فک کنم تا 24 ساعت آینده .
اینو تو یه تاپیک گفته بودن !
3DM says the crack is 80% done and will be released in the next 15 hours or so.
فک کنم تا 24 ساعت آینده .
اینو تو یه تاپیک گفته بودن !
3DM says the crack is 80% done and will be released in the next 15 hours or so.
بازی کرک شد من دارم بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همه سایتا بگینش![]()
Fake هستش .
.
.
.
.
.
.
.
نکته جالب اینه که تا جایی که من میدونم نسخه اصلی بازی نسخه PS4 هستش و با این وجود میانگین نمره PS4 از PC و XONE پایین تر هستش ! .
- - - - -
اولین کرک بازی اومد ولی فقط با win 7 و بعضی cpu ها کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کرک دوم هم اومد .
حجم 72 مگ
من هنوز تست نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CRACK V2 – WINDOWS 7/8/8.1/10 SUPPORT
این کرک دوم رو دانلود کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم میگه استیم باید انلاین باشه برای اولین بار در حالی که استیم انلاین هستش !!!!!!!!!!
برای این که تعداد نقد های نسخه PS4 زیاد هست و نمرا 8 و 8.5 چند تا سایت فقط در برای نسخه های PS4 ثبت شده
دوستانی که مشکل اجرا دارند!
1 - کرک اول فقط با ویندوز 7 کار میکنه
2 - کرک ورژن 2 رو اگر نصب کردید آپدیت 1.0.5 رو هم بریزید.
3 - بعد از ریختن کرک 2 ساعت کامپیوترتون رو باید تنظیم کنید روی ساعت بیجینگ وگرنه بازی اجرا نمیشه!
4 - بعد از فرار کردن اسنیک از بیمارستان بازی هنگ میکنه! صبر کنید تا کرک 3 بیاد![]()
به نظر می رسه نسخه نسل هفتمی بازی هم خوبه مثل همون Ground Zeroes
یعنی حداقل گرافیکش واقعا در حد یه بازی نسل هفتمی خیلی خوب هست نه اینکه از اون هم عقبتر باشه!
فکر کنم باید بریم براش
ولی خب نسخه پی سی توی پایین ترین تنظیمات هم بهتره
فرق خیلی خاصی بین این سه نسخه بازی وجود نداره و هر سه توی یه سطحننکته جالب اینه که تا جایی که من میدونم نسخه اصلی بازی نسخه PS4 هستش و با این وجود میانگین نمره PS4 از PC و XONE پایین تر هستش ! .![]()
بازی کلا از نظر امتیازی خیلی عالی بوده و فکر کنم فعلا تا اینجای سال همراه با ویچر جزو نامزدهای اصلی بازی سال هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)