پاسخ به
MohammadT15 (محمد عزیز)
علیرضا جان باز هم سلام

الان داری بهم فحش میدی آره؟

سلام
آره
نه عزیز من دارم لذت میبرم از انرژیت
نه ایندفعه دیگه با کسی در حال چت نیستم . بله دقیقا 11 تا رو یادمه . چون واقعا سر توپها حرص خوردم . توی همون بازی با آلومینیوم بود . گل آرش سالم بود نگرفتم . خود آرش 2 تا تک به تک خراب کرد . حاتمی دقیقققق شماردم از 6 تا تک به تک فقط یکیش رو زد ! 6 تا تک به تک 100% اینو بارها بری تو تاپیک استقلال گفتم و سرش حرص خوردم . موسوی هم 2 تا تک به تک نزد . اون گل دومی هم که استقلال زد روی پاس اشتباه خط دفاعی بود وگرنه همون با اختلاف یه گل میبردیم ! این موقعیت ها باید تبدیل به گل بشه . تیمی که اینهمه موقعیت ایجاد میکنه حتما تیم خوبیه . اینیم که نیمه ی اول بد بازی میکنیم به دلیل اینه که امیر خان نیمه ی اول ترکیب امتحانی توی زمین میفرسته تا بهترین ترکیبو برای استقلال جا بندازه و نیمه ی دوم یه تغییراتی توی اون میده که همیشه موثره . ما وقتی اراده میکنیم نیمه ی دوم حمله میکنیم و کلا اراده هم نکنیم توی دفاع همیشه عالی بودیم از اول فصل . توی این چند تا بازی فقط بازی با ذوب آهن بد بودیم . حالا بازیهای دیگه رو واقعا نمیدونم چرا اینجوری فکر کردی خلاصه بازیها رو توی 90 ببینی موقعیت گل ها رو بشماری اینجوری که میگی نیست . به نظرت یکم غیر منصفانه نیست؟من حاضرم تمام خلاصه های این چند بازی آخرمونو جز بازی با ذوب آهن برات بذارم تا خودت بیشتر نگاه کنی ما نیمه ی دوم کلا توی محوطه جریمه حریفیم ! ایشاالله فرهاد بیاد خط حمله هم سر و سامون میگیره نظر شما عوض میشه

شایدم غیر منصفانه نگاه کردم
در کل امیدوارم استقلال هم فوتبال رو خوب بازی کنه سال رفتن به جام جهانی و فوتبال ما مجبوره بیشترین انرژیشو بزاره
درباره ی منتظری هم بازم شاکیم . الان شما خط دفاع رو کاملا پرسپولیسی چیدی که خط دفاع متوسط رو به پایین داره . اون وقت یه بازیکن از استقلال توش نیست که بهترین خط دفاع لیگ رو داره ! منتظری روی هوا ضعیف باشه به دلیل زمینی بودن فوق العادش اون ضعف هواش رو میپوشونه . میتونه با یه بازیکن فیکس شه مثل صادقی یا همون عمران زاده . که الان میبینی تو استقلال چه وضعیه؟چه از هوا چه زمین نمیتونن حتی یه تک به تک ایجاد کنن ! خوب خط حمله تیم ملی هم میشد جای حسینی یا عقیلی منتظری باشه چون اینا روی هوا خوبن روی زمین به هیچ وجه در سطح منتظری نیستن به هر حال ما باید یه دفاع بازیساز داشته باشیم دیگه . اینا همه بزن زیرش تشریف دارن ! 2 متر توپو نمیتونن حمل کنن ...
همین خط دفاعی رو اگر عقیلی آماده بود کی روش هم میفرستاد توی زمین
منتظری واقعا دفاع خوبیه اصلا یک درصد در این شک ندارم اگر توی این سالا کمی روی بازی هواییش کار میکرد الان یکی از بهترینهای آسیا بود
اما به نظر من فعلا مشکل داره
بازی با کره رو ببین خیلی روی هوا آسیب پذیر بودیم
در ثانی تو گفتی بر اساس سلیقه خودت ترکیب رو بچین ولی الان هی داری سلیقه خودت رو تحمیل میکنی
درباره ی بحث پرسپولیس و استقلال هم باور کن من اینجوری بودم . یعنی بردی که توی جام حذفی به دست آوردیم اندازه اون بردی که با گل فرهاد سال 89 بود خوشحالم نکرد . و بالعکس میگم . اونقدری که سر گل کریم باقری توی آخرین بردتون ناراحت شدم اصلا سر این برد آخری ناراحت نشدم . چون از نظر من از 5 تا بازیه آخر دربی یکیش رو ببازیم اصلا آمار بدی نیست و جای ناراحتی نداره . یعنی با گل سوم زاید گفتم ما که 2 ساله میبریم این یه بار هم برای شما . حتی بابام هم گفت مگه نباخت استقلال گفتم چرا گفت پس چرا عین خیالت نیست؟گفتم تا ابد که نمیشه ما ببریم 4 تا بازیه پشت سر هم داریم میبریم یکیشم خوب اینا میبرن دیگه ...
باشه هر چی تو بگی
حالا این مسائل بیخیال چون رفع نمیشه علیرضا جان اینا هم الان نظرهای من بود فکرکنم جای من و خودت رو عوض کردم یه لحظه

بذار سوال های دیگه رو بپرسم توی این سوالها با اینها مشکل داشتم و بازگو کردی و بازم مشکل دارم مطمئن بازم بگی بازم مشکل خواهم داشت . اینم از دانش ضعیف ما نسبت به شما میتونه باشه

خیلی جاها هم با هم هم نظر بودیم ولی خب بخش زیادی از لذت دربی به همین چیزاست دیگه
دانش تو خیل هم بالاست به ویژه در مورد جدال قرمز و آبی
1 : به نظرت این منطقیه که اینقدر طرفدارای پرسپولیس رو زیاد کنیم؟ من خودم قبول دارم ما کمتر هوادار داریم اما نه به این شدتی که عوامل تیمتون میگن ! اول 20 میلیون شد رسید به 30 میلیون کم کم داره میرسه به 40 میلیون ! تفاوت استقلال و پرسپولیس در همین هزاران نفرهاست شاید برسه به یکی 2 میلیون اما نه اینقدری که شماها گندش میکنید . اگرم ملاکت AFC هست که خوب اون بر اساس ورزشگاه میگه دیگه . ورزشگاه هم واحد شمارشش هزاره دیگه غیر از اینه مگه؟واسه شما 30 هزار میاد واسه ما 15 هزار . واسه شما 94 هزار میاد واسه ما 65 هزار . در همین حد . اس ام اس استقلال پرسپولیس توی پیامکا قبل دربی باشه شما 51 درصدید ماها 49 درصد مگه نه؟داریم میبینیم هر ساله دیگه . جمعی هم که نمیشه حساب کرد . توی یه جمع میبینی اکثرا استقلالین توی یه جمع پرسپولیسی . پس تنها ملاک سنجش همین نظر سنجی ها توی اینترنت و شبکه های صدا و سیما و ورزشگاه آزادیه . اینا هم همه با واحد شمارشه هزار سر کار دارن . توی بعضی جاها استقلال بیشتر بعضی جاها مساوی اکثر جاها هم پرسپولیس بیشتر . اما نه در حدی که شماها گندش میکنید . 40 میلیون و 30 میلیونو اون وقت ما حتما 20 میلیون و 10 میلیون آره؟یه چیز غیر منطقیه دیگه قبول داری؟
منم زیاد از این عدد بازیا خوشم نمیاد ولی امثال فتح الله زاده هم کم از این آمارای عجیب غریب ندادن
با این حال معتقدم بر اساس نظرسنجیهای از طرفدارای دو پایتخت نزدیک به دو سومشون طرفدار پرسپولیس هستن
2 : توی ورزش ما خیلی اسطوره داشتیم . از کارهای اسطوره کسی خبر دار نیست و نخواهد بود . کی میدونه ناصر حجازی چیکار کرد ؟ کی میدونی تختی چه کمکهایی کرد؟کی میدونه کی چه کمکی به کجا کرده؟اما در بین تمام اینها یکی هست که تمام کارهاش جلوی دوربین انجام میشه و من از اینکار خیلی بدم میاد . کارایی که اصلا لزوم نداره کسی بدونه . آقای علی کریمی حتی یه پیرهن هم به یه کسی میده سریع بعدش عکس میندازه ! سریع رسانه ای میشه و پرسپولیسیا بهش افتخار میکنن . این کار که افتخار نداره . کار کسی ستایش داره که کسی چیزی ازش نفهمه . ایشون یه تراول 50 تومنی میده به یه گدا تمام رسانه ها و سایت ها خبردار میشن و همه جا بحثش میپیچه این اخلاق پهلوونی و اینجور حرفهاست؟یعنی بازیکنای دیگه ی ما از قدیم تا حالا از اینکارا نکردن؟پول به کسی ندادن؟پیراهن به معلول یا کسی هدیه ندادن؟پس کار خیلی شاخی نیست خوب چرا کار این آقا توی بوق میشه؟مگه کسی جای دیگه کمک میکنه فرداش همه خبردار میشن؟لطفا این یه قسمت رو با شوخی جواب نده که خوب چون بازیکن بزرگیه دوربین همیشه باهاشه و ...

سوال شوخی مانند کردم شوخیی جواب بده

این یکی الان جدیه . نظر خودت راجع به این مسئله چیه؟
یعنی میگی مثلا دست اون معلول رو بگیره ببرتش توی رختکن بهش لباسش رو بده
یا بره در گوش توپ جمع کنه بگه دو ساعت دیگه که ورزشگاه خلوت بود بیا یه لباس بهت بدم
تختی هم خیلی جاها جلوی دوربین کارای خیرش رو انجام داد
اصولا مگه جلوی دوربین چه اشکالی داره؟
چرا به جنبه مثبتش فکر نمیکنیم
اتفاقا من فکر میکنم یه ستاره یا یه آدم مشهور اگه سه تار کار خیر انجام میده یکیشو باید جوری انجام بده که جامعه هم ببینه
3 : به فکر بچه ی دوم هستی؟
باید زنده باشیم و شرایط سالهای آیندم رو ببینم
4444444 : خوشتیپ ترین بازیکن ایرانی؟به اون عدد 4 دقت کن جوابش واضحه واضحه

مجیدی خوشتیپه
حجازی خوش تیپ بود برهانی هم خوبه استیلی
ولی از همه خوش تیپ تر بدون هیچ تعصبی پروین بود زمانی که هنوز فوتبالیست بود
یه عکس قدیمی ازش دارم کلا تو مایه های هالیووده
5 : به نظرت یحیی گل محمدی در حد سرمربیگری تیم بزرگی مثل پرسپولیس هست؟
اگر از فرصت بدست اومده به خوبی استفاده کنه چرا نباشه
مگه قلعه نویی از کجا شروع کرد
6 : دلت برای کریم باقری تنگ شده؟
آره واقعا یه ستاره به یاد ماندنی بود
در تاریخ ما چنین بازیکن انرژیکی نظیر نداره شاید بشه از قلیچ خانی هم در کنار کریم اسم برد
7 : فیس بوک میری؟
خیلی کم
اما یه صفحه به اسم دخترم باز کردم
8 : فکر کن دخترت بزرگ شه . سر پوششش اینکه چادر باشه یا مانتو دخالت میکنی؟اگه دخالت میکنی کدومو ترجیح میدی؟چجوری توی این مسئله راهنماییش میکنی و نظر خودت اصلا چیه؟
من کاریش ندارم اصلا مخالف این بحثم
خودش میدونه و قانون اون موقع کشورش
9 : آخرین باری که رفتی استخر کی بود؟علاقه داری اصلا؟
یک بار هم تا حالا استخر نرفتم
توی خوزستان با وجود رودخانه های بزرگی مثل کرخه و کارون و دز نیازی به استخر نیست
10 : به نظرت مسی در آینده با پا به سن گذاشتن افت میکنه یا پخته تر میشه و بهتر بازی میکنه؟
در مورد آینده خود آینده هم نمیتونه پیشبینی کنه و حرف بزنه
ولی امیدوارم خداحافظیش مثل مارادونا نشه
11 : جام جهانی 2014 به نظرت کدوم تیم قهرمان میشه؟
اسپانیا با این پشتوانه مدعی اول خواهد بود
برزیل و آلمان مدعیان بعدی
12 : نظرت راجع به این ترکیبایی که کروش میچینه چیه؟
باهاش مشکل دارم درسته بازیکنای ما توی اجرای شرح وظایفشون مشکل دارن
اما بازی دفاعی گرفتن از این ترکیب هم کمی غیر منطقیه اگر منجر به گرفتن نتیجه میشد مشکلی نبود اما....
13 : به نظرت دربی 6 بهمن بازی جذابی از آب در میاد یا مثل بازی رفت یه بازیه بی کیفیت کسل کننده میشه؟
نه به نظر من چون هر دو مربی ایرانی هستن ممکنه بازی خراب بشه
1444444 : چطور شد با این انجمن آشنا شدی؟
بازم توی سوالات قبلی به شکل کامل توضیح دادم
15 : روی هم رفته ماهی چقدر حقوق میگیری از اینور اونور؟( مبلغ خالص بده

)

خدا رو شکر من همیشه سعی میکنم از زندگیم راضی باشم
16 : اگه جایی منو ببینی اولین چیزی که بهم میگی چیه؟
میگم سلام بمب حاج فتل
17: امروز بازی با صبا خوب بازی نکردید . یکی از دلایلش بد بودن زمین نبود؟
زمین که واقعا بد بود اما به نظر من اگر یه گل جلو می افتادیم و صبا بازتر میشد به راحتی صبا رو میبردیم
ولی خب وقتی دروازه خالی رو بزنیم بیرون اون روز روز بردن نیست
کلا پرسپولیس بیرون از آزادی چند سالیه خوب نیست
18 : تعداد برد توی دربیهاتون 18 تاس ما 24 تا . به نظرت به ما میرسید؟
اگه فدراسیون یه چنتا سه صفر هم به ما بده امیدواریم برسیم
19 : فکر کن زندگیت مثل بازی 3 درجه داره . Easy . Medium . Hard ... الان توی کدوم درجه هستی؟
با وجود یه وروجک شیطون قطعا در مرحله هارد
20 : خانواده ی اولت ( پدر مادر خواهر برادر ) یا خانواده ی دومت ( همسر فرزند ) ؟از لحاظ دوست داشت میگم کدوم خانواده رو بیشتر دوست داری؟شاید سوال فرزند یا همسر رو نشه درست جواب داد اما باور کن این یکی رو میشه

قطعا نزدیکترین موجودات به هر انسانی فرزند و همسرش هستن اما مگه میشه پدرو مادر رو فراموش کرد
کلا زندگی رو نباید اینجوری تقسیم بندی کرد هر کس دقیقا سر جای خودش تعریف میشه و به زندگی معنی میده
21 : ماشین داری؟اگه داری چیه؟اگه نداری دلیلش چیه؟
حدودا دو سال پیش با گرفتن مشاوره در انجمن خودروی همینجا یه اس دی v9 خریدم
خوشبختانه قبل از گرونی هم یه مگان گرفتم
22 : کلا شرمنده اینقدر سوال میکنم اینا آخریش بود . فحشم که ندادی؟

دشمنت شرمنده عزیز من
فحش دادن به انرژی سبزی مثل تو بی انصافیه
دوستان اگه سوال های عامیانه هم میپرسم به دلیل اینه که هر چی گشتم همه سوالاتون فوتبالیه ! یعنی یکم سوالای شخصی نمیکنید سوالای عمومی و ... همش راجع به سیستم و فوتباله . حالا من نمیدونم این نوع سوال کردن توی قوانین این تاپیک نیست؟اگه نیست که منم دیگه نپرسم . اما اگه هست خوب شما هم یکم سوالاتتون رو از بحث فوتبال بکشونید به مسائل خصوصی اینجوری امثال علیرضا جان که متاهله بیشتر توی چالش میفته

من هر جوری که دوستان به چالشم بکشونن استقبال میکنم
البته مجبورم