صفحه نمایش galaxy sIII زد تو ذوقم . واقعا خیلی ضعیف کار کردن که از تکنولوژی قدیمی تر super amo led به جای super amoled plus استفاده کردن .
اگه قیمتش بالاتر از htc one x باشه قطعا بازار رو از دست خواهد داد
صفحه نمایش galaxy sIII زد تو ذوقم . واقعا خیلی ضعیف کار کردن که از تکنولوژی قدیمی تر super amo led به جای super amoled plus استفاده کردن .
اگه قیمتش بالاتر از htc one x باشه قطعا بازار رو از دست خواهد داد
داداش خیلی هم فرق نمیکنه.همین دیروز با بچه ها صفحه ی S و S2 رو تو Full Brightness مقایسه کردیم تقریبا تفاوتی وجود نداشت.تازه S3 رزولوشن خیلی بالاتری داره نسبت به S2 در نتیجه این ضعف Pentile بودن مشهود نیست.
+
در مورد CPU هم به نظر من 4 هسته ای حتی تا دوسال هم کافیه و تمام بازی ها رو روون اجرا می کنه.برای کسی که الان S2 نداره خریدن این گوشی به نظر من واجبه اما کسی که S2 داره باز میتونه با اون تو اوج باشه : دی
داداش تو شات های ماکرو به زور دیده میشه این تفاوت.حالا اگه باور ندارین S2 و S1 رو کنار هم بزارین مقایسه کنین.ببینید تفاوتشون خیلی اندکه.
s1 پیکسلاش یکم معلومه
ولی در واقعیت s3 تقریبا چشم آدم در میاد که ببینه
دقیقا عین Nexus
سلام
قیمت: 694.99 دلار
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب باید زیر 1 تومن باشه که قطغا نیست پس فروش خوبی نمیکنه با این تفسیر
الان one X حدود 1050 تومنه که سیر نزولی هم داره
عیب نداره بذار خز بشه
خوبیش اینه که از قابلیت S Beam بیشتر استفاده میکنیم
فکرش رو بکن یه فیلم رو با سرعت 1.4 مگابایت در ثانیه ارسال کنی چه حالی میده![]()
آقا دمت گرم عجب مقایسه ی باحالی بود
نظرم رو درباره ی One x به کلی تغییر داد
راستش نمیدونستم که One x یه پردازنده ی 500 مگا اضافه داره
همچنین از بازیهای مخصوص تگرا هم خبر نداشتم و نمیدونستم چه قابلیتهای باحالی تو دوربینش داره
من گوشی رو بیشتر به خاطر بازی و اینترنت میخوام که به نظرم One x برام مناسب تره ولی باطریشم یکم ضعیفه
تغییرات تو Gs 3 بیشتر نرم افزاری بوده و تغییرات جالبی هم داده شده ولی نظر من کلا برگشت و One x رو واسه خرید انتخاب میکنم
صفحه one X که خیلی خوبه.
اخه مردم چرا باید Sgs 3 بخرن وقتی گوشیای دیگه مثل همون هست.پول اضافی میگیرن واسه اس 3.
فقط باتریش خاصه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)