تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 26 اولاول ... 15212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اعتبار جامها در بستر تاریخ بدست میاد
    شاید الان جام باشگاه های جهان اعتباری به مراتب کمتر از جام باشگاه های اروپا داشته باشه اما ممکنه در سالهای آینده کم کم اعتبار جام باشگاه های جهان بیشتر از سی ال باشه
    دقیقا به همین خاطره که جام باشگاه های اروپا در ابتدای کارش اعتباری به مراتب کمتر از سالهای اخیر داشته
    پس میشه بر اساس این فرمول گفت که 5 جامی که رئال در سالهای آغازین سی ال بدست آورده اعتباری در حد جام باشگاه های فعلی جهان یا به مراتب کمتر از سی ال امروزی داشتن
    با این جمله که ارزش هر جام در بستر تاریخ مشخص میشه شدیدا موافقم. بحث اصلی ما هم شکل کلی داره وگرنه دیگه از ما گذشته بیایم بگیم ما تیممون پر افتخارتره نه شما
    صحبت من هم بیشتر روی این مطلب بود که تعداد جام (که حتی شامل جام های غیر معمول هم میشه) بدون توجه به جایگاه و ارزش اون جام در نظر فوتبالی ها (از بزرگان فوتبال تا
    رده های پایین تر) نگاه سطحی هست، با این مورد هم که قهرمانی های رئال توی سال های اولیه از نظر درجه سختی یا توجه و حضور تیم های مختلف مثل الان نبوده هم کاملا موافقم
    ولی از نظر جایگاه تاریخی، اعتبار و افتخار وقتی صحبت های بزرگانی که اون دوره رو از نزدیک دیدن می شنویم می بینیم همون موقع هم جایگاه بسیار بالایی داشته تا حدی که مثلا
    بابی چارلتون اسطوره و کاپیتان یونایتد توی دهه شصت میلادی از رئال اون زمان و بزرگانی مثل دی استفانو، پوشکاش و قهرمانی های متوالی توی سال های اولیه مثل یک اتفاق رویایی
    در ذهنش صحبت می کنه، بزرگان زیادی گفتند که رئال در اون زمان با اون تیم رویایی به مسابقات CL امروزی هویت داد و باعث شد طیف عظیمی از مردم و خصوصا فوتبالیست های جوان
    (مثل بابی چارلتون، ازبیو و ...) به فوتبال جذب بشن و آرزو داشته باشند که یک روزی بتونن توی همچین سطحی مسابقه بدند (اگه امکانش بود بعدا ویدئوهای صحبت های چارلتون، ازبیو
    و خیلی های دیگه رو می گذارم) و این نشون میده از نظر جایگاه و افتخار خیلی دستاورد ارزشمندی بوده هر چند که شدت توجه ها مثل زمان حال نبوده باشه و مقایسه اون با جام جهانی
    باشگاه های امروزی که، اگه روندش رو نگاه کنیم توی مرحله نیمه نهایی معمولا یک تیم عربی یا کره جنوبی و در فینال هم یک تیم امریکای جنوبی حریفان مسابقه هستند، حتی در ذهن
    نمی گنجه، جایگاه هر سری از مسابقات باید نسبت به زمان خودش سنجیده بشه، در CL سابق در اون دوره زمانی تیم های بزرگی مثل میلان، بارسلونا، اینتر و ... تیم های کوچک یا نوپایی
    نبودند، همون بارسلونا در اون سال های با حضور سوارز افسانه ای در رقابت های داخلی چندین بار رئال رو شکست داده بود و فقط ناکامیش در رقابت های اروپایی باعث شد که دیده نشه
    سوارزی که بعدا به اینتر پیوست و در کنار ماتزولا عصر طلایی اینتر رو خلق کرد و قهرمان اروپا شد، در عین حال اون قهرمانی ها فقط شامل یک یا دو تیم نمیشند و مثلا نمی تونیم دقیقا
    بگیم از فلان سال به بعد جهش ناگهانی رو دیدیم، از اون موقع باید حساب کنیم، قکر می کنم در این حد رو توافق داشته باشیم.

در مورد صحبت های علی آقا هم بگم که درسته اگه بخوایم از زمان حضور کرویف به بعد رو حساب کنیم، حساب کار متفاوت میشه اما مسئله ای که هست اینه که با این کار عملا یکی از
    بهترین دوران تیم رئال یعنی دهه 1980 رو نادیده گرفتیم، دوره ای که زیر نظر دی استفانو، ستاره های زیادی از آکادمی به تیم اصلی اومدن، امثال بوتراگوئنو، مانولو سانچیس، میگل پاردزا،
    میکل و مارتین واسکوئز که 5 بار متوالی لیگ (یک رکورد) و دو بار جام یوفا رو کسب کردن، حتی در زمانی که در تیم آکادمی حضور داشتند و در لیگ دوم بازی می کردند، رتبه اول رو کسب
    کردند و فقط به خاطر محدودیت یک تیم از هر باشگاه، اجازه حضورشون در لالیگا رو نداد، از طرف دیگه در جام حذفی بعد از حذف رقبا فینال رو با تیم اصلی رئال برگزار کردند، دستاوردی که
    هنوز کم نظیره و یکی از دلائل زمینه ساز روی آوردن بارسا به کرویف و تغییر سیاست کلی بارسا به بازیکنان آکادمی همین موفقیت رئال در دهه 80 میلادی بود، تفکری که باعث تغییرات
    اساسی در باشگاه بارسلونا و زمینه ساز موفقیت هاش شد، البته برای ظهور یک نسل طلایی دیگه در رئال باید نزدیک به یک دهه صبر می کردیم تا از اواخر دهه 90 میلادی باز تیمی رو دیدیم
    با هسته ای از بازیکنان آکادمی مثل فرانسیس پاون، استبان کامبیاسو، کاسیاس، فرناندو هیرو و رائول یا بازیکنانی که در سنین پایین به تیم اصلی اضافه شدند مثل سیدرف در 20 سالگی،
    مورینتس در 21 سالگی یا کارلوس در 22 سالگی، تیمی که موفقیت های زیادی رو کسب کرد و البته در کنار این نسل طلایی و در اواسط کار و در سال 2000 با حضور پرز و پروژه کهکشانی ها
    سیاست قبلی باشگاه به عقب برگشت، تفکری که تا امروز هم سیاست غالب باشگاه باقی مونده.

2. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نمیدونستم تاریخ باشگاه یعنی 20 سال اخیر
    دستت درد نکنه
    تمومه شک من برطرف شد

//////////////////////////////////////////////////////

دوستان این بحث جام رو ول کنید
    از 2 خط شروع شد الان رسید به 30 الی 40 خط
    من فقط جواب اون دوست عزیز رو داده بودم
    نمیدونستم کار میخواد به ابنجا بکشهوگرنه شروع نمیکردم

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بیشترین امتیاز تو یه فصل دسته بارساس یا رئال؟
    با چند امتیاز؟
    این فصل رکورد 100 امتیاز رئال توسط بارسا شکسته شد و اختلاف امتیاز تیم اول و دوم 15 بود
    هر دو تیم هم با 100 امتیاز رکورد زدن که اون موقع که رئال با 100 امتیاز اول شد اختلاف امتیاز تیم اول و دوم 9 امتیاز بود

cl هم بدجور تحقیر نشدیم مثله بارسا بدشانسی آوردیم که حذف شدبم
    این حرف رو طرفدار بایرن باید بزنه که تیمش تحقیر کرده نه اینکه حالا یه تیمی بارسارو برد همه شدن طرفدار اون تیم!!!
    چقدر خوبه که از تیم خودمون در هر شرایطی بتونیم دفاع کنیم و ... رو شقیقه نچسبونیم!
    Last edited by runner; 03-06-2013 at 19:08.

5. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تاریخ تو 20 ساله آخر خلاصه میشه عزیز؟
    نمیدونستم تاریخ باشگاه یعنی 20 سال اخیر
    دستت درد نکنه
    تمومه شک من برطرف شد

+
    رئال 31 بار لالیگا و 18 بار کوپا دلری و 9 بار جام باشگاه های اروپا را برده است رئال پر افتخارترین تیم درجام باشگاه های اروپا است

+
    بیشترین امتیاز تو یه فصل دسته بارساس یا رئال؟
    با چند امتیاز؟

دوست عزيز گمونم پست منو خوب نخوندى!

اون آمارى كه گذاشتم در جواب اون دوستمون بود و براى اثبات اينكه بارسا از لحاظ آمارى تو 20 سال اخير از رئال بهتر بوده؛ نه بيشتر!

من نگفتم كه جامهاى بارسا در مجموع بيشتر از رئاله!

البته فكر ميكنم اشتباه از خودم بود!
    اينجا جاى اين حرفا نيست!

بايد من بيام به شما بگم 6 تايى و شما هم به من بگى 7تايى!
    اينجورى بهتره...

7. 2 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این فصل رکورد 100 امتیاز رئال توسط بارسا شکسته شد و اختلاف امتیاز تیم اول و دوم 15 بود
    هر دو تیم هم با 100 امتیاز رکورد زدن که اون موقع که رئال با 100 امتیاز اول شد اختلاف امتیاز تیم اول و دوم 9 امتیاز بود

این حرف رو طرفدار بایرن باید بزنه که تیمش تحقیر کرده نه اینکه حالا یه تیمی بارسارو برد همه شدن طرفدار اون تیم!!!
    چقدر خوبه که از تیم خودمون در هر شرایطی بتونیم دفاع کنیم و ... رو شقیقه نچسبونیم!
    الان من تو پستم طرفداری کردم از بایرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من فقط گفتم چی گفتم بایرن بارسا رو تحقیر کرد
    شما بد متوجه شدید که فکر کردین من طرفدار بایرنم
    هر تیمی که بارسا رو ببره خوشحال میشم
    +
    من طرفدار رئالم سرسخت
    تو هر لیگه دیگه ای از یه تیم خوشم میاد
    مثلا تو لیگ انگلیس از یونایتد
    تو همون آلمان بایرن خوشم میومد بخاطر چند نفر که یکیش هاینکس بود
    و ...
    دوست عزيز گمونم پست منو خوب نخوندى!

اون آمارى كه گذاشتم در جواب اون دوستمون بود و براى اثبات اينكه بارسا از لحاظ آمارى تو 20 سال اخير از رئال بهتر بوده؛ نه بيشتر!

من نگفتم كه جامهاى بارسا در مجموع بيشتر از رئاله!

البته فكر ميكنم اشتباه از خودم بود!
    اينجا جاى اين حرفا نيست!

بايد من بيام به شما بگم 6 تايى و شما هم به من بگى 7تايى!
    اينجورى بهتره...
    بحث ما درمورد کله تاریخ بود نه 20 سال
    شما که لطف کردی تاریخ 20 ساله اخیرو گذاشتی که نشون بدی بارسا موفقتر بوده
    تاریخ کله 2 تا باشگاه رو بی زحمت بذار تا نشون بده کدوم موفقتر بوده
    موفق باشی

9. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

الان من تو پستم طرفداری کردم از بایرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من فقط گفتم چی گفتم بایرن بارسا رو تحقیر کرد
    +
    من طرفدار رئالم سرسخت
    تو هر لیگه دیگه ای از یه تیم خوشم میاد
    مثلا تو لیگ انگلیس از یونایتد
    و ...

با توجه به این که اینجا تاپیک اسپانیاست ما تیم اسپانیاتونو در نظر گرفتیم!!!

خوب ما هم همینو میگیم شما میگی نه تیم آلمانیم بایرن!!!
    الان گريتر فورت هم بارسارو ببره شما تیم آلمانیت عوض میشه!!!

بلاخره ما بد متوجه شدیم که شما طرفدار بایرنی یا تو آلمان از بایرن خوشتون میاد!کدوم؟

تاریخ کله 2 تا باشگاه رو بی زحمت بذار تا نشون بده کدوم موفقتر بوده
    کلی که بخوایم حساب کنیم بارسا موفقتر بوده:
    بارسا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رئال:

11. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با توجه به این که اینجا تاپیک اسپانیاست ما تیم اسپانیاتونو در نظر گرفتیم!!!

خوب ما هم همینو میگیم شما میگی نه تیم آلمانیم بایرن!!!
    الان گريتر فورت هم بارسارو ببره شما تیم آلمانیت عوض میشه!!!

بلاخره ما بد متوجه شدیم که شما طرفدار بایرنی یا تو آلمان از بایرن خوشتون میاد!کدوم؟

کلی که بخوایم حساب کنیم بارسا موفقتر بوده:
    بارسا:

رئال:
    شما کلا بد گرفتی مطلبو
    از هر تیمی که خوشم بیاد طرفدارش نیستم
    از بایرن خوشم میاد، طرفدارش نیستم دلیلشم گفتم وجود هاینکس ( بایرنو با دلیل گفتم دچار اشتباه نشی که شدی)
    من فقط و فقط طرفدار سرسخت رئالم و بس ( تاکید میکنم فقط رئال)

منظورم از تعداد جام اینجوریه
    مثلا تو لیگ رئال 35 بار قهرمان شده باسا 34 بار ( فقط مثال زدما بد متوجه نشید)
    چون بارسا تو جامهای خیریه و از این جام های کوچه بازاری زیاد شرکت کرده

دیگه این بحثو بیخیال شیم دوست عزیز
    Last edited by Abdolreza2012; 03-06-2013 at 23:22.

13. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

شما کلا بد گرفتی مطلبو
    از هر تیمی که خوشم بیاد طرفدارش نیستم
    از بایرن خوشم میاد طرفدارش نیستم دلیلشم گفتم وجود هاینکس ( بایرنو با دلیل گفتم دچار اشتباه نشی که شدی)
    من فقط طرفدار سرسخت رئالم و بس

منظورم از تعداد جام اینجوریه
    مثلا تو لیگ رئال 35 بار قهرمان شده باسا 34 بار ( فقط مثال زدما بد متوجه نشید)
    چون بارسا تو جامهای خیریه و از این جام های کوچه بازاری زیاد شرکت کرده

دیگه این بحثو بیخیال شیم دوست عزیز
    همین دیگه در کل که بخوایم در نظر بگیریم چون رئال پایین تره بقیه جاما میشه کوچه بازاری!!
    میگفتین پس فقط چمپیونز و لالیگارو در نظر بگیریم در کل تاریخ؟!

اشکال نداره الان رئال داره خودشو نشون میده که اون جامایی رو هم که همون سالای چمپیونز گرفته چجوری بوده که هنوز نتونسته تکرارشون کنه

من فقط طرفدار سرسخت رئالم و بس
    منم می خواستم همینو بشنوم از دهنتون
    خوب شما که طرفدار سرسخت رئالیو بس ، پس به بردای تیم خودتون اکتفا کنین نه وقتی هر تیمی بارسارو برد شما به عنوان یه رئالی سرسخت توی صحبت با یه طرفدار بارسا از بردتیمای دیگه استفاده کنی(امیدوارم منظورمو گرفته باشی)

امیدوارم این آخرش باشه ودیگه ادامه ندیم

15. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همین دیگه در کل که بخوایم در نظر بگیریم چون رئال پایین تره بقیه جاما میشه کوچه بازاری!!
    میگفتین پس فقط چمپیونز و لالیگارو در نظر بگیریم در کل تاریخ؟!

اشکال نداره الان رئال داره خودشو نشون میده که اون جامایی رو هم که همون سالای چمپیونز گرفته چجوری بوده که هنوز نتونسته تکرارشون کنه

منم می خواستم همینو بشنوم از دهنتون
    خوب شما که طرفدار سرسخت رئالیو بس ، پس به بردای تیم خودتون اکتفا کنین نه وقتی هر تیمی بارسارو برد شما به عنوان یه رئالی سرسخت توی صحبت با یه طرفدار بارسا از بردتیمای دیگه استفاده کنی(امیدوارم منظورمو گرفته باشی)

امیدوارم این آخرش باشه ودیگه ادامه ندیم
    باشه دیگه اون بحثو ادامه نمیدم وفقط همینو میگم که هر تیمی که بارسا رو ببره خوشحال میشم حالا بخواد اون تیم السعد قطر باشه یا بایرن
    منم از بایرن خوشم میومد بخاطر چندتا بازیکن که قبلا تو رئال بودن الان تو این تیمن ( مثل روبن و مربی سابق رئال : هاینکس و ...) ولی الان با برد خوبی که جلوی بارسا داشتن علاقم دوبرابر شد

17. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تيم منتخب لاليگا به انتخاب کاربران مارکا

خوانندگان سايت مارکا در يک نظرسنجي تيم فصل 2013 - 2012 لاليگا را انتخاب کردند.

سايت مارکا اقدام به نظرسنجي درباره تيم منتخب فصل 2012-2013 لاليگا کرد که در اين راي‌گيري بيش از 150 هزار نفر شرکت کردند.

به نقل از فارس، در ميان بهترين بازيکنان فصل 4 بازيکن از بارسلونا، 3 بازيکن از رئال مادريد، 2 بازيکن از رئال سوسيه‌داد و 2 بازيکن از اتلتيکو مادريد به چشم مي‌خورد.

بر اين اساس در درون دروازه کورتويس دروازه‌بان بلژيکي اتلتيکو با بيش از 70 درصد آرا به عنوان بهترين دروازه‌بان لاليگا انتخاب شد.

اين دروازه‌بان در 36 بازي تنها 28 گل دريافت کرد و کمک زيادي به تيمش کرد تا اتلتيکو مادريد عنوان بهترين خط دفاعي لاليگا را بدست آورد.

سرخيو راموس از رئال مادريد و اينيگو مارتينس از رئال سوسيه‌داد در قلب خط دفاعي قرار گرفتند.

کارلوس مارتينس از سوسيه‌داد در دفاع راست و جوردي آلبا از بارسا در دفاع چپ قرار دارند.

بوسکتس به عنوان هافبک دفاعي انتخاب شد و اينيستا و مسعود اوزيل به عنوان دو هافبک مرکزي و بازي‌ساز تيم منتخب از ديد هواداران انتخاب شدند.

خط آتش لاليگا هم شامل ليونل مسي در سمت راست، کريستيانو رونالدو در سمت چپ و رادامل فالکائو در نوک حمله مهاجمان تيم منتخب به شمار مي‌روند.

سرمربي اين تيم هم ديگو سيمئونه سرمربي اتلتيکو مادريد است.

1392/03/15

19. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •