تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 79 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

والا من به عنوان یک رزمی کار بازنشسته فقط یه آرزو دارم تو ورزش: اینقدر که تو این کشور بدون برنامه ریزی و گونی گونی خرج فوقتبالیست های میکنن، یکم هم خرج بقیه ورزش ها کنن (اونم نه خرج الکی، خرج درست و با برنامه ریزی). درضمن بقیه کشورها که از کره مریخ نیومدن که مدال بگیرن، هرکسی قطعا یه استعدادی تو یه ورزش داره.اینو مطمئن باشید. با شما که دارید این جمله را میخونید هم هستم!
    ولی متاسفانه این کشور مکانی هست که همه استعدادشون را با خودشون به گور میبرن.

2. 2 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13

پست های حذف شده، ادیت، مرج و موو شده در این تاپیک شدیدا رو به افزایشه؛ گویا برخی از دوستان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آشنایی ندارن و برخی هم در مثبت ترین دید، فراموش کردند! پس برای یادآوری! بد نیست چند موردش رو نقل قول کنم:

401- بيهوده‌نويسی و Spamming ممنوع! پست‌های بی‌فایده‌ای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.
    تذکر: با توجه به شمارش پست‌ها و وجود دکمه تشکر در انجمن، ارسال لحظه به لحظه، پست‌های بی‌محتوا، صرفا تبریک، تشکر و امثال این‌ها ممنوع می‌باشد. در جهت تایید یا قدردانی از سایر پست‌ها از کلید تشکر استفاده کنید.
    »» گزارش لحظه به لحظه بازی ها و تبریک بابت مدال آوری و... هم جزء این دسته قرار میگیرند. من پست های صرفا تبریک بابت برنز رستمی و گزارش لحظه به لحظه کاربران رو استثناء حذف نکردم. ممنون میشم که دوستان مـeـن بعد رعایت کنند. : )
    +
    طبیعتا نقض بند مذکور = حذف پست./

101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.
    102- از نوشتن کلمات ناشایست و مطالب غیر‌اخلاقی پرهیز کنید. همواره از لحن‌ مناسب استفاده کنید و احترام کاربران دیگر را تحت هر شرایطی داشته باشید.
    201- منبع مطالب و اخبار را حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی اون‌ها رو بصورت غیرفعال قرار دهید.
    204- برای بعضی موضوعات تاپیک کلی در نظر گرفته شده، در ادامه همان تاپیک ارسال و از ایجاد تاپیک جدید خودداری کنید.
    205- از ارسال اسپم‌وار (تعداد زیاد، بی‌اهمیت و در زمان کوتاه) مطالب خودداری کنید. در صورت تشخیص اینکه کاربر با هدفی غیر از اطلاع‌رسانی فعالیت دارد، به وی تذکر داده می‌شود و در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
    301- از بحث سیاسی و مذهبی و همچنین انحراف تاپیک‌ها به سمت این موضوعات جدا خودداری کنید.[
    + به دلیل اینکه در زیرشاخه المپیک سیستم تائید پست نداریم، برخورد با کاربران ناقض قوانین صریح تر از همیشه خواهد بود، پس لطفا در ارسال پست، موارد مذکور رو در نظر داشته باشید تا هم پستتون باقی بمونه و هم دسترسیتون به انجمن ورزش./
    یاعلی

4. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

اینم از سعید :((

حیف بود، ولی اون قزاقستانیه خیلی شاخ بود!! رکورد جهانی رو هم شکست!

6. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام به همه.
    دوستان محمد پور توی دوضرب ها دو فرصت آخرش رو نزد.
    واقعا ورزشکار توی این لحظه ها به تمرکز نیاز داره نمیدونم چرا ایرانیای حاضر اینجوری سر و صدا می کنن.محمدپور هی می گفت هیس اونا هی سر و صدا می کردن
    اصلا لباس سیاه رنگ خودش هم محشر بود ... عالی .... و اون بغضی که از همون اول توی صورتش بود ..
    مدال طلا حق ایلیا هست به نظر من

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

واقعا در این گروه همه تا اخرین لحظه تلاش کردن و اینطور نبود که زود حذف بشن

شانش طلا که اصلا نداشتیم ، نقره و برنز هم سخت بود

برای جوان 19 ساله به نظر من عالی بود ، خیلی خوب کار می کرد .

امیدوارم این شرایط ادامه داشته باشه و رو به پیشرفت باشه و در اینده فقط امید به فوق سنگین نباشه و در وزن های دیگه هم شانس بالا داشته باشیم

بعضی ورزشکاران در رشته وزنه برداری خیلی حساس هستند جو سالن خیلی براشون مهمه که این موضوع برای وزنه هایی که برای وزنه بردارسخت هست واقعا دچار مشکلش میکنه

اگر حرکت دوم دو ضرب رو میزد خیلی خوب میشد

ولی المپیک و دیگر ورزش کارا هم بیکار نیستند

- حریف احسان روزبهانی هم خیلی سر سخته قهرمان اروپا . مبارزه سختی داره احسان امشب
    امیدوارم حواسش به گاردش باشه و احساسی عمل نکنه

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کم شانس هم هستیم دیشب که رستمی رو فرم نبود 2-3 تا حریق قدرش اوت شدن یعنی عملا 3 تا مونده بودن برای مدال که رستمی هم سوم شد
    امشب که نماینده مون رو فرم بود و بهتر کار کرد کل رکوردها تاریخ ادوار شکسته شد
    خیلی قوی بودن یکی آذریه خراب میکرد و خوشحال میشدیم روسه میومد اون میزد میرفت رومانی میومد باز اون میرفت یکی دیگه میومد ایلیا هم که به جای خود رضازاده ای بود برای خودش نشون داد بیشترم میتونه بزنه

در کل رکورد خوبی داشتیم ولی بقیه کشورها هم خوب کار کردن و به مدال نرسیدیم
    من امشب راضی تر از دیشبم

10. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خيلي جالبه هي ورزشكارامون ميان اوت ميشن تو خيلي از رشته ها ازشون قدر داني هم ميشه تازه هي مجري برنامه 1000 بار قربون صدقشون ميره كه آره اين چيزي از ارزش هاي اين ورزشكار كم نميكنه و خيلي جوونه انشاالله 2 3 تا المپيك ديگه داره كه مدال بگيره و هميطور سال هاي سال ميگذره و اين جمله در المپيك هاي ديگه هم تكرار ميشه و همچنان كسي مدال نميگيره چون ميخواد تو المپيك بعدي مدال بگيره

و به كرات مشاهده ميشه كه مجريان و يا به اصطلاح كارشناسان برنامه مدال نگرفتن رو ميندازن گردن استرس داشتن ورزشكار يا مثلا سكوت نكردن افراد داخل سالن يا داور يا مصدوميت يا 100000 تا بهانه ديگه كه به نظر من هيچ كدوم قابل پذيرش نيست چون همه ورزشكاران در شرايط مساوي دارن رقابت ميكنن و اين حرف ها بچه ننه بازيه.....

از اون ور يكسري افراد بي عرضه هي از اين ور و اون ور هر پشت سر هم ميگن همين كه اين ورزشكار اومده تو المپيك كافيه....آخه يكي نيست به اينا بفهمونه اين همه خرج ميكنن اينا رو ميفرستن اونجا بعد طرف يه بازي ميكنه اوت ميشه با پول مملكت ميره كل انگليس ميگرده خوش ميگذرونه بعد ميا ايران به خاطر حضور در المپيك بهش جايزه ميدن......در اينجاست كه سوال پيش مياد كه ورود يك ورزشكار به المپيك كه هيچ كاري نميتونه بكنه چه سودي به حال يك كشور داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

(در ضمن اين نكته رو در نظر بگيريد كه آمريكا در روزنامه درج كرده گرفتن 2 نقره و 2 طلا توسط مايكل فلپس يك فاجعه براي اون و كشور حساب ميشه)

و در آخر با اين وجود دو تا فكر هي ذهن آدم رو مشغول ميكنه يكي اينكه به ذهن ميرسه كه اگه اون چند ميلياردي كه از پول بيت المال به يكي از فوتباليستا تاكيد ميكنم فقط به يكي از فوتباليستها دادن ميتونست 10 تا رشته ورزشي رو سرو سامان بده و حد اقل بتونه 2 3 تا مدال برامون بياره.....
    از يه طرف آدم با خودش ميگه از رشته هاي ديگه كه هيچي در نمياد (از 40 تا ورزشكار فوقش 3 4 تا مدال) حداقل اون پول رو بدن به همون فوتباليست كه مردم رو حداقل شاد ميكنه.......

12. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه محمدپور بعد از مسابقه ش رو دیدید داشت نشون میداد ؟ گریه ش گرفته بود ، کاویانی میخواست دلداریش بده همون جمله های کلیشه ای مسخره همیشگی رو میخواست بگه ....میگفت همین که تلاشتو کردی خیلی ارزش داره ایشالا المپیکای بعدی .... خیلی جدی برگشت گفت معلوم نیست فردا کی زنده باشه کی مرده ! من الان باید مدال میگرفتم !!
    کاویانی هی میگفت بابا بیخیال حالا کوتاه بیا 20 سالته خیلی وقت داری ..... باز گفت آره 20 سالمه ولی تو ورزش هیچی معلوم نیست ! مصدومیت داره ، افت داره ورزشکار .... من الان که میتونستم باید میگرفتم !

خیــــــــــــــلی حال کردم با مرام و مسلکش ! دمش گرم خدایی !

بر عکسش طلوتی که مصاحبه ش رو قبل از این داشت نشون میداد خیلی ریلکس میخندید میگفت آره دیگــــــهههه .... خیلی قدر بود حریفم دیگه .... هر هر هر ....نشد دیگه !
    حالا اونم مسلما تلاششو کرده دمش گرم ...ولی ناراحتی و برخوردن به آدم بعد از باختن خیلی میتونه تاثیرگذار باشه ....

14. 6 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

لامصب اين 233 كه سهله بالاي 240 هم ميتونست بزنه.
    حيف شد.هم ديشب هم امشب.
    اون يكي جز فوق سنگين ها ( اسمش رو نميدونم ) اميدي بهش هست!؟؟

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

مصاحبه محمدپور بعد از مسابقه ش رو دیدید داشت نشون میداد ؟ گریه ش گرفته بود ، کاویانی میخواست دلداریش بده همون جمله های کلیشه ای مسخره همیشگی رو میخواست بگه ....میگفت همین که تلاشتو کردی خیلی ارزش داره ایشالا المپیکای بعدی .... خیلی جدی برگشت گفت معلوم نیست فردا کی زنده باشه کی مرده ! من الان باید مدال میگرفتم !!
    کاویانی هی میگفت بابا بیخیال حالا کوتاه بیا 20 سالته خیلی وقت داری ..... باز گفت آره 20 سالمه ولی تو ورزش هیچی معلوم نیست ! مصدومیت داره ، افت داره ورزشکار .... من الان که میتونستم باید میگرفتم !
    مصاحبش خیلی جالب بود

واقعا حرف حقو زد نه حرفی که بقیه میگن

17. 2 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •