تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 81 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

1 بهترین نوع اینترنت

سلام
    من با شاتل تماس گرفتم
    یه ساله 512 رو میده 114 هزار تومان ولی با 13 گیگ یعنی ماهی یک گیگ
    من ماهی 5 گیگ فیلم دانلود میکنم کارمو راه نمیندازه
    ولی دور از شوخی بچه ها گرفتن ولی اونم خیلی جاب نمیده یعنی تضمین 512 رو میده ولی معلوم نیست کیفیت لازمه رو داشته می باشد .
    بقیه هم که رسما تعطیلا

من قرار دادم
    Last edited by absa2004; 06-08-2008 at 11:06.

2. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr_Hamed_Shams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من پارس آنلاین دارم - اصلا خوب نیست - رفتم شاتل سفارش دادم
    Last edited by Mr_Hamed_Shams; 07-08-2008 at 20:31.

4. 2 کاربر از Mr_Hamed_Shams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تست کن

اگه خوب بود بگو بریم بخریم چون قرار دادم شهریور تموم میشه

هر چند که این هم احتمالا مثله همه است

6. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من پارس آنلاین دارم - اصلا خوب نیست - رفتم شاتل سفارش دادم
    کدوم منطقه مخابرات هستید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

امروز زنگ زدم به شاتل 256 می خواستم گفت به کاربرای خونگی نمیدی.م اگه دانشجو باشی کارت دانشجویی بیاری میدیم منم که تازه کنکور می خوام بدم چه کار کنم , راه دیگه ای نداره ؟

9. این کاربر از emad27-271 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr_Hamed_Shams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کدوم منطقه مخابرات هستید؟
    منطقه علامه طباطبایی(آزادگان)

11. این کاربر از Mr_Hamed_Shams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

منم از پارس آنلاین استفاده میکنم منطقه مالک اشتر ، واقعا افتضاحه ، بهترین سرعت دانی که داشتم تا حالا 12kb بود و در حالت عادی حتی تا 7 هم میرسه مسخرهست واقعا.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ما که پولمون به هدر رفت شما پولتون رو واسه شاتل هدر ندید این شرکت توی قم تازه شروع به کار کرده و سرعت پایینی داره البته من تو تهران امتحان کردم دیدم اونجا خیلی بهتره سرعتشم بالاتر بود ولی برای قمی ها خیلی اهمیت قایل نشدن قطع و وصل شدن های زیادی داره سرعتش به ندرت به 20 kb می رسه گاهی تا 3 kb هم پایین میاد این رو در نظر بگیرید که هنوز مشترک زیادی نداره و تازه آغاز فعالیتش تو قمه و مطمعنا تا چند وقت دیگه سرعتش پایین تر هم میاد تنها نکته ای که داره در مورد حجمی هست که می تونید دانلود یا اپلود کنید که این سرویسش بدک نیست مثلا من 128 سه ماهه گرفتم که 30 گیگ می ده تو 64 دانلود نامحدوده و یک سرویس شبانه هم داره که از 1 تا 7 صبح هست که اون موقع هم می تونید به صورت نامحدود دانلود کنید البته با این سرعتی که داره احتمالا از خیرش بگذرید خلاصه خودتون تصمیم بگیرید با توجه به نیازتون ایا بدردتون می خوره یا نه اگه زمان براتون مهم نیست سرویس خوبی هست اما اگه زمان براتون مهمه اصلا ترفش نرید. قیمتش هم بدک نیست زود هم وصل می کنند در حدود 2 روز بعد از شفارش میان وصل می کنند. حالا قدر صبا نت رو می دونم اون روزها تازه می رفتم نمایندگیش کلی باحاشون کل کل می کردم که چرا سرعتش پایینه حالا نگو سرعتش خیلی هم بالا بود تا 56kb می داد یعنی من ظرف 4.5 ساعت یک فیلم 700 مگابایتی رو دانلود می کردم ولی حالا باید 3 برابر او وقت تلف کنم تا دانلود کنه کاش صبانت به این روز نمی افتاد وگرنه من حاضر نبودم با هیچ شرکت دیگه ای قرارداد ببندم اقا اگه کسی شرکت دیگه ای میشناسه که سرعت خوبی می ده معرفی کنه تا کار ما هم راه بیوفته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ما که پولمون به هدر رفت شما پولتون رو واسه شاتل هدر ندید این شرکت توی قم تازه شروع به کار کرده و سرعت پایینی داره البته من تو تهران امتحان کردم دیدم اونجا خیلی بهتره سرعتشم بالاتر بود ولی برای قمی ها خیلی اهمیت قایل نشدن قطع و وصل شدن های زیادی داره سرعتش به ندرت به 20 kb می رسه گاهی تا 3 kb هم پایین میاد این رو در نظر بگیرید که هنوز مشترک زیادی نداره و تازه آغاز فعالیتش تو قمه و مطمعنا تا چند وقت دیگه سرعتش پایین تر هم میاد تنها نکته ای که داره در مورد حجمی هست که می تونید دانلود یا اپلود کنید که این سرویسش بدک نیست مثلا من 128 سه ماهه گرفتم که 30 گیگ می ده تو 64 دانلود نامحدوده و یک سرویس شبانه هم داره که از 1 تا 7 صبح هست که اون موقع هم می تونید به صورت نامحدود دانلود کنید البته با این سرعتی که داره احتمالا از خیرش بگذرید خلاصه خودتون تصمیم بگیرید با توجه به نیازتون ایا بدردتون می خوره یا نه اگه زمان براتون مهم نیست سرویس خوبی هست اما اگه زمان براتون مهمه اصلا ترفش نرید. قیمتش هم بدک نیست زود هم وصل می کنند در حدود 2 روز بعد از شفارش میان وصل می کنند. حالا قدر صبا نت رو می دونم اون روزها تازه می رفتم نمایندگیش کلی باحاشون کل کل می کردم که چرا سرعتش پایینه حالا نگو سرعتش خیلی هم بالا بود تا 56kb می داد یعنی من ظرف 4.5 ساعت یک فیلم 700 مگابایتی رو دانلود می کردم ولی حالا باید 3 برابر او وقت تلف کنم تا دانلود کنه کاش صبانت به این روز نمی افتاد وگرنه من حاضر نبودم با هیچ شرکت دیگه ای قرارداد ببندم اقا اگه کسی شرکت دیگه ای میشناسه که سرعت خوبی می ده معرفی کنه تا کار ما هم راه بیوفته

منم امروز اومدن برام وصل کردن سرعتم بد نبود دم ظهر , با 256 , سرعت دانلودم 70 بود , اما بعد از ظهر هی یواش یواش اومد پایین زنگ زدم به نمایندگی قمشون گفت تو منطقه ی صدوق نباید مشکل داشته باشیم , گفت اما به تهرانم اطلاع بده , بهشون گفتم اونا هم گفتن مشکل داره منطقه ی شما , 'گفت امشب شاید درست بشه

فقط نمیدونم چرا این چراغ usb مودمم چشمک میزنه ؟, به اون کسیم که اومده بود نصب کنه گفتم اما گفت بذار یه گوشه تکونشم نده درست میشه اما درست نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خدمات پارسی نت چطوره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت 128، یک ساله، 50 گیگ،قیمت: 127 تومن + آبنومان> جمعا حدود 160 تومن. میشه ماهی 4 گیگ. واسه فیلم دانلود کردن خوبه دیگه؟

کسی جایی سراغ نداره بدون محدودیت دانلود بده؟
    من آخرش ماهی 15 میتونم بدم!
    راستی من بین پل نیروگاه تا میدان توحید هستم با پیش شماره 883
    ممنون
    Last edited by amanofnoname; 17-09-2008 at 03:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •