برای رشته های شبانه منظور از بومی اینکه توی اون استانی باشی که دانشگاه هست و ربطی به اون جدولهای دفترچه نداره و 80% شبانه ها به بومی اون استان تعلق می گیره
برای رشته های شبانه منظور از بومی اینکه توی اون استانی باشی که دانشگاه هست و ربطی به اون جدولهای دفترچه نداره و 80% شبانه ها به بومی اون استان تعلق می گیره
سلام .بچها رتبه من تو هنر شده ۶۳۹ ،با این رتبه کجا متونم قبول شم .توروخدا زود جواب بیننننننننننننننننننننننن ننننن.کجا برم انتخاب رشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاه غیر انتفاعیه خوب تو کل کمشور به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسه شبانه هم هیچ فرقی باروزانه نداره فقط باید شهریه بدی و برخی خدمات دانشگاه بهش تعلق ب یا بد دارهنمیگیره. آزاد هم بستگی به دانشگاهش خوب یا بد داره وباید شهریه هم بدی که شهریه آزاد از غیر انتفاعی وشبانه بیشتره
دوست عزیز خواهشن ملاکتون رو شهر نزارید
شما قرار 4سال یک رشته رو بخونید وبعدن به احتمال زیاد سرکار برید اگر به اون رشته علاقه نداشته باشید اون 4سال خیلی خیلی سخت میگذره
اگه دختر باشید شریعتی به احتمال زیاد قبول میشید
مدیریت بهشتی هم همینطور
غیرانتفاعی هم هر رشته ای بخواید
یا این رتبه ی خوبی که دارید نزارید برای سال بعد
اینکه پیام نور و ... رو تهش زدید خیلی خوبه محکم کاری دیگه
به نظر من غیرانتفاعی فرهنگ رو بالانر از ابرار بزنید چون فرهنگ دانشگاه غیرانتفاعیه ولی ابرار مرکز غیرانتفاعی (حالا بازم بپرسید) ولی بعیده کارتون به غیر انتفاعی برسه
من خودم رجایی نرم افزار میخونم-شبانه- پارسال روزانه فقط از بین فرهنگیا میگرفت ولی مثل اینکه امسال عوض کرده
آقا حالا ما رتبمون بالا شده....نباید جوابمون و بدین ؟ :(
merc az komaketun rasesh man vase fogh nemikham iran basham baraye kharej raftanam kheili rahat tar az tehran ghabul mikonan ta jahae dge
merc az komaketun rasesh man vase fogh nemikham iran basham baraye kharej raftanam kheili rahat tar az tehran ghabul mikonan ta jahae dge
به نظر من حیفه اگه بخوای سال دیگه کنکور بدی...شاید نتیجش بدتر شد یا . . . البته این ترتیبی رو که زدین حتما یکیش رو قبول میشین.
اون هم فکر نکنم مشکلی باشه!آخه پارسال یکی از دوستام شیمی شبانه قبول شد ولی نرفت و امسال دوباره کنکور داد...
ولی به نظر یه جوری اگه اگه اگه اگه نشد به شهرهای دیگه هم فکر کنین . . . واقعا حیفه یکی با این رتبه دوباره کنکور بده.
خب از تهران راحتتر که هست ولی خب، اگه اون رشته رو نیاز نداشته باشن چی؟ اونموقع برای پیدا کردن کار به مشکل میخورین... و مهمتر از همه همونجور که گفتن اگه بعدن به رشته ای که میرین علاقه ای نداشته باشین خیلی سخت میگذره بهتون . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)