تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 281 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بومی منظور شهره یا اینکه هر چندتا شهر با هم یه ناحیه بومین؟
    تو دفترچه راهنما به 9 ناحیه تقسیم کرده.
    در ضمن من تهرانی ام.
    برای رشته های شبانه منظور از بومی اینکه توی اون استانی باشی که دانشگاه هست و ربطی به اون جدولهای دفترچه نداره و 80% شبانه ها به بومی اون استان تعلق می گیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام .بچها رتبه من تو هنر شده ۶۳۹ ،با این رتبه کجا متونم قبول شم .توروخدا زود جواب بیننننننننننننننننننننننن ننننن.کجا برم انتخاب رشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لطف کنید کامل و جامع تفاوت دانشگاه غیر انتفاعی با شبانه و آزاد رو توضیح بدید
    دانشگاه غیر انتفاعیه خوب تو کل کمشور به تعداد انگشتهای دست هم نمیرسه شبانه هم هیچ فرقی باروزانه نداره فقط باید شهریه بدی و برخی خدمات دانشگاه بهش تعلق ب یا بد دارهنمیگیره. آزاد هم بستگی به دانشگاهش خوب یا بد داره وباید شهریه هم بدی که شهریه آزاد از غیر انتفاعی وشبانه بیشتره

4. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

heeeeelp! من رتبم شده 3600 دیوانه وار دلم می خواد برم تهران! کسی می دونه چه رشته ای میتونم قبول شم؟!
    دوست عزیز خواهشن ملاکتون رو شهر نزارید
    شما قرار 4سال یک رشته رو بخونید وبعدن به احتمال زیاد سرکار برید اگر به اون رشته علاقه نداشته باشید اون 4سال خیلی خیلی سخت میگذره
    اگه دختر باشید شریعتی به احتمال زیاد قبول میشید
    مدیریت بهشتی هم همینطور
    غیرانتفاعی هم هر رشته ای بخواید

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

برای انتخاب رشته چند تا سوال داشتم :
    1 - اگر شبانه یا غیر انتقاعی یا پیام نور قبول بشم ، میتونم سال دیگه کنکور بدم ؟ فقط اگر روزانه قبول شم نمیتونم سال دیگه کنکور بدم ؟
    2 - اگر انتخاب رشتم به ترتیب زیر باشه ( همشون مهندسی نرم افزار ( راستی همونطور که گفتم رتبم 1890 منطقه 1 هست ) ) :

میدونم احتمالا تو 7 تای اول قبولم . ولی من دارم فرض میکنم تو اون ها قبول نشم . اگر اینطور بشه من میخوام سال بعد کنکور بدم ولی میخوام یه دانشگاهی هم همینجوری برم و درسای سبک بردارم که یه ذره سال بعد کارم راحت تر بشه .
    100 درصد تو انتخاب های هشتم به بعد قبولم . سوالم اینه انتخاب آخرم که دانشگاه روزانه اصفهان هست مشکلی برای سال بعدم به وجود نمیاره ؟ ( آخه من شنیدم مثلا به جز روزانه اگر انتخابی کرده باشی کامپیوتر بعدی ها رو هم چک میکنه . )
    کلا چه اتفاقی میفته و برای کنکور سال بعدم چی ؟

ممنون میشم توضیح بدید . خیلی خیلی ممنون
    یا این رتبه ی خوبی که دارید نزارید برای سال بعد
    اینکه پیام نور و ... رو تهش زدید خیلی خوبه محکم کاری دیگه
    به نظر من غیرانتفاعی فرهنگ رو بالانر از ابرار بزنید چون فرهنگ دانشگاه غیرانتفاعیه ولی ابرار مرکز غیرانتفاعی (حالا بازم بپرسید) ولی بعیده کارتون به غیر انتفاعی برسه
    من خودم رجایی نرم افزار میخونم-شبانه- پارسال روزانه فقط از بین فرهنگیا میگرفت ولی مثل اینکه امسال عوض کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اقا با 199928 کشوری
    پیام نور قبول میشم ؟؟؟
    منطقه 1
    پارسال با 246000 فوق دیپلم غیر انتفاعی تنکابن قبول شدم..حسابدرای
    الان فوق دیپلم هر رشته ای ....تو پیام نور قبول مبشم؟؟؟دماوند..کرج...قزوین ؟؟؟کلا اطراف تهران شانس دارم؟؟؟
    آقا حالا ما رتبمون بالا شده....نباید جوابمون و بدین ؟ :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

merc az komaketun rasesh man vase fogh nemikham iran basham baraye kharej raftanam kheili rahat tar az tehran ghabul mikonan ta jahae dge

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز خواهشن ملاکتون رو شهر نزارید
    شما قرار 4سال یک رشته رو بخونید وبعدن به احتمال زیاد سرکار برید اگر به اون رشته علاقه نداشته باشید اون 4سال خیلی خیلی سخت میگذره
    اگه دختر باشید شریعتی به احتمال زیاد قبول میشید
    مدیریت بهشتی هم همینطور
    غیرانتفاعی هم هر رشته ای بخواید
    merc az komaketun rasesh man vase fogh nemikham iran basham baraye kharej raftanam kheili rahat tar az tehran ghabul mikonan ta jahae dge

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

برای انتخاب رشته چند تا سوال داشتم :
    1 - اگر شبانه یا غیر انتقاعی یا پیام نور قبول بشم ، میتونم سال دیگه کنکور بدم ؟ فقط اگر روزانه قبول شم نمیتونم سال دیگه کنکور بدم ؟
    2 - اگر انتخاب رشتم به ترتیب زیر باشه ( همشون مهندسی نرم افزار ( راستی همونطور که گفتم رتبم 1890 منطقه 1 هست ) ) :

میدونم احتمالا تو 7 تای اول قبولم . ولی من دارم فرض میکنم تو اون ها قبول نشم . اگر اینطور بشه من میخوام سال بعد کنکور بدم ولی میخوام یه دانشگاهی هم همینجوری برم و درسای سبک بردارم که یه ذره سال بعد کارم راحت تر بشه .
    100 درصد تو انتخاب های هشتم به بعد قبولم . سوالم اینه انتخاب آخرم که دانشگاه روزانه اصفهان هست مشکلی برای سال بعدم به وجود نمیاره ؟ ( آخه من شنیدم مثلا به جز روزانه اگر انتخابی کرده باشی کامپیوتر بعدی ها رو هم چک میکنه . )
    کلا چه اتفاقی میفته و برای کنکور سال بعدم چی ؟

ممنون میشم توضیح بدید . خیلی خیلی ممنون

راستی در مورد دوستانی که میگن برو سخت افزار تغییر رشته بده . من میرم دانشگاه علم و صنعت تحقیق میکنم اگر 100 درصد شدنی بود سخت افزار رو انتخاب هشتم به بعد میزارم . فعلا چون مطمئن نیستم نذاشتم .
    به نظر من حیفه اگه بخوای سال دیگه کنکور بدی...شاید نتیجش بدتر شد یا . . . البته این ترتیبی رو که زدین حتما یکیش رو قبول میشین.
    اون هم فکر نکنم مشکلی باشه!آخه پارسال یکی از دوستام شیمی شبانه قبول شد ولی نرفت و امسال دوباره کنکور داد...
    ولی به نظر یه جوری اگه اگه اگه اگه نشد به شهرهای دیگه هم فکر کنین . . . واقعا حیفه یکی با این رتبه دوباره کنکور بده.

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خب از تهران راحتتر که هست ولی خب، اگه اون رشته رو نیاز نداشته باشن چی؟ اونموقع برای پیدا کردن کار به مشکل میخورین... و مهمتر از همه همونجور که گفتن اگه بعدن به رشته ای که میرین علاقه ای نداشته باشین خیلی سخت میگذره بهتون . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •