سلام.آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما از کجا خبر گرفتید.من با بانیان تماس گرفتم گفت هنوز عرضه نشده.اگه آدرس یا تلفن
فروشگاه رو دارید لطفا پ خ کنید. با تشکر
سلام.آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما از کجا خبر گرفتید.من با بانیان تماس گرفتم گفت هنوز عرضه نشده.اگه آدرس یا تلفن
فروشگاه رو دارید لطفا پ خ کنید. با تشکر
سلام
من دیروز در مشهد از سه نمایندگی محصولات پاناسونیک ( نمایندگی دستمالچی ) قیمت گرفتم تمام اجناس را گران کرده بود و می گفت بدلیل افزایش قیمت دلار است ؟
مثلا G10 را 1570 می فروخت و TH-P50V10 را 3100 ؟؟؟ !!!
آیا در تهران یا شهر شما هم قیمتهای نمایندگی بانیان افزایش داشته؟
بدین ترتیب احتمالا محصولات جدید هم که عرضه کنند با قیمت بالا عرضه خواهند کرد از جمله V20 & VT20 !!!!
ممنون
Last edited by koh; 13-09-2010 at 08:15.
فروش مستقیم تلوزیون v20 با گارانتی شرکت کوفرد .....من الان خریدم از جمهوری فروشگاه کوفرد قیمت 1.680.000
فقط یک کلمه عالی....و اینکه تا آخر هفته فقط 60 تا دیگه داشت و می گفت امروز از این دستگاه تا ظهر 17 تا فروخته
با سلام دوستانی که v20 خریداری کردند ایا موفق شدنداز تیونر دیجیتال استفاده کنند یا نه اگر جواب منفی پس اپشن ضبط تصاویر از طریق usb منتفی چون فقط از طریق تیونر دیجیتال امکان پذیره لطفا راهنمایی کنید.
ظاهرا تیونر دیجیتال نداره . من که نتونستم پیداش کنم
اقا ما كه توو رشتيم چقدر بايد صبر كنيم برسه؟
شرکت بانیان زمان تحویل را به نمایندگی ها اواخر مهر اعلام کرده است اگر برای چندین بار تاخیر نداشته باشد.
در سایت digitalversus.com و با بررسی V20 با چند تلویزیون از برندهای دیگر (سامسونگ، ال جی و سونی)، نتایج در حالت 576p چنگی به دل نمی زند. ظاهرا upscaling آن زیاد جالب نیست. اما در عوض، سامسونگ در مقایسه با بقیه واقعا عالی است.
آیا تصاویر SD ایران، دقیقا همین 576p هست یا فرق داره؟ و دیگر اینکه اصلا چنین مقایسه ای صحیح هست یا خیر؟
از اون موقع که اینو دیدم، خیلی تو ذوقم خورده. درسته که همه ی ما باید کم کم به سمت تصاویر HD بریم ولی واقعیت اینه که در حال حاضر، بیشتر از 95 درصد تصاویر مورد استفاده در خانواده ی ما از همین تصاویر بی کیفیت هست.
از طرفی میگم این همه ویژگی های مثبت V20 (مثل عمق رنگ مشکی، رنگ های طبیعی، زاویه دید بالا، زمان پاسخگویی پایین، قیمت نسبتا مناسب و ...) رو نمیشه به خاطر upscaling نادیده گرفت و از اون طرف هم میگم اگر upscaling خوب نباشه، این قابلیت ها به هیچ دردی نمی خوره و مثل استعدادی می مونه که هیچ وقت شکوفا نشه.
کسی می تونه به من کمک کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید سوال مبتدی میپرسم
کسی میتونه تو ضیح بده که این خاصیت upscaling چیه ؟
و به چه درد میخوره؟
دوست عزیز یه چیزی رو کلی بهت بگم . اگه به دنبال تصاویر اس دی هستی هیچ پنلی به گرد پای CRT ها نمیرسه چه ال سی دی چه ال ای دی و چه پلاسما . ولی اینو منی که از CRT اونم یکی از بهترینهاش اومدم به سمت این پنل عرض میکنم که کاملا راضی کننده س .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)