تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 328 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبري رئال-مادريد: رئال مادرید در یک بازی تماشایی و عجیب توانست که سیتی را در دقیقه 90 با گل کریستیانو رونالدو شکست دهد . در اولین بازی چمپیونزلیگ رئال ، در حالی که شاگردان مورینیو دو بار از تیم مانچینی عقب افتاده بودند ، توانستند که به بازی برگردند و نشان دهند که قدرت برتر قاره اروپا چه کسی است . فرق رئال مادرید و تیم نوکیسه ای نظیر سیتی همین است . رئال مادرید با تجربه ای که به عنوان پر افتخار ترین تیم اروپا دارد ، به این سادگی ها تن به شکست به تیمی نمی دهد که تازه دو سال است که به لطف پولهای نفت شیخ منصور ، توانسته که به شهرت برسد . ترکیب اولیه مورینیو در این بازی ، دارای عجایبی بود . مورینیو تصمیم گرفته بود که برای تقابل با خط هافبک قدرتی سیتی ، از سیستم سه هافبک دفاعی استفاده کند . سرجیو راموس نیز فهمید که زبان سرخ ، می تواند خیلی راحت سر سبزش را به باد دهد و وارانی که به جایش در ترکیب قرار گرفته بود ، عملکرد قابل قبولی داشت تا زنگ خطر برای وی به صدا در آمد . ترکیب مورینیو در نیمه اول یک ترکیب موفق بود . سیتی به طور کامل در یک سوم تدافعی خود قرار گرفته بود و رئال مادرید ، به طور کامل مالکیت توپ را در اختیار داشت که جو هارت با مهار چند توپ خوب از کریستیانو و هیگوائین نشان داد که می تواند هشت سال دیگر که ایکر از فوتبال کنار کشید ، به عنوان دروازه بان اول فوتبال جهان حرف اول را بزند . ترکیب مورینیو همه چیز داشت ، جز گل . به همین علت در اوایل نیمه دوم ، اوزیل به جای اسین به زمین آمد که حضورش خوش شانسی نیاورد . یحیی توره روی یک حرکت ناگهانی ، یک استارت انفجاری زد و با پاسی که به ژکو داد ، زمینه ساز گل اول شد . این صحنه باعث شد که بازی از تعادل خارج شود . مودریچ و بنزما به ترکیب رئال اضافه شدند تا همه چیز عوض شود . مارسلو روی یک ضربه تماشایی ، بازی را به تساوی کشاند هر چند که روی بی دقتی عناصر تدافعی ، این کولاروف بود که با ضربه ای آرام دوباره تیم شیخ را جلو کشاند . رئال که چیزی برای از دست دادن نداشت ، سیتی را تحت فشار قرار داده بود و یک سره حمله می کرد که روی حرکت تماشایی بنزما ، دوباره بازی به تساوی کشیده شد که در دقیقه 90 ، کریستیانو بالاخره جو هارت را مغلوب کرد و این رئال مادرید بود که توانست با خروج از بحران ، نشان دهد که حتی در بدترین روزهایش هم می تواند حریف سیتی تازه به دوران رسیده باشد . رئال با این برد ، می تواند استارت بزرگش را برای فصل پیش رو بزند . این بازگشت حماسی را می توان انگیزه ای برای شروع دوباره دانست به خصوص آن که هم بنزما با گل آشتی کرد و هم کریستیانو با هواداران.
    Last edited by Alinho; 19-09-2012 at 05:17.

2. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم حتی اگر کاسیاس هم درون دروازه ی سیتی بود این تیم حداقل به تعداد انگشتان یکدست گل میخورد !

بهترین چیزی که در مورد این بازی میتونم بگم اینه که " ترسوها هیچوقت به بهشت نمیروند " ؛ مانچو نتیجه ی بازی محتاطانه ی همیشگیش در اروپا رو گرفت و مورینیو مزد شجاعتش رو و شانس و اقبال هم به کمک دون روبرتو و سیتی نیومد در این بازی و تیمی که واقعا برتر و شایسته تر بود پیروز شد در نهایت و به نوعی میشه این بازی رو در زمره ی دیدارهای دراماتیک هم قرار داد به خصوص که شادی تقریبا بی سابقه ی مورینیو که مزدک هم اشاره کرد رو دیدیم /

مهمترین ایراد فنی وارده به این فصل رو فکر میکنم خود مورینیو امشب دریافت : وقتی بنزما درون زمین باشه به عنوان تک مهاجم ، بازی به شدت داینامیکش و عقب اومدنش باعث میشه رونالدو و دیماریا تا حدودی آزاد تر بشن و بهتر بازی کنن و وقتی هیگواین در بازی باشه کارایی کریس و دیماریا در حد دو وینگر صرفا خوب پایین میاد و نمیتونن نمایش درخشانی داشته باشند .

نمیکت نشینی راموس اگر به دلیل مصدومیت نبوده باشه فکر میکنم واکنشی به سخنان غیر مسئولانه ی راموس در اعتراض به مورینیو بود که البته از نظر من کاملا درست بود این نیمکت نشینی و اینکه واران هم به نسبت تجربه اش خوب بود /

تفاوت بنزما و هیگواین کاملا مشخصه ؛ یکی در شرایطی که پشت به دروازه و پشت پنالتی باکس صاحب توپ میشه گل میزنه و دیگری ... ، به نظرم بنزما در حال حاضر در سطح بسیار بالاتری هست به نسبت هیگواین .

همونقدر که ترکیب اولیه ی مورینیو غافلگیر کننده بود تعویضهای مورینیو بسیار مثبت و موثر بود ، اسین و خدیرا بازیسازهای خیلی خوبی نیستند و ژابی هم که عقب تر از حد معمول بازی میکرد ، به همین خاطر تیم در نیمه ی اول بیشتر به کناره ها متمایل بود اما حضور توامان مودریچ و اوزیل بازی تیم رو بیشتر به کانال طولی میانی نزدیک کرد .

من بازی با سویا هم مارسلو رو جزو خوبهای تیم دیدم ، این بازی هم به نظرم همینطور بود و مارسلو در حمله و نفوذ فوق العاده بود و گلی هم که با پای راست زد نشون داد که چقدر غیر قابل پیش بینی میتونه باشه .

مهمتر از هرچیز این بود که این تیم 2 بار یا به عبارت صحیح تر 3 بار به بازی بازگشت ؛ اون هم برابر تیمی که به شخصه نهایتا فکر میکردم یک مساوی ازش بگیریم در زمین خودمون و به قول امیرخان قلعه نویی این بازی بوی قهرمانی میداد

حالا میشه گفت شروع رئال در این فصل از الان آغاز شده و تیم به تیم پرقدرت فصل پیش تبدیل میشه دوباره /

4. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب تیبریک میگم......
    یه اشتباهی که داشتیم این بود که میخواستیم از کناره ها نتیجه بگیریم که خوب شد فهمیدن باید به عمق برن
    اون گل هاییم که خوردیم گلایی نبود که کاسیاس بخوره :|
    ولی خب بالاخره بردیم

6. 9 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بعد از بازی با بارسا این بهترین بازی بود.ولی چی بگم شانس نداریم.کاسیاس هم خوب بود.خودم 2روز پیش بازی داشتم و اینکه نیمه اول اصلا توپ به دفاع ما نرسید.و وقتی میرسید معدم تعجب میکرد.کاسیاس فک کنم 5تا توپ بیشتر نرفت به سمتش.رونالدو هم عالی بود.

8. 7 کاربر از nima cr7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

محتوای مخفی: اهمممم 
    "مزدک میرزایی بارسایی" رو باید به عنوان اسم اصلی گزارشگر در شناسنامه طرف چاپ کرد!! واسه من سیتی فیزیک بدنیه واسه رئال مادرید خشونت زیاد!!!فکر کنم خود بارسایی های عزیز هم دیگه زیاد لذت نبرن از این نوع گزارش ! بگذریم.........

بازی فوق العاده زیبا بود و سطح کیفیتی و تاکتیکی بالایی داشت . یایاه توره واقعا چند نفر برای مقابله باهاش از نظر فیزیکی می طلبید! امیدوارم کنترائو شرایطش رو به بهبود بره تا بتونیم ازش مواقعی که بازی قفل شده کمک بگیرم!
    اشتیاق مودریچ در بازی منو شدیدا به وجد میاورد که چقدر داره تلاش میکنه که نمایش خوبی رو انجام بده

گل های بدی خوردیم نخ سوزن گل دوم که من قبل از زدن ضربه به همه اطرافیانم گفتم که این توپ چجوری گل میشه!
    چون دقیقا 1-2 گل به همین شکل از من سیتی دیده بودم

10. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب گفتم یه حس خوبی نسبت به این بازی دارما :دي
    نیمه ی دوم به خصوص اخرش عالی بود ... و وحشتناک هیجان انگیز . واقعا خیلی خوب بود بازی ... حالی کردم من .. :دي
    خداییش این بازی رو با بازی با سویا مقایسه کنین ... ببینین چه قدر شبیه هم هستن ! تنها فرق این بود که به جای سویا نوشتیم ریال به جای ریال نوشتیم من سیتی ...

اون یایا توره مث تانک بود لامصب ! اسین و زابی و خدیرا می پریدن روش در می رفت دوباره...
    من جو هارت رو خیلی دوس دارم و قبل از اینکه گیون هم بره سیتی من جو هارت رو دوس داشتم ... واقعا در وازه بان خوبیه .. ، البته خوش شانس .. :دي اون هد هیگواین رو بسی شانسی گرفت ...
    نمی دونم برای چی راموس بیرون بود ولی ضرر نکردیم از طرف اون ... ( گل دوم رو من ۱ بار بیشتر ندیدم نفهمیدم تقصیر کی بود ) . واران خیلی بازیکن خوبیه و اگه بازی بهش بیشتر برسه می تونه حداقل تا ۱۰ سال اینده یه دفاع تیم رو تضمین کنه .
    مارسلو بی نهایت خوب بازی کرد به نظر من یه ماهی یه بار خوب بازی می کنه :دي یعنی وقتی خوب بازی می کنه که کسی حمله نکنه از طرفش ... فقط به درد حمله می خوره ...
    گل اول به نظرم بیشترین کسی که مقصر بود په په بود ...
    رونالدو هم خوب بازی کرد .. خیلی دوس داشت گل بزنه اوایل .. نتونست ... مجبور شد دیگه پاس بده و سانتر کنه ...:دي که اخر بازی هم مزدش رو گرفت و گلش هم زد ... (فک کنم اگه مایکن تو بود گل نمی شد اون توپ )
    به نظرمن دی ماریا هم عالی بازی کرد ... خیلی خوب و دونده من چندین بار جای اریلوا دیدمش ... یه بار هم یادمه یه تکل زد همون عقب توپو هم گرفت ...چند تا سانتر خوب داشت که یکیش اگه اشتباه نکنم همون تک به تکی بود که هیگواین زد ...راستی به نظرم می تونست خودش شوتش کنه گل شه ...
    زابی هم خیلی موثر بازی کرد .. پاسای خوبی داد توپای خوبی گرفت ... اسین هم بازی کن محبوب منه .. خیلی خوب بازی کرد فقط حیف یه مقدار کنده ... باید خودشو سریع کنه توی ضد حمله ها خیلی نیازه. ..

ولی به نظرم باید همیشه به مورینیو اعتماد کرد .. جزو بهترین مربی هاست و خیلی تاکتیک ها ی خوبی رو بلده و همیشه روی یه سیستم اصرار نداره ...

یه مشکل هم توی تیم هست که خیلی دوس سریع تر درست بشه ... یادمه چند سال پیش وقتی هیگواین توی موقعیت های تک به تک ( یا توی همون حال و هوا :دي) قرار می گرفت چشماش هم می بست می تونست راحت گل بزنه ... در کل خیلی دقیق بود ... ولی از وقتی که توی بازی با لیون اون توپو خراب کرد دیگه نمی تونه درست حسابی و مث قبل بازی کنه ...

در کل به امید اینکه تیم بازم پیش رفت کنه و امسال دیگه بتونیم جامو بگیریم. ..

12. 9 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به قول دنیزلی بعد از دربی74 پایتخت، این برد مخلوطی از معجزه و واقعیت بود! :دي
    اگه کمی خوش‌شانس بودیم و از موقعیتهامون بهتر استفاده میکردیم، بازی رو پرگل می‌بردیم
    کاسیاس فوق‌العاده ضعیف کار کرد، سر گل اول مثل پنالتی 50-50 کرد و فریب خورد
    همیشه منتظر بازی واران بودم، نشون داد که لیاقتشو داره که جانشین بزرگایی چون هیه‌رو بشه
    واران میتونه جای راموس رو تو مرکز خط دفاعی بگیره تا راموس به پست اصلیش یعنی دفاع راست برگرده
    من فکر میکنم مارسلو به دوران اوج خودش تو فوتبال داره میرسه و منو شدیدا یاد کارلوس میندازه
    افت محسوس هیگواین خیلی ناراحتم کرد، نمیدونم این بازیکن چرا به این روز افتاده
    رونالدو هم توی این بازی فوق‌العاده ظاهر شد، از لحاظ آماری 10تا شوت زد که 7تاش تو چارچوب بود
    شاید گفتن این حرف کمی زود باشه ولی این تیم بدجور بوی قهرمانی میده!
      محتوای مخفی: عکس آقای خاص... 

+
    دانلود گلها از مدیافایر:
    1-0 : ژکو / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1-1 : مارسلو / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-1 : کولاروف / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-2 : بنزما / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-3 : رونالدو / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Alinho; 19-09-2012 at 05:20.

14. 14 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مورينيو: به بازيکنانم افتخار مي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد بعد از پيروزي شيرين تيمش در ديدار شب گذشته مقابل منچسترسيتي از شاگردان خود تمجيد کرد و روحيه پيروزي طلبي آنها را ستود.

--------------------------------------------------------------------------------

خوزه مورينيو بعد از پيروزي دراماتيک تيمش مقابل منچسترسيتي در کنفرانس خبري اظهار داشت: مهمترين چيز برايم اين است که به شاگردانم به دليل نتيجه‌اي که در اين بازي رقم زدند، افتخار کنم.

وي در ادامه افزود: اين را بازهم به بازيکنانم مي‌گويم. ممکن است بازي‌هايي مانند بازي امشب را ببازيم که اگر باختيم دنيا به آخر نمي‌رسد اما بايد مانند حيوان تا آخرين نفس و آخرين ثانيه بازي بجنگيم! دقيقا همين کاري که امشب انجام داديم. من شکست‌هايي به شيوه بازي مقابل سويا و ختافه را نخواهم پذيرفت.

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد خاطر نشان کرد: در بازي امشب ما تهاجمي‌تر بازي کرديم و از نظر فيزيکي هم از تيم حريف برتر بوديم. دو گل دريافت کرديم اما به جنگيدن ادامه داديم، نتيجه را به تساوي کشانديم و در پايان هم پيروز شديم. من کسي در تاريخ رئال مادريد نيستم اما اين حق را دارم که بگويم هواداران رئال مي‌خواهند اين طور بازي را از تيم‌شان ببينند. ما مي‌توانيم بهتر بازي کنيم اما اين اتفاق امروز سخت بود.

وي در خاتمه تصريح کرد: اعتمادبه‌نفس بازيکنان قبل از اين بازي و بعد از شکست مقابل سويا بسيار کم بود اما آنها تعهد خود به رئال را نشان دادند. پيروزي در اين بازي قدم بزرگي براي صعود از گروه مرگ رقابت‌ها بود.

تيم فوتبال رئال مادريد هفته اول از مرحله گروهي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا را با برتري 3 بر 2 مقابل منچسترسيتي پشت سر گذاشت.

16. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تبریک به دوستای گلم
    یه سری بحث های فنی هست که خیلی دوست دارم نقد کنم ولی متاسفانه فرصتش نیست فعلا
    فقط همینو بگم که از کاسیاس انتظار بیشتری میره
    و البته اون خوشحالی جالب مورینیو نشون دهنده فشار خیلی زیاد روش بود
    سایت گل که بعد از بردای رئال دهنش بسته میشه و در نقدی جالب ! این بازی رو با لیگ ایران مقایسه کرده
    حتما فردا هم میخواد قلعه رو با مورینیو مقایسه کنه لول

نقد یکی از رفقام رو میذارم

-----
    یه تحلیل بخواییم داشته باشیم بازی رو بازی با سه هافبک دفاعی اونم تو برنابئو به نظر میرسید یکم سختگیرانه باشه از طرف مو،اونم با توجه به اینکه هیچوقت بازی به این روش نتیجه ی خوبی نداشته و همیشه به مشکل خوردیم...نبود یه بازیکن پاسور و خلاق کاملا جریان خون رو تو قلب تیم کند کرده بود و خیلی تعجب کردم که چرا بین اوزیل و مودریچ یکیشون تو زمین نبودن از همون اول،چون دیدیم بعد از ورودشون تیم کلا روونتر شد حرکاتش...کریس تلاشش خوب بود ولی یه جاهایی که میتونست بقیه رو ببینه متاسفانه نمیدید و اگه بعضی جاها پاس میداد نتیجه ی بهتری میگرفتیم..اسین بر خلاف انتظارات مسلط نبود و البته خب عجیبم نیست تازه اضافه شده و هنوز مونده تا هماهنگ بشه...خط دفاع خصوصا از کناره ها اصلا مطمئن نبود ولی رو توپهای هوایی به لطف قد بلند واران کلا بهتر کار کردیم...

خط هافبک هم بدون وجود یه بازیساز کاملا سردرگم بود و نمیدونست دقیقا چجوری توپ رو برسونه به مهاجما..ایگوایین متاسفانه هنوز به شرایط عادیش برنگشته و امیدوارم هرچه زودتر این اتفاق بیافته چون واقعا هممون میدونیم که این ایگوایین واقعی که میشناسیم نیست...بنز تو دقایقی که اومد فعال نشون داد و این گلش بعد از چندین بازی که پاش به گلزنی باز نشده بود خیلی اتفاق خوبی بود..

رو گلهایی که خوردیم گل اول از اشتباه خط هافبک شروع شد که سه نفر نتونستن توپ رو جمع کنن و نهایتا رسید به توره و با اشتباه دفاع تو گرفتن ژکو پیش رفت تا با اشتباه ایکر تو جاگیری تکمیل بشه و گل اول رو بخوریم و رو گل دوم هم متاسفانه بازم اشتباه دفاع تو دور کردن توپ و بدتر ازون توپی که با ارتفاع کم مستقیم از وسط همه رد شد اومد سمت دروازه و دید کم ایکر و اینکه شاید فکرشم نمیکرد این توپ ازینهمه مدافع رد بشه باعث شد گل دوم رو بخوریم که خوشبختانه به لطف اشتباه مدافعای سیتی و عدم جاگیری و واکنش خوبه جو هارت تونستیم هم گل مساوی رو بزنیم هم گل سوم رو..چون قدرت شوت کریم تقریبا با قدرت شوت ژکو یکی بود با این تفاوت که این زاویه داشت و اون تقریبا نداشت،گل سوم هم که به نوعی شاهکار بود از طرفه جو هارت چون دیدشم مسدود نبود به اون شکل و اصن معلوم نشد چیکار کرد...

به هرحال این بازی در کل از 5 گلی که به ثمر رسید میشه گفت عینه 5 گل روی اشتباهات بازیکنا اعم از خط هافبک دفاع و دروازه بانا شکل گرفت و خوشبختانه نهایتا هم به نفع ما به پایان رسید..

امیدوارم این پیروزی تو روحیه تیم تاثیر زیادی بذاره و بتونیم هفته های آینده به شرایط آرمانی و عادی خودمون برگردیم..

written by: morteza"realmadrid"
    -----
    Match Highlight

Real Madrid 3-2 Man City

MKV-X264 | 1280 x 720 | itv 1 HD |English | ~ 3 Mbps

credit by GaLaTaMaN

اینم لینک لیچ شده به مدت 7 روز
    اگر لازم شد پ.خ کنید تمدید کنم

-----
    فقط دو تا چیز دیگه هم بگم و برم
    ای کاش مزدک میرزایی رو به سبک dexter در اختیارم میذاشتن
    خیلی کارها دارم باهاش بکنم دی:

دوم هم اینکه دی ماریا از لحاظ استعداد هیچی کمتر از مسی نداره فقط فقدان همون عاملیه که قبلا عرض کردم لول

با این بازی بنز چند هفته ای از دست هیگواین راحتیم دی:
    Last edited by Retired User; 19-09-2012 at 14:59.

18. 6 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آخرو: اگر رئال پيشنهاد مي‌داد، به برنابئو مي‌رفتم!

بازيکن آرژانتيني منچسترسيتي فاش کرد در صورتي که رئال مادريد به جذب وي تمايل نشان مي‌داد، به سانتياگو برنابئو مي‌رفت.

--------------------------------------------------------------------------------

سرخيو آخرو تأييد کرد در صورتي که رئال مادريد به او پيشنهاد مي‌داد به اين تيم مي‌پيوست، اما هيچ گزينه ديگري جز من‌سيتي در اختيار نداشته است.

آخرو که در شکست 3 بر 2 من‌سيتي مقابل رئال روي نيمکت نشسته بود، گران‌قيمت‌ترين خريد قهرمان انگليس در تابستان 2011 بود که با 38 ميليون پوند از اتلتيکو مادريد به اين تيم پيوست.

آخرو اظهار داشت: اگر رئال مادريد به جذب من تمايل نشان مي‌داد، اکنون در اين تيم بازي مي‌کردم.

وي ادامه داد: مي‌خواهم از اين فرصت استفاده کنم تا اين قضيه که من گفته‌ام چون در اتلتيکو بازي مي‌کنم، هرگز به رئال نخواهم رفت را تکذيب کنم.

آخرو خاطرنشان کرد: اين موضوع در روزنامه‌هاي انگليسي به چاپ رسيده بود.

بازيکن آرژانتيني با بيان اينکه از ماندن در انگليس خوشحال است، گفت: در حال حاضر براي سيتي بازي مي‌کنم و به هيچ جيز ديگري فکر نمي‌کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

20. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •