پیمان عزیز کلا به تلفظ های اشتباه معروفه
حالا این رئوس رو اشتباه نکرد خیلی عجیبه![]()
پیمان عزیز کلا به تلفظ های اشتباه معروفه
حالا این رئوس رو اشتباه نکرد خیلی عجیبه![]()
اینی که میخوام بگم زیاد به یورو ارتباط نداره (هر چند بی ارتباط هم نیست) و سوتی هم نیست (البته شاید هم باشه)... به هر حال:
کلا گزارشگرای وطنی به یه سری از اسامی (از اسم بازیکن و مربی تا اسم استادیوم و...) حساسیت دارن، به طوری که کافیه نام مذکور آورده بشه تا پشت بندش حرف های همیشگی نخ نما و تکراری گفته بشه... در واقع تا بعضی از اسامی میاد تو گزارش، بلافاصله بعدش یه توضیح و اطلاعات سوخته (خاکستر شده) هم داده میشه که بعضی وقتا واقعا حوصله آدم رو سر میبره، من چند نمونش (چون تو یورو هستیم صرفا نمونه خارجیش) رو بگم:
[اوهوم : دی] مثلا:
رونالدو = مقایسش با مسی
مسی = مدیون بودنش به ژاوی و اینستا
اینیستا = گل دقیقه 93 به چلسی
چلسی = قهرمانیش به کمک عناصر دفاعی
فوتبال دفاعی = یونان که در سال 2004 قهرمان اروپا شد!
کوین پرینس بوآتنگ = این بازیکن یه برادری داره که در تیم ملی آلمان بازی می کنه و به شدت با هم مشکل دارن!
ژرومه بوآتنگ = این بازیکن یه برادری داره که در تیم ملی غنا بازی می کنه و به شدت با هم مشکل دارن!
جان تری = جریانش با وین بریج (جدیدا جریانش با فردیناند) [خیایانی متخصص صحبت راجع به جان تریه!]
کاپلو = جریان کاپیتانی
زلاتان = فصل ناموفقش در بارسا
هر تیمی که پاسکاری تو دستور کارش باشه = تیکی تاکا!
دی یانگ: برخوردش با ژاوی آلونسو
هاوارد وب = جمله "چرا به برخورد بالا کارت قرمز نداد!"
بالوتلی = مدل موش رو تغییر میده - با چهره جدید ظاهر میشه.
روبن = جمله "سخت پاس میده"
پیتر چک = صحبت راجع به محافظت از سر و کلاه راگبی! (البته خوشبختانه این یکی داره فید میشه!)
اسنایدر = دورارن ناموفقش در رئال رو در اینتر فراموش کرد!
داور کنار خط دربازه = عبارت:"بیکارترین فرد"
زیدان = ضربه سرش به ماتراتزی!
گوآردیولا = 6 جام فصل 09-2008
پارک جی سونگ = انتقاد از کنفدراسیون فوتبال آسیا!
پیکه = چطوری فرگوسن از دستش داد!!
میرلش = صحبت راجع به خالکوبی!
و
.
.
.
حالا اینا، چیزایی بود که من الان حضور ذهن داشتم! من متعجبم اینا واقعا خسته نمیشن اینقد حرف تکراری میزنن! به قول رضا یزدانی: یه حرف تازه تر بزن!... واسه دلای بی قرار!![]()
پیمان یوسفی گزارشگر بازی آلمان و یونان
مردم یونان بعد از صعود تیمشون به مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 برای چند روز بحران مالی و وضعیت اقتصادیشون رو فراموش کرده بودن اما...
واقعا متاسفم از اینکه یه همچین گزارشگرهایی میان بازی های به این مهمی رو گزارش میکنن وقتی این جمله رو شنیدم یه لحظه فکر کردم یکی از گوینده های شبکه خبر داره بازی رو گزارش میکنه همینجوریه دیگه باید گزارش یه همچین گزارشگرهایی رو تحمل کنیم!
اگه دقت کرده باشید اکثر بازیکن های تیم یونان آخر اسم فامیلیشون S داره و همین یوسفی وقتی میخواست اسم بازیکن ها رو بگه گفتم الانه که سوتی بده اما همه رو درست گفت!
یه چیز دیگه بگم اینکه یادم میاد چند سال پیش یکی از بازی های اینتر (فکر کنم بازی اینتر و رم بود) رو گزارش میکرد یکی از بازیکن های اینتر که اسمش آلوارو رکوبا بود رو به اشتباه میگفت کوردوبا (با مدافع اشتباه گرفته بود) رکوبا چندتا بازیکن رو جا گذاشت بعد این یوسفی هی داد میزد میگفت حالا خود کوردوبا بعد از چهار پنج دقیقه گفت ببخشید رکوبا بود که این حرکت رو انجام داد!
کلا این یوسفی زیاد سوتی نمیده اما اگه سوتی بده بدجوری...
Last edited by Pessimist; 23-06-2012 at 13:54.
این که همش شد رکوبا، پس "سوتیش" چی بود؟
خب درست گفته دیگه مگه رکوبا اشتباهه؟
نکنه منظور شما "کوردوبا" هست؟
Last edited by Alinho; 23-06-2012 at 13:49.
ببخشید اشتباهی میگفت کوردوبا حواسم نبود اسم مدافع رو بیارم!
البته این سوتی مال خیلی سال پیشه!
دیشب نزدیک بود خوابم ببره از گزارش یوسفی
اصلا در مورد بازی صحبت نمیکرد صد بار سه گلزن برتر تیم یونان رو گفت!!
جالب بود تو ضد حملات تیما به جای اینکه بیاد بازی رو گزارش کنه آمار و ارقام میگفت ، هر وقت هم یه توپ به سمت دروازه میومد داد میزد فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرصت برای تیم فلان ، دوستان کارشناس و جاودانی هم بعد بازی همیشه در مورد تماشاگرا بحث میکنن جاودانی اخر بازی همیشه به کارشناس ها (!) میگه دیدیم که تماشاگرا حتی بعد از باخت تیمشون بازم بازیکنا رو تشویق میکردن دلیلش چی میتونه باشه ؟!؟!؟ چرا تو ایران اینطور نیس؟!؟!؟
یکی نیست بگه ولمون کنین ...
اه ..چقدر بده این مزدک میرزایی....یعنی 100 تای خیابانی رو به میرزایی ترجیح میدم ! اینقدر مزخرف میگه آدم خوابش میبره ....تو پست های قبلی هم گفتم با اینکه طرفداره اسپانیا هستم ولی خیلی طرفدارانه گزارش میکنه تو کل گزارش تمام بازیکن ها فرانسه رو ناک اوت کرد)
اسم بازیکن ها + پست هاشون رو بلد نبود مخصوصا فرانسوی هارو توپ که میومد گوشه زمین ساکت میشد یا شروع میکرد به داستان گفتن...واقعا افتضاح..!
اره مزدک هم کم سوتی نمیده ولی اطلاعات عمومیش خیلی زیاده
يوسفي گفتين ياد بازي بارسلون رئال افتاد ويكتور والدز رو ميگفت گوارديولا!يكي دوتا ديگم سوتي داشت عذر خواهي هم نكرد!من با گزارشگر تركيه مقايسه كه ميكنم گزارشگراي ما يه لحظه هايي لالموني ميگيرن ادم عصبي ميشه در حالي كه گزارشگر تركيه با لحن صداش هيجان رو صد چندان ميكنه!هم اينكه ده ثانيه زودتر صحنه هارو ميبينيم بي سانسور!
اون موقع که همه میگفتن جواد اینجوریه جواد اونجوریه ، ولی الان که بیچاره اینگار قهر کرده همه میگن جواد از همه بهتره !!!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)