نه بابا 1 مگ عمرا اگه بدن ..من میترسم 256 ندن ...چون جدیدا حجمی شده لعنتی ...ولی میگه به کابرای قدیمی 512 هم نامحدود میدیم ..ولی بالاتر نمیدن...واسه ثبت نامی های جدید که همون 256 هم بدن خیلیه ...واقعا خیلی ظلمه ها ..
نه بابا 1 مگ عمرا اگه بدن ..من میترسم 256 ندن ...چون جدیدا حجمی شده لعنتی ...ولی میگه به کابرای قدیمی 512 هم نامحدود میدیم ..ولی بالاتر نمیدن...واسه ثبت نامی های جدید که همون 256 هم بدن خیلیه ...واقعا خیلی ظلمه ها ..
واقعلا که![]()
Last edited by master2014; 06-01-2014 at 13:32.
24 ساعته که سرعت اینترنت در زمان وب گردی و سرعت دانلود واسه من اومده پایین.چند ساعتی گذشت تا اینکه فهمیدم جلوی Ipv6 من نوشته no internet access.
وقتی به قسمت Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center میرم و روی Local Area Connection کلیک می کنم و پنجریه Local Area Connection status
باز میشه ، جلوی Ipv6 من نوشته no internet access و فقط جلوی Ipv4 نوشته internet access در حالی که قبلا اینطوری نبود و جلوی هر دو نوشته بود internet access.
من اینترنت 256 نا محدور مخابرات دارم.می خواستم بدونم مشکل از مودم منه یا از مخابرات؟ ممنون میشم پاسخ بدین.
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم از مخابرات نت 512 دارم ... دو روزی میشه که سرعت نت بسیار پایین اومده و پیج رو هم به زور وا میکنه ...
تا جایی که یادمه برای من هم همین مورد بود و جلوی Ipv6 نوشته no internet access قرار داشت ...
در مورد سرعت باید بگم ، مشکل فعلا برای من هم هست و میشه گفت سراسریه یه جورایی.
همیشه همینطوری مخابرات 2 سال دارم همیشه نسخه 4 آیپی را میداده!
الان هم سرعتش آسمانی!
پس از تریس کردن به این رسید که دی ان اس 2 مخابرات مشکل تایم اوت دارد و روتر تایم اوت میده! برای همین نت تون مشکل دارد.
چند روزه خیلی قطع و وصلی دارم...آیا برای شما هم همین طوریه؟![]()
نه, مثل همیشه عادیه...
Vpi
vci
مخابرات چنده الان؟
ماله سرعت256 نامحدود
سلام ....
0
33
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)