تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 120 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به چندین دلیل:
    1-به علت قیمت بالای دلار شدیدا گرون و بی انصافانه هست و با پول هشتاد گیگش هارد 1 ترابایت میتونید بخرید تازه یه چیزیش هم میمونه تهش
    2-کاربرد خاص داره یعنی به درد همه نمی خوره بیشتر به درد کسایی که سرعت بالای انتقال داده میخوان میخوره و کسایی که رندر میکنن برا منی که بازی میکنم و فیلم میبینم فرقی نداره که ویندوز تو 30 ثانیه بیاد بالا یا تو 3 دقیقه....
    3-به دردسر باز کردن لپتاپ نمی ارزه
    4-گیر نمیاد و خیلی هم کسی ازش سردر نمیاره...
    البته بگم بلوری رایتر هم خیلی به درد نمیخوره
    1-آره درسته . هارد 1 ترای 2.5 اینچی وسترن سازگار ارقام الان حداکثر 280 قیمتشه ولی msata ssd حدود 350 بود .
    2-هارد سیستم من 7200 دوره . ولی وقتی روی ویندوز نرم افزارهای زیاد نصب کنید و یکم سنگین شده باشه بوتش طولانی میشه و شما باید یه چرتی بزنی بعد ببینی سیستم بوت شده ! ضمناً مصرف برق و استهلاک و صدا و .... هم بسیار کم داره این ssd .
    3-کل سیستم رو لازم نیست باز کنید . کف لپتاپ یه دریچه ای هست که علامت هارد روی اونه معمولاً فقط پیچ همون رو باز میکنید تا به هارد و در کنارش کانکتور msata دست پیدا کنید . فقط 10 ثانیه کار داره .
    4-آی نگو .

2. این کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطئنی؟تو خود سایت مدل نوتبوکی و ویندوز همه چیزو مشخص میکنه من 425 داشتم راحت درایورشو میگرفتم الان این ورژن 295 هست
    بهترین مرجع درایور مخصوصا گرافیک سایت سازنده بورد گرافیکی نه سایت سازنده لپ تاپ تو سایت لنوو ورژن 295 که آخرین ورژن رسمی بوده رو گذاشته و ورژن بتا رو نمیذاره برای دانلود اما تو همین ورژنهای بتا خیلی تغییرات زیاد شده مخصوصا برای ساپورت گیمهای جدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یکی بطور کامل بگه میشه ssd رو مدلهای بلوری نصب کرد یانه یعنی جاشو داره یا باید به قول دوستان قید اپتیکال درایو رو بزنی آخه من خیلی گشتم دنبال ssd دارش نبود تقریبا همه جا رو و یه بلوری دارشو گرفتم

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یکی بطور کامل بگه میشه ssd رو مدلهای بلوری نصب کرد یانه یعنی جاشو داره یا باید به قول دوستان قید اپتیکال درایو رو بزنی آخه من خیلی گشتم دنبال ssd دارش نبود تقریبا همه جا رو و یه بلوری دارشو گرفتم
    بله جاشو داره و نصب میشه. لازم نیست قید اپتیکال درایو رو بزنید.اما مشکل اینه که هارد ssd که روی لپ تاب نصب میشه با pcفرق دارد.این هار ها با نام

mssd به فروش میرسه.مشکل اینجاست که mssdفعلا توبازار نیست چون خریدارش کم هست و فروشنده ها نمیارن.باید وایسی شاید یکی
    این نوع رو وارد کنه یا بدی واست از حارج بیارن.قیمت مدل 80 گیگ اینتل حدود سیصد و پنجاه هزارتومن ناقابل...

6. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه این شرکت های دزد واردکننده تو این اوضاع و احوال ما رو به دوره فلاپی برنگردونن جای شکرش باقیه!SSD پیش کششون!

8. این کاربر از Phoenix84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ssd خوبیش اینه که به طور پیش فرض توسط کارخونه نصب بشه و سیستم عامل بر روی آن نصب بشه وگرنه................جزء یه پول مفت هیچ خاصیت دیگه ای نداره.

اگه می خوای سرعتت بره بالا باید تمام بوت دستگاه گرفته تا سیستم عامل پاک شه و از اول روی اون هارد ریخته بشه که این امکان برای شما وجود نداره.

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ssd خوبیش اینه که به طور پیش فرض توسط کارخونه نصب بشه و سیستم عامل بر روی آن نصب بشه وگرنه................جزء یه پول مفت هیچ خاصیت دیگه ای نداره.

اگه می خوای سرعتت بره بالا باید تمام بوت دستگاه گرفته تا سیستم عامل پاک شه و از اول روی اون هارد ریخته بشه که این امکان برای شما وجود نداره.
    در کارایی نهایی که هیچ فرقی نداره . چون خیلی ما از با ویندوز اصل کاری نداریم و سیستم عاملها رو با configuration خودمون نصب میکنیم .
    ولی در قیمت نهایی موثره . چون msata ssd بصورت خرید جداگانه در ایران برای شما داره 175 دلار در میاد ولی اگه خود شرکت قبلاً نصب میکرد حدوداً نصف این مبلغ برای شما درمیومد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه ی دوستای گلم من قصد داشتم y580 بخرم فقط بخاطر اینکه میتونستم HDD و SSD رو با هم داشته باشم ولی الان مبینم نه Y580 اس اس دی دارش گیر میاد ونه SSD MSATA گیر میاد که خودمون نصبش کنیم .

آخه اگه بخوام قید اس اس دی رو بزنم با همین پول میرم یه لپ تاپ فول اچ دی سونی میگیرم

اینم مملکته ما داریم؟

بدجوری اعصابم خورد شده بنظر شما چیکار کنم ؟

Last edited by dezhkord; 26-08-2012 at 13:34.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بچه ها میخوام y580 بخرم .خرابیش چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ بخرم؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستای گلم من قصد داشتم y580 بخرم فقط بخاطر اینکه میتونستم HDD و SSD رو با هم داشته باشم ولی الان مبینم نه Y580 اس اس دی دارش گیر میاد ونه SSD MSATA گیر میاد که خودمون نصبش کنیم .

آخه اگه بخوام قید اس اس دی رو بزنم با همین پول میرم یه لپ تاپ فول اچ دی سونی میگیرم

اینم مملکته ما داریم؟

بدجوری اعصابم خورد شده بنظر شما چیکار کنم ؟

کدوم مدل سونی؟شاید مولتی مدیاش بهتر باشه اما قدرتش به این نمیرسه.....

بچه ها میخوام y580 بخرم .خرابیش چطوره؟ کیفیتش خوبه؟ بخرم؟
    از چه لحاظ؟تنها مشکلی که من دیدم یه ذره سمت چپ بالای لپتاپ بد اسمبل شده یکمی زیرش شله ولی من خودم اگه بهم نمیگفتن عمرا نمیفهمیدم تازه یه جای هم هست که شما عمرا دستت اون سمت ها نمیره (روی دکمه ی f4 , عدد 4 و ث)
    و قسمت پایین تاچ پد چون با با دکمه ی کلیک چپ و راست هم سطحه یکمی سفت به نظر نمیرسه...دیگه من مشکلی ندیدم....
    شاید اینها فقط تو لپتاپ من موجود باشه.....

14. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •