کرک رو ریختم دوباره برگشت به ارور اولی که عکسشو گذاشتم![]()
کرک رو ریختم دوباره برگشت به ارور اولی که عکسشو گذاشتم![]()
استغفرالله![]()
شما پچ رو از کجا دانلود کردی ؟
ستاپ داشت یا کپی کردنی بود ؟
ستاپی بود
حدود 360 مگی هست پچ مربوطه از سایت
PESEdit.com.2013.Patch.v1.1_www.------------.com
آسان
پست 229 رو انجام بده
با سلام و عرض خسته نباشید
من بازی رو از یکی از سایت های ایرانی دانلود کردم و نصب کردم که اجرا میشه فقط یه مشکلی که دارم قبل از اجرای بازی قسمت setting بازی قسمت specifishaon میرم در قسمت سی پی یو good مینویسه وقتی بازی رو اجرا میکنم تو قسمت مستر لیگ کمی که جلو میرم بازی هنگ میکنه و در میاد میرم قیمت setting میبینم نوشت یا unable یا bad کسی اگه راه حل این مشکلو میدونه راهنماییم کنه
سلام دوستان من نتونستم پچ pesedit رو نصب کنم
احساس میکنم از نسخه ای که خریداری کردم
یکی از دوستان که این پچ بدون هیچ مشکلی براش روی ویندوز 7 نصب شده بگه بازی رو از کجا یا کدوم شرکت خریداری کرده
من بازی رو گرفتم نصب کردم.
پچ 1.2 هم نصب کردم.
چند دست بازی دوستانه زدم مشکلی نداشت.
ولی میخوام cup بزنم یا be a legend بازی کنم، وقتی next match رو میزنم crash میده و از بازی میاد بیرون !
البته این مشکل رو توی بازی دوستانه هم داشتم (قبل از اینکه پچ رو نصب کنم)
ولی بعد از نصب پچ بازی دوستانه درست شد، حالا اوناش مشکل داره.
چی کار کنم ؟![]()
راستی کرکم عوض کردم بازم خوب نشد![]()
این کار هایی که میگم انجام بده اجرا میشه
در قسمت Run ویندوز بنویس regedit حال به آدرس های زیر برو
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREKONAMIPES2013]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KONAMI\PES 2013]
اون جا که نوشته code این رو وارد کن SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73 و در قسمت installdir هم چک کن که مسیر بازی به درستی باشه اگه نبود درستش کن
بعد برو کرک Reloaded رو از سایت (پی سی دی ) دانلود کن حجمشم 17 مگ هست
سپس به پوشه ای که بازی نصب شده برو فایل buddha.dll رو پاک کن بعد محتویات پوشه کرک Reloaded رو که شامل دو فایل با نام های rld.dll و pes2013.exe هست رو همونجا کپی کن
بعد به پوشه kitserver13 برو فایلی با نام Manager رو اجرا کن و بعد گزینه Attach رو بزن و بعد ok کن(اگه قبلا Attach شده بود یک بار Detach کن بعد 2 بازه attach کن
حالا فایل pes2013.exe رو اجرا کن
اگه تمام مراحلی درست انجام بدی بازی اجرا میشه
من قبلا این کار رو کرده بودم میره تو بازی ولی همه چیز بهم میریزه نه لباس ها درست میشه نه آرم تیم ها .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)