تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 31 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 307

نام تاپيک: مباحث , عیب یابی و تعمیرات CNG

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه پارس 87 موتور معمولی دوگانه کارخونه دارم توی این چند سالی هم ک گرفتمش سیستم سی ان جیش بدون هیچ ایرادی کار کرده فقط زمستون وقتی ماشین دمای بیرونو زیر 13 درجه نشون میده توی جاده با گاز با سرعت معمولی 110 که میرم یهو ماشین انگار درست سوخت بهش نمیرسه و اروم سرعت کم میکنه وقتی سوییچ میکنم با بنزین درست کار میکنه. توی شهر و با سرعت پایین هم مشکل نداره فقط وقتی خیلی هوا سرد میشه و تو سرعت زیاد این مشکل پیش میاد واسم که اگه پا رو از رو گاز بردارم دور موتور میاد روی پونصد شیشصد و حتی اگه همونجوری بمونه یهو ماشین خاموش میشه.
    ترموستات ماشین هم اوکیه و دمای موتور به هیچ وجه کم نمیشه فقط ریگلاتور گاز سرد میشه لوله های ابی که به ریگلاتور میره هم باز کردم کاملا اب رسانی میشد و مشکل از بابت گرفتگی جنت های اب ریگلاتور نبود حتی ریگلاتور رو با پشم شیشه پوشوندم بهتر شد ولی بازم رفع نشد و درست گاز نمیرسونه هر سال زمستون شبا تو جاده این مشکل رو دارم.
    اگه کسی از دوستان راه حلی داره یا همچین مشکلی داشته ممنون میشم منو راهنمایی کنه

سلام
    چیزی که واضح هست اینه که مشکل شما یخ زدن رگلاتور حالا به هر دلیلی هست. ممکنه چرخش آب کمتر از حد لازم باشه یا حتی دمای موتور به هر دلیلی پایینتر از حد استاندارد باشه (مثلا باز موندن ترموستات). ولی مشکل اگر از رگلاتور باشه به نظر من کم خرج ترین و ساده ترین راه انتقال رگلاتور به ناحیه ی گرم تر موتور و همچنین کمتر در معرض هوای بیرون هستش که ممکنه مشکل رو حل کنه.

2. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام
    من یه پراید 92 دارم که به صورت دستی گازسوز شده
    مدتیه که وقتی کلید اتومات رو در حالت گاز قرار میدم 4تا چراغ چشمک زن گاز روشن میشه ولی ماشین روی گاز نمیره
    درضمن وقتی 7ثانیه دکمه رو نگه میدارم ماشین روی گاز میره ولی هی قطع و وصل میشه
    ینی چندثانیه میره روی گاز و بعد چندثانیه بنزین
    دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
    پراید2گانه فابریک مدل 86 دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    براحتی روی بنزین روشن میشه و مشکل خاصی نداره
    بخوبی روی cng سویچ میشه و گاز میخوره البته اول کار با گاز موتور قدرت بالایی نداره و دورموتور بالا نباشه موقع رهاکردن کلاچ خاموش میکنه
    موقع تغییر از cng به بنزین خاموش میکنه و چراغهای cng همگی چشمکزن میشن
    بلافاصله بخوام روشن کنم باید سویچ را خاموش روشن کنم و خیلی استارت بزنم تا حتی روی بنزین دوباره روشن بشه
    روی cng یکم سلو کارکنه اکثرا همین اتفاق تکرار میشه
    اگربخوام از cng برم به بنزین باید دورموتور حدود 5 الی 6 هزار باشه تا قبل از صفر شدن دور موتور بره روی بنزین و خاموش نکنه
    رگولاتورم ovml هست
  5. این کاربر از sahbarayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان و اساتید
    پراید2گانه فابریک مدل 86 دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    براحتی روی بنزین روشن میشه و مشکل خاصی نداره
    بخوبی روی cng سویچ میشه و گاز میخوره البته اول کار با گاز موتور قدرت بالایی نداره و دورموتور بالا نباشه موقع رهاکردن کلاچ خاموش میکنه
    موقع تغییر از cng به بنزین خاموش میکنه و چراغهای cng همگی چشمکزن میشن
    بلافاصله بخوام روشن کنم باید سویچ را خاموش روشن کنم و خیلی استارت بزنم تا حتی روی بنزین دوباره روشن بشه
    روی cng یکم سلو کارکنه اکثرا همین اتفاق تکرار میشه
    اگربخوام از cng برم به بنزین باید دورموتور حدود 5 الی 6 هزار باشه تا قبل از صفر شدن دور موتور بره روی بنزین و خاموش نکنه
    رگولاتورم ovml هست
    به احتمال زیاد بویین سر رگلاتور ضعیف شده و نمیتونه همون لحظه جلوی فشار گاز رو بگیره و یه مقدار گاز بعد از رفتن روی بنزین رد میشه تا اینکه قطع بشه و باعث خفگی میشه.
    البته ایسیو ماشین رو هم چک کنید، اگر ایسیو omvl باشه احتمالش زیاده بخاطر خرابی ایسیو باشه چون این ایسیو ها متاسفانه یکی از پر ایرادترین ها بودن (که میتونید برای تست با یه پراید دیگه که مدلش بین 84 تا 87 باشه به صورت موقت جابجا کنید). هر چند مشکل شما از مورد اول بیشتر میتونه باشه.

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

طرح پرداخت الکترونیکی گاز بها به صورت پایلوت با حضور علی مهرابی، مدیر طرح سی‎ان‎جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به بهره‌برداری رسید.

مدیر طرح سی‎ان‎جی گفت: با بهره‌برداری از این طرح و با توجه به ورود وجوه پرداختی در دو حساب مجزا، پرداخت گاز بهاء از سوی شهروندان، پرداخت قبض گاز از سوی جایگاهداران و رسیدگی به امور مالی در جایگاه‌های سی‎ان‎جی و برداشت کارمزد فروش به سهولت انجام می‌شود.

مهرابی پیش‌بینی کرد با توجه به تعهدها و وعده‌های بانک عامل، در یک بازه زمانی یکساله این طرح در همه جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی در سراسر کشور اجرا شود.

وی ادامه داد: از مزایای این دستگاه داشتن امتیاز IP (ضد حریق بودن) و صفحه لمسی و تمام رنگی آن است، به گونه‌ای که استفاده از آن را برای شهروندان تسهیل می‌کند.

مدیر طرح سی‎ان‎جی افزود: تعداد ٢ هزار و ۳۵۰ جایگاه سی ان جی در کل کشور موجود است که ظرفیت عرضه ۴۰ میلیون مترمکعب سی‎ان‎جی را در طول شبانه‌روز دارند.

منبع : خبر خودرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

پراید دوگانه به نظرم خوب نیست
    تور جاده های خارج از شهر با گاز خیلی کم میاره
    پراید اصلا سوختش کمه . نیاز نیست دوگانشو بگیری البته نظر شخصی منه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

پراید دوگانه به نظرم خوب نیست
    تور جاده های خارج از شهر با گاز خیلی کم میاره
    پراید اصلا سوختش کمه . نیاز نیست دوگانشو بگیری البته نظر شخصی منه
    اتفاقا برعکس ما خیلی هم راضی هستیم و توان خیلی خوبی هم بر روی بنزین داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من پراید 88 گازی کارخونه ای دارم الان دو سه ماهه ماشین داره رو گاز کار میکنه که یهو سوییچ میکنه رو بنزین باز گاز میدم میره رو گاز اما باز میره رو بنزین مشکلش چیه منظورم اینه هی از رو گاز میپره رو بنزین

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان من پراید 88 گازی کارخونه ای دارم الان دو سه ماهه ماشین داره رو گاز کار میکنه که یهو سوییچ میکنه رو بنزین باز گاز میدم میره رو گاز اما باز میره رو بنزین مشکلش چیه منظورم اینه هی از رو گاز میپره رو بنزین
    احتمالا مشکل از رگولاتور گاز هست
    به محل تعمیرات مجاز CNG برید تا باز کنن و یه سرویس
    انجام بدن و تنظیمش کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ماشین پراید مدل 86 دوگانه سوز در حین حرکت چراغ چک روشن شد و از گاز به بنزین سوئیچ کرد و دیگه رو گاز نرفت. وچراغ چک همچنان روشن موند.
    ماشین رو متوقف کرده و سوئیچ رو باز وبسته کرده ولی همچنان چراغ چک روشنه و کلا سیستم گاز غیر فعال شده و حتی چشمک زن هم نیست.
    مشکل از کجاس؟
    این مشکل 10 دقیقه پس از تزریق گاز و زمانی که با سرعت بالا رانندگی میکردم اتفاق افتاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •