تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 118 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1179

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (Symantec (Norton ← فهرست مطالب آموزشی در پست دوم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

در اینکه فایلهای ویروسی داخل قرنطینه فعایلیتشون قطع می شه شکی نیست.فقط می خواستم بدونم بعد از پاک کردن نورتون به طور اتوماتیک فایلها از قرنطینه پاک می شند و فایلها هم از هارد اتوماتیک پاک می شند یا نه؟اخه وقتی پاک می کنیم نورتون رو اون فایلها هنوز یه جایی تو هارد هستند که به کمک نورتون محدود شدند و در صورت نبودن برنامه احتمالش هست که فعالیت اونا هم از سر گرفته بشه در صورتی که از هارد پاک نشده باشند.البته بعد که فکر کردم دیدم حتما اون فایلها هم یه جایی تو فولدری که نورتون نصب هست کپی می شند دیگه درسته؟اگه اینطوره که خب بعد از پاک شدن نورتون اون فولدر و اون قسمت از هارد هم پاک می شه دیگه.پس مشکلی نیست.به هر حال ممنون از راهنمایی.یهو این سوال برام پیش اومد که چی می شه!اگه بیشتر فکر می کردم این سوال پبش نمی اومد برام! بالاخره انتی ویروسها این چیزای ساده رو در نظر می گیرند حتما!
    فولدر قرنطینه تو این مسیر قرار گرفته که بعد از پاک شدن آنتی ویروس اونم حذف میشه:
    X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\SRTSP

2. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

norton internet security and norton 360 free 90 day trial
    :NIS : http://buy-download.norton.com/downloads/OEM/20.1/NIS/NIS_20.1.0.24_SYMTB_PR_MRFTT_361_7599-PCWE2.exe
    :N360 http://download.pcwelt.de/area_release/files/39/BE/39BEABEB2B1F8BD97DF3CE8749BF1174/N360_20.1.0.24_SYMTB_PR_MRFTT_362_7488_PCWE1.exe

4. 10 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببخشيد.نورتون 2013من گاهی اوقات که آپديتش ميکنم دو مرحله آخرش علامت ضربدر قرمز داره ولی بعد از ريسيت وآپدیت دوباره هر سه مرحله علامت تيک داره.علّت چيه؟؟؟2012خيلی بهتر بود

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من با نورتون اینترنت سکیوریتی 2012 آخرین ورژنش بیشتر لذت می برم. نمی دونم چی بگم. 2013 سنگینه . یک جوری هائی اگر اورجینال نباشه . خوب عملکردی نداره. به نظرم سونارش یک جورائی گیجه. ولی من همیشه یک برنامه را نصب می کردم. نورتون 2013 داشتم. هیچ عکس العملی نشون نمی داد. ولی دیروز همین 2012 تا اومدم برنامه را اجرا کنم. در جا پاکش کرد.. version 19.9.0.9 که الان نصب می باشد. یکبار یک اتفاق دیگه هم افتاد ماه پیش. سیستمم ریخت بهم. restore کردم نورتون 2013 هر کاری کرد بالا نیومد. ولی قربونش برم این 2012 همه جوره ردیفه. البته این نظر شخصی می باشد. نظرات و تجربه های بقیه برای من محترمه. هومن

7. این کاربر از hofman1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من میخواستم نورتون نصب کنم{البته 2013 } گرفتم یکم از این تایپیک را خوندم نا امید شدم{از این همه مشکلی که دارد}!!
    هوش مصنوعیش چجوریه؟؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

ببخشيد.نورتون 2013من گاهی اوقات که آپديتش ميکنم دو مرحله آخرش علامت ضربدر قرمز داره ولی بعد از ريسيت وآپدیت دوباره هر سه مرحله علامت تيک داره.علّت چيه؟؟؟2012خيلی بهتر بود
    سلام

آنتی ویروس ها بخصوص در ایران مدام مشکل آپدیت کامل و بی نقص را دارند تا موقعی که تمام موارد آپدیت بدرستی دریافت نشود احتمال هست برنامه به شما اخطار دهد و در مرحله بعدی آپدیت مشکل برطرف شود و فایل ها دریافت شود

البته شاید ...

من با نورتون اینترنت سکیوریتی 2012 آخرین ورژنش بیشتر لذت می برم. نمی دونم چی بگم. 2013 سنگینه . یک جوری هائی اگر اورجینال نباشه . خوب عملکردی نداره. به نظرم سونارش یک جورائی گیجه. ولی من همیشه یک برنامه را نصب می کردم. نورتون 2013 داشتم. هیچ عکس العملی نشون نمی داد. ولی دیروز همین 2012 تا اومدم برنامه را اجرا کنم. در جا پاکش کرد.. version 19.9.0.9 که الان نصب می باشد. یکبار یک اتفاق دیگه هم افتاد ماه پیش. سیستمم ریخت بهم. restore کردم نورتون 2013 هر کاری کرد بالا نیومد. ولی قربونش برم این 2012 همه جوره ردیفه. البته این نظر شخصی می باشد. نظرات و تجربه های بقیه برای من محترمه. هومن
    من میخواستم نورتون نصب کنم{البته 2013 } گرفتم یکم از این تایپیک را خوندم نا امید شدم{از این همه مشکلی که دارد}!!
    هوش مصنوعیش چجوریه؟؟

سلام بطور حتم نسخه 2013 کیفیت و کارایی بهتری دارد مطمئن باشید سیمانتک بزرگ امنیت دنیا هیچ گاه یکسال وقت خود را برای بدتر کردن نرم افزار خود نمیگذاره متاسفانه بخاطر مشکلات زیاد کاربران ایرانی از ویندوز های دستکاری شده تا اینترنت بی کیفیت گرفته و استفاده از نسخه های غیر قانونی همه و همه بر روی کیفیت محصول تاثیر گذار خواهند بود مطمئن باشید در صورتی که برنامه کیفیت خوبی نداشت الان کل نت و بخصوص رقبا پر کرده بودند از این مطالب

سعی کنید در چنین مواقعی از آزمون و خطا استفاده کنید
    مثلا تعویض ویندوز ( از محصول یه شرکت دیگه استفاده کنید حتی بهتر اورجینال )
    فایل نصبی خود را از سایت اصلی شرکت تهیه کنید و دوباره نصب کنید
    .....

موفق و پیروز باشید

10. 5 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phoenix71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    >>>همین نزدیکا<<<

پيش فرض

من تنظیمات Nav 2013 رو میخواستم که بهترین تنظیمات چی هست ؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من تنظیمات Nav 2013 رو میخواستم که بهترین تنظیمات چی هست ؟
    سلام
    تو پست دوم تنظیمات مختلف رو گذاشتیم.برای همه شون مشترکه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phoenix71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    >>>همین نزدیکا<<<

پيش فرض

میشه خودتون یه نگاه بندازید چون فکر کنم عکس ها پاک شده یا من نمیبینم؟

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام بر دوستان خوبم یه سوال دارم
    من از 360 5.2.2 استفاده میکنم وقتی یه چیزی مثلا ترینر دانلود میکنم روش راست کلیک کرده و insight network scan یا norton file insight رو میزنم هیچ مشکلی نشون نمیده فوقش میگه که این برنامه مورد اطمینان نیست و یوزر کمی استفاده میکنه ازش ولی وقتی سیستم در حالت Idle هست و خودش به صورت اتوماتیک شروع به اسکن میکنه به همون برنامه گیر میده و میگه پاکش کن
    ببخشید زیاد شد
    شاد باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •