فولدر قرنطینه تو این مسیر قرار گرفته که بعد از پاک شدن آنتی ویروس اونم حذف میشه:
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\SRTSP
فولدر قرنطینه تو این مسیر قرار گرفته که بعد از پاک شدن آنتی ویروس اونم حذف میشه:
X:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\SRTSP
norton internet security and norton 360 free 90 day trial
:NIS : http://buy-download.norton.com/downloads/OEM/20.1/NIS/NIS_20.1.0.24_SYMTB_PR_MRFTT_361_7599-PCWE2.exe
:N360 http://download.pcwelt.de/area_release/files/39/BE/39BEABEB2B1F8BD97DF3CE8749BF1174/N360_20.1.0.24_SYMTB_PR_MRFTT_362_7488_PCWE1.exe
ببخشيد.نورتون 2013من گاهی اوقات که آپديتش ميکنم دو مرحله آخرش علامت ضربدر قرمز داره ولی بعد از ريسيت وآپدیت دوباره هر سه مرحله علامت تيک داره.علّت چيه؟؟؟2012خيلی بهتر بود![]()
من با نورتون اینترنت سکیوریتی 2012 آخرین ورژنش بیشتر لذت می برم. نمی دونم چی بگم. 2013 سنگینه . یک جوری هائی اگر اورجینال نباشه . خوب عملکردی نداره. به نظرم سونارش یک جورائی گیجه. ولی من همیشه یک برنامه را نصب می کردم. نورتون 2013 داشتم. هیچ عکس العملی نشون نمی داد. ولی دیروز همین 2012 تا اومدم برنامه را اجرا کنم. در جا پاکش کرد.. version 19.9.0.9 که الان نصب می باشد. یکبار یک اتفاق دیگه هم افتاد ماه پیش. سیستمم ریخت بهم. restore کردم نورتون 2013 هر کاری کرد بالا نیومد. ولی قربونش برم این 2012 همه جوره ردیفه. البته این نظر شخصی می باشد. نظرات و تجربه های بقیه برای من محترمه. هومن![]()
من میخواستم نورتون نصب کنم{البته 2013 } گرفتم یکم از این تایپیک را خوندم نا امید شدم{از این همه مشکلی که دارد}!!
هوش مصنوعیش چجوریه؟؟
سلام
آنتی ویروس ها بخصوص در ایران مدام مشکل آپدیت کامل و بی نقص را دارند تا موقعی که تمام موارد آپدیت بدرستی دریافت نشود احتمال هست برنامه به شما اخطار دهد و در مرحله بعدی آپدیت مشکل برطرف شود و فایل ها دریافت شود
البته شاید ...
سلام بطور حتم نسخه 2013 کیفیت و کارایی بهتری دارد مطمئن باشید سیمانتک بزرگ امنیت دنیا هیچ گاه یکسال وقت خود را برای بدتر کردن نرم افزار خود نمیگذاره متاسفانه بخاطر مشکلات زیاد کاربران ایرانی از ویندوز های دستکاری شده تا اینترنت بی کیفیت گرفته و استفاده از نسخه های غیر قانونی همه و همه بر روی کیفیت محصول تاثیر گذار خواهند بود مطمئن باشید در صورتی که برنامه کیفیت خوبی نداشت الان کل نت و بخصوص رقبا پر کرده بودند از این مطالب
سعی کنید در چنین مواقعی از آزمون و خطا استفاده کنید
مثلا تعویض ویندوز ( از محصول یه شرکت دیگه استفاده کنید حتی بهتر اورجینال )
فایل نصبی خود را از سایت اصلی شرکت تهیه کنید و دوباره نصب کنید
.....
موفق و پیروز باشید
من تنظیمات Nav 2013 رو میخواستم که بهترین تنظیمات چی هست ؟
سلام
تو پست دوم تنظیمات مختلف رو گذاشتیم.برای همه شون مشترکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه خودتون یه نگاه بندازید چون فکر کنم عکس ها پاک شده یا من نمیبینم؟
سلام بر دوستان خوبم یه سوال دارم
من از 360 5.2.2 استفاده میکنم وقتی یه چیزی مثلا ترینر دانلود میکنم روش راست کلیک کرده و insight network scan یا norton file insight رو میزنم هیچ مشکلی نشون نمیده فوقش میگه که این برنامه مورد اطمینان نیست و یوزر کمی استفاده میکنه ازش ولی وقتی سیستم در حالت Idle هست و خودش به صورت اتوماتیک شروع به اسکن میکنه به همون برنامه گیر میده و میگه پاکش کن
ببخشید زیاد شد
شاد باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)