سلاممن capter 6 part 1 تموم کردم(اونجایی که تو دموی بازی نشون میده مکس موهاشو میزنه)بعدش یه صفحه سیاه میاد و هیچ کاری نمی تونم انجام بدمدوستان کمک کننداگه کسی save مرحله بعدش (chapter 6 part 2)داره لطف کنید برام بذارید شاید درست شد
سلاممن capter 6 part 1 تموم کردم(اونجایی که تو دموی بازی نشون میده مکس موهاشو میزنه)بعدش یه صفحه سیاه میاد و هیچ کاری نمی تونم انجام بدمدوستان کمک کننداگه کسی save مرحله بعدش (chapter 6 part 2)داره لطف کنید برام بذارید شاید درست شد
مرسی بابت راهنماییت
ولی گرافیکم 2 گیگ اصل و تا 4 گیگ share میکنه
حالا لطفا بازم راهنماییم کنین
منم تقریبا همین مشکل رو دارم ! پتچ من 17 هست ! نه مشکل اودینگ دارم نه بلو اسکرین ! فقط میگه کانکشن !
w w w . k i n g s d o w n l o a d.com/7114/max-payne-3.htm
l دانلود کرک Theta
-
دانلود
Max.Payne.3.v1.0.0.22.patch.cracked
با این دوتا براحتی بازی رو کرک کردم
در صورتی که بازی اجرا نشد و با خطا های مختلفی مواجعه شدید مراحل زیر را طی کنید:
1. در ویندوز 7 بازی را به صورت Administrator اجرا کنید. (Right-Click -> Run as Administrator)
2. در ویندوز 7 پوشه بازی را از “Max Payne 3″ به “MaxPayne3″ تغییر نام دهید.
3. به مسیر های زیر در رجیستری ویندوز (Start -> Run -> regedit) خود رفته و Rockstar Games Social Club را پاک کنید:
32 بیت: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Rockstar Games
64 بیت HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node
Last edited by ~~~; 14-06-2012 at 14:57.
دوست عزیز من این کار هخا رو انجام دادم.این دفعه وقتی وارد بازی میشم ازم یک یوزر نیم می خواست.من نام رو به دل خواه وارد کردم اما این دفعه هم همون صفحه مربوط به پروفایل باز شد ولی این دفعه با اسمی که وارد کرده بودم.ازم می خواد که به اینترنت وصل شم.راستی من هنگامی که وارد پوشه کرک میشم صفحه آبی میشه.برای همین نتونستم کرکش رو کپی کنم.اگر راهی برای صفحه آبی هست بگین.راستیاگر کسی هست که داره بازی رو میره پروفایلش رو داره برام بذاره.ممنون.
پست 179
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پروفایل خودت تست کن اگر نشد بگو آپ کنم تا آخرشم رفتم بدون مشکل
عزیز بی زحمت آپ کن ! من اصلا پوشه کرکی ندارم که توش profiles باشه ! اون آپدیتها تو پوشه ی Updates برای من !
دوست عزیز اگر میشه آپ کن.راستی شما اصلا مشکل نداشتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)