نه اشتباه میکنی شما دایی حق انتخاب داشت همون روز ساعت12 رو برنامه نود اومد و گفت منم حق رای داشتم
نه اشتباه میکنی شما دایی حق انتخاب داشت همون روز ساعت12 رو برنامه نود اومد و گفت منم حق رای داشتم
هنوز فرصت نکردم نود رو ببینم. الان اون تیکه رو پخش کردم. خود دایی هم گفت "اونجا ما انتخاب اولیه بود که ما انتخاب کردیم". منظورش از رای در صحبت های قبلی همین بوده و هست. در ادامه هم میگه "اونا (سرمربیان و کاپیتان ها) تو مرحله بعد بودن" و "این مرحله ابتدایی" فیفا فرم هایی میفرسته "ما ها هم اونو انتخاب کردیم". ایران همونجوری که عادل گفت فقط نکونام و کیروش رو داشته که اونا هم ثبت نشدن.
فایل صوتی کامل
6 دقیقه
MP3
32
والا من نظری ندارم...این چیزی بود که دیدم گذاشتم اینجا ...
البته اینکه بعضی از رسانه به نفع مسی تو این چند ساله جو سازی کردند شکی نیست و بردن توپ طلا هم حداقل ۵۰٪ تاثیر این تبلیغات هست ُ البته نمیگم مسی رکورد نزد یا رسانه ها دروغ گفتند ُ فقط یک مقدار بزرگنمایی یا شاید کار های رونالدو رو کوچیک نمایی کردند ...به هر حال هرچی بوده تموم شده
Last edited by D3vil_A; 10-01-2013 at 02:07.
امتناع گواردیولا از دست دادن با کریس درمراسم توپ طلا
درمراسم برترین های روز 2شنبه زوریخ، رونالدو، دستش را به سمت گواردیولا دراز می کند، سرمربی اسپانیایی برای چند ثانیه ای به او زل می زند و بعد رویش را برمی گرداند و دست رونالدو روی هوا می ماند. چهره رونالدو خودش از ابهام بزرگی حرف می زند.برای تماشای این ویدئو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید:
مسی: وقتی خداحافظی کنم، به مرور عملکردم خواهم پرداخت
ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که تازمانی که از دنیای فوتبال خداحافظی نکند، متوجه عملکرد فوق العاده اش نخواهد شد
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا کمی بعد از خروج از سالن فیفا در زوریخ و دریافت چهارمین توپ طلایش در جمع خبرنگاران به صحبت پرداخت و گفت:« زمانی که با دنیای فوتبال خداحافظی کنم، تازه به تماشای کارهایی که انجام دادم خواهم نشست.»
مسی هنوز از آنچه در دنیای فوتبال در عرصه باشگاهی به دست آورده مطلع نیست و از سطح فردی فوق العاده اش در دنیای فوتبال آگاهی ندارد. آمار و ارقامی که او کسب کرده باعث شده تا یکی از بزرگترین بازیکنان دنیای فوتبال و یکی از برترین ستاره های تاریخ باشد.
اینیستا شکی در موفقیت های آتی مسی ندارد:« مسی می تواند تمام توپ طلاهای آتی را هم مال خودش کند.»
دل بوسکه هم در تمجید از او گفت:« اگر او به همین ترتیب و در همین سطح به کارش ادامه دهد پیشی گرفتن از او کار خیلی دشواری خواهد بود.»
کرویف هم در تمجید از مسی گفته:« احتمالا او 5، شش یا هفت توپ طلا خواهد برد. چون مسی غیرقابل مقایسه است. » حتی والدراما یکی از میهمانان حاضر در مراسم توپ طلای سال 2012 در تمجید از مسی گفت:« او شایستگی اش را دارد که همیشه این جایزه را مال خود کند.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2013/1/9
چون روزنامه نگارا بهش رای دادن
امسال هم جایزه مستقل روزنامه نگارا رو اینیستا قهرمان یورو 2012 برد
بهترین بازیکن اروپا
بعد شما به این میگین مربی بزرگیه
آخه ..... کی باشه که بخواد به رونالدو دست بده یا نده
خودشو نشون داد
اگه ین اخبار درست باشه
میشه الان به مسی 4 بار گرفتنه توپه طلارو تبریک گفت
(اینجوری باید ببره دیگه)![]()
این خبرهای فیک همیشه وجود داشته و داره
با یه همچین خبری یکم بازدیدکننده جذب میکنند
با اینکه مشکلتون جای دیگست ولی توجه نکنید
اینم سایت خبری الکسا را نگاه کنیداین سایت در روز 100 بازدید هم نداره ولی الان شده منبع
Last edited by FC.Barcelona; 10-01-2013 at 15:24.
باز رسیدیم به سیستم چرخشی
وقتی صحبت جایزه است
بارسایی ها بخاطر اخلاقشون می برن
وقتی صحبت اخلاقه
بارسایی ها که اخلاق ندارن
یعنی باید باور کنیم بوفون جای پیرلو به رونالدو رای داده؟!
فکر کنم خبر ندارید اختلاف چقدره
کار از جابجایی دو امتیازی گذشته
درکل اخلاق بارسایی ها جلو دوربین خوبه بقیش خوب نیست
در مورد اختلاف حرفی نزدم
چون اطلاعی ازش ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)