تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 95 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 2 - 2 پالرمو

نتیجه که اصلا خوب نبود و باید سه امتیاز رو کسب میکردیم تا امیدوار بشیم ولی کاچی به از هیچی
    پاتو هم یک چیزی بود در حد فوق مزخرف . فقط راه میره و هیچ غلطی نمیکنه و از اون طرف الشاراوی خودش رو توی زمین میکشه . تعویضش با پاتزینی کاملا بجا بود . مهمترین عامل ضعف میلان در نیمه اول همین پاتو بود.
    حداقل دوندگی پاتزینی خیلی خیلی بیشتر از اون بود . بهترین بازیکن هم به نظرم مونتولیوو - مکسس و کونستانت بود که واقعا خوب بازی کرد (اگه پاس اشتباهش رو فاکتور بگیریم)
    میتونستیم بازی رو هم با پیروزی پشت سر بذاریم اگه یک کم دقت میکردیم و خودخواهی رو کنار میذاشتیم .

ریتزولی هم که گند زد با این داوریش . اون صحنه کجاش پنالتی بود ؟! از نکات مهم بازی گلزنی دوباره الشاراوی بود !
    بویان هم فوق العاده تاثیرگذار تر از پاتویی بود که زمین بازی رو با پارک اشتباه گرفته بود . امانوئلسون هم دوندگی خوبی داشت ولی نمیدونم چه اصراری داره که حتما خودش شوت یا گل بزنه.

آملیا و آبیاتی رو بندازیم توی پلاستیک بذاریم دم در تا یکی بیاد ببرشون . گابریل رو دو تا بازی بذاره دروازه شاید یک چیزی ازش در اومد .
    نتیجه که راضی کننده نبود ولی این که بازی دو بر صفر باخته در نیمه دوم رو مساوی کردیم به نظرم بد نبوده . توی نیمه دوم خیلی بهتر بودیم .

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان استحقاق بیش از این را داشت

ماسیمیلیانو آلگری بعد از پایان دیدار میلان مقابل پالرمو اعلام کرد که تیم وی استحقاق تمام امتیازات این دیدار را داشت، و وی همچنین عنوان کرد که تغییرات تاکتیکی او در میلان همچنان ادامه دارد.

میلان در حالی مقابل پالرمو در ورزشگاه خانگی این تیم سیسیلی به میدان رفت که با 2 گل از حریف جنوبی خود عقب افتاده بود و شرایط برای میلان لحظه به لحظه سخت‌تر می‌شد، اما در نهایت با تغییراتی که توسط آلگری روی داد این میلان بود که به بازی بازگشت و توانست دو گل خورده را جبران کند،

البته میلان حتی استحقاق این را داشت که با حداکثر امتیازات ورشگاه رنتزو باربارا را ترک کند.

آلگری در مصاحبه بعد از دیدار هفته دهم میلان به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: من بازی را با چیدمان 2-5-3 آغاز کردم، اما با ورود امانوئلسون دست به تغییر دیگری زدم. هدف من این بود که در نیمه اول تیم را آرام حفظ کنم، طوری که آنها دوندگی زیادی را متحمل نشوند. در حالی که با وجود بازیکنی مانند پاتو این توان را داشتیم که بیشتر به دروازه پالرمو نزدیک شویم.

این برای اولین بار در فصل جاری بود که ما توانستیم از شکست تیم خود را رهایی دهیم، و ریکاوری خوبی داشته باشیم. به نظر من این نشانه بسیار خوبی است، ما در نیمه دوم فرصت‌های بسیاری در اختیار داشتیم، اما در اکثر موارد پاس نهایی را اشتباه ارسال کردیم.

علی‌رقم نمایش ضعیف در نیمه اول، حتی پنالتی نیز می‌توانست گرفته نشود. شاگردان من بعد از پذیرا شدن دو گل به خوبی به بازی بازگشتند، و در واقع ما مستحق پیروزی در این دیدار بودیم.

در این دیدار آلگری در ابتدا به سراغ 2-5-3 رفت، سپس به 3-4-3 تغییر فورمیشن داد، و در نهایت باز هم به سراغ استفاده از 4 مدافع رفت: زمانی که یک مربی سعی در خواندن یک دیدار دارد، این اتفاق در طول 90 دقیقه منجر به تغییراتی خواهد شد. من واقعاً در دقیقه 47 و زمانی که 2-0 عقب بودیم فکر نمی‌کردم که این دیدار را بازنده باشیم.

ما مخصوصاً در نیمه اول اشتباهات بسیاری را مرتکب شدیم، اما حتی با وجود این که ما بسیار ضعیف ظاهر شدیم نباید از آنها در ابتدای نیمه دوم گلی را دریافت می‌کردیم.

من فکر می‌کنم پاتو باید بیشتر فرصت در اختیار داشته باشد تا بتواند اعتماد به نفس خود را باز یابد. ما باید در ارائه سرویس به پاتو بیشتر تلاش می‌کردیم. او احتیاج به زمان دارد، اما امشب نهایت تلاش خود را به کار بست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پنالتی صحیح نبود

اینیاتسیو آباته اعتقاد دارد که داور دیدار شب گذشته، ریتزولی، نباید یک پنالتی به بازیکنان پالرمو اهدا می‌کرد، و صحنه‌ای که منجر به سوت زدن ریتزولی شد به هیچ عنوان خطای پنالتی نبود.

داور دیدار پالرمو و میلان در هفته دهم رقابت‌های سری‌آ 13-2012 در حالی که این دیدار در نیمه اول با نتیجه 0-0 پی‌گیری می‌شد در یک درگیری بین میکولی و آباته که در درون محوطه جریمه رخ داد و منجر به برخورد توپ با دست آباته شد به سرعت نقطه پنالتی را به سود پالرمو اعلام کرد،

صحنه‌ای که برای اعلام پنالتی شک‌برانگیز بود، و اکنون آباته اعلام می‌کند که این برخورد توپ با دست به هیچ عنوان نمی‌تواند یک پنالتی بوده باشد.

آباته در این زمینه اعلام کرد: پنالتی اعلام‌شده بحث‌برانگیز بود. توپ به دست من برخورد کرد، اما من هرگز دست خود را به سمت توپ و برای تغییر جهت آن رها نکردم.

در پایان نیمه اول ما تنها به چشمان همدیگر نگاه کردیم، چرا که می‌دانستیم نباید به این گونه بازی می‌کردیم. ما باید با انسجام بیشتری وارد زمین می‌شدیم، و مخصوصاً در خط میانی با قدرت بیشتری حضور می‌داشتیم.

من فکر می‌کنم اکنون در مسیر خوبی قرار داریم، و باید در مصاف با کیه‌وو نیز به همین صورت عمل کنیم.

برلوسکنی عصبانی از تاکتیک‌های میلان

میلان در حالی که در رنتزو باربارا از پالرمو 2-0 عقب بود در نهایت تنها توانست دو گل خورده را جبران کند و یک امتیاز از این دیدار خارج از خانه بدست آورد. اما بنا برگزارشات رسیده، سیلویو برلوسکنی از نتیجه بدست آمده به هیچ عنوان راضی نبوده و طی تماسی تلفنی نارضایتی خود را به گالیانی اعلام کرده است.

بنا بر گزارش گاتزتا دلو اسپورت، سیلویو برلوسکنی بعد از پایان دیدار میلان مقابل پالرمو از هفته دهم سری‌آ 13-2012، با آدریانو گالیانی تماسی تلفنی برقرار کرده است، و در این تماس از تاکتیک‌های آلگری در میلان به شدت انتقاد کرده است.

این در حالی بود که آلگری اعتقاد داشت که میلان در دیدار شب گذشته باید پیروز از میدان خارج می‌شد.

میلان در این دیدار با سیستم 2-5-3 در میدان حاضر شد، اما بعد از پایان نیمه اول به 3-4-3 تغییر نمایش داد، و در نهایت باز هم به 4-3-3 بازگشت. این در حالی بود که میلان در دقایقی از بازی حتی از 4 مهاجم استفاده می‌کرد.

حتی با وجود کسب تساوی برابر تیم قعرنشین پالرمو، آدریانو گالیانی بعد از پایان بازی دیشب اعلام کرد که آلگری همچنان مورد اعتماد میلان است.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از دست آلگری عصبانی بودم

آدریانو گالیانی اعلام می‌کند که وی بعد از عصبانیت ناشی از وضعیت میلان در دیدار مقابل پالرمو، در مورد دو یا سه نکته با آلگری صحبت کرد، و همه چیز بین آن دو با آرامش به پایان رسید.

نائب‌رئیس میلان، آدریانو گالیانی، ابراز کرد تغییرات تاکتیکی میلان در دیدار مقابل پالرمو که در نهایت منجر به تساوی 2-2 شد برای وی کمی آزاردهنده بود، چرا که حضور 5 هافبک با خصوصیات تدافعی برای وی قابل هضم نبود. پیش از این پرزیدنت برلوسکنی نیز از وضعیت تاکتیکی میلان در دیدار مقابل پالرمو ابراز نارضایتی کرده بود.

من در این مورد با آلگری صحبت کردم و دو یا سه مورد را با او بررسی کردیم، و مشکل بسیار زود حل شد. پرزیدنت برلوسکنی در مورد مسائل تاکتیکی دخالتی نمی‌کند، و وی کاملاً در این مورد آرام است. من هر روز با برلوسکنی صحبت می‌کنم، و کاملاً خصوصیات او را می‌شناسم، در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

من نیاز به این ندارم که کسی مرا تشویق به بروز عصبانیت کند، و هر زمان که خودم چنین احساسی را داشته باشم آن را بیان می‌کنم. زمانی که 5 هافبک با خصوصیات تدافعی در زمین می‌بینیم آن زمانی است که عصبانی می‌شوم.

مونتولیوو : شخصیت تیمی خود را نشان دادیم

ریکاردو مونتولیوو,ملی پوش ایتالیایی میلان عملکرد هم تیمی هایش را در نیمه دوم برابر پالرمو را تحسین کرد و تاکیید کرد که تیمش شایسته سه امتیاز این بازی بود.

میلان که برابر پالرمو از هفته دهم رقابت های سری آ ایتالیا در کمتر از 47 دقیقه دو گل از حریف سیسیلی اش دریاف کرد موفق شد تا با ارائه یک بازی کاملا هجومی به لطف گل های ریکاردو مونتولیوو و استفان الشراووی به بازی بازگردد و حداقل امتیاز این بازی را کسب کند.

استفان الشراووی,ستاره بیست ساله میلان که این روزها برای میلان گلزنی میکند موفق شد تا با به ثمر رساندن هفتمین گلش در سری آ میلان را از ششمین شکست فصلش نجات دهد.

ریکاردو مونتولیوو در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت "به دلیل عدم تمرکز کافی نتوانستیم در نیمه اول بازی خودمان را انجام دهیم اما نباید عملکرد تیمی که در نیمه دوم پس از انجام تغییرات تاکتیکی نشان دادیم فراموش شود,تغییراتی که در نهایت باعث به ثمر رساندن دو گل و بازگشت به بازی شد.

ما هرگز از تلاش کردن دست نکشیدیم و حتی میتوانستیم در بازی برابر پالرمو پیروز میدان باشیم اگر شانس کمی با ما یار بود"

او در ادامه گفت "از اینکه نتوانستیم هر سه امتیاز کامل بازی را بدست آوریم متاسفیم اما روحیه بالای تیمی مان را نشان دادیم.با این حال با توجه به روند بازی و عملکردمان این یک امتیاز بسیار ارزشمند بود"

میلان با کسب این یک امتیاز موفق شد تا با کسب 11 امیتاز از 10 بازی در رده نهم جدول رده بندی سری آ قرار بگیرد.

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

روبینیو ژانویه میلان را ترک خواهد کرد؟

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت، میلان قصد دارد در بازار نقل و انتقالات ژانویه روبینیو را بفروش برساند. به نظر میرسد این بازیکن برزیلی بعد از شرایط سختی که میلان در آن گرفتار شده است در لیست مازاد قرار گرفته است.

مصدومیتی که در بازی های ملی برای او بوجود آمد، باعث شد که تنها در 4 بازی از سری‌آ بازی کند و در 3 بازی هم به عنوان جایگزین وارد زمین شد.

این بازیکن متولد 1984 خواهان بازگشت به سانتوس، باشگاهی که در آن شناخته شد، است. باشگاهی که از بازی کردن در آن لذت خواهد برد.

قرار داد روبینیو تا سال 2014 با میلان اعتبار دارد و سالیانه 4 میلیون یورو از باشگاه دریافت می کند، بالاترین حقوقی که باشگاه پرداخت می کند، مثل پاتو و مکسس

این پسر باید در آرامش کار کند

مدیر برنامه های استفان ال‌شراووی از هواداران و رسانه های می خواهد که این بازیکن جوان را بیش از حد تحت فشار قرار ندهند.

این بازیکن 20 ساله موهبتی است که این فصل در شیاطین سرخ و مشکی بازی می کند، چراکه او باعث شده میلان بتواند خود را از جمع پایین نشینان جدا کند.

با این حال روبرتو لا‌فلوریو از مردم و رسانه ها خواسته است تا رسیدن استفان به بلوغ، آرامش او را برهم نزنند. او در این باره گفت: نه باید سرو صدا و هیاهویی در باره اجراهای استفان باشد ، چراکه این پسر باید در آرامش کار کند.

ال‌شراووی اکنون به تنهایی در صدر جدول گلزنان سری‌آ قرار دارد و این را مدیون هفت گلی که در 10 بازی گذشته به ثمر رسانده، باید باشد. او در فصل گذشته در 22 بازی که انجام داد فقط توانسته بود دو گل به ثمر برساند.

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازگشت مصدومان به تمرینات

روبینیو، متیا دی‌شیلیو و کوین پرینس بواتنگ به تمرینات بازگشته اند، اما آنتونینی هنوز مشکلی در ران دارد.

این سه بازیکن به خاطر مصدومیت بازی های گذشته ی میلان را از دست داده اند، اما امروز به تمرین، همراه با هم تیمی های خود بازگشته اند و در تمرینات بدنسازی شرکت کردند.

این بدین معنی است که آن ها آماده ی بازی آخر هفته در مقابل کیوو هستند، به خصوص بواتنگ که تنها بازیکن موجود برای بازی در بین صفوف است.

با این حال، آنتونینی همچنان خارج از دسترس است به خاطر دردی که همچنان در عضله ران چپ دارد. وب سایت رسمی میلان زمان درمان آنتونینی را 15 روز اعلام کرده است.

کنستانت قدردان آلگری است

کوین کنستانت بازیکن خط میانی میلان اعلام کرد، که آلگری اعتماد به نفس او را بالا برده است. بازیکن گینه ایی در تابستان از جنوا به میلان پیوست و زیر نظر آلگری به ترکیب اصلی میلان راه یافت.

او در گفت و گو با شبکه ی اختصاصی میلان گفت: آلگری به من اعتماد به نفس داده است، در ابتدا من در تیم فرصتی برای خود نمایی نداشتم، اما اکنون این فرصت به من داده شده است،می خواهم از این شانس استفاده کنم.

وقتی بازی می کنم سعی دارم که بهترین بازیم را ارائه دهم. من شروع به رشد داشته ام و امیدوارم بتوانم این مسیر درست را ادمه دهم و امیدوارم تیم هم بتواند توان خود را بازیابد.

کنستانت اولین بازی خود را روز سه شنبه در بابر پالرمو برای میلان انجام داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انکولو در سری‌آ؟

بنا بر گزارشات رسیده از فرانسه، نیکولاس ان‎کولو از مارسی هدف باشگاه‌های میلان و رم در ژانویه پیش‌رو می‌باشند.

سایت اینترنتی maxifoot.fr اعلام می‌کند که دو غول سری‌آ یعنی میلان و رم به دنبال این مدافع ملی‌پوش کامرونی در ترکیب خود هستند، اما آنها در این راه رقیب جدی برسر راه خود می‌بینند، چرا که تیتو ویلانووا اعلام کرده به شدت علاقه دارد که ان‌کولو را در بارسلونا ببیند.

پیش از این نیز میلان در چند ماه اخیر ابراز علاقه کرده بود که ان‌کولو را به خدمت بگیرد. ان‌کولو 22 ساله تا پایان فصل 14-2015 با مارسی قرارداد دارد، و بنا بر گزارش این وب‌سایت پیشنهادی در حدود 18 میلیون یورو باشگاه مارسی را راضی به انتقال وی خواهد کرد.

مدافع سابق موناکو در سال 2011 به مارسی پیوست، و در 63 دیدار برای این تیم فرانسوی به میدان رفته است.

بازگشت نستا به میلان؟

اخبار شگفت‌انگیزی از احتمال بازگشت الساندرو نستا به میلان در ژانویه پیش‌رو به گوش می‌رسد، چرا که از ژانویه لیگ MLS به مدت 4 ماه در تعطیلی به سر خواهد برد.

مدافع باتجربه روسونری در تابستان 2012 بعد از پایان قرارداد خود با میلان حاضر به تمدید قرارداد خود نشد، و راهی لیگ حرفه‌ای امریکا شد، و فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود را در مونتریال ایمپکت آغاز کرد.

بنا بر گزارش اسپورت‌مدیاست، آدریانو گالیانی بسیار مشتاق است تا نستا را به مدت 3 ماه و بعد از تعطیلی لیگ حرفه‌ای امریکا در ژانویه به میلان بازگرداند.

در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد این برای اولین بار نیست که چنین رویدادی اتفاق می‌افتد، چرا که پیش از این دیوی بکهام نیز در مدت زمانی مشابه از لوس‌آنجلس گلکسی به میلان پیوست. همچنین در تجربه‌ای مشابه، تیری آنری نیز از نیویورک ردبولز به آرسنال بازگشت.

با این وجود، الساندرو نستا در مصاحبه چند هفته گذشته خود اعلام کرده بود که دیگر بازگشت برای یک فصل کامل وی به سری‌آ امکان‌پذیر نمی‌باشد. نستا همچنین در مورد تعطیلات خود اعلام کرده بود که وی تعطیلات خود را برنامه‌ریزی کرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان-کیه وو : روسونری به دنبال شروعی دوباره و خروج از بحران

میلان,نائب قهرمانان فصل پیش سری آ در هفته گذشته برابر حریف سیسیلی اش دو امتیاز ارزشمند را از دست داد و حال امیدوار هستند تا با کسب 3 امتیاز کامل برابر کیه وو خود را در جدول رده بندی سری آ بالا بکشند

ماسیمیلیانو آلگری همچنان از داشتن بازیکنان اصلی خود,روبینیو,کوین پرینس بوآتنگ و لوکا آنتونینی به دلیل مصدومیت محروم است,انتظار میرود تا تمامی این بازیکنان دست کم دو طی دو هفته آینده به ترکیب بازگردند در حالی که بونرا نیز برای بازی شنبه عصر محروم می باشد.

بازیکنان دیگری چون,جمال مصباح,ماتیا دی اشیلیو,رودنی استراسر و دیداچ ویلا همچنان مصدوم هستند اما می تواند به زودی به میادین بازگردند.

با توجه به سیستم 2-5-3 استفاده شده در بازی برابر پالرمو که منجر به تساوی 2-2 سه شنبه شب برای روسونری شد به احتمال فراوان میلان از سیستم 3-4-3 برای بازی برابر کیه وو استفاده خواهد کرد,
    سیستمی که آلگری در نیمه دوم بازی برابر پالرمو استفاده کرد و موفق شد در حالی که 2 گل از حریف سیسیلی اش عقب بود بازی را به تساوی بکشاند.
    در صورتی که از سیستم 3-4-3 استفاده شود بازیکنانی چون کوین کونستانت و متیو فلامینی از ترکیب خارج می شوند و بازیکنان دیگری چون بویان کرکیچ در سمت راست خط حمله و اروبی امانوئلسون در خط میانی استفاده میشود

در سوی دیگر برای کیه وو که پس از اخراج دومنیکو دی کارلو در ماه اکتبر به تازگی کورینی را به عنوان سرمربی خود بخدمت گرفته انگیزه های متفاوتی برای این بازی در سن سیرو خواهند داشت.
    کیه وو تحت هدایت سرمربی سابقش 5 شکست را در کارنامه این فصل خود دارد اما از زمانی که این باشگاه ,کورینی را بخدمت گرفته موفق شده تا تحت هدایت این مربی ایتالیایی در پنج بازی اخیر خود به سه پیروزی ارزشمند دست یابند که در جایگاه فعلی آنها در جدول رده بندی سری آ بسیار تاثیر گذار بوده.

کیه وو در حالی به مصاف میلان میرود که چهار بازیکن اصلی خود,لورنزو اسکوئیتزی,آلبرتو پالوسچی,گنارو ساردو و چزار را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد اما انتظار میرود تا نسبت به بازی برابر پسکارا که با پیروزی 2-0 کیه وو همراه بود یک تغییر در ترکیب انجام شود,به اینصورت که مارکو ریگونی جایگزین هیتیماج شود.

آیا میدانید ؟

میلان در این فصل از رقابت های سری آ ایتالیا موفق به کسب پیروزی متوالی نشده اما با این اوصاف آمارشان برابر کیه وو با کسب 15 پیروزی از 20 مصاف اخیرشان با این تیم و 10 دیدار اخیر بسیار فوق العاده است.

در فصل پیش در چنین روزی میلان با یوونتوس در بالای جدول در حال مبارزه برای کسب عنوان قهرمانی بود و 9 امتیاز نیز بیشتر از این فصل تا هفته دهم سری آ داشته.

کیه وو تنها دو بار برابر میلان موفق به پیروزی شده که آخرین باری که برابر میلان پیروز شده به تاریخ دسامبر سال 2005 مربوط میشود.

پیروزی 2-0 برابر پسکارا نخستین باری بود که در این فصل کیه وو موفق شده دروازه خود را بسته نگه دارد.

کیه وو با کسب 10 امتیاز تنها به دلیل تفاضل گل کمتر نسب به میلان در رده پانزدهم جدول رده بندی سری آ پشت سر میلان قرار گرفته است.

در سوی دیگر نبرد حساس یوونتوس برابر اینتر برگزار خواهد شد.

بینکونری ها با پیروزی 2-1 هفته گذشته برابر بلونیا موفق به پشت سر گذاشتن 49 بازی بدون شکست در سری آ شدند و این به معنی نزدیک شدن به رکورد آث میلان به 57 بازی بدون شکست طی سال های 1993-1991 در سری آ ایتالیاست.

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل کیه وو

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : آباته - دی شیلیو - آچربی - یپس - بونرا - زاپاتا - مکسس

هافبک : دی یانگ - بواتنگ - کونستانت - آمبروزینی - مونتولیوو - نوچرینو - امانوئلسون - ترائوره - فلامینی - مونتاری

مهاجم : پاتو - پاتزینی - الشاراوی - نیانگ - بویان

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به سیستم 1-3-2-4 باز می گردد

میلان با سیستم 1-3-2-4 در مقابل کیوو بازی خواهد کرد و ال‌شراووی هم نمی خواهد استراحت کند، این جملاتی بود که آلگری در کنفرانس خبری قبل از بازی با کیوو گفت.

آلگری اظهار داشت: ما با سیستم 1-3-2-4 بازی خواهیم کرد، اغلب دوست ندارم سیستم بازی تیم را عوض کنم، اما مجبورم این کار را انجام دهم به خاطر بازیکنانی که در اختیار دارم، نمی توانم نقش جدیدی اختراع کنم پس مجبورم سیستم را عوض کنم.

بازی با کیوو، بازی مهمی بخواهد بود چون این امکان را به ما می دهد در سومین بازی پیاپی نتیجه ی مثبتی بگیریم و با پیروزی در این بازی می توانیم به مقام چهارم لیگ نزدیک شویم.

آلگری اضافه کرد: ال‌شراووی در فرم خوبی قرار دارد، او جوان است و از معدود کسانی است که برای ما گلزنی می کند، می خواهم که برابر کیوو بازی کند

آبیاتی درون دروازه قرار خواهد گرفت، کنستانت و آباته در گوشه ها قرار می گیرند و مکسس را آچربی یا زاپاتا در وسط خط دفاعی همراهی خواهد کرد.

مونتولیو هم در کنار آمبروسینی یا دی‌یانگ قرار می گیرد. بوجان، ال‌شراووی و امانوئلسون پشت تک مهاجم ما که پاتو یا پاتزینی خواهد بود بازی می کنند.

من در هماهنگی کامل با باشگاه هستم، همه می خواهیم که با هم از این لحظات خارج شویم. باشگاه همواره از من حمایت کرده و در حال برنامه ریزی برای آینده هستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •