تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 301 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی بسیار امیدوارکننده ای بود و در دقایقی اون استقلالی که بیش از 3 ساله منتظر دیدنش هستیمو دیدیم
    باید خیلی بیشتر قدر موقعیتهامونو بدونیم.8 موقعیت گل داشتیم و فقط 2 گل زدیم.ارش برهانی هم با اینکه 2 موقعیت خوبو از دست داد اما با نشاط بازی میکرد.به جرات میشه گفت اماده ترین ارش در یکی دو فصل اخیر بود.امیدوارم روند رو به رشدش ادامه داشته باشه تا با اضافه شدن میلاد و سیاوش خط حملمون یه تکون اساسی بخوره
    خط دفاعی خیلی خوب کار کرد مخصوصا منتظری که دیگه پژمانو همه جای زمین میدیدیم عالی پوشش میداد،توپگیری میکرد نفوذ میکرد و ........
    صادقی هم خوب بود ولی عملکردش در بازیهای گذشته بهتر بود
    میثم حسینی هم خدارو شکر مارو از دست این هاشم نجات داد.....خیلی بهتر از بیکزاده عمل کرد و حتی پاس گل هم داد،با اینکه هنوز امادگی 100% نداره ولی خیلی موثرتر از بیکزاده هستش.زوج حسینی ساموئل در سمت چپ خیلی بهتر از زوج صادقی بیکزاده جواب داد.ساموئل هم یکی از خوبهامون بود و در کنار خط به خوبی توپگیری و میدان داری میکرد....به نظرم به جاش حسینی باید تعویض میشد و ساموئل یه خط میومد عقب و در پست تخصصیش دفاع چپ بازیو ادامه میداد

نکونام به نظرم بهترین بازیشو انجام داد و روند رو به رشدش کاملا مشخص هستش.دیشب چند توپگیری فوق العاده انجام داد که تیمو به سرعت به حالت حمله برد... حتی پشت محوطه راه اهن هم میومدو شوتزنی هم کرد که مورد تشویق هوادارا هم قرار گرفت.حتی فردوسی پور هم به این موضوع اشاره کرد که نکو این بازی خوب کار کرد

این بازی فابیو و زندی شوتهای فوق العاده ای زدند.حیف شد اون ضربه زندی گل نشد....شوتهای فریدون همیشه بوی گل میده....فابیو هم باید قدر فرصتهارو بیشتر بدونه.دیشب چند فرصت خوبو از دست داد

توزی به عنوان مهاجم متاسفانه جواب نداد و نتونست خطرساز بشه.حرکت خاصی هم از منوچهری ندیدیم.......

میثم بائو وقتی به بازی اومد باعث شد وسط زمینو از راه اهن بگیریم . با سرعت و تکنیکی که داره تونست به کمکمون بیاد.امیدوارم بیشتر ازش استفاده بشه.گل قشنگیو هم زد.یه ضربه فنی تو این مایه ها هم خسرو زد که متاسفانه گل نشد.به نظر میرسه این یه حرکت تمرین شده باشه

به این تیم جباریو میداودی اماده هم اضافه بشن چه شود

2. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام .
    خدا رو شکر بردیم و معلومه تیم داره روز به روز بهتر بازی می کنه .
    20 دقیقه اول بازی استقلالی که انتظار داشتیمو دیدیم . خیلی هماهنگ بودن و پاسکاری می کردن و امیدوارم همین روند رو توی 90 دقیقه داشته باشن .
    متاسفانه پنالتی اشتباه هم تآثیر گذار بود تو روند بازی .
    با محرومیت سیاوسش اکبر پور و نبود بیک زاده ترکیب تیم عالی شده بود . به نظرم باید تو همه بازی ها همین ترکیبو بذاره و از بائو هم بیشتر بازی بگیره و همینطور میداوودی که اگر رو روند بیوفته قطعا بهترین مهاجم لیگ میشه .
    برای نیم فصل هم فکر کنم می خوان عنایتی رو بگیرند و به نظرم خوبه ولی نه در حد فرهاد . اگر فرهاد رو بگیرن خیلی بهتره چون سال ها با این بازیکنا بازی کرده و هماهنگ تره نسبت به عنایتی .
    هنوز مجیدی تیم نداره ؟

4. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

برهاني دومين گلزن تاريخ استقلال شد

برهاني مقابل راه آهن هشتاد و سومين گلش را براي استقلال زد و با رکورد گلزني فرهاد مجيدي در اين تيم مساوي شد.

================================================== ================================================== ========================

آرش برهاني با گلي که مقابل راه آهن به ثمر رساند، تعداد گل هاي خود با پيراهن استقلال را با 83 رساند و با رکورد گلزني فرهاد مجيدي برابري کرد. برهاني اکنون فقط 7 گل ديگر نياز دارد تا برترين گلزن تاريخ استقلال شود. برهاني در 149 بازي ليگ برتر 63 گل، در 25 بازي ليگ قهرمانان آسيا 9 گل و در 15 بازي جام حذفي نيز 11 گل زده و در مجموع 83 گل در 189 بازي براي استقلال به ثمر رسانده است. ميانگين گلزني او در هر بازي 44/0 است. در تاريخ استقلال علي جباري با 89 گل زده برترين گلزن است و فرهاد مجيدي و آرش برهاني نيز با 83 گل در رده هاي بعدي قرار گرفته اند.

منبع : ورزش3

6. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام .
    خدا رو شکر بردیم و معلومه تیم داره روز به روز بهتر بازی می کنه .
    20 دقیقه اول بازی استقلالی که انتظار داشتیمو دیدیم . خیلی هماهنگ بودن و پاسکاری می کردن و امیدوارم همین روند رو توی 90 دقیقه داشته باشن .
    متاسفانه پنالتی اشتباه هم تآثیر گذار بود تو روند بازی .
    با محرومیت سیاوسش اکبر پور و نبود بیک زاده ترکیب تیم عالی شده بود . به نظرم باید تو همه بازی ها همین ترکیبو بذاره و از بائو هم بیشتر بازی بگیره و همینطور میداوودی که اگر رو روند بیوفته قطعا بهترین مهاجم لیگ میشه .
    برای نیم فصل هم فکر کنم می خوان عنایتی رو بگیرند و به نظرم خوبه ولی نه در حد فرهاد . اگر فرهاد رو بگیرن خیلی بهتره چون سال ها با این بازیکنا بازی کرده و هماهنگ تره نسبت به عنایتی .
    هنوز مجیدی تیم نداره ؟
    به نظرم این فصل کلا مجیدی این فصل نیاد برای شخصیت خودش بهتره . فرهاد و امیر نمیتونن با هم کار کنن با این اتفاقات هم فکر نکنم نیم فصل بخوان جذبش کنن . اما

8. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

به نظرم این فصل کلا مجیدی این فصل نیاد برای شخصیت خودش بهتره . فرهاد و امیر نمیتونن با هم کار کنن با این اتفاقات هم فکر نکنم نیم فصل بخوان جذبش کنن . اما
    پس باید با مجیدی خدافظی کنیم . چون امیر قلعه نوعی دو ساله امضا کرده و سال بعد هم هست . تا اون موقع بازی مجیدی افت می کنه و اتفاقات زیادی می افته .
    نیم فصل بهترین وقته هر چند اول فصل باید می گرفتن

10. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

پس باید با مجیدی خدافظی کنیم . چون امیر قلعه نوعی دو ساله امضا کرده و سال بعد هم هست . تا اون موقع بازی مجیدی افت می کنه و اتفاقات زیادی می افته .
    نیم فصل بهترین وقته هر چند اول فصل باید می گرفتن

خوب سال بعد باز میشه یه جور ماسمالی کرد ! امسال که اول قلعه نوعی گفت رک و رو راست بگم مجیدیو نمیخوایم . بعد مجیدی گفت من شاگرد حجازیم با این بی اخلاق ها کار نمیکنم . بعد دوباره به اصرار فتح الله زاده خواستار مجیدی شدن . بعد مجیدی اومد قرار داد ببنده هی قلعه نوعی سنگ انداخت و فرهاد هم تا تهران اومد اما قرارداد نبست .

بعد دوباره توی برنامه نود هفته بعدش هم قلعه نوعی هم فرهاد همدیگه رو تیکه بارون کردن . حالا فصل تموم نشده نیم فصل بخواد مجیدی بیاد دیگه خیلی ضایس! باز اگه فصل بعد باشه میشه یه جور هضمش کرد که 1 سال گذشته و یکی پا در میونی کرده و اتفاقات واسه فصل پیش بوده این یه فصل جدیده و ...

اما نیم فصل بخواد بیاد بعد از اینهمه اتفاقات زیاد خوشایند نیست

14. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده کم‌کاري‌اش را گردن ديگران مي‌اندازد

عضو پيشين هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: فتح‌الله‌زاده کم‌کاري‌هاي خود را گردن ديگران مي‌اندازد و مردم هم چنين افرادي را مي‌شناسند.

حسين فرزامي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره دوره حضورش در هيئت مديره استقلال و مشکلات حاشيه‌اي که بين او و علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال رخ داد صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.

* شما پس از برکناري از هيئت مديره استقلال سکوت کرديد و از مشکلاتي که وجود داشت صحبتي به ميان نياورديد اين در حالي بود که فتح الله زاده هميشه مي‌گفت شما به قولتان براي جذب اسپانسر عمل نکرده‌ايد.

در حکمي که آقاي عباسي وزير ورزش براي ما صادر کرده بود شرح وظايف مشخص شده بود و از جذب اسپانسر و يا مسائل مالي صحبتي نشده بود. اين مسئله چه درمورد من و چه در مورد زرينچه صدق مي‌کرد و من وظيفه جذب اسپانسر نداشتم، فقط پس از اينکه متوجه شدم باشگاه دچار چه مشکلاتي است براي کمک به اين باشگاه که قدمت 60ساله دارد تصميم گرفتم به اين باشگاه کمک کنم.

* اما هميشه مي‌گفتند شما هيچ کمکي به استقلال نکرده‌ايد و حتي آقاي فتح الله زاده در مصاحبه‌اي گفت شما حتي يک آدامس هم براي اين باشگاه نياورده‌ايد.

به آقاي فتح الله بگوييد سال قبل اسپانسر پشت پيراهن و بالاي شماره را چه کسي گرفت؟ اين آقا هر روز يا در تلويزيون است يا سايت‌هاي خبري و اگر در اين دو جا هم نباشد در روزنامه استقلال جوان در دسترس است تا عليه ما صحبت کند اما جواب او خاموشي است. اگر قرار باشد هر روز جواب او را بدهم سنگ روي سنگ بند نمي شود. او مي‌خواهد همه چيز را به نفع خود تغيير دهد در حالي که جذب اسپانسر وظيفه مديرعامل است.

* قضيه اسپانسر پشت پيراهن استقلال چيست؟

سال گذشته در جلسات هيئت مديره عنوان شد که فقط بالاي شماره و پشت پيراهن اسپانسر نياز دارد و من هم شرکتي را به باشگاه معرفي کردم که کار آنها جذب اسپانسر بود و طبق قاعده و قانون بايد پس از جذب اسپانسر پورسانت شرکت تبليغاتي به آنها داده مي‌شد. فتح الله زاده چک باشگاه را به مبلغ 16 ميليون تومان به عنوان پورسانت به اين شرکت در اختيار ‌آقاي طاهري که در آن شرکت مسئول بود صادر کرد اما اين چک هنوز پاس نشده است. به نظر شما اگر اين شرکت بخواهد اين چک را به اجرا بگذارد بايد يقه چه کسي را بگيرد؟ من از کدام مشکلات باشگاه استقلال بگويم؟ از آقاي اسدي معاون مالي باشگاه بگويم که باجناق فتح الله زاده است يا از اينکه فتح الله زاده روي هوا چکي را براي نکونام صادر کرده‌ است؟ تعدادي از اين چک‌ها را فاميل‌هاي فتح الله زاده خرد مي‌کنند.

* شما اگر اين شرايط را ديديد چرا قول داديد براي استقلال اسپانسر جذب مي‌کنيد؟

سال گذشته در هفته هفتم يا هشتم بود که هيئت مديره جديد تشکيل شد و در جلسه اول فتح الله زاده گفت پشت پيراهن استقلال اسپانسر دارد و فقط قسمت بالاي شماره مانده است. به قدري از مشکلات مالي گفتند که خواستم کمک کنم. آن موقع چه مي‌توانستم بگويم؟ در روزهايي که او عليه من مصاحبه مي‌کرد هرچه مي‌گفتم تف سربالا بود. به نظر شما در شأن يک مديرعامل است که در يک برنامه تلويزيوني با شخصي مثل مايلي کهن آنطور صحبت کند؟ حتي به فتح الله زاده گفتيم در شأن تو نيست چنين صحبت هاي را مطرح کني. از بس که گفت ما مانع کارش شده‌ايم گفتيم براي امسال خودش به دنبال اسپانسر برود.

* اين روزها هم فقط وعده داده مي‌شود و از پول خبري نشده.

آنها دروغ مي‌گويند. اين رفتارها براي باشگاه‌هاي جديد است. البته من اميدوارم پول برسد اما اگر جاي عباسي بودم با اين وضعيتي که باشگا‌ه‌ها دارند ليگ را تعطيل مي‌کردم. فتح الله زاده مدام در جلسات هيئت مديره مي‌گفت که با وزارت ورزش قرارداد بسته‌اند که 50درصد هزينه‌ها را آنها بدهند و بقيه را خود باشگاه تأمين کند اما هيچگاه اين قرارداد به ما نشان داده نشد. مديرعامل اگر مي‌خواهد صحبتي کند بايد قانوني باشد. او بايد طبق مصوبه حرف بزند. هرگاه هر طرحي در هيئت مديره مطرح کرديم آن را نپذيرفتند.

* در يک برهه در فصل پيش جنجال‌هاي مديريتي در باشگاه استقلال به جايي رسيد که در روند فني تيم تأثير گذاشت و فتح الله زاده معتقد بود استقلال خودزني کرد و مانع قهرماني خود شد.

اتفاقا در همان برهه در هيئت مديره به او گفتيم شما مصوبه هيئت مديره داري که اجازه جدايي فرهاد مجيدي را دادي؟ ‌او مي‌گفت مجيدي مي‌خواست بچه‌‌اش را ببيند آيا به نظر شما اين دليل منطقي است؟ کسي که با يک بازيکن قرارداد رسمي و حرفه‌اي امضا مي‌کند چطور مي‌تواند در وسط فصل چنين تصميمي بگيرد؟ اگر يادتان باشد فرهاد مجيدي در مصاحبه‌اي گفت مسائل را به زودي مطرح مي‌کنم. فتح الله زاده فقط شعار مي‌دهد و قهرماني‌هاي استقلال را به پاي خود مي‌نويسد. او کم کاري‌هاي خود را گردن ديگران مي‌اندازد و همه مردم هم چنين افرادي را مي‌شناسند.

17. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •