در کل قالب بدی نیست ولی p30world یکمی زیادی بزرگ برای این قالب!برای انجمن های کوچکتر مثل بازی سنتر قالب خیلی خوبیه مثلا،ولی الان p3world خیلی شلوغ و به هم ریخته شده!
در کل قالب بدی نیست ولی p30world یکمی زیادی بزرگ برای این قالب!برای انجمن های کوچکتر مثل بازی سنتر قالب خیلی خوبیه مثلا،ولی الان p3world خیلی شلوغ و به هم ریخته شده!
دوستان این Sidebar سمت چپ رو میشه مخفی کرد از طریق دکمهدر بالا سمت چپ. این ویژگی بیشتر برای افرادی مناسبه که مانیتور واید دارن و میشه از فضای عریض بیشتر برای نشون دادن اطلاعات اضافی استفاده کرد.
آقاس سلام من یه مشکل بدجوری دارم با این قالب جدید...که تو قالب قبلی همچین مشکلی نداشتم..
مثلا یه عکس تو یه پست هست ...نصف عکسه اون پشته یه اسکرول افقی می خواد که بری ببینیش ..ولی نیستش اسکرول افقی!
همین الانم چنتا از دکمه ها نصفشون دیده میشه...اسکرول افقی لازم داره...نکنه مشکل ا زمنه؟ ولی تو ورژن قبلی فروم اینطوری نبود .
عکس:
![]()
آقا defult style گذاشتم درست شد
قالب vB4 Default Style خیلی شیکه . به نظر من دلنشین تر از قالب پیشفرض فروم هستش
سرچ به وسیله ی نام کاربری هم کار نمیکنه...![]()
ممنون از شما احساسات همه رو بردی زیر سوال![]()
سلام
تو فایر فاکس مشکلی نداره ولی تو اپرا روی دیسپلی که کلیک می کنم از صفحه می زنه بیرون
اینجوری:
![]()
قالب قبلی خیلی جا افتاده بود...
مثل قرمه سبزی بود اما این نو آوری مثل یه غذای جدید میمونه مثلا برنج با خامه ...تا همه عادت کنن خیلی اذیت میشن...
قالب قبلی شیک ساده باوقار دوست داشتنی..یار قدیمی ...از سال 2004 فکر کنم نصب بود ..خلاصه یار قدیمی رو گرفتید ازمون....
دلمون براش تنگ میشه...این یار جدید هم خیلی اذیت میکنه خیلی باگ داره..
زمانی که از دکمه تشکر استفاده می کنیم ،برای نشان دادن تشکر کل صفحه رفرش می شود!!!
فکر کنم این مشکل بار زیادی را به سرور انتقال می دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)