گفتنی ها گفته شد تیم مون بازی رو بد شرو کرد و همون دقایق اول اگه ایگواین یکم دقت کرده بود دقیقه 6 بازی اولین گل رو میخوردیم ولی خوش بختانه والدز توپ رو دفع کرد
کلا اگه این والدز از اول بازیز چند تا توپ بگیره و اعتماد به نفسش بالا بره خوب دروازبانی هست البته روی گل دوم هم مقصر بود نمیدونم چرا این پیکه به جای اینکه بره جلوی رونالدو رفت وسط گل
اون جوری که رونالدو توپ رو استپ کرد ( مقایسه کنید با استپ های پدرو : دی ) میتونست برسه بهش و جلوی شوت زدنشو بگیره ولی بدترین گزینه رو انتخاب کرد رفت تو گل و شاهد رفتن گل تو دروازه بود...!
سانچزم که قربونش برم فقط تو فکر گرفتن پنالتیه همون بهتر که نیمه اول تعویض شد که تعویض عالیی بود
تیم نیاز شدیدی به یه مهاجم قوی داره ویا خوبه ولی اگه خدای نکرده یکیشون مصدوم شه باز مثل فصل پیش دستمون میمونه تو پوست گردو
راستی گل مسی خدایی زیباترین گلی بود که این چند وقته دیده بودم با این که باختیم ولی شرافتمندانه باختیم
90 دقیقه یازی یه طرف کاشته ی مسی هم یه طرف از نظر من که رونالدو تو این بازی به مسی شکست خورد
امشب هم مراسم انتخاب بهترین بازیکن یوفاست دیگه گفتن نداره کی میشه.../ : دی
راستی فکر کنم امروز هم چمپیونز لیگ قرعه کشی میشه ایشالله به امید فتح اون این جام اینا که .........