ممنون دوست من فقط چه جوری با این استیم کار کنم؟ اکانت درست کردم بازی رو چند بار تو حالت افلاین اددد کردم ولی باز نشد؟ چه جوری بازی رو به استیم ادد کنم؟
ممنون دوست من فقط چه جوری با این استیم کار کنم؟ اکانت درست کردم بازی رو چند بار تو حالت افلاین اددد کردم ولی باز نشد؟ چه جوری بازی رو به استیم ادد کنم؟
نیازی به این کارا نیست .... فقط استیم رو نصب کن بعدشم آپدیت کن ... همین . اکانت نیاز نداره .
این کار هم کردم فقط وقتی رو بازی کلیک میکنم میگه باید حتما برنامه استیم رو ران کنی ؟ مشکل از کجاست پس؟
یه عکس از اخطار بزار plz
fatal error:steam must be runining to play this game
در ضمن اپدیت skidrow رو هم نصب کردم
ممنون از توجهت دوست من
ای بابا عجب گیری کردیم
لینکی داری ازش؟
بچه ها خوهش میکنم خواهش میکنم یکی بیادو مردونگی کنه و فایل زیپ call5.cab این بازیو واسم بزاره بازیو از رفیقم گرفتم این فایل ارور میده.خواهش میکنم یا اپلود کنین فایلو یا لینکشو به من بدین .خواهش
این ویدویی که برات آپ کردم رو نیگا کن و طبق روشی که میگه انجام بده ببین کارت راه میفته ....
برای مشکل : Call Of Duty Black Ops Problem _steam must be running_ fix
حجم ویدیو : 18 مگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود استیمآقا این برنامه فقط مخصوص call of duty هست یا نه روی بازی های دیگه هم جواب میده؟مثلا بازی medal of honor بعد دوستان این برنامه لینکش کار نمیکنه خواهشا لینک جدید بذارین. با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Abdolreza2012; 27-11-2012 at 02:38.
ممنون از شما دوست خوبم نشد که نشد نمیدونم مشکل از خود فایل هایی نیست که تو دی وی دی خریدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)