درود عطاجان
می بینم هنوز تو اوج فعالیتی
اقا هارد سه ترا وسترن دسکتاپی برای بکاپ چی پیشنهاد میدید ؟ همون اسنشال خوبه؟
مرسی برادر![]()
درود عطاجان
می بینم هنوز تو اوج فعالیتی
اقا هارد سه ترا وسترن دسکتاپی برای بکاپ چی پیشنهاد میدید ؟ همون اسنشال خوبه؟
مرسی برادر![]()
سلام .
البته مدلهای جدید دیگه پسوند essential را ندارند ، البته از لحاظ سخت افزاری فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند . اگر از عملکرد هارد اکسترنال وسترن قبلی راضی هستید میتونید مجدداً همان مدل را بخرید (ٌWD my book) .
یک نکته : در هاردهای اکسترنال وسترن اگر دو مدل مشابه (مثلاً my book) به یک سیستم متصل بشه احتمالاً هارد اکسترنال دوم offline میشه . اگر هم سعی کنید این هارد را online کنید ، هارد اولی offline میشه (یعنی همزمان نمیتونید از هر دو هارد مشابه استفاده کنید) . برای فیکس کردن این مسئله باید disk signature ها را تغییر بدید .
سلام
با نوت پد نتونستم تغییر بدم چی کار کنم
سلام .
طبق عکسهای زیر عمل کنید . روی فایلها باید راست کلیک کنید و سپس edit را انتخاب کنید .
![]()
همین مسیر رو میرم ولی نمیتونه سیو کنه!
در زمان سیو کردن پیغامی میده ؟ والا روی سیستم خودم تغییرات ، سیو میشه . اگر برنامه در حال اجراست پس ببندید .
یه هارد سونی 1T - HD -E1 sony هست که میخوام با یه my passport 500gb معاوضه کنم به نظرتون میرزه؟ قیمتش مناسبه.
اما میخوام بدونم هارد سونی کیفیت و موندگاری داره؟ میخوام فایل آرشیو کنم که خیلی اطلاعات مهمی دارم.
اگر هارد اكسترنال سوني سالم هست ، بنظرم دليلي براي تعويض با هارد 500GB وسترن وجود نداره . اگر اطلاعات براي شما خيلي مهمه توصيه ميكنم كه روي دو هارد مجزا ذخيره كنيد . همانطور كه هارد اكسترنال سوني ممكنه خراب بشه ، هارد اكسترنال وسترن هم ممكنه خراب بشه .
سلام می خواستم بدونم هاردADATA HD710 هارد خوبی هستش یانه؟
واینکه میشه بهش اعتماد کرد برای اطلاعات منظورم اینه از اون هاردهای هستش که معلوم نیست دفعه ی بعدی بزنی به کامپیوتر اطلاعاتت باشه یانه؟
(تاپیک دیگه گفتم جواب ندادن)
داداش نظرت درمورد هارد توشیبا چیه امروز رفتم بازار مدل Toshiba canvio و basic داشت به نظرت از وسترن یا سیگیت تو سرعت بهتره؟قیمتش گفت 245
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)