تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 29 اولاول ... 15212223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

در این بازی که گذشت کاسیاس درخشش بیشتری داشت و نمیشه با استدلال مدیریت و دفاع قویتر بایرن و ضعف حمله رئال که نگاه کرد.
    به این صورت که هرگز نمیشه مقایسه‏ای بین عملکرد عالی دو دروازه‏بان کلاس یک در یک بازی کرد.
    اگر آماری نگاه کنیم کاسیاس سیوهای بیشتری داشت. همین.
    ولی اگر قرار به نگاه کلییه مشخصه هر دو خصوصیت اصلی دروازه بانی یعنی اعتمادبنفس-خونسردی-قدرت-فیزیک مناسب-چالاکی و...رو دارن و جدن نمیتونم بینشون انتخاب کنم.
    اینم مسلم که آینده از آن نویره، و از اونور هم با توجه به عمر بالای بازی سنگربانان چند سال میتونیم شاهد رقابت جذاب این دو نفر باشیم.
    کاسیاس 12-13 ساله در سطح یک فوتبال جهان بوده و افتخار شخصی-تیمی‏ای نمونده که فتح نکرده باشه, شایسته برداشتن کلاه هاست به افتخارش، همونطور که برای مثال من بعنوان یک میلانی غلیظ این احترام رو به دلپیرو دارم.
    بهرحال با عشق همیشگی به صاحبان شماره یک در فوتبال جفتشان را دوست میدارم!

2. 10 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من تازه همه پستا رو نزاشتم
    نه تنها بایرن،بلکه دوستان انتظار داشتن همه تیمها از سر راه برن کنار تا الکلاسیکو برگزار بشه
    اینکه احتمال بدی یه تیم برندست تا اینکه توی پستات با بی خیالی هرچه تموم تر تیم مقابل رو از توی دروازه تا توی نیمکت و مربیا یه بازنده آشکار و ضعیف بدونه بدون اینکه حتی بازیای بایرن رو دیده باشه
    ادعا میکردن بایرن تاکتیک نداره و فقط سعی میکنه طرف مقابل رو وادار به اشتباه بکنه و از نظر تاکتیکی جلوی امثال رئال و بارسا و میلان و منچستر و .... یه سر و گردن پایینتر هستش در حالی که بعد 210 دقیقه بازی کاملا مشخص بود که برنده تاکتیکی این 2بازی هاینکس بود یا خوزه.
    .............
    اتفاقا من بدون تعصب شانس چلسی رو یه نمه بیشتر از بایرن میدونم واسه فینال،چون چلسی جایگزینای خوبی برای بازیکنای محرومش داره در حالی که بایرن حتی یه مدافع تخصصی نداره برای جایگزینی بادشتوبر چون یکیشون در شرف محکومیت به زندان هستش و اون یکی مصدومه و مجبوره از تیمو احتمالا استفاده کنه که هافبک دفاعیه
    برای جایگزینی گوستاو هافبک دفاعی نداریم و مجبوریم از کروس که هافبک تهاجمی هستش استفاده بکنیم
    برای جایگزینی آلابا مجبوریم لام رو بیاریم دفاع چپ و از رافینیا که flop of the match بایرن بوده توی سمت راست استفاده بکنیم
    در حالی که چلسی میتونه از امثال مالودا و داوید لوییز و کیهیل و .... برای جایگزین محروماش استفاده بکنه و مطمئن باشه کیفیتش زیاد تغییر نمیکنه.
    ماهم میبازیم و نوبت بقیه هم میرسه ولی من به شخصه به هیچ وجه احساس شرمگین بودن و پشیمونی نمیکنم بابت توهین به تیمای مقابلم و به هیچ انگاشتنشون.
    خب بهتر بود تمام پست ها رو میزاشتی !
    کی بایرن رو بازنده اشکار و ضعیف دونسته ؟!
    تمام بحث از اونجایی شروع شد که بعضی ها از جمله من گفتم که احتمالا امسال فینال الکلسیکو خواهد بود ! با توجه به نتایجشون توی لیگ و تعداد برد و باخت و گل های زده و خورده و غیره نسبت به تیم های دیگه !

حالا نمیدونم چرا هواداران سایر تیمها این پیش بینی رو توهین تلقی میکنن !
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 27-04-2012 at 22:34.

4. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

میگم کسی دیرکت لینک اینارو میتونه بده
    تو یوتوب میتونم ببینم ولی چیز پی انم تموم شده نمیتونم دانلودش بکنم
    این وبسایتا هم نتونسته دیرکتش بکنه

ویرایش شد:چیز پی ان قرض کردم اولیو گرفتم فعلا
    با سایتهای مثل اکسپرس لیچ و cyber-tube.ir و... میتونید ویدیوهای یوتیوب و چندین سایت دیگه رو رو بدون مشکل و همچنین با قابلیت انتخاب فرمت و کیفیت فایل ویدیوی درخواستی ، دایرکت و دانلود کنید.

لینک اول رو الان مستقیم کردم باید تا چند ساعتی کار کنه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دوم هم گویا مشکل داره و از طریق خودیوتیوب هم قابل دسترسی نیست: An error occurred during validation.Sorry about that

6. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نه تنها بایرن،بلکه دوستان انتظار داشتن همه تیمها از سر راه برن کنار تا الکلاسیکو برگزار بشه
    اینکه احتمال بدی یه تیم برندست تا اینکه توی پستات با بی خیالی هرچه تموم تر تیم مقابل رو از توی دروازه تا توی نیمکت و مربیا یه بازنده آشکار و ضعیف بدونه بدون اینکه حتی بازیای بایرن رو دیده باشه
    ادعا میکردن بایرن تاکتیک نداره و فقط سعی میکنه طرف مقابل رو وادار به اشتباه بکنه و از نظر تاکتیکی جلوی امثال رئال و بارسا و میلان و منچستر و .... یه سر و گردن پایینتر هستش در حالی که بعد 210 دقیقه بازی کاملا مشخص بود که برنده تاکتیکی این 2بازی هاینکس بود یا خوزه.
    یکی از دوستان بود می گفت اگه رئال چارتا تو بازی برگشت به بایرن نزنه هیچی از فوتبال سرش نمیشه : دی
    خیلی هم بر مواضعش استوار بود .. من یه لحظه فکر کردم از آینده اومده
    +
    اینقدر تو اون دو هفته بایرن رو دوستان رئالی مورد لطف قرار دادن که ما رو هول برداشته بود و آخرش نزدیک بود بگیم تیمو نفرستن تو زمین !
    منظورم تو فروم نیست در کل میگم ... اینجا هم کم نبود البته
    +
    خدا رو شکر برتری بایرن اینقدری واضح بود که جای بحثی نداشت وگرنه باز می گفتن شانسی بردین و .. که البته بعد بازی از داوری هم شاکی بودن که موضوع قابل تاملی هست برا خودش این شکایتشون
    +
    خلاصه به قول بلالمون :
    We Are FC BAYERN And We Fear NO Side

8. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب مسئله اینجا نیست که رئال زورش به بایرن نرسید و فلان و این حرفا...
    مسئله اینه که خوزه مورینیو و تیم رئال باید به صورت تقریبی بین لالیگا و چمپیونز لیگ یک گزینه رو انتخاب میکردند !
    و زمانی که اون بحث ها پیش اومد ( که بنده هنوز سره تک تک حرفام هستم) اختلاف امتیاز رئال با بارسا 10 امتیاز بود و اون موقع الکلاسیکو اصلا مطرح نبود ( که بین دو بازی رفت و برگشت بازی بایرن افتاده بود) و در واقع برد و باخت هم اصلا مهم نبود و واضح بود اگر ما میخواستیم بایرن رو ببریم با اون شرایط خیلی راحت تر از این حرفا کارش تموم بود و خستگی بازیکنان و استرس.....گریبان گیر بازیکنان نمیشد !
    ولی درست قبل بازی با بایرن رئال اختلاف امتیازش با بارسا تو لالیگا به 4 امتیاز کاهش یافت ....و الاکلاسیکو که تقریبا معلوم کننده لالیگا بود هم افتاد وسط سمی فینال چمپیونز لیگ....و قطعا مربی ها چه بارسا و چه رئال بین این دو گزینه یکی رو انتخاب میکردند..!
    بارسلونا که در الکلاسیکو تقریبا به چند برای بازی با چلسی استراحت داد و الاکلاسیکو رو هم از دست داد...! ولی بر عکس رئال گزینه اول لالیگا و بعد از اختلاف 4 امتیاز مد نظر قرار داد و به تمام بازیکنای اصلی بازی داد ( و با توجه به خستگی ..) به بازی با بایرن رسیدند.
    پس زیاد خوشحال نباشید که همچین تیمی رو با این شرایط حذف کردید...تیم خودتون بازی قبل رئال به هشت تا از بازیکنای اصلی استراحت داد چون بوندس لیگارو از دست داده بود ! ولی شرایط برای رئال در عرض دو هفته کاملا تغییر کرد...!

موفق باشید.

10. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخه توپ به نویر نمیرسید که مث کاسیاس واکنش نشون بده
    بنزما که شوتاش تو چارچوب نبود
    رونالدو که از فاصله 40 متری هی توپ رو سوت میکرد
    بقیه توپا هم پشت دفاع دفع میشد ولی ازونور بایرن توپی که به کاسیاس برسه زیاد برد ولی نویر کارشو تو پنالتی انجام داد.
    هر وقت کاسیاس نمایشی در سطح شالکه منچستر پارسال داشت اون موقع صحبت میکنیم
    البته باید دفاع رئال خیلی داغون باشه تا کاسیاس بتونه درون سطح واکنش نشون بده
    البته اگه میخوای درخشان ترین نمایش دوران نویر رو ببینی هایلایت بازی شالکه پورتو تو چمپیونزلیگ 2008 رو دانلود بکن
    اگه بعد دیدنش قیافت نشد من اسممو عوض میکنم
    تو جریان پنالتیا کدومو کاسیاس عالی تشخیص داد که با فاصله یه وجب از بالای دستش رد شد؟
    آلابا و گومز و شواین اشتایگر 3تاشون خلاف جهت زدن که گل شد.2تارم تشخیص داد که گرفت
    پنالتی توی بازی رو هم شاید اگه قد نویر رو داشت میتونست از روبن بگیره و اونوقت بود که دیگه روبن رو بکن بائر با تیپا مینداختش بیرون
    داداش من همون اول گفتم که نویر فوق العاده ست. بر منکرش لعنت. و با توجه به اینکه 3 4 سالی هم از ایکر کوچیکتره، قطعاً آینده ی درخشانی در انتظارشه.

هر وقت کاسیاس نمایشی در سطح شالکه منچستر پارسال داشت اون موقع صحبت میکنیم
    همین الان صحبت می کنیم . درخشش تو یک بازی خیلی خوبه، اما کاسیاس چندین ساله که داره این درخشش ها رو به کرات نشون میده. جام جهانی 2010 اگه اسپانیا ایکر رو تو دروازه نداشت، قهرمان نمیشد. کاری که اولیور کان تو جام جهانی 2002 انجام داد و یه تنه آلمان رو تا فینال کشوند. و اینکه احتمالاً پیگیر لالیگا نیستی، همونطور که من پیگیر بوندس لیگا نیستم، وگرنه میدیدی که تو روزهای بد رئال، کاسیاس (به قول عادل) جواهریه واسه ما تو دروازه. و بعد از دل بوسکه تا قبل از مورینیو که رئال رسماً تو بحران بود، ایکر یه تنه بار تیم رو به دوش میکشید. در کنار اینا عناوین و افتخاراتی که پشت سر هم کسب کرده رو هم در نظر بگیر. و اینکه خیلی تفاوت سنی نداره با نویر (به عنوان دروازه بان)، اما افتخارات این دو قابل مقایسه نیستن... (البته بازم تاکید کنم که اینا رو در نفی نویر نمیگم ها. بزرگی نویر انکار ناپذیره.) درست میگی، توپ اونقدر رو دروازه ی شما نیومد که نویر بخواد واکنش نشون بده، اما اونطرف کاسیاس فرصت خودنمایی پیدا کرد.

البته باید دفاع رئال خیلی داغون باشه تا کاسیاس بتونه درون سطح واکنش نشون بده
    به دفاع داغون کاری نداره. دروازه بان باید خودش رو تو "یک لحظه" ثابت کنه. هر تیمی برای مواقعی که توپ از دفاعش رد میشه و فقط دروازه بان سپر دروازه ست، باید خیالش از بابت دروازه راحت باشه. یه تیمی هر چقدرم که خوب دفاع کنه، دوست داره بهترین دوازه بان رو داشته باشه. نمونه ش بارسا. با سبک بازی ای که بارسا داره، مگه توپ چند بار به دروازه ش میرسه؟ اما اگه یه دروازه بان درجه یک داشت، نتیجه ی دو بازی آخرش این نبود.

تو جریان پنالتیا کدومو کاسیاس عالی تشخیص داد که با فاصله یه وجب از بالای دستش رد شد؟
    آقا جو منو گرفته بود. الان که نگاه کردم دیدم یک وجب نبوده . پنالتی آخر (شواین اشتایگر) رو تقریباً تشخیص داد، اما دیر شده بود.

کاسیاس 5 تا پنالتی خورد، 2 تا رو گرفت، یکی رو تقریباً تشخیص داد (جهنم ضرر ، اینو میذارم قاطی اشتباه ها) و 2 تا رو اشتباه پرید. نویر 4 تا خورد، 2 تا رو گرفت، 2 تا رو اشتباه پرید (که یکیش رو راموس زد). کاسیاس یه پنالتی تو جریان بازی رو تقریباً گرفت و 2 3 تا سیو داشت که یکیش جلوی گومز فوق العاده بود. نویر سخت ترین محکی که خورد، ضربه آزادهای رونالدو بود که رونالدو خیلی بد زد و هر دروازه بانی میتونست اونا رو بگیره. یه توپ رو هم نتونست شوت کنه که بگذریم ... انصافاً اون شب بین دو دروازه بان، کاسیاس بهتر بود. اما کسی نمیاد از بازیکن های تیم بازنده تقدیر کنه. نگاه ها به سمت تیم برنده ست همیشه.

و در آخر بازم تاکید کنم که قصد زیر سوال بردن توانایی هایی نویر رو ندارم. نویر یک دروازه بان بزرگ و درجه یکه که هر تیمی آرزوی داشتنش رو داره (به جز رئال ).

عزیزی...

12. 5 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خوب مسئله اینجا نیست که رئال زورش به بایرن نرسید و فلان و این حرفا...
    ببینم شما کلا این طوری هستین؟منظورم کل طرفدارهای رئال این ریختی تحلیل میکنید؟البته بعید میدونم!
    خب چون لالیگا رو میخواستیم بی خیال چمپیون شدیم!
    خب چون بارسا رو پیش رو داشتیم بی خیال بایرن شدیم!
    اصلا خوب کاری کردین شما.برین توی همون لالیگا مشغول باشین بهتر!حریف هم بارسا.
    رئال زورش به بایرن نرسید!
    پس چی؟
    نکنه رئال فینال رو به بایرن کادو داد!
    ((ای مسئولین تیم زمینی بایرن، به میمنت برد تیم مریخی بارساتوسط تیم کهکشانی رئال مسئولین این تیم تصمیم گرفتند افتخار بازی در فینال جام قهرمانان رو به شما اعطا نمایند))
    عجب!
    احتمالا اون مربی که از شدت استرس داشت به تمام بازیکنان..مربیان..توپ جمع کن ها...مسئولین برگزاری بازی...دست میداد...دلبوسکه بود!شاید هم پپ!
    یا اون تیمی که هم مربیش هم خود بازیکناش وقت زدن پنالتی ولوشده بودن روی زمین تیم .....بودن!
    چرا یه نگاهی به آمار بازی نمیندازید؟
    چرا قیمت بازیکنان دو تیم رو مقایسه نمیکنید؟
    چرا یه نگاه نمیکنید ببینید نیمکت کدوم تیم مهره بیشتر داره؟
    چرا نمیخواید باخت رو قبول کنید؟
    چرا همیشه میخوایید از نرده بارسا به قله افتخار برسید؟
    چرا برای تیم های دیگه وسبکهای دیگه ارزشی قائل نیستید؟
    ..........................................
    این بحث فایده ای نداره!چون (برخی طرفداران رئال)حرفهای سابق خودشون رو یا منکر شدن یااصلا نیستن که بخوان حرفی بزنن!
    واقعا مخترع این فرمولها کی بود؟
    بارسا7تا به لورکوزن زده!وچون بایرن از لورکوزن باخته و ما برتر از بارسا هستیم پس=رئال از بایرن فوق برتره!
    اختلاف تیم اول و دوم لالیگا با تیم سوم 25(عدد دقیق یادم نیست)امتیازه اما بوندس لیگا از این خبرا نیست پس= لالیگا برتره
    بارسا تیم لورکوزن رو7تایی کرد پس=خاک برس لیگ آلمان!
    تمام مهرهای رئال ار مهرهای بایرن برترن پس=رئال برتره
    خب رئال الان اول لالیگاست از اون ور هم بارسا رو کسی متوقف نکرده پس=ال کلاسیکو بشه فینال مونیخ! احتمالا باقی تیم ها هم برای کسب تجربه اومدن!
    و....
    نتیجه:
    1-یه تجدید نظری در مورد تحلیلهاتون بکنید.
    2-بارسا تمام دنیا نیست که اگر بردینش دیگه تمومه همه چیز.هرچند بعید میدونم دنیا جای مناسبی برای پیدا کردن حریف برای کهکشانیها باشد!

14. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

شما نوشته من رو کامل نخوندید...
    من میگم علت اصلی باخت رئال مقابل بایرن ، تاثیر گذار شدن الکلاسیکو در لالیگا بود که بین این دو بازی برگزار میشد.
    این بازی باعث شد هم بازیکنان بارسا و هم بازیکنان رئال خودشون رو خسته کنند ( والبته رئال بیشتر)...و در واقع مثل تیم بایرن نبودند ه به هشت تا از بازیکنای تیمشون با توجه به از دست رفتن بوندس لیگا ، در بازی قبل از CL استراحت بدند...!
    قبول کنید اگر فاصله 10 امتیاز بین رئال بارسا تا قبل از این بازی ها حفظ میشد با تمام احترامی که برای دو تیم قائل هستم به احتمال خیلی زیاد فینال الکلاسیکو داشتیم.
    این رو هم فراموش نکنیم تیم چلسی هم با آرسنال بازی داشت و باز هم به چندتا از بازیکنای اصلیش استراحت داد به دلیل اینکه امیدی برای ادامه دادند در لیگ انگلستان نداشت و تمرکز اصلیش رو با توجه به برد 1-0 خونگی مقابل بارسا برای چمپیونز لیگ گذاشته بود.

+
    بقیه بحث ها و نوشته های شما هم فرافکنی و بر هم ریختن جو تاپیک هست..

موفق باشید.

16. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

این متن هم سایت رئال گذاشته با پست بالایی من هم بی ارتباط نیست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد :رئال مادرید مقابل بایرن با باطری هایی تقریبا خالی حاضر شد . مورینیو خودش هم گفته بود که تیمش تاوان جنگیدن مقابل بارسلونا را داد تا بتواند که پیش از نیمه نهایی ، سرنوشت لالیگا را تعیین کند .
    به هر صورت با این که رئال مادرید توانست لالیگا را ببرد اما در دو جامه شدن ناکام ماند و الکلاسیکو به حدی پر فشار بود که خود بارسا هم در اروپا اوت شد .
    خستگی در تیم مشهود بود هر چند که نمی توان تمام تقصیر را گردن آن دانست . از ابتدای فصل مشخص بود که رئال مادرید قرار است بین بازیهایش در نیمه نهایی چمپیونزلیگ ، در برابر بارسا حاضر باشد . رئال مادرید که بیشترین بودجه جهان را در اختیار دارد باید طوری آماده می شد که در تمام جبهه ها بجنگد . اما مورینیو در طول فصل نشان داد که علاقه چندانی به چرخش ندارد . مدرکش هم دو بازی با بایرن و الکلاسیکوی نیوکمپ است که تقریبا ترکیبش یکسان بود . اما ابهام این جاست که آیا هیچ کدام از این بازیکنان نمی توانستند که در یکی از بازیها استراحت کنند و کس دیگری جایشان را بگیرد یا این که مشکل بدنی بوده که نتوانسته اند آماده باشند .

بی رقیب
    چهار تا از بازیکنان رئال در این فصل بیش از 4000 دقیقه بازی کرده اند اما عجیب این است که رونالدو حتی بیش از ایکر کاسیاس بازی کرده است . در حقیقت پس از دقیقه 100 بازیکن پرتغالی کاملا مشخص بود که بی جان و خسته است .
    تغییرات اندک مورینیو را می توان از دیدگاه های مختلفی بررسی کرد . بزرگترین دغدغه در مورد پروژه ورزشی و نداشتن مهره های کافی بود . تنها یکی از پنج خرید تابستانی توانستند در این بازیها فیکس باشند (کوئنت رائو جای مارسلو) اما رقابت در دیگر پست ها دیده نمی شد . شاهین که جانشین طبیعی ژابی است و اولین خرید تابستانی به شمار می رفت کمترین دقایق را داشته است . آلتین توپ خیلی به نزدیکی او را دنبال می کرد . واران به زعم مربی قرار است که پروژه ای برای آینده باشد و خوزه کایخون نیز هر از چند گاهی به عنوان یک یار ذخیره به میدان می آید .
    در حقیقت حتی سه تا از بازیکنان از برنامه های مورینیو خارج شده اند . یکی از آن ها یعنی کاروالیو سال گذشته فیکس بود . لاس هم یک ماهی است که در تنبیه بسر می برد . به عنوان یک بازیکن انرژیک می توانست کمک خوبی در خط دفاع و هافبک باشد . گزینه سوم هم آلبیول است که دورانش با مورینیو بسر رسیده است . در حقیقت رئال مادرید در برنابئو مقابل بایرن تقریبا با همان ترکیب فصل گذشته اش مقابل بارسا بازی کرد که اوت شده بود .
    در مورد شرایط بدنی ، مشخص است که بازیکنان رئال مادرید زیاد سرحال نباشند . آماده سازی اولیه برای سوپرکاپ مقابل بارسلونا بود اما در طول یکی ، دو ماه اخیر همه خسته به نظر می رسند که همین باعث شده فاصله با بارسا مدتی از 10 امتیاز به چهار هم برسد . تساوی های خانگی مقابل والنسیا و مالاگا و تساوی در زمین ویارئال شاهدی بر این مدعا هستند .
    آمار نشان می دهند که فقط بنزما و مارسلو بوده اند که تا حدودی با زوج هایشان رقابت داشته اند . در پست های دیگر ، فاصله بین یار فیکس و ذخیره قابل توجه است . خستگی در میان بازیکنان کلیدی نظیر اوزیل و ژابی مشخص بود . دی ماریا نیز پس از مصدومیتش کمی کند به نظر می رسد . بدین ترتیب بازیکنانی نظیر کاکا ، کایخون ، گرانرو و هیگوائین نیز با وجود دی ماریای نا آماده به او ترجیح داده نشدند .

18. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوست عزیز Yuseph در اینکه لیگ المان از اسپانیا صطحش پایین تره هیچ شکی نیست رنک بندی لیگا هست یک نگاهی به رنک لیگ کن ببین المان چندومه بعد فکر کنم تو کل ایران یک نفر طرفداره دورتمند هست به خودت افتخار کن صحبت های D3vil_A رو یکم دقت کن بایرن میاد به بازیکناش استراحت میده چون به صورت تحقیر امیزی لیگ رو از دست داده و امیدی نداشت اما رئال اگر به بارسا میباخت اصلا معلوم نبود لالیگا رو هم میبرد پس امسال بدن جام میشد و در اخر احتمالا شما خستگی بازیکنا رو نمیبینید یا کلا فوتبال بازی نکردین که بفهمین. برای همه تیم ها احترام قائل هستیم اما منطق میگه رئال و بارسا از همه تیم ها سطحشون بالا تره یکم تعصب بزار کنار بازی های رئال و بارسا هم دنبال کن بعد با تیم های دیگه مقایسه کن .

20. 2 کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •