفتی؟

تقریبا 20 سالگی

89 : آدم ولخرجی هستی یا پول جمع کن؟

نه خیلی راحت پول خرج میکنم البته سرکوفتشم همیشه میخورم

90 : رتبه ی کنکورت چند شد یادته؟

دقیقا یادم نمیاد
    فکر کنم کارشناسی رو سه هزار خورده ای شدم
    ارشد رو هم توی کانال دو هزار بودم

91 : نظرت راجع به اینکه میگفتم 2012 دنیا به پایان میرسه چی بود؟

چرت و پرت رسانه های غربی

92 : آخرین باری که به شدت عصبانی شدی کی بود و برای چی؟

ساینا مریض شده بود با دکترش بحثم شد البته کوتاه بود

93 : آخرین باری که از کسی عذر خواهی کردی کی بود و برای چی؟

بازم از ساینا چون زیاد مواظبش نبودم

944444 : تا حالا دستت به محرک خورده؟

اگه منظورت داروهای روانگردانه
    نه در زندگی من و فضایی که من درونش هستم چنین امکانی وجود نداره خدا رو شکر

95 : موزیک مورد علاقت چیه؟

موزیک خاصی یادم نمیاد اما موسیقی سنتی رو دوست دارم

96 : کفش یا کتونی؟

چیزی که راحت باشه

97 : بهترین کادویی که روز تولدت گرفتی از کی بود و چی بود؟

برادر کوچیکم خانمم همیشه کادوهای خوبی بهم دادن

98 : صبح ها که از خواب پا میشی خنده رو هستی یا کسلی؟

بستگی به چگونگی خوابم در طول شب داره

99 : مخالف کار کردن خانمها بیرون منزل هستی یا موافق؟

ابدا
    این حرفا دیگه کم کم داره منطق خودش رو از دست میده

100 : از دستم الان میخوای فرار کنی بری؟

نه
    ولی بهت خسته نباشید میگم
    بابت تایپ این سوالا

خوب علیرضا جان شرمنده اگه اذیتت کردیم دیگه ایشاالله که تو مراحل زندگیت موفق باشی و همیشه منطقی بحث کنی . بنده هم اگه معطلت کردم شرمندهاگه این کشیدن 44444444 اذیتت کرد شرمنده . فرهاده دیگه چه میشه کرد . یه 4 نشون داد و شد مایه ی عذاب

خواهش میکنم محمد جان
    امیدوارم همیشه همینطوری پر انرژی باشی

18. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

علیرضا جان باز هم سلام

نه نه به خدا سوالام زیاد نیست توی اون مورد سوالهای قبلیه چند تا مشکل داشتم و یه جا باز هم یه اتفاق نادر افتاد . خدایی بگم نمیخندی بهم؟

آقا سوال 94 منظورم این بود که تا حالا دستت به نامحرم خورده؟حالا شباهت نامحرم و محرک رو خودم نمیدونماحتمالا اون موقع یکی اس داده

سوال 18 هم منظورم بود که بین اون 2 تا بخوای انتخاب کنی کدوم شکلکو انتخاب میکنی .

یه سوال هم راجع به پست حاشیه ساز کردم گفتی برام پیش اومده چشام اینجوری شداینجا که موردی نداره میشه پستتو شرح بدی کامل که راجع به چی بود ؟

یه سوال هم راجع به نجات طوطی و گربه پرسیدم دوباره سرمونو کلاه گذاشتیتست روانشناسیه شما بین این 2 تا انتخاب کن من جوابشو بهت بگم

اتفاقا مورد لطف و عنایت کاربرا هم بابت این پست ها قرار گرفتمیه 4 5 نفری پیغام خصوصی دادن یه فحش خودمونی دادن و گفتن عقلت کمه؟گفتم نه والا از بیکاریه و چون علیرضا هم پرسپولیسیه یکم به چالش بیشتری بکشونیمشحالا اینایی که از دور میخندن نوبت خودتون بشه مخصوصاااا اون سبزاش مخصوصصصصصصصا اون سبزاش همچینننننن سوال دارم براتوننن که از مدیریت استعفا بدید
    Last edited by MohammadT15; 17-01-2013 at 18:09.

20. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •