سلام
1- فعلا من لینکی ندیدم.
2-بله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1- فعلا من لینکی ندیدم.
2-بله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behavior blocker باعث میشه که برنامه توی سندباکس اجرا بشه و از کارایی HIPS کم میکنه.درسته؟
خود شما چی پیشنهاد میدید کلا bb رو خاموش کنم ؟
بله در اصل BB به طور اتوماتیک سوالاتی که از شما پرسیده میشد رو بلاک میکنه(برای برنامه هایی که در لیست سفید کمودو نیستند)
نمونه ای از قعالیت BB رو میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید
خب این ذیگه بستگی به خود شما داره مثلا من دوست دارم از خودم سوال پرسیده بشه و تصمیم بگیرم پس BB رو خاموش کردم ولی به هر حال امنیت شما با BB فعال بیشتر میشه به خصوص اگر چند نفر از سیستم شما استفاده میکنند
سلام خدمت دوستان، این نسخه فایروال کمدو چند مگه؟ آخه از تو سایت خود کمدو آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی و فایروال همشون 127.15 مگ هستند.
از چند تا سایت دیگه همن امتحان کردم، هر کدوم یه حجمی داشتن.(یکی 94 و یکی 48 مگ)
اگه یه لینک درست 64 بیتی بدین ممنون میشم
یه سوال دیگه هم داشتم، بهتره از کمدو اینترنت سکوریتی استفاده کنم یا آنتی ویروس مایکروسافت و فایروال کمدو؟
تشکر![]()
سلام
نسخه 6 حجمش 127 مگ هست. مستقیم از سرورهای کومودو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اینترنت سکیوریتی خوبه. آنتی مایکروسافت را بیخیال بشی به نظرم بهتره. به نظر من هیچ دلیلی وجود نداره که بخواهید از آنتی ویروس مایکروسافت استفاده بکنید.
سلام
این لینکی که گذاشتید هم برا 32 بیتی هست و هم 64 بیتی؟
من برا ورژن 6 از سایت سافت 98 رفتم دانلود کنم دو لینک مجزا برا 32 بیت و 64 بیت گذاشته بود هر دو لینک هم از سایت خود کومودو بود این جریانش چطوری هست؟
سلام
اون لینکی که من قرار دادم فول هست و مربوط به پلتفرومهای 32 و 64 بیتی.
سلام یک سوال ایا انتی ویروس کمودو مثل کویک هل و نود 32 وقتی لپتاپ دزدیده شه امکانی واسه پیدا کردن لپتاپ هست مثلا ip طرف رو بگه یا همیچین چیزی؟
سلام
نه، نداره.
ایا نرم افزار رایگانی میشناسین که این کارو انجام بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)