تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 71 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 703

نام تاپيک: دانلود ویندوز 8

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

میخوام یه ویندوز رو وی ام ور نصب کنم ، روی اون ویرچوال باکس بزنم و رو ویرچوال باکس وین 8 رو تست کنم ....

سلام
    مثل این فیلم که گرفتم عمل کنید بدون مشکل نصب میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

Last edited by 55021; 30-10-2012 at 14:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مثل اینکه بیلدر نامبر ویندوز 8هایی که از ویندوز قبلی ارتفا داده شدن 9200.win8_rtm.120725-1247 هست

یکی بگه دقیقاً فرق rtm با retail چیه؟؟؟؟ یه جا نوشته بود هر دو فینال هستن، یه جا نوشته بود rtm برای دولوپرها هست، 90 روزه اس و نمیشه به retail ارتقا داد، یه حا هم نوشته “Release to Manufacturing”. Windows 8 RTM is an edition that is no longer in the development stage, but not released to customers yet.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نه دوست عزیز ، این نسخه ، نسخه RTM هست چون به تاریخ پستش اگه دقت کنین 17 سپتامبر هست که تقریبا تاریخ عرضه RTM بود .

البته این نسخه رو من خودم نصب کردم ولی حدود 200 مگ هم باید از مایکروسافت آپدیت بشه که تبدیل به نسخه نهایی بشه . شما لینک مستقیمی که دلفین عزیز در صفحات قبل قرار دادن رو دانلود کن .

4. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز این هم ورژن قدیمی هست هم از اون rtm مشخص هست هم اگه دقت کنین اون اعداد 120725-1247 تاریخ و ساعت ارائه ورژن ویندوز هست.
    یکی از یوزرها ویندوز 7 روی لپ تاپش رو به ویندوز 8 ارتقا داده (همون 40 دلاریه) میگه بیلد نامبر ویندوزش اینه. تازه میگفت ویندوز خودش فایلها رو دانلود میکرد، به صورت لینک نداده بود

6. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من میخواستم ار اینجا دانلودش کنم :
    نسخه 32 رو !
    ولی از هیچکدوم از لینک هاش نمیتونم دانلود کنم !
    اکانت هیپ فایل رو هم دارم ولی اصلا نمیشه تو هیپ فایل هم لیچشون کرد چون هیچکدوم از لینک ها دانلود نمیشن !
    خواهشا اگه کسی میتونه اون لینک های نسخه 32 رو مستقیم کنه

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مثل اینکه بیلدر نامبر ویندوز 8هایی که از ویندوز قبلی ارتفا داده شدن 9200.win8_rtm.120725-1247 هست

یکی بگه دقیقاً فرق rtm با retail چیه؟؟؟؟ یه جا نوشته بود هر دو فینال هستن، یه جا نوشته بود rtm برای دولوپرها هست، 90 روزه اس و نمیشه به retail ارتقا داد، یه حا هم نوشته “Release to Manufacturing”. Windows 8 RTM is an edition that is no longer in the development stage, but not released to customers yet.
    نسخه RTM هم تقریبا میشه گفت نهایی هست ولی برای برنامه نویس ها حدود یک ماه قبل از عرضه نسخه نهایی ویندوز ارائه میشه تا برنامه ها و .... اراده بدن . در این میان ممکنه مشکلاتی در ویندوز باشه که تا نسخه نهایی برطرف میشه .
    نسخه Retail نسخه نهایی هست که هیچ ایرادی نداره و فقط بصورت خرده فروشی به بعضی افراد یا شرکت های خاص زودتر از موعد مقرر ارائه میشه . نسخه فاینال فاینال هم حدود 10 روز بعد روی سایت مایکروسافت بصورت دانلود عموم قرار میگیره . البته این نسخه با همون Retail هیچ فرقی نخواهد داشت .

9. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نسخه RTM هم تقریبا میشه گفت نهایی هست ولی برای برنامه نویس ها حدود یک ماه قبل از عرضه نسخه نهایی ویندوز ارائه میشه تا برنامه ها و .... اراده بدن . در این میان ممکنه مشکلاتی در ویندوز باشه که تا نسخه نهایی برطرف میشه .
    نسخه Retail نسخه نهایی هست که هیچ ایرادی نداره و فقط بصورت خرده فروشی به بعضی افراد یا شرکت های خاص زودتر از موعد مقرر ارائه میشه . نسخه فاینال فاینال هم حدود 10 روز بعد روی سایت مایکروسافت بصورت دانلود عموم قرار میگیره . البته این نسخه با همون Retail هیچ فرقی نخواهد داشت .
    خب همین rtm مگه چشه؟ این همه به خودشون زحمت میدن ... ویندوز 7 منم rtm ـه . نزدیک 3 ساله دارم باهاش کار میکنم مشکلی باهش نداشتم. تازگیا به سرویس پک 1 ارتقا دادم اونم rtm هست
    ویندوز rtm 8 هم مشکلاتی مثل کار نکردن اینترنت تو محیط مترو، باز نشدن سایتهای فلش داشت که با نرم افزار رفع شدن، مشکل آنچنانی دیگه ای ندیدم

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تاریخ دقیق عرضه اش رو سایت مایکروسافت مشخص شده ؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اینم لینک مستقیم نسخه 32bit
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by D o l f i n; 30-10-2012 at 15:24.

13. 6 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب همین rtm مگه چشه؟ این همه به خودشون زحمت میدن ... ویندوز 7 منم rtm ـه . نزدیک 3 ساله دارم باهاش کار میکنم مشکلی باهش نداشتم. تازگیا به سرویس پک 1 ارتقا دادم اونم rtm هست
    ویندوز rtm 8 هم مشکلاتی مثل کار نکردن اینترنت تو محیط مترو، باز نشدن سایتهای فلش داشت که با نرم افزار رفع شدن، مشکل آنچنانی دیگه ای ندیدم
    من الان 2ماه هست که از نسخه rtm استفاده میکنم اول عالی بود ولی الان واقعا بیخود و داغون شده و یه نرمافزار خیلی سبک چندثانیه طول میکشه تا بالا بیاد و بشدت لگ پیدا کرده و کند شده......حالا مشکل دقیقا از چی هست نمیدونم ولی گفتم نسخه نهایی بیاد و یا خیال راحت نصب کنم اگه قرار باشه هرچند وقت یکبار وضعیت سیستم اینطوری بشه همون ویندوز سون خیلی بهتر هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •