قیمت ۱۶ هنوز بالاست. من ۱۶ میخوام. :((
قیمت ۱۶ هنوز بالاست. من ۱۶ میخوام. :((
اصلا هم عالی نیست شما انگار پستای منو اصلا نمیخونی ! گفتم همین 5-6 روز پیش اختلاف قیمت 8 و 16 500 تومن بود یعنی الان 8 باید 1400 باشه !
برداشت شما متفاوت از برداشت من هست
مقایسه ی ساده ای بین قیمت 8 گیگ فعلی با خیلی از گوشی های برندهای دیگه انجام بدید منظور منو از " عالی " میفهمید
در ضمن عرض کردم همین 8 گیگ ماه پیش 2700 بود که 1 میلیون دراپ داشته تا الان ، یه مثال بزنید از مدل دیگه ای که توی یک ماه از ماه پیش تا الان 1 میلیون دراپ داشته باشه
حالا اجباری هست که پستای شما رو حتما بخونیم ؟
درسته منو شما داریم دو تا چیزو میگیم
منم ادعایی نکردم از پستم
فقط منظورم اینه داستان یه تناسب ساده هست :
وقتی 16 گیگ 2300 بود ( حدود 1 هفته پیش ) 8 گیگ 1800 بود !
حالا که 16 گیگ 1900 شده 8 گیگ باید 1400 باشه !
همین
تناسب شما خطا داره !
نسبت قیمت اون موقع ( 16 به 8 ) که داری میگی 2300/1800 بوده پس میشه = 1.27
نسبت قیمت الان هم باید با تناسب اون موقع بسته بشه ، الان 16 هست 1900 تقسیم کنیم به 1.27 میشه 1496 ، 96 هزار تومن خطا داشتید
پس میشه نتیجه گرفت با توجه به نسبت قیمت قدیم و جدید خرید 8 گیگ الان به صرفه تر هست و 16 گیگ با قیمت فعلی کمی کاذب هست
و اما اگه بخواهیم 8 گیگ بشه به قیمت مورد نظر شما یعنی 1400 باید 16 گیگ هم بشه 1778 تومن
با تمام این اوصاف بنده تصمیم به خریدش گرفتم امیدوارم دلار پایینتر بیاد یا حداقل همین قیمت بمونه
پیام از بین نمیرود
بلکه از ال جی به ال جی بعدی منتقل می شود : ))
از بس رنگ جلی بین رو ندیدی میخوای نکسس بخری؟: ))
گوشی رو خوب تست کن... من الان برای بار سوم دارم می فرستم گارانتی. هر دو بار قبل گوشی رو با نو تعویض کردن و باز هم به مشکل خورد![]()
خب مشکلش چی بود ؟! وسط هزاران سوال مارو رها نکنید
آقا جلی برای 4x اومداز بس رنگ جلی بین رو ندیدی میخوای نکسس بخری؟: ))
رام اروپا اومد رام خاورمیانه تا 1-2 هفته دیگه
عجب شانس بدی !گوشی رو خوب تست کن... من الان برای بار سوم دارم می فرستم گارانتی. هر دو بار قبل گوشی رو با نو تعویض کردن و باز هم به مشکل خورد
مشکلش تو دو مورد چی بوده حالا ؟
آقا اصلا 1500 باید باشه 8 گیگ الان نه 1695 با توجه به نسبت قیمت قدیم راضی شدی دیگه ؟پس میشه نتیجه گرفت با توجه به نسبت قیمت قدیم و جدید خرید 8 گیگ الان به صرفه تر هست و 16 گیگ با قیمت فعلی کمی کاذب هست
و اما اگه بخواهیم 8 گیگ بشه به قیمت مورد نظر شما یعنی 1400 باید 16 گیگ هم بشه 1778 تومن![]()
پیام کلاتو بنداز هوا رو جینجر برد عرضه نکرد : ))))))))
خیلی رام اروپا باشه ولی نتونی فلش بزنی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)