درود بر شما
هیچی سلامتیچه خبرا آقا؟!
همه چی امن و امان است
اصلا قابل توصیف نیست1-میدونم تموم شدن خدمت خیلی حال میده،بهت چقدر حال داد؟!
همینکه دیگه استرس خیلی چیزا رو ندارم خیلی برام عالیه
واقعا بعد از 18 ماه خدمت کردن اون روزی که کلا تسویه حساب تموم میشه و برگ رهایی می گیری خیلی لذت بخشه
خیلی سخت بود و آدم به هزار تا چیز فکر می کنه2-شب اول آموزشی چه حالی داشتی؟!
مخصوصا به زود بیدار شدن که خیلی سخته
از نظر ظاهری که یکمی سیاه شده بودم چون تابستون بود اونم کرمان!3-بعد از آموزشی که اومدی خونه چقد فرق کرده بودی؟!((از همه نظر منظورمه))
از نظرهای دیگه هم یادم نمیاد
1100 و الانم همونو دارم4-اولین گوشی موبایلت چی بود،الان چی داری؟!
ولی جدا زیاد اهل گوشی نیستم
خودم فقط میکرو و سگا داشتم که سگا رو بیشتر دوس داشتم5-چه کنسولایی داشتی و از همه بیشتر کدومشو دوست داشتی یا داری؟!
زیاد بازی نکردم ولی شماره های اول رزیدنت اویل رو میگم6-بهترین بازی که رو PSX انجام دادی چی بود؟!
چون به نظرم بازی های انحصاری اون موقع 360 به نسبت PS3 بهتر بود7-به نظرت چرا تو اوایل نسل PS3 اونجور که باید و شاید نتونست جلو 360 قد علم کنه؟!
اورجینال که تا حالا نگرفتم و همون دومی8-بازی ها رو اورجینال میخری یا پایرت میزنی بر بدن؟!
شاید در حد متوسط9-زبان انگلیسیت در چه حده؟!
پراید10-رانندگی رو با چه ماشینی یاد گرفتی؟!
نه ندارم11-خودت ماشین داری الان؟!
نه زیاد و بیشتر با دوستای هم خدمتی می رفتم12-با دوستات بیرون میری؟!،کجا میرید معمولا؟!
خونه مون رو هم به تازگی عوض کردیم و دیگه کلا دوستام خیلی کم شدن
این چی هست؟ خوبه؟13-مهمونی مجردی میری یا نه؟!
اول به نظرم کلا بازیکنا به این باور رسیدن که چلسی این فصل توی بحرانه و روحیه بازیکنا ظاهرا یکمی پایینه به خصوص اینکه پیش از این هم توی دو تا فینال یعنی فینال کامیونیتی شیلد و سوپر جام اروپا باخته بود. بعد هم تورس چند تا موقعیت صد در صد رو خراب کرد که اینجور موقع ها ست که فرق اون با یه مهاجم کلاس بالاتر مثل دروگبا یا فالکائو مشخص میشه و واقعا چلسی به همچین مهاجم هایی نیاز داره. در کل هم فکر می کنم چلسی نیاز به یه تحول داره تا از این بحران خارج بشه و عادت نکنه به باختن اونم توی بازی های حساس...14-ضمن عرض تسلیت،به نظرت چرا تیمتون جلو کورینتیانس نتیجه نگرفت؟!
امید اون چنانی ندارم و حتی امکان اینو میدم که بنیتز هیچ جامی رو نتونه برای چلسی بگیره15-چقد به ادامه فصل با بنیتز امیدواری؟!
آره صد در صد اونو دوس داشتم و دارم16-دی متئو رو دوست داشتی؟!،فکر میکنی چلسی میتونست با اون به تیمی منسجم و امیدوار کننده تبدیل بشه؟!
اگه می موند و بهش فرصت خیلی بیشتری داده میشد می تونست تیم خیلی خوبی بسازه و هنوز امتحانشو به طور کامل پس نداده بود و با چند باخت نباید به اون اعتماد نکرد
چلسی بازیکنای جوون زیادی داره که می تونم بگم نزدیک به 7-8 تا از بهترین هاشون الان به طور قرضی توی تیمای دیگن و من به اونا خیلی امید دارم17-یه 3 تا از جوونای خوبی که تو چلسی بازی میکنن رو بگو!؟
اما از بازیکنای فعلی اینا رو میگم که دیگه خیلی سرشناسن:
هازارد 21 ساله
اسکار 21 ساله
لوکاس پیازون 18 ساله
چند تا رو یادم میاد:18-چندتا بازیکن جوون خوب میشناسی که تو تیمای بزرگ بازی نمیکنن؟!
ایسکو از مالاگا
استروتمن از آیندهوون
ویلیان از شاختار دونتسک
گانسو از سائوپائولو
البته این تیما شاید بعضی هاشون بزرگ باشن ولی درجه یک نیستن...
فوتبال19-پاسخ کوتاه دهید :
رونالدو: تاثیرگذار ترین بازیکن فعلی رئال که از همه لحاظ یه مهاجم و وینگر کامله (البته اگه منظورت رونالدوی برزیلی نبوده باشه)
موراتا: مهاجم جوون خوبیه
آزپیلیکوئتا: دفاع راستی خوب
اسکار: می تونه مثل کاکا تبدیل به یکی از بهترین بازیسازهای دنیا بشه
هازار: فوق العاده تکنیکی که بعضی حرکاتش واقعا دیدنیه
داوید لوئیز: دفاعی که در زمینه هجومی و بازیسازی هم خوبه
ماتا: بازیکن فوق العاده خلاقی که در چندین پست می تونه بازی کنه و از بازیش خیلی خوشم میاد
فالکائو: بهترین مهاجم نوک حال حاضر دنیا که امیدوارم ژانویه به چلسی بیاد
نگردو: مهاجمی گلزن که قبلا توی رئال بود
گوتزه: یکی از بازیکنای آلمانی که از بازیش خوشم میاد
هوملز: یکی از بهترین دفاع وسط های حال حاضر دنیا
کاگاوا: توی دورتموند بازی های بهتری ازش دیده بودم
بازی:
Fifa 13: عالی بود اما هنوز جای پیشرفت داره
Sim City: بی صبرانه منتظر شماره جدیدش در سال 2013 هستم
Ninja Gaiden III: بازی نکردم
Red Dead: اپن ورلدی فوق العاده و فراموش نشدنی
COD Series: اینکه هر سال میاد مانع پیشرفت زیاد اون میشه
Deus Ex: سری بازیی بسیار خوب و قدیمی
Gears Of War Series: سلطان شوتر سوم شخص
MGS Series: سلطان سبک مخفی کاری
Catherine: بازی جالبی بود
Skyrim: نقش آفرینی فوق العاده عظیم با حدود 400 ساعت گیم پلی
Diablo III: ازش بیشتر انتظار داشتم و کاش کاملتر بود و امسال گوتی میشد
PSN: امسال خیلی عالی عمل کرد مخصوصا با Journey
XBL: همیشه حرفی برای گفتن داره با عنوان های خلاقانه
موسیقی :
یانی: آهنگ های آرام بخش زیادی داره
سبک ترنس: سبکی خوب که من کمتر بهش توجه کردم
سبک خیپ هاپ: اصلا گوش نمی کنم
Adele: ازش خوشم نمیاد
Metalica: سلطان هوی متال و ترش متال
Nothing Else Matters: آهنگی فراموش نشدنی و تکرار نشدنی
فریبرز لاچینی: سلطان موسیقی بی کلام ایران
اردلان سرافزار: نمی شناسمش
منصور تهرانی: یار دبستانی من...
شهریار قنبری: ترانه سرایی فوق العاده
مریم اسدی: نظری در موردش ندارم
سیر1 خسروی: نظری ندارم
جاده رویاها: زیاد اهل گوش دادن به کارای سیروان خسروی نیستم...
P30 World Bax
حامد Layken : پسری خوب که خیلی زیاد بازی می کنه و جونش برای ps میره(کلا همه اینایی که می خوای بگی پسرن و خوب هم هستن و دیگه اینو تکرار نمی کنم
)
مسعود Masoud King : در زمینه بازی بعضی جاها سلیقمون مشترکه ولی در مورد فوتبال خیلی با هم کل کل می کنیم
محسن CR7 : فعالیتش توی انجمن بازی خوبه
سعید Samgun : کم پیدا شده امیدوارم بیشتر بیاد
پیمان P3yman_XL : برای انجمن کنسول زحمات زیادی کشیده
هومان Havas : یه زمان هایی یادمه توی یاهو سه ساعت با هم چت می کردیم و کلا خیلی با هم تبادل نظر داریم![]()
آرمین Spaniuly : نمی دونم چرا آرمین از دارکسایدر دست نمی کشه
مراد Half Life : یه منتظر واقعی نیمه جان
سهیل KillZone : طرفدار ps و کلا سونی
کوروش Kurosh : بسیار فعال در همه انجمن ها و همه زمینه ها
مهران SmmN : مدیری خیلی خوب و خوش اخلاق
از همه مهمتر
خودم Alex Fera : بیشتر با این رفتارت حال می کنم که بازی ها رو اوریچ می خریولی هنوز برای من قابل هضم نیست که چه طور برای بعضی بازی های نه چندان عالی هم همین کارو می کنی!
این جزو اسرار نظامه : دی20-سوال سیاسی:به نظرت این هومان تا کی میخواد بر صندلی حکومت تالار بازی چمباته(!) بزنه؟!![]()
خب مسلما دهه 70 که بهترین آلبومای اون در اون دهه منتشر شدن مثل آلبوم نیمه تاریک ماه و آلبوم دیوار21-کدوم دهه از پینک فلوید رو دوست داری؟!60-70-80-90؟!
دیوید گیلمور22-بهترین نفر تو پینک فلوید؟
راجر وارترز تاثیرگذار تر بوده ولی سید برت رو بیشتر دوس دارم23-راجز واترز یا سید برت؟!
دیوید گیلمور24-سید برت یا دیوید گیلمور؟!
نیمه تاریک ماه به علت اینکه همه ترک های اونو خیلی دوس دارم25-Dark Side Of The Moon یا The Wall?!
ممنونمما دوست داریم عمو وحید..............
موفق باشی،یا علی............![]()
![]()