خب... این بازی هم تموم شد دو روز پیش... خسته نباشم!
نیمه اول بازی قشنگ بود اما نیمه دومش نه. بخصوص اون بخشهایی که با دشمنای انسانی رو به رو میشین. جای تشکر رو داشت که مسیر ها یه بار مصرف نبودن. گشت گذار و عبور چند باره از مسیرها چیزی بود که تو بازی اول بودنشونو ستایش میکنم و خوشبختانه اینجا هم بود. کیفیت پازل ها نسبت به بازی دوم بهبود مناسبی پیدا کرده بود اما باز هم به پای اولی نمیرسید.
بخش اسلحه ساختنش رو پسندیدم اما جدا از اون قسمتی که باید از ریز شروع به ساختن کنیم. این بخش کاملا اضافی بود. وقتی یه اسلحه بسازین دیگه با اسلحه هایی که طبق نقشه ساخته میشن رسما کاری ندارین... این به نظرم ضعفه.
بار اکشن بازی خیلی زیاد شده بود. بعضی جاها شدیدا خرکی و اعصاب خورد کن میشد بخصوص در پایان ماموریتهای فرعی و از طرفی هم میدیدم که درجه سختی بازی پایین اومده بود. با کلی جعبه کمکهای اولیه و مهمات رو به رو میشدم و البته خودمو آپگرید میکردم اما میدیدم که بازم اضافه بودن. یاد بازی اول بخیر که مهمات مناسب تعیین شده بود و با دقت هم خرجشون میکردم.
گرافیک کاراکترها اونقدر که ضعیف کار شده بود اما گرافیک محیط تماشایی و قابل تحسین بود. صداگذاری هم طوری بود که بهش نمره کامل رو میدم.
اما یه نکته اساسی نقض شده در بازی به چشم میخورد. در بازی اول هانتر چطوری کشته میشد؟ طرفداران این بازی قطعا یادتون که هست... جالبه شاتل رو داریم اماده پرواز میکنیم و از همه جا آتشه که میباره اما هانتر اووف نمیگه!! این دو تا بودن هانتر هم انصافا رو مخ بود. باس فایت نهایی رو هم خوشم نیومد.
نمره من به این بازی شد 8 از 10.
(نمره بازی اول رو داده بودم 9.5 و دومی رو هم 8.5)