تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 25 از 328 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

به نظر من یکی باید بره و به دخترا بگه اون شاهزاده ای که همش تو فکرتون هست و با جیب پر پول و قیافه و تیپ انچنانی قراره بیاد و مدام هم تو فیلم های سینمای ایران میبینمشون و نمادشون هم شده گلزار و.. فقط تو فیلم و رویا هستن.
    خوب به نظر من شرایط موجود خیلی بیشتر به ضرر پسرها هست تا دخترها.چون دخترها اگر هیچ کیس خوبی هم گیرشون نیاد خوب نهایتش اینه که مجرد باقی میمونن. تا آخر عمر هم که تو خونه ی باباشون میتونن بمونن و تحت کفالت پدر و مادرشون هستند و مشکلی نخواهند داشت ولی پسرهای مجرد تحت هیچ حمایتی قرار نمیگیرند جه از لحاظ اجتماعی چه از طرف خانواده.یعنی برای پسر افت داره که بخواد توی خونه ی باباش بمونه .

2. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببینید توی ازدواج هرچقدر سن بره بالاتر انتخابات برای یه دختر محدودتر میشن و انتظارات و توقعات کمتر میشن تا به اصطلاح در خمره ترشی قرار نگیرن.
    اما مهمترین عامل اون دختر تریپ و این چیزایی هست که بعد گذشت یک ماه عادی میشه از نظر من تریپ و ظاهر و خوشتیپی و خوشگلی همه و همه بعد یک ماه نه دو ماه حتما واسه طرفین عادی میشن و به قول قدیمیا این اخلاق است که میماند (با اندکی دخل وتصرف

عزیز دل شما موقیت خوبی دارید و به جد انتخاب های بسیار بهتری رو خواهید داشت.
    درسته تیپ و ظاهر همه چیز نیست ولی بالاخره به نظر من حداقل 40 درصد در جذب طرفین به هم تاثیر داره .بالاخره هر کسی اولش با نگاه جذب دیگری میشه و باقی ماجرا با صحبت کردن هست که معلوم میشه.مثلا شما یه ماشین هم که بخوای بخری حالا هرچقدر هم که از لحاظ فنی سر باشه بازم حداقل 40 دزصد ظاهرش برات مهمه(البته قیاس مع الفارق هست!).این طبیعت آدمیزاد هست.خوب الویت چه دختر خانمها و چه آقا پسرها اول اینه که طرف هم خوشتیپ و هم پولدار و هم با اخلاق باشه در درجه دوم اگر خوشتیپ نبود حداقل پولدار و با اخلاق باشه و در درجه سوم اگر نه خوشتیپ بود نه پولدار حداقلش با اخلاق باشه. درجه آخر هم که هیچکدم از آپشنها ! رو نداره و صلاحیت ازدواج رو نداره.بالاخره هر کسی باید همتراز خودش رو پیدا بکنه.
    Last edited by ghahremanimehdi; 18-10-2012 at 18:33.

4. 4 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

میدونی چرا ازدواج نمیکنی چون عاقلی

6. 2 کاربر از kaplan 8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز اون خانم لیاقت شما رو نداشته و اصلا این فکر رو نکن که دنیا به آخر رسیده چون خودت میدونی که برای ما مردها دختر زیاده و زود میتونیم فراموشش کنیم
    ان شاا... که یک دختر با خانواده و نجیب و کدبانو گیرت بیاد
    شاید شما بتونی زود فراموش کنی اما کسانی مثه من (که فکر میکنم در اقلیت به سر میبریم) نمیتونن به همین راحتی فراموش کنن.من الان حدود یکسال هست که از یه دختر جدا شدم اما هنوز نتونسیتم فراموشش کنم
    و همیشه داره منو عذاب میده
    باورت نمیشه از یکسال قبل تا الان و بعد از آخرین باری که با هم رفیتم و لباس خرید کردیم من هنوز لباس نتونستم بگیرم.چون سلیقش تو انتخاب لباس بهتراز من بود همیشه اون برام انتخاب میکرد.هنوز که هنوزه دارم همون لباس هارو میپوشم.امروز رفتم تنهایی و با روحیه ایی داغون لباس بخرم اولش که اصلا نمیخواستم حتی برم داخل مغازه بعد به زور خودمو راضی کردم که برم داخل.رفتم تو و هنوز اولین شلوار رو پروو نکرده بودم که یادش افتادم و لباسی نخریدم و از مغازه اومدم بیرون.با اینکه خیلی بهش احتیاج داشتم
    واقعا نمیدونم چیکار کنم که فراموش کنم.کسی رو هم تو زندگیم ندارم که بخوام باهاش برم.به معنای واقعی کلمه تنهای تنهام
    هرچند که میدونم این چیزارو درک نمیکنید

8. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه موضوعی که تو پستهای بعضی دوستان دیدم و به نظرم خیلیهارو به اشتباه میندازه اینه که میگن فلانی دوست پسر داره یا دوست دختر داره پس ادم خوبی نیست یا بدرد زندگی نمیخوره
    با توجه به اینکه این ذهنیت یکی از بزرگترین دلایل عدم اعتماد به جنس مخالف هست و باعث مشکلات زیادی حتی بعد از ازدواج میشه فکر میکنم صحبت کردن درموردش خیلی میتونه مفید باشه
    با این پیش فرض که دوست بودن با جنس مخالف به داشتن رابطه چنسی کشیده نمیشه(اون بحثش جداس)
    به نظرتون اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟
    شما به عنوان یک مرد یا زن زمانی میتونین ازدواج موفق داشته باشین که نیازهای طرف مقابلتون رو بشناسید و بتونید رفتارش رو درک کنید این درک از تجربه بدست میاد شما با درک بدنیا نمیاید
    قدیما این درک و شناخت متقابل در مدت زمان طولانی و طی زندگی بدست میومد و مثل الان جداشدن اسون نبود طلاق برای پدر مادرای ما تابوی بزرگی بوده که به سختی بهش تن میدادن
    ولی الان شما دیگه یه عمر وقت ندارین که طرف مقابلتون رو بشناسید و باید این امادگی هارو از قبل و در اجتماع بدست اورده باشید
    پس به خودیه خود دوست بودن یک پسر با دختر چیز بدی نیست اتفاقا باعث میشه که بمرور دونفر همدیگه رو بهتر بشناسن و در صورتی که نقاط مشترک زیادی باهم داشتن ازدواج میکنن
    حتی بعد از ازدواج شما حق ندارین شریک زندگیتون رو از داشتن دوست محروم کنین در صورتی که اون شخص شمارو برای ازدواج انتخاب کرده باشه به هیچ عنوان بهتون خیانت نمیکنه
    بعضی ها به محض اینکه ازدواج میکنن فکر میکنن صاحب طرف شدن و حق دارن همه روابطش رو محدود کنن چه با خانواده چه با دوستانش
    معمولا اقا روابط خانوم رو با دوستانش قطع میکنه خانوم هم روابط اقا رو با خانوادش و دوستاش
    یا بعضی ها قبل ازدواج یا بعد ازدواج کلید میکنن که بدونن شریکشون قبلا با کیا روابط داشته اصلا اقا یا خانوم محترم این موضوع به شما ارتباطی نداره
    به هر حال این یه واقعیته که ادما باهم دوست میشن و دوست بودن به خودیه خود چیزه بدی نیست
    پس اینکه بیایم بگیم فلانی دوست پسر داشته پس ادم بدیه یا فلانی دختر باز بوده پس ادم بدیه حرف درستی نیست
    برای اینکه خیالتونو راحت کنم دیگه دختر و پسری پیدا نمیکنین که با جنس مخالف دوست نبوده باشه این ذهنیت رو بندازین دور که یکیو پیدا کنین که غارنشین باشه و تنها مرد یا زنی که تو عمرش دیده باشه شما باشین
    چون شما تو شرایطی رشد کردی که این جور دوستی ها طبیعیه و شما باهاش مشکلی نداری دلیل بر درست بودنش نیست و شما نمی تونی اینو به کل جامعه تعمیم بدی که اونا هم باید مشکلی نداشته باشن !!

10. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

شاید شما بتونی زود فراموش کنی اما کسانی مثه من (که فکر میکنم در اقلیت به سر میبریم) نمیتونن به همین راحتی فراموش کنن.من الان حدود یکسال هست که از یه دختر جدا شدم اما هنوز نتونسیتم فراموشش کنم
    و همیشه داره منو عذاب میده

sms11 جان بنده درکت میکنم.چون همین اتفاقی که برای شما افتاده برای منم افتاده و برای دیگران هم حداقل اگه مثل من و شما بی عقل باشند یه بار میافته

ببین دوست گلم.جدایی اتفاق ساده نیست که به همین راحتی بشه فراموشش کرد.من از جدایی تقریبا 1 سال و چند ماه میگذره.تا مدتها اصلا نمیتونستم کار خاصی انجام بدم.ته تهش غذا خوردن و توالت رفتن بود
    اما کم کم به این نتیجه رسیدم که نمیشه اینطوری زندگی رو ادامه داد و واقها زندگی برام دردناک شده بود.چه شبهایی که از خواب پا میشدم و گریه میکردم.چقدر خانوادمو اذیت کردم.باور میشه نزدیک 5 تا شیشه خونمون رو اوردم پائین

چقدر با پدرم حرفم شد.چقدر به فامیلامون بی احتارمی کردم.نمازمو فراموش کردم و دعا کردن رو که به کلی از یاد بردم........
    همیه اینها به اضافه کلی اتفاق ناگوار دیگه که جزء ضرر و زیان روحی چیز دیگه ای نصیبم نکرد....از زندگی و دانشگام هم به کلی عقب افتادم تا حدی که میخوام انصراف بدم و برم یه دانشگاه دیگه

ببین دوست گلم شما درسته الان حالت خوب نیست اما باید بدونی که دیگه هیچ راهی جزء فراموش کردن نیست...
    برای اینکه فراموشش کنی کلی سایت تو اینترنت هست که میتونه کمکت کنه.میتونه به روانشناس مراجعه کنی و از دیگران و اطرافیانت بخوای که تو این راه کمکت کنند

چند تا نکته هست که بهتره بهت بگم.اول از همه سعی کن از پرداختن به تخیلات بپرهیزی.یعنی فکرهایی مثل اینکه طرف برگشته و میخواد با شما ادامه بده رو از ذهنتون بزارید بیرون.اینها فقط افکاری هست که در ذهن شماست و هیچ وقت به واقعیت نمیرسه.اینو مطمئن باشی.من به شما قول میدم که طرف تحت هیچ شرایطی برنمیگرده.....حتی شما تبدیل بشید به مرد رویاهاش اون شما رو نمیخواد.پس برای برگشتش هیچ امیدی نداشته باشید و یه "نه"مقدس به خودتون بگید

تا میتونید به کیسهای دیگه فکر کنید.منظورم این نیست رابطه جدیدی رو آغاز کنید اما تو همون تخیلاتتون یکی دیگه رو جایگزین کنید.اینطوری متوجه میشید که فقط اون دختر نیست که شما رو احساساتی میکنه و دخترهای زیاد دیگه ای هم هستند که این حس عاشقانه رو به شما میدن

تصورت رو از اینکه اون خانم فرشته بی گناه بود پاک کنید.اونم مثل دیگران مطمئنا شما رو ناراحت کرده.پش بیخودی ازش " بت "درست نکن.مطمئن باش اگه ادامه میدادی تا الان پدرتو دراورده بود.
    سعی کن بعضی از تصورات غلط رو از ذهنت پاک کنی.مثل اینکه هیچ کس نمیتونه جای اونو واسه من بگیره و اون عشق اولمه و نمیتونم فراموشش کنم.مطمئن باش کس دیگه ای جاشو برات پر میکنه و تو هم میتونی کیس قبلی رو فراموش کنی.

صبر و زمان

این 2 تا رو جدی بگیر.زمان خودش خیلی چیزهای رو درست میکنه.پس صبر کن .صبر. صبر .صبر
    قسم میخورم روزی میرسه که میبینی دیگه احساسی بهش نداری.فراموشش نمیکنی اما اون حس عاشقانه درت از بین میره و زمانی که نسبت بهش بی تفاوت بشی حتی اگه برگرده دیگه شما هستید که اونو نمیخواید

دنبال یه احاس دیگه باش.یه دختر دیگه.یه تجربه دیگه و مطمئن باش اگه کارها رو به خدا بسپاری خودش همه چیزو درست میکنه

12. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چون شما تو شرایطی رشد کردی که این جور دوستی ها طبیعیه و شما باهاش مشکلی نداری دلیل بر درست بودنش نیست و شما نمی تونی اینو به کل جامعه تعمیم بدی که اونا هم باید مشکلی نداشته باشن !!
    من 15 خط حرف زدم شما با 1 خط اومدی کل حرفهای منو بردی زیره سوال؟ اونم با یه جمله کلی!
    لطفا هر قسمت از حرفهای من که به نظرت درست نیست نقل قول کن و نقدت رو بگو و بگو که به نظره شما چی درسته

14. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان مهمترین دلیل ازدواج نکردن مشخص شد مسائل مالی و آینده ی مبهمبا 85% ارا
    به نظر من بیایم در این مورد صحبت کنیم
    بعد هم میتونیم در مورد عدم اعتماد به جنس مخالف صحبت کنیم
    در حال حاضر در عرف جامعه یه عروسی شامل چه رسم و رسوماتی میشه و چه مقدار هزینه داره ؟
    از روزی که طرف میره خاستگاری حساب کنین تا شب عروسی
    اول از همه ببینیم یه عروسی در حال حاضر برای پسر و دختر چقدر هزینه داره بعد بریم سراغ نقد کردن هزینه های اضافی

16. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه موضوعی که تو پستهای بعضی دوستان دیدم و به نظرم خیلیهارو به اشتباه میندازه اینه که میگن فلانی دوست پسر داره یا دوست دختر داره پس ادم خوبی نیست یا بدرد زندگی نمیخوره

کسی که یک یا چند بار جدا شده ، خیلی راحت می تونه اینکارو تکرار کنه ، در صورت کوچکترین مشکل جداییو در دسترس ترین راه می بینه به جای حل مساله ، به قول رفتارگراها : رفتار - پاداش - تثبیت !

با توجه به اینکه این ذهنیت یکی از بزرگترین دلایل عدم اعتماد به جنس مخالف هست و باعث مشکلات زیادی حتی بعد از ازدواج میشه فکر میکنم صحبت کردن درموردش خیلی میتونه مفید باشه
    با این پیش فرض که دوست بودن با جنس مخالف به داشتن رابطه چنسی کشیده نمیشه(اون بحثش جداس)
    به نظرتون اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟

عجب ، توی دانشگاه باید با همه ی همکلاسیای جنس مخالف دوست بود تا بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد ؟ یه فروشنده با همه مشتریاش باید رفیق بشه ؟

شما به عنوان یک مرد یا زن زمانی میتونین ازدواج موفق داشته باشین که نیازهای طرف مقابلتون رو بشناسید و بتونید رفتارش رو درک کنید این درک از تجربه بدست میاد شما با درک بدنیا نمیاید
    قدیما این درک و شناخت متقابل در مدت زمان طولانی و طی زندگی بدست میومد و مثل الان جداشدن اسون نبود طلاق برای پدر مادرای ما تابوی بزرگی بوده که به سختی بهش تن میدادن
    ولی الان شما دیگه یه عمر وقت ندارین که طرف مقابلتون رو بشناسید و باید این امادگی هارو از قبل و در اجتماع بدست اورده باشید

این بماند که بشر حدود 4 میلیون سال رو کره زمین زندگی کرده مشکلات ازدواجش به اندازه 200 سال گذشته نبوده !! عملا هم چیزی به نام عشق در ازدواج وجود نداشت تا اینکه مادی گراها به دلیل ترس از مرگ اینو مهمتر جلوه دادن تا از فکر مرگ بیان بیرون !طلاق باید همیشه یه تابو بمونه ، من موندم اگه خانواده که مهمترین بنیاد نظام اجتماعی هست بخواد راحت از هم بپاشه ، ازون جامعه چه انتظاری میشه داشت

پس به خودیه خود دوست بودن یک پسر با دختر چیز بدی نیست اتفاقا باعث میشه که بمرور دونفر همدیگه رو بهتر بشناسن و در صورتی که نقاط مشترک زیادی باهم داشتن ازدواج میکنن
    حتی بعد از ازدواج شما حق ندارین شریک زندگیتون رو از داشتن دوست محروم کنین در صورتی که اون شخص شمارو برای ازدواج انتخاب کرده باشه به هیچ عنوان بهتون خیانت نمیکنه

این استدلال شما اصلا توجیهی برای خیانت نکردن نیست !

بعضی ها به محض اینکه ازدواج میکنن فکر میکنن صاحب طرف شدن و حق دارن همه روابطش رو محدود کنن چه با خانواده چه با دوستانش
    معمولا اقا روابط خانوم رو با دوستانش قطع میکنه خانوم هم روابط اقا رو با خانوادش و دوستاش
    یا بعضی ها قبل ازدواج یا بعد ازدواج کلید میکنن که بدونن شریکشون قبلا با کیا روابط داشته اصلا اقا یا خانوم محترم این موضوع به شما ارتباطی نداره

اگه بعد چند سال بفهمید همسر شما با چند نفر رابطه داشته بدتره یا همون اوایل بفهمید ؟

به هر حال این یه واقعیته که ادما باهم دوست میشن و دوست بودن به خودیه خود چیزه بدی نیست

مشکلش اینه این دوست بودنه خیلی از مواقع به جاهای باریک کشیده میشه !

پس اینکه بیایم بگیم فلانی دوست پسر داشته پس ادم بدیه یا فلانی دختر باز بوده پس ادم بدیه حرف درستی نیست
    برای اینکه خیالتونو راحت کنم دیگه دختر و پسری پیدا نمیکنین که با جنس مخالف دوست نبوده باشه این ذهنیت رو بندازین دور که یکیو پیدا کنین که غارنشین باشه و تنها مرد یا زنی که تو عمرش دیده باشه شما باشین
    زنان پليد (از نظر فساد اعتقاد و اخلاق و عمل) براى مردان پليد، و مردان پليد براى زنان پليدند (به اقتضاى جاذبه ذاتى نارى همديگر را مى‏يابند) و زنان پاك (از فساد اعتقاد و اخلاق و عمل) براى مردان پاك، و مردان پاك براى زنان پاكند (طبق جاذبه فطرى نورى يكديگر را مى‏يابند) آنها از آنچه (ديگران به تهمت درباره آنان) مى‏گويند پاك و منزه‏اند، براى آنها آمرزش و روزيى گرانمايه (در دنيا و آخرت) است

هر جوری باشی دنیا همونجور باهات برخورد می کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان مهمترین دلیل ازدواج نکردن مشخص شد مسائل مالی و آینده ی مبهمبا 85% ارا
    به نظر من بیایم در این مورد صحبت کنیم
    بعد هم میتونیم در مورد عدم اعتماد به جنس مخالف صحبت کنیم
    در حال حاضر در عرف جامعه یه عروسی شامل چه رسم و رسوماتی میشه و چه مقدار هزینه داره ؟
    از روزی که طرف میره خاستگاری حساب کنین تا شب عروسی
    اول از همه ببینیم یه عروسی در حال حاضر برای پسر و دختر چقدر هزینه داره بعد بریم سراغ نقد کردن هزینه های اضافی
    منم به نظرم بهتره فعلا مشکل اول را که مشکلات مالی است بررسی کنیم بعدش بریم سراغ مابقی.
    ببینید من الان اگر بک دختر خوب پیدا کنم و همه چی خوب پیش بره و این حرف، با وضعی که من و فکر میکنم اکثرا مثل من دارند، راضی نیستم عروسی پر خرج که کم کم 10 میلیون هزینه میزاره رو دستم بگیرم.
    دوست دارم یه مراسم ساده توی منزل گرفته بشه و اقوام نزدیک بیان و شادی باشه و اینها، نه یه عده که من سالی هم ممکنه یکبار نبینمش
    البته عروسی بر عهده پسر است و اگر خانواده عروس موافقت نکنند پسر باید بگیره.
    یک سنگ بزرگی که همین اول راهی است همین عروسیه، تا مخالفت کنی خانواده عروس میگه دختر مارو میخواد مفت ببره، خود دختر هم که از بچگی خواب لباس عروس رو میدیده.
    آخه مفت یعنی چی؟ الان یک نگاه به این شرایط بندازیم، یک پسر که رفته درس خوانده، بعد رفته خدمت، تازه میتواند یک کاره تمام وقت سالم بگیره، این همه پول را از کجا بیاره؟؟؟
    البته بدیهی است که تمام حرف ها بالا واسه زمان دلار 1900 تومانی بود و الان سندیتی نداره...

19. 6 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •