سلام یه ال سی دی lLA32D455دارم رست فکتوری کردم الان کنترل توی منوی مخفی کار نمی کنه چکار کنم چی کار کنم کنترل کار کنه خواهشا کمکم کنید TV مال خودم نیست.
سلام یه ال سی دی lLA32D455دارم رست فکتوری کردم الان کنترل توی منوی مخفی کار نمی کنه چکار کنم چی کار کنم کنترل کار کنه خواهشا کمکم کنید TV مال خودم نیست.
دوست عزیز
در این تایپیک جواب دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامیه32سری5سامسونگ دارم550ال سی دیاز همون روز اول که خریدم چراغ دکمه های لمسی جلوش روشن نمیشدتومنومخفی میتونم فعالش کنم یامشکل سخت افزار؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه led مدل UE40EH5000WXMS دارم که از سر کنجکاوی و جهت اضافه کردن منوی فارسی در اینترنت به کد 4 دکمه معروف رسیدم که البته قسمت هایی را تقریبا سر در می آوردم دستکاری کردم. علامت برچسب سفید رنگ معروف سامسونگ در گوشه سمت چپ بالا ظاهر شده. چند بار جهت برداشتنش به منوی مخفی رفتم که نتونستم بردارمش!!
فکتوری ریست رو زدم. الان دیگه picture mode از 4 حالت شده 2 حالت و رنگ تلویزیونم یه جوری شده
چیکار کنم چاره ای هست؟
اومدم ابروشو درست کنم زدم چششم کور کردم
در ضمن کنترلر رو هم ساختم، کار هم می کنه ولی موقعه ای که در منو مخفی ازش استفاده می کنم منو مخفی میره و یه نوشته قرمز رنگ در بالای صفحه ظاهر میشه و مرتبا چشمک میزنه و تلویزیون خاموش نمیشه ولی دکمه های دیگه مثل ولوم و غیره کار میکنه.
اجباره با دکمه روی خود دستگاه خاموشش کردم!
در این باره هم اگه توضیحی هست لطف کنید.
با تشکر
اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
فکر می کنم مشگل سخت افزاری داشته باشد.
دوست عزیز
به این تایپیک رفته و مطلبی را که با رنگ قرمز مشخص شده بدرستی مطالعه کنید امیدوارم مشگلتان حل شود و اگر وارد نیستید از یک کار بلد استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی های بسیار خوبتان سپاسگزارم
فایل فشرده دو فایل صوتی از لینک آپلدباز قابل دانلد نیست. ممکنه لینک دیگری بذارید یا به گوگل درایوتون بدید و برای پابلیک شر کنید و لینک بدید؟ یا ایمیلم رو بذارم برام بفرستید؟
ممنون
یه سوال دیگه تی وی من مدل2009 la32b550یو اس بی داره ولی فقط فایل صوتی وعکس نشون میده
تو منو مخفی میشه پخش فیلم بهش اضافه کرد؟؟
دوست عزیز
اگر منظور تان آن دو فایل صوتی مخصوص کنترول دست سازه ادرس ایمیل تان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم.
دوست عزیز
خیر شما نمی توانید چیزی که وجود ندارد را فعال کنید در این سری از تلویزیونها مدیا پلیر آن فقط قابلیت پخش عکس و موسیقی را دارد و نمی شود پخش فیلم را به آن اضافه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)