شما تو پست 234 نحوه آپدینو زدید.منم پرسیدم مشکلی داره از طریق منوی اصلی کسپر آپدیت انجام داد؟؟البته کسپرم رو ارجینال نخریدم.با کلید فعال میکنم.مرسی
شما تو پست 234 نحوه آپدینو زدید.منم پرسیدم مشکلی داره از طریق منوی اصلی کسپر آپدیت انجام داد؟؟البته کسپرم رو ارجینال نخریدم.با کلید فعال میکنم.مرسی
من پست را برای کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادم
من متوجه نمیشم از طریق منو ، منظورتون را کامل بیان نمی کنید!
یعنی صفحه ی اصلی نرم افزار کسپر که همه چیو زده.از اونجا.من اشتباه کردم نباید از واژه ی منو استفاده میکردم
سلام
ببینید این کلیدهای غیر قانونی هستن از رو اینترنت جمع اوری شدن ممکنه یکیش کار نکنه شما میتونید یکی یکی کلیدها رو امتحان کنید ببینید کدومش فعاله هر وقت کل کلیدها از کار افتاد میتونید بیاید همینجا در خواست بدید تا کلید جدید به شما داده بشه
حجم اولیه اپدیت حدودا 120 تا150 مگی باید باشه در اپدیتهای بعدی روزی 3 تا 5 مگ اپدیت میگیره
بله میشه دوست عزیز
ممنون !
نشد ! گوشه وبسایت باز هم علامت کسپر میاد که نوشته سایت رو نمیشه دید
اسم سایت رو با فاصله اینجا قرار بدین
اگر هم مشکلی بود پیغام خصوصی کنید
ممنونم وقتی میگه databases osolate یعنی چی و چیکار باید کرد دراین مورد؟
سلام
منظورش اینه که مدت زیادیه دیتابیس انتی ویروس اپدیت نشده فکر میکنم کسپر بعد از 1 هفته اپدیت نشدن این پیغام میده شما انتی ویروس اپدیت کنید دیگه این پیام نمیده
Last edited by kases; 07-06-2012 at 13:40.
با سلام
دوستان چرا در فایروال کسپر وقتی برای برنامه ای حالت prompt for action رو برای اتصال به اینترنت انتخاب می کنیم در زمان درخواست اتصال از طرف این برنامه به اینترنت اسم برنامه در اخطار فایروال نوشته نمیشه و فقط ای پی نشون داده میشه
مثلا من برای cccleaner انتخاب کردم
و گزینه چک ابدیت رو برای برنامه زدم و پیام زیر رو داشتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)